Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

4444 dua okuyan arkadaşlar:

Gülsevdam 200
Beyazlale 444
Elvan 200
Mutsuzmelek 500
Snowflaken 100
Privacy 500
Violett 200
Eprunm 500
Sessizcekimsesizce 300
Kemre 50
Pusu 200
huzurr 200
facar 200
Şenay_mehmet 200
Umuut 250
candy 250
çileklipuding 150

Herkese çok çok teşekkür ediyorum, beni yalnız bırakmadınız, Allah razı olsun, burda yazdıklarınızdan başka sıkıntılarınız ve gündelik hayatınızda işleriniz de rastgelsin .

Son düzenleme:
umuut, facar, candy sizden haber bekliyorum , okuyup okuyamayacağınıza dair.
Not: ben kendime torpil geçtim bu hafta , gelecek haftada öyle olucak , iş yerinde izinde olan arkadaşların yerine baktığım için yoğun olyorum ve akşamları geç çıkıyorum.

slm arkadaşlar..bikaç gündür girmiyordum foruma..bu arada güzel gelişmeler de oldu :)
işaret parmağı 2 boğumdaydım.onu artık alabiliyorum kasılmadan dün iki parmağa geçeyim dedim veee başardım hem de bir boğumdan fazlasını :) öyle mutlu oldum ki anlatamam..çünkü 1 parmak yaparken bile düşünüyordum 2 parmak nasıl girecek diye. başta işaret ve orta parmağını denedim olmadı moralim bozuldu.sonra orta parmak ve yüzük parmağını denedim ve her zamankinden fazla jel sürdüm. olduuu:) inanamadım defalarca yaptım hatta hoşuma bile gitti:) bir boğumdan fazlasını rahatlıkla aldım :)
bugün denemedim daha.inş dünkü gibi kasılmadan olur.jel bitti ultrason jeli aldırcam bugün bir de onunla deneyeceğim.doktorumla konuşmadım daha bu aşamadan sonrasını söylememişti.arayıp ona da soracağım. ama bugün iki parmak 2 boğum ve daha fazlası için mi çalışsam? nasıl devam edeyim sizce? o kadar heyecanlandım ki sanki yenmişim gibi :) :)
bu arada biraz acı var ama kızlık zarı bozulmuşmudur bilmiyorum.leke falan gelmedi.

canım ben de okuyabilirim tefriciye galiba.bir de ne zamana kadar? bu arada bana da dua eder misiniz? Allah hepimizin yardımcısı olsun inş...

Yenmis kadar sevinebilirsin heycanlanabilirsin hakediyosun Bugün iki parmaga devam et sonuna kadar almayi dene gitgellere çalis eger rahatlikla yapabiliyosan iki parmak makas hareketi yap canim bi bogum.. Sonrasi sana kalmis hazir hissediyosan p..s denemesine geçebilirsin.. Yada 3 parmak deneyebilirsin

:) p..s denemesi deyince iyice heyecanlandım. :) buradaki arkadaşlar iki parmağı küs şeklinde yapıyoruz demişlerdi.doktr bana düz tutacaksın dedi öyle yaptım.yani hiç katlamadan düz bi şekilde aldım. peki makas hareketini nasıl yapcam? iki parmak bir boğumdayken mi açıp kapatıcam parmaklarımı yoksa tamamını aldıktan sonra mı?
dün git gel de yaptım yani çıkarıp aldım defalarca rahat olmuştu. bugün daha denemedim. jel de yok..

Canim kayganlastirici alip öyle basla egzersize.. Gitgeli mutlaka yap iki parmakla
Olsun yan yanada olur canim yok hepsini almicaksin öyle fazla açilmiyo parmaklarin.. sen orta parmak ve yüzük parmagi yan yana aliyosan ozaman bi bogumdan biraz fazla al sonra ikisini aç kapa makas gibi

Okurum tabiii cnm okumammı yaz ibadetlerin ve duaların toplu yapıldıgını gören sanırım CEBRAİL( yanılıosam beni düzeltebilirsiniz) meleklere o yerlere bölük bölük inmelerini emredermiş gdin ve kimler onlar bakın ve melekler bir müddet durup semaya yükselerek rabbimize gdip buna katılan herkesı rabbimize söyleyerek sana dua ediyorlar içten gönülden aşkla rabbim kabul et die yalvarırlarmış elhamdülillah... elbette rabbim bizi görüyor ve duyuyor.... buna vesile olan çileklim dende ayrıca allah razı olsun...dualarımız kabul olsun amiiiiiin....

