- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #112.641
canım nasıl rahat ediyorsan öyle, bende üstte rahattım senin gibi. kontrol bendeyken, hele bir kere yapın sonra zamanla diğerlerine alışacaksın canım.
Arkadaşlar az önce www.vajinismus.co : bu siteden dilatör seti buldum ama tedirgin oldum getirtmeye acaba kutunun üzerinde ne olduğu gözükürmü burası küçük biryer ve rezil olmak istemem aranızda hiç getirten oldumu bu arada bu siteyi de inceleyin belki sizede faydası olur, bir de ad soyad istiyorlar tabi doğal olarak adrese ve isme göre gelecek ama ben nasıl adımı vereyim şimdi ne yapsam bilemedim bana bu konuda yardımcı olacak arkadaş var mı?
evet cnm aynen kontrol bendyken rahatım üstte.inş denemelere devam başaracm inş öle umut ediyorum.. eşimde aceleci olmazsa...egzersizlere devam edeyim görüşmek üzere çok teşekkür ediyorum bana vakit ayırdın
Cnm sende benim kafadasinda okafa iyi bi kafa deil cnm2 bucuk yil olduhic acsiz piit die bigun oluversin die beklerken ama olmuo bende senin gbi egzersizleri reddediorum ama iste bole milletin ilerlsyisini okuyorum sadece cnm sanirim baska yolu yok olsa ben bulurdum hersey bir gunde olun bitsin bi sabah bu sorun olmadan uyaniyim diorum ama malesefffff.....
egzersiz yapmadan yenmen zor, yenebilen var mı ben bilmiyorum. o yüzden yapmak istemiyorum diye olumsuz yönlendirme kendini. zaman kaybedersin, başka çaresi yok çünkü. ben mayısta yendim. başarı hikayemi buradan okuyabilirsin:
http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...kulerimizle-birbirimize-destek-olalim-19.html
cnm bizim artık kaybedecek vaktimiz yok 2,5 sene oluyo banada hala aynı yerdeyim.hergün mutlu olarak sırtımdaki yük hafiflemiş olaarak uyanmak istiyorum sabahlaraa ama maleseff sırtımdaki yük dahada ağırlaşıyo.bunun çözümüde egzersizz.bizimde hakkımız kadın olmak mutlu bir evlilik kurmak cinselliği yaşamak...hadi canm toparlan hemen ilerle egzersizlere bi başlsan gerisi gelir belki benden önce halledersin hadiii nazlanma sende benm heriff gibi kısss
senaycım nasılsın cnm smeer dende kurtuldun maşşallahallah tez zamanda gönlünün muradını versin cnm amiiin
cnm ne güzel inş. olur.. ya bişe sorcam yani kararlaştırıyomusunuz bu akşam deneyelimmi diye? ya benm herif niye mızmızlanıyo acaba?deneme diyince şekli değişiyo herşey normal olsun istiyo bu iş ısmarlama olmaz diyo.artık bende çaktırmadan yanaşayım diyorum ama bu seferde jel sürelim desem yine kızıyo egzersizde son noktadayım ama eşimi bekliyorum bakalım inş bigün olur
canım biz pazarlık yapıyoruzeşim normal yapalım diyor yani yüzeysel (neresi normalse) bende deneme yapmak istiyorum.dün denem yapmak için başladık,yarıya kadar oldu gerisi olmuyor normal yapalım dedi onun istediği oldu,bugün benim istediğim olacak ama doğru mızmızlanıyorlar,sanki kıymete bindi,arkadaşlarından öğrendiğini benim üstümde denemek istiyon ben denekmiyim diyor bugün tükkan kapalı,benim peşimi bırak,olum bak git diyor,bende he he diyorum peşinde hele şu işi halledeyim onu koşturacam,şimdi hiç gurur falan yapmıyom,nerde kıstırırsam kardır
boşalttım canım.
tamam canım 100 tane daha yazdım.
bende seni seviyorum, o yüzden kızıyorum, daha fazla üzülmeni istemediğim için, yanlış anlama lütfen . yendiğinde acı macı yok :94:, göreceksin ve pişman oluyor insan biliyor musun? neden daha önce egzersiz yapmadım diye ...
evet canım aynı seti ben getirttim ve üzeri kargonun poşetiyle kaplı ne olduğu belli deil yani ama yinede senin eline geçmesi lazım başkası açarsa ne oldğu zaten ortaya çıkar :)
Ben benim siparis ettigim seti beklerken, postaci gelip imzami alirda öyle teslim eder saniyordum.. Ama gitmis alttaki kiracinin kapisina koymus, yaptigi iste degilki akli hemen hemen dagitayimda bitireyim isimi diye kosturma derdinde :95::95::95: Allahtan kadin açip bakmadi yoksa rezil olurdum ya
bu arda bende meşhur jineko tedavimi dün atlattım çileklininde dediği gibi korkulacak bişey yok gerçektende smear testini gerçektende hiç hissetmedim bile herşey güzeldi yalnız çilekli sana bi sorum var ve bu tedaviyi olan herkese
smear testini yaptıktan sonra ben kan tahlili sonucunu falan beklemek için biraz dolaşmaya çıktım hastane civarında ve testten bi yarım saat 45 dk sonra filan bi akıntı geldiğini hissettim ve eve geldiğimde kahverengi az bi akıntıydı bu nedir ki acaba sizdede oldu mu ?
kötü olmuş işte o kadın üstünü okumadan bana geldi diye açıverse bak artık sen rezilliğe neyseki
bu arda bende meşhur jineko tedavimi dün atlattım çileklininde dediği gibi korkulacak bişey yok gerçektende smear testini gerçektende hiç hissetmedim bile herşey güzeldi yalnız çilekli sana bi sorum var ve bu tedaviyi olan herkese
smear testini yaptıktan sonra ben kan tahlili sonucunu falan beklemek için biraz dolaşmaya çıktım hastane civarında ve testten bi yarım saat 45 dk sonra filan bi akıntı geldiğini hissettim ve eve geldiğimde kahverengi az bi akıntıydı bu nedir ki acaba sizdede oldu mu ?
günaydın hatunlar :80::80::80::80::80: yine yeniden vajınusmuslu bi gün...
kız yanlış analarmıyım ben seni yawyuuuuuumbanada yaz dua ne kadar kaldı kandilde bağışlasak ne güzel olurdu cannııım...
şenay yazdım senide...canım banada dua 200 tane yazabilirsin eksik varsa bu arada herkes azar azar alsa daha çok ağızdan dua etmiş oluruz ve daha makbul olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?