Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım bu aralar bazı nedenlerden dolayı pek giremedim ben serce parmaktan ileri gidemedim yerimde sayıyorum arkadasım bi mucizeye ihtiyacım var galıba

cok sevindim ya
canim böyle devam bu pozitifligni hep koruki biran önce kurtul ins

canım posta kutun doluymuş özel yollanmıyor

boşalttım canım .

80kere okudum pazara biter sayı tamamlanmadıysa bi yüz daha okuyabilirim canım benim aynı sayılır serce parmaktan ileriye gidemedim ne yazıkkı

tamam canım 100 tane daha yazdım .

Dusunuorum cnm seni coooooook seviorum ins senle tanisirizzz optum iii geceler kisssssslar

bende seni seviyorum, o yüzden kızıyorum, daha fazla üzülmeni istemediğim için , yanlış anlama lütfen . yendiğinde acı macı yok :94:, göreceksin ve pişman oluyor insan biliyor musun? neden daha önce egzersiz yapmadım diye ...

maşallah ,

bugün 2 parmak çalış canım, gitgeller yapmaya çalış
bundan sonra 3 parmak da deneyebilirsin canım yada p...s denemesine geçebilirsin .

tamam cnm... parmakta sorun yok fakat p...s çok itici geliyor akşam denemek istedim az da olsa olmadı sorunum bu galiba parmakla yapıyorum ama eşimle olmuyor. eşimde çok aceleci sen istersen yaparsın azimlisin diyor kafanda bitiremiyosun ondan yapamıyorsun diyor.haklı aslında aparat felan mı yapsam ne dersin hani bana ait olmayan birşeyle denesem

eş parmağı ile yapabilirsiniz canım, hem eşinin tenine alışman hem de ona güvenmen için canım. Sanki bu size daha iyi gelir.

eş parmağı ile yapabilirsiniz canım, hem eşinin tenine alışman hem de ona güvenmen için canım. Sanki bu size daha iyi gelir.

parmakta sorun yok canım onu da denedim alıyorum onunda parmağını fakat p..s yok korkuyorum galiba ne dersin..ondan mı oluyor eşimde aceleci yap kurtul acı yok ne acısı diyor.. eşimi üste alıp deneme yapamıyorum nesela. ben üstte ancak deneyebiliyorm benimde tıkandığım yer burası galiba

Dün akşam düşündüm de biz vajili kadınlar, eşlerimizin bizi beklediği kadar bekleyemeyiz .
Vajinismus erkekleri edilgendir demişti bana doktorum, kadınları baskın tipler oluyormuş.
Onlarda sorun olunca iki - üç gün bile bekleyemiyoruz, hemen bastırıyoruz, düşünsene eşin üç yıl sesini çıkarmadı bu durumuna. Biz o kadar sene eşlerimize katlanamazdık sanırım .
O yüzden biraz anlayış canım. İnşallah uzun sürmez, unutma stresten oluyor bu sorun. Onu daha beter strese sokma .

canım nasıl rahat ediyorsan öyle, bende üstte rahattım senin gibi. kontrol bendeyken, hele bir kere yapın sonra zamanla diğerlerine alışacaksın canım.

canım nasıl rahat ediyorsan öyle, bende üstte rahattım senin gibi. kontrol bendeyken, hele bir kere yapın sonra zamanla diğerlerine alışacaksın canım.

evet cnm aynen kontrol bendyken rahatım üstte.inş denemelere devam başaracm inş öle umut ediyorum.. eşimde aceleci olmazsa...egzersizlere devam edeyim görüşmek üzere çok teşekkür ediyorum bana vakit ayırdın

evet canım aynı seti ben getirttim ve üzeri kargonun poşetiyle kaplı ne olduğu belli deil yani ama yinede senin eline geçmesi lazım başkası açarsa ne oldğu zaten ortaya çıkar :)

canım hoşgeldin sen de kurtulursun inşallah bi an önce rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah

bu arda bende meşhur jineko tedavimi dün atlattım çileklininde dediği gibi korkulacak bişey yok gerçektende smear testini gerçektende hiç hissetmedim bile herşey güzeldi yalnız çilekli sana bi sorum var ve bu tedaviyi olan herkese
smear testini yaptıktan sonra ben kan tahlili sonucunu falan beklemek için biraz dolaşmaya çıktım hastane civarında ve testten bi yarım saat 45 dk sonra filan bi akıntı geldiğini hissettim ve eve geldiğimde kahverengi az bi akıntıydı bu nedir ki acaba sizdede oldu mu ?

Son düzenleme:

hiç yapamadın mı cnm 2.5 yılda inş aşıcaz ben şu anda sadece bakmakla yetiniyorum.

ahhh ahhh aynıyız şu anda bakayım oraya iyice alışayım sonra inş başlıcam epzersizlere

sen nereledesin bu arada dün gece uyku gelmedi uzunca sayfalar okudum rastgele tartışmalar hüzünler seviçler aynı gun ıkı üç gelin cıktıgı olmus süpermiş valla hamişlere başka topige gdın dıyenler tövbeeeeee cok kızdım orda aykurt senın msj larınada denk geldim cnm suan burda yenmiş hamile olan arkadasın ılk msj na denk geldımde cok tuhaf oldum garip bseeee ya benden ble kötü bacagnı ble acamadıgnı yazmıs ama suan hamıle ne güzeel bizde umarım bigün tebessümle okuruz yazdıklarımızı amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…