- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #112.661
Canim ben smear testi yaptirirken adetliydim zaten ekstra ugrasti kadin içini sildi bi alet yardimiyla ucuna pamuk koyupoyzden anlamadim geldiysede ki sanmiyorum gelecegini.. Arayip sorsaydin keske?
Canım bende de akıntı oldu ama renksizdi, bilemiyorum, üstelik benden kan testi istemedi. Adetin ikinci günü istedi, ogünde hafta içine mi denk gelir, hafta sonuna mı, ramazana mı gelir, gidebilir miyim bilemiyorum.
canım ben gebelik düşünüyorum bununla ilgili kontrolden geçmek istiyorum dedim o yüzden kan testi falan yaptı bu arada bendede mantar varmış sanırım yanma o yüzden oluyo ama hap vermedi gebelik düşünüyosan öbür ay adetin gelirse yazım dedi oda öylece kaldı neyse herşey normal dedi ama folik asit falan demedi neden ki acaba hamilelik düşünenlere mutlaka öneriyorlar diye biliyordum
4444 dua okuyan arkadaşlar:
Gülsevdam 200
Beyazlale 444
Elvan 200
Mutsuzmelek 500
Snowflaken 100
Privacy 500
Violett 200
Eprunm 500
Sessizcekimsesizce 300
Kemre 50
Pusu 200
huzurr 200
facar 200
Şenay_mehmet 200
Umuut 250
candy 250
çileklipuding 150
Herkese çok çok teşekkür ediyorum, beni yalnız bırakmadınız, Allah razı olsun, burda yazdıklarınızdan başka sıkıntılarınız ve gündelik hayatınızda işleriniz de rastgelsin.
slm arkadaşlar..bikaç gündür girmiyordum foruma..bu arada güzel gelişmeler de oldu :)
işaret parmağı 2 boğumdaydım.onu artık alabiliyorum kasılmadan dün iki parmağa geçeyim dedim veee başardım hem de bir boğumdan fazlasını :) öyle mutlu oldum ki anlatamam..çünkü 1 parmak yaparken bile düşünüyordum 2 parmak nasıl girecek diye. başta işaret ve orta parmağını denedim olmadı moralim bozuldu.sonra orta parmak ve yüzük parmağını denedim ve her zamankinden fazla jel sürdüm. olduuu:) inanamadım defalarca yaptım hatta hoşuma bile gitti:) bir boğumdan fazlasını rahatlıkla aldım :)
bugün denemedim daha.inş dünkü gibi kasılmadan olur.jel bitti ultrason jeli aldırcam bugün bir de onunla deneyeceğim.doktorumla konuşmadım daha bu aşamadan sonrasını söylememişti.arayıp ona da soracağım. ama bugün iki parmak 2 boğum ve daha fazlası için mi çalışsam? nasıl devam edeyim sizce? o kadar heyecanlandım ki sanki yenmişim gibi :) :)
bu arada biraz acı var ama kızlık zarı bozulmuşmudur bilmiyorum.leke falan gelmedi.
Yenmis kadar sevinebilirsin heycanlanabilirsin hakediyosunBugün iki parmaga devam et sonuna kadar almayi dene gitgellere çalis eger rahatlikla yapabiliyosan iki parmak makas hareketi yap canim bi bogum.. Sonrasi sana kalmis hazir hissediyosan p..s denemesine geçebilirsin.. Yada 3 parmak deneyebilirsin
:) p..s denemesi deyince iyice heyecanlandım. :) buradaki arkadaşlar iki parmağı küs şeklinde yapıyoruz demişlerdi.doktr bana düz tutacaksın dedi öyle yaptım.yani hiç katlamadan düz bi şekilde aldım. peki makas hareketini nasıl yapcam? iki parmak bir boğumdayken mi açıp kapatıcam parmaklarımı yoksa tamamını aldıktan sonra mı?
dün git gel de yaptım yani çıkarıp aldım defalarca rahat olmuştu. bugün daha denemedim. jel de yok..
Canım bende de akıntı oldu ama renksizdi, bilemiyorum, üstelik benden kan testi istemedi. Adetin ikinci günü istedi, ogünde hafta içine mi denk gelir, hafta sonuna mı, ramazana mı gelir, gidebilir miyim bilemiyorum.
Günaydın canım..
Canım bir an önce okusak güzel olur aslında ama süre çok kısıtlı yarın kandil di mi? 250 tane okuyabilir misin umut listeye yazıcam, haber bekliyorum...
Canim kayganlastirici alip öyle basla egzersize.. Gitgeli mutlaka yap iki parmakla
Olsun yan yanada olur canim yok hepsini almicaksin öyle fazla açilmiyo parmaklarin.. sen orta parmak ve yüzük parmagi yan yana aliyosan ozaman bi bogumdan biraz fazla al sonra ikisini aç kapa makas gibi
merhaba kızlar sözde dün kulak çubuğuyla deneme yapacaktım ama bilgisayara bile bakamadım bağırsak enfeksiyonu oldum tam da cesaret bulmuşken denemeye serumlarla uğraştım bugün biraz daha iyiyim allahtan duamın 100 tanesini bitirdim 400 kaldı geriye bugün yapabilirsem deniycem inşallah olur 6 temmuzda evlilik yıldönümüm keşke daha önce başlasaydım da duvağımı o gün açsaydım:))nasip işte benim eşim hasta bi de kızlar öyle eşli deneme falan çok zor benim için ms hastası günde 10 a yakın ilaç içiyo benim için bebek de vajinismusu yenmek de bi mucize bakalım allah yardımcım olursa vajiyi yenip bebişimi kucaklamak istiyorum.allah hepimizin yardımcısı olsun.
çok geçmiş olsun..Allah'tan umut kesilmez canım. inş herşey gönlünce olur...
hepimiz aynı şeyi söylüyoruz..keşke daha önce başlasaydım egzersize... buradan okurdum sonra kapatırdım hemen ben yapamam diye erteleye erteleye aylar geçti..biraz üstüne gitmek gerekiyormuş..sonrası oluyor :) benim de eylül de 1 sene olacak... eylül e kalmadan yenerim inş ...
tamam canm çok sağol:) yapıcam inş :)
eşim alacak jel bekliyorum. bebek yağıyla yapıyordum çok yakıyor mantar da var. dün sadece jelle yaptım çok daha iyi oldu .kuruyor ama sık sık sürdüm.
arkadaşlar bu jel nedir ultrason jeli mi bir ismi var mı acaba ben de almak istiyorum eczanede satılıyor mu illa medikal eczane mi olacak
merhaba kızlar sözde dün kulak çubuğuyla deneme yapacaktım ama bilgisayara bile bakamadım bağırsak enfeksiyonu oldum tam da cesaret bulmuşken denemeye serumlarla uğraştım bugün biraz daha iyiyim allahtan duamın 100 tanesini bitirdim 400 kaldı geriye bugün yapabilirsem deniycem inşallah olur 6 temmuzda evlilik yıldönümüm keşke daha önce başlasaydım da duvağımı o gün açsaydım:))nasip işte benim eşim hasta bi de kızlar öyle eşli deneme falan çok zor benim için ms hastası günde 10 a yakın ilaç içiyo benim için bebek de vajinismusu yenmek de bi mucize bakalım allah yardımcım olursa vajiyi yenip bebişimi kucaklamak istiyorum.allah hepimizin yardımcısı olsun.
inşallah yenersin canım benim 4 yıl olacak benim kadar erteleme lütfen 1 yıl olmadan kurtul şu dertten uzadıkça uzuyor maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?