Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım nasıl rahat ediyorsan öyle, bende üstte rahattım senin gibi. kontrol bendeyken, hele bir kere yapın sonra zamanla diğerlerine alışacaksın canım.

evet cnm aynen kontrol bendyken rahatım üstte.inş denemelere devam başaracm inş öle umut ediyorum.. eşimde aceleci olmazsa...egzersizlere devam edeyim görüşmek üzere çok teşekkür ediyorum bana vakit ayırdın

evet canım aynı seti ben getirttim ve üzeri kargonun poşetiyle kaplı ne olduğu belli deil yani ama yinede senin eline geçmesi lazım başkası açarsa ne oldğu zaten ortaya çıkar :)

canım hoşgeldin sen de kurtulursun inşallah bi an önce rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah

bu arda bende meşhur jineko tedavimi dün atlattım çileklininde dediği gibi korkulacak bişey yok gerçektende smear testini gerçektende hiç hissetmedim bile herşey güzeldi yalnız çilekli sana bi sorum var ve bu tedaviyi olan herkese
smear testini yaptıktan sonra ben kan tahlili sonucunu falan beklemek için biraz dolaşmaya çıktım hastane civarında ve testten bi yarım saat 45 dk sonra filan bi akıntı geldiğini hissettim ve eve geldiğimde kahverengi az bi akıntıydı bu nedir ki acaba sizdede oldu mu ?

Son düzenleme:

hiç yapamadın mı cnm 2.5 yılda inş aşıcaz ben şu anda sadece bakmakla yetiniyorum.

ahhh ahhh aynıyız şu anda bakayım oraya iyice alışayım sonra inş başlıcam epzersizlere

sen nereledesin bu arada dün gece uyku gelmedi uzunca sayfalar okudum rastgele tartışmalar hüzünler seviçler aynı gun ıkı üç gelin cıktıgı olmus süpermiş valla hamişlere başka topige gdın dıyenler tövbeeeeee cok kızdım orda aykurt senın msj larınada denk geldim cnm suan burda yenmiş hamile olan arkadasın ılk msj na denk geldımde cok tuhaf oldum garip bseeee ya benden ble kötü bacagnı ble acamadıgnı yazmıs ama suan hamıle ne güzeel bizde umarım bigün tebessümle okuruz yazdıklarımızı amin

hiç olmadı cnm denemeler ılk aylar cok oluyodu o zaman daha ıyıydım sankı denıodum basını alıomudum bılmıorum ama orayı zorluyodum en azından sonra denemeler kalkıo artık vee sanırım daha kotu oldum zorlama ble olmuyodu anlıcan cnm işte egzersize gelince başta uğraştım çoook ama bi türlü olmadı cnm reddediyorum egzersizi anlamıorum senın oldumu hıc

Canim soguyorlar cinsellikten galiba.. Bende alismak için 2 günde bir deneme yapmak için sartlamistim kendimi.. Esime belli etmeden ben yaklasiyodum hep.. sanki alismis olsam canima minnet hiç yaklasmam ama onlarin nasil hissettigini hissetmis oluyoruz ve gururumuz inciliyo resmen ben esime yaklasmadikça hiç yaklasmiyodu bana.. ama yaklasincada bisey demiyodu, zamanla düzelecektir canim.. Onlar bizi çok bekledi bizde onlarin düzelmesini beklicez.. Kayganlastirici konusuna gelince canim çok rahatsiz oluyolar hrh bende yavas yavas azalttim, hani preseed jeli varya (gerçi hamilelik için o ama) onu kendin içine skyosun.. Esin etkilenmez.. bu geldi aklima.. belki ise yarar.. hem bu aksam denermiyiz vs gibi sözlerle sakin hataya düsme.. Yaklas esine, öylesine yaklasiyorum de mizmizlik yaparsa bisey yapmicaz de, sonrasinda bi deniyimmi de esin hazir oldugunda

Olum bak git
Canim sen böyle devam dedigin gibi kiymete bindi baska pozyisyonlar deneyin canim ins olur

kız yanlış analarmıyım ben seni yawyuuuuuumbanada yaz dua ne kadar kaldı kandilde bağışlasak ne güzel olurdu cannııım...

evet canım aynı seti ben getirttim ve üzeri kargonun poşetiyle kaplı ne olduğu belli deil yani ama yinede senin eline geçmesi lazım başkası açarsa ne oldğu zaten ortaya çıkar :)

Ben benim siparis ettigim seti beklerken, postaci gelip imzami alirda öyle teslim eder saniyordum.. Ama gitmis alttaki kiracinin kapisina koymus, yaptigi iste degilki akli hemen hemen dagitayimda bitireyim isimi diye kosturma derdinde :95::95::95: Allahtan kadin açip bakmadi yoksa rezil olurdum ya

kötü olmuş işte o kadın üstünü okumadan bana geldi diye açıverse bak artık sen rezilliğe neyseki

Canim ben smear testi yaptirirken adetliydim zaten ekstra ugrasti kadin içini sildi bi alet yardimiyla ucuna pamuk koyup oyzden anlamadim geldiysede ki sanmiyorum gelecegini.. Arayip sorsaydin keske?

kötü olmuş işte o kadın üstünü okumadan bana geldi diye açıverse bak artık sen rezilliğe neyseki

En büyük korkumda oydu zaten günlerce camin önünde bekledim burda öyle pek dikkate alinmiyo posta isleri diye.. ama iste kadin geldi kapima Allah razi olsun kutu gelmis sana diye
açip bakiyomus düsünsene tövbe Allah korumus ikimizide

Canım bende de akıntı oldu ama renksizdi, bilemiyorum, üstelik benden kan testi istemedi. Adetin ikinci günü istedi, ogünde hafta içine mi denk gelir, hafta sonuna mı, ramazana mı gelir, gidebilir miyim bilemiyorum.

günaydın hatunlar :80::80::80::80::80: yine yeniden vajınusmuslu bi gün...

Günaydın canım..

kız yanlış analarmıyım ben seni yawyuuuuuumbanada yaz dua ne kadar kaldı kandilde bağışlasak ne güzel olurdu cannııım...

Canım bir an önce okusak güzel olur aslında ama süre çok kısıtlı yarın kandil di mi? 250 tane okuyabilir misin umut listeye yazıcam, haber bekliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…