Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım ben de 2 parmaktayım. bir parmağa göre bana daha kolay geldi sanki. iki parmağın tamamını almak için makas hareketi için uğraşıcam inş bugün.
bence bir mumla daha fazla uğraşma. iki parmakta yoğunlaş.

Allah yardimcin olsun.. Bunlarla mükafatlandirilacaksin elbet birgün Yüce Rabbim sabredenlerle .. Dilerim herseyi gönlüne göre nasip eder..

Allah yardimcin olsun.. Bunlarla mükafatlandirilacaksin elbet birgün Yüce Rabbim sabredenlerle .. Dilerim herseyi gönlüne göre nasip eder..

inşallah canım inan tek tesellim bu bir gün ben de gülücem elbet diyorum sür git böyle devam etmeyecek ya inşallah tüm sıkıntılarımız hayır olur ne zormuş şu vaji ne biçim bi dertmiş

canım çok geçmiş olsun...............................

canım moralini bozma lütfen bak denemişsin ve olmuş biz daha yolun başındayız daha egzersize başlıycam bunu başarmışsın ya bir kaç ayda yapabileceğini düşün sadece.onu başardıysan çok az kalmış dualarımız seninle lütfen sen de moralini bozma daha fazla sevgiler...

inşallah canım inan tek tesellim bu bir gün ben de gülücem elbet diyorum sür git böyle devam etmeyecek ya inşallah tüm sıkıntılarımız hayır olur ne zormuş şu vaji ne biçim bi dertmiş

canım lütfen ümitsiz olma 11 yılın ardından yendim bu sitedeki arkadaşlar sayesinde...........Sadece vaj. bir şeyin girdigini beyne kabullendirmek önceleri hiç bakamazdım dokunmayı bırak.Zamanla aşıyorsun

allah yardımcın olsun ve unutmaki canımm ALLAH'tan umut kesilmez nice çaresi olmayan dertlere derman oluyor rabbim dua et burdaki dualarımız senın ıcınde olsun ....

arkadaşlar mrb aranıza yeni katıldırm bendede aynı problemler var eşimle ayrılma noktasına geldik bana yardımcı olun lütfen

canım öncelikle kendinden bahset ne kadarlık evlisin ve korkuların ne aşamada ve egzersize sıcak bakıyormusun sana yardımcı oluruz elimizden geldiğince merak etme

arkadaşlar mrb aranıza yeni katıldırm bendede aynı problemler var eşimle ayrılma noktasına geldik bana yardımcı olun lütfen

aramıza hoşgeldin canım artık yalnız değilsin inan kurtuluşumuz burada:) sana şimdilik akıl veremiycem çünkü ben de yolun başındayım ama tek tavsiyem burayı takip et ve egzersizleri yap inşallah sen de bu dertten kurtulursun

çok sağol canım allah hepimizin yardımcısı olsun isteyen herkese evlat nasip etsin bizlerin kucağını boş bırakmasın.amin

amin canım dua et derdi veren allah dermansız bırakmaz istemeyi bilmek lazım rabbim her iki cihandada yüzünü güldürsün allah insana çekemeyeceği dert vermezmiş

ilginizden dolayı tşk. ederim,
ben 5 aylık evliyim eşim çok anlayışlı ama bi noktaya kadar ön sevişme yapıyoruz,eşim beni uyarıyor nevarki o aşamaya geldiğimizde 2-3 cm fazla girmiyor benim ayrıyetten ne yapmam lazım doktora gidemiyorum yardım lütfen...

hoşgeldin cnm..
öncelikle jinekoloğa gidip fiziksel bi sorun var mı anlamalısın..yoksa sen de büyük ihtimal vajinusmussundur.ve egzersizle yeneceğiz inş .. benim de aynı ön aşamada sorun yok ama p..ns kısmına gelince olmuyordu.doktor fizyolojik bi sorun yok dedi psikiyatriste yönlendirdi şimdi gidiyorum parmak egzersizleri yapıyorum.

Hosgeldin aramiza.. Nekadarlik evlisin.. Jinekologa gittinmi hiç fiziksel bi sorun varmi yokmu baktirmak için? Neler yaptin simdiye kadar canm? biraz bahsedermisin durumundan

hoşgeldin cnm önce allah sonra burdaki arkadaslar eminimki yardımcı olucaklar ve kurtulcaksın bosanma noktası mı hayır canım hepımız zaman zaman öyle hissederiz ben emınımkı herkesin sırayla bir gün yenicegını umud ediorum umutsuz ve ümitsiz yaşayamaz insan yoksa sabır bu kadar beklemek nieee umutluyuz çünkü çaresi var aksi takdirde ilk 3 günde boşanmamız gerekirdi cnm...

ilginden dolayı çok tşk. ederim ,
ön sevişme ile çözemezmiyiz,yada egzersiz nasıl yapabilirim,yeni üye olduğum için özelden de yazamıyorum bazı şeyleride yazamıyorum özel bi konu olduğu için.öneri tavsiyelerin varsa özelden yazarmısın.

canım ben de okuyabilirim tefriciye galiba.bir de ne zamana kadar? bu arada bana da dua eder misiniz? Allah hepimizin yardımcısı olsun inş...
Canım pazar gününe kadar süre var, mutsuzmelekten alabilirsin özelden görüşerek, o hepsini okumamış, senin isminide egzersizciler listesine ekliyorum .
Amiiiiin canım, inşallah bu kadar kişi dualaşıyoruz, birimizden birininki tutacak inşallah .

Canım geçmiş olsun, benimde 10 gün, 20 gün araya başka şeyler gitdiği için yapamadığım zamanlar oluyor, ama bişey olmuyor, moralini yüksek tut .

Ozaman öncelikle jinekologa gidip baktir sorun fizyolojikmi degilse egzersize baslarsin.. Bilmiyorum denedinizmi ama kayganlastiriciyla dahada kolaylasir isiniz.. Sen basini alabiliyormussun.. çok daha kolay ilerlersin egzersizde.. burayi sürekli takip et asamalarindan haberdar et bizleri daha kolay yardimci oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…