tamam canm çok sağol:) yapıcam inş :)
eşim alacak jel bekliyorum. bebek yağıyla yapıyordum çok yakıyor mantar da var. dün sadece jelle yaptım çok daha iyi oldu .kuruyor ama sık sık sürdüm.

merhaba kızlar sözde dün kulak çubuğuyla deneme yapacaktım ama bilgisayara bile bakamadım bağırsak enfeksiyonu oldum tam da cesaret bulmuşken denemeye serumlarla uğraştım bugün biraz daha iyiyim allahtan duamın 100 tanesini bitirdim 400 kaldı geriye bugün yapabilirsem deniycem inşallah olur 6 temmuzda evlilik yıldönümüm keşke daha önce başlasaydım da duvağımı o gün açsaydım:))nasip işte benim eşim hasta bi de kızlar öyle eşli deneme falan çok zor benim için ms hastası günde 10 a yakın ilaç içiyo benim için bebek de vajinismusu yenmek de bi mucize bakalım allah yardımcım olursa vajiyi yenip bebişimi kucaklamak istiyorum.allah hepimizin yardımcısı olsun.

çok geçmiş olsun..Allah'tan umut kesilmez canım. inş herşey gönlünce olur...
hepimiz aynı şeyi söylüyoruz..keşke daha önce başlasaydım egzersize... buradan okurdum sonra kapatırdım hemen ben yapamam diye erteleye erteleye aylar geçti..biraz üstüne gitmek gerekiyormuş..sonrası oluyor :) benim de eylül de 1 sene olacak... eylül e kalmadan yenerim inş ...

inşallah yenersin canım benim 4 yıl olacak benim kadar erteleme lütfen 1 yıl olmadan kurtul şu dertten uzadıkça uzuyor maalesef

tamam canm çok sağol:) yapıcam inş :)
eşim alacak jel bekliyorum. bebek yağıyla yapıyordum çok yakıyor mantar da var. dün sadece jelle yaptım çok daha iyi oldu .kuruyor ama sık sık sürdüm.

Canim bebek yagi mantar yapiyor diyorlar çok.. oyzden kullanma bidaha canim ultrason jeli hem çok uygunmus hemde çokmus rahatça kullanirsin.. hadi bakalim güzel haberler bekliyorum senden

nasilsiniz iyisinizdir insallah.. ben zor gunler geciriyorum saglik problemlerim var nerdeyse 1 aydir iliskiye giremiyorum bi kez denedik sadece sokup cikardik oluyormu olmuyormu diye oldu.. onun disinda hic yapamadik.. doktora gittim hamile kalmam da yasak iyilesmem lazim bi kac ay beklicem.. lutfen banada dua edin moralim cok bozuk herkes ilerledi alisti sayilir ben hala ayni yerdeyim yanii offf... neyse herseyin hayirlisi napalim beklicem mecburr...

arkadaşlar bu jel nedir ultrason jeli mi bir ismi var mı acaba ben de almak istiyorum eczanede satılıyor mu illa medikal eczane mi olacak

canım vaj..nal kayganlaştırıcı jel. benim kullandığımın adı gleitgelen. okey falan değişikleri de var önemli olan su bazlı olmasıymış... yalnız ben de çabuk kuruyor bu jel sürekli sürüyorum. buradaki arkadaşlar ultrason jelini tavsiye ettiler o kurumuyormuş. medikallerde ya da eczanede vardır heralde eşim soracak bugün. jel ya da kayganlaştırıcı olmadan olmuyor egzersiz..

Canim çok çok geçmis olsun Rabbim acil sifalar versin canim ms hastasi ne özel degilse??
Ins yenersinde bebeginde olur ins en yakin zamanda

inşallah yenersin canım benim 4 yıl olacak benim kadar erteleme lütfen 1 yıl olmadan kurtul şu dertten uzadıkça uzuyor maalesef

inş canım yaaa kurtulmak istiyorum artık... ilk zamanlarda okuduğumda hayret ederdim 7 aydır, 9 aydır. 1 sene, 2,3 senedir vajinusmusum diye okuduğumda olur mu o kadar sürer mi derdim..her seferinde olacak diye denedim bekledim aylarca bu arada bir de depresyona girdim bir de baktım ki benim de evleneli 1 sene oluyor bu egzersize başlamasaydım hala depresyonda kendimi yiyip bitiriyor olacaktım. hiç bi çaba göstermeden sadece üzülüp ağlayarak.
bunları okuyan arkadaşlara da söylüyorum lütfen ertelemeyin günler geçiyor bu hastalığın tek çaresi çaba göstermek, uğraşmak, ertelememek.. aslında egzersiz de o kadar zor değilmiş..bi başladın mı sonrası geliyor çünkü ilerlemek istiyosunuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…