- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #112.681
kızlar ben bugün büyük umutlarla başladım egzersize ama malesef yine bir mumla 5 cm girebildim. 2 saat uğraştım ama daha fazla girmiyor ya ilerleyemedim hiç bugün.. . Bir defa da 2 parmak denedim ve 1 boğum oldu yani dünden bir farkı olmadı hiç
canım ms yani multipl skleroz bu hastalık merkezi sinir sistemi hastalığı beyinle alakalı yani ne zaman olacağı belli olmayan ataklar oluyo bu ataklarda ya eller uyuşuyo tutmuyo ya da ayaklar zaten normalde de çok zor yürüyebiliyor normal insan gibi değil yani sıcaklar daha çok etki yapıyor neden olduğu belli değil düzelme olmuyormuş hiç .sadece ilerlemesi yavaşlayabilirmiş.ilerde allah göstermesin tekerlekli sandalyeye bağlı olabilir rabbim kimseye vermesin çok zor ben hastalığını bile bile ailemi ikna ede ede evlendim ama gel gör ki çok zormuş gezmeden de mahrumsun yani el ele dolaşıp gezemiyosun tek gittiğim yer hastane ve market o da kolumda taşıyorum herkes gece çocuğu için kalkarken ben onun ateşine bakıyorum bunun yanında rabbim bir de vajiyi verdi bana ben çalışmıyorum öyle yalnızım ki aile yok memleketten uzak bir tek arkadaş yok dertleşecek komşu yok sırf yalnız olmamak için bi can istiyorum allahtan evde bir ses olsun artık herşeye rağmen yaşam devam ediyor işte yaşıyorum çok şükür
Allah yardimcin olsun.. Bunlarla mükafatlandirilacaksin elbet birgün Yüce Rabbim sabredenlerle .. Dilerim herseyi gönlüne göre nasip eder..
nasilsiniz iyisinizdir insallah.. ben zor gunler geciriyorum saglik problemlerim var nerdeyse 1 aydir iliskiye giremiyorum bi kez denedik sadece sokup cikardik oluyormu olmuyormu diye oldu.. onun disinda hic yapamadik.. doktora gittim hamile kalmam da yasak iyilesmem lazim bi kac ay beklicem.. lutfen banada dua edin moralim cok bozukherkes ilerledi alisti sayilir ben hala ayni yerdeyim yanii offf... neyse herseyin hayirlisi napalim beklicem mecburr...
nasilsiniz iyisinizdir insallah.. ben zor gunler geciriyorum saglik problemlerim var nerdeyse 1 aydir iliskiye giremiyorum bi kez denedik sadece sokup cikardik oluyormu olmuyormu diye oldu.. onun disinda hic yapamadik.. doktora gittim hamile kalmam da yasak iyilesmem lazim bi kac ay beklicem.. lutfen banada dua edin moralim cok bozukherkes ilerledi alisti sayilir ben hala ayni yerdeyim yanii offf... neyse herseyin hayirlisi napalim beklicem mecburr...
inşallah canım inan tek tesellim bu bir gün ben de gülücem elbet diyorum sür git böyle devam etmeyecek ya inşallah tüm sıkıntılarımız hayır olur ne zormuş şu vaji ne biçim bi dertmiş
arkadaşlar mrb aranıza yeni katıldırm bendede aynı problemler var eşimle ayrılma noktasına geldik bana yardımcı olun lütfen
canım ms yani multipl skleroz bu hastalık merkezi sinir sistemi hastalığı beyinle alakalı yani ne zaman olacağı belli olmayan ataklar oluyo bu ataklarda ya eller uyuşuyo tutmuyo ya da ayaklar zaten normalde de çok zor yürüyebiliyor normal insan gibi değil yani sıcaklar daha çok etki yapıyor neden olduğu belli değil düzelme olmuyormuş hiç .sadece ilerlemesi yavaşlayabilirmiş.ilerde allah göstermesin tekerlekli sandalyeye bağlı olabilir rabbim kimseye vermesin çok zor ben hastalığını bile bile ailemi ikna ede ede evlendim ama gel gör ki çok zormuş gezmeden de mahrumsun yani el ele dolaşıp gezemiyosun tek gittiğim yer hastane ve market o da kolumda taşıyorum herkes gece çocuğu için kalkarken ben onun ateşine bakıyorum bunun yanında rabbim bir de vajiyi verdi bana ben çalışmıyorum öyle yalnızım ki aile yok memleketten uzak bir tek arkadaş yok dertleşecek komşu yok sırf yalnız olmamak için bi can istiyorum allahtan evde bir ses olsun artık herşeye rağmen yaşam devam ediyor işte yaşıyorum çok şükür
arkadaşlar mrb aranıza yeni katıldırm bendede aynı problemler var eşimle ayrılma noktasına geldik bana yardımcı olun lütfen
çok sağol canım allah hepimizin yardımcısı olsun isteyen herkese evlat nasip etsin bizlerin kucağını boş bırakmasın.amin
ilginizden dolayı tşk. ederim,
ben 5 aylık evliyim eşim çok anlayışlı ama bi noktaya kadar ön sevişme yapıyoruz,eşim beni uyarıyor nevarki o aşamaya geldiğimizde 2-3 cm fazla girmiyor benim ayrıyetten ne yapmam lazım doktora gidemiyorum yardım lütfen...
hoşgeldin cnm..
öncelikle jinekoloğa gidip fiziksel bi sorun var mı anlamalısın..yoksa sen de büyük ihtimal vajinusmussundur.ve egzersizle yeneceğiz inş .. benim de aynı ön aşamada sorun yok ama p..ns kısmına gelince olmuyordu.doktor fizyolojik bi sorun yok dedi psikiyatriste yönlendirdi şimdi gidiyorum parmak egzersizleri yapıyorum.
Canım pazar gününe kadar süre var, mutsuzmelekten alabilirsin özelden görüşerek, o hepsini okumamış, senin isminide egzersizciler listesine ekliyorumcanım ben de okuyabilirim tefriciye galiba.bir de ne zamana kadar? bu arada bana da dua eder misiniz? Allah hepimizin yardımcısı olsun inş...
Amiiiiin canım, inşallah bu kadar kişi dualaşıyoruz, birimizden birininki tutacak inşallahOkurum tabiii cnm okumammı yazibadetlerin ve duaların toplu yapıldıgını gören sanırım CEBRAİL( yanılıosam beni düzeltebilirsiniz) meleklere o yerlere bölük bölük inmelerini emredermiş gdin ve kimler onlar bakın ve melekler bir müddet durup semaya yükselerek rabbimize gdip buna katılan herkesı rabbimize söyleyerek sana dua ediyorlar içten gönülden aşkla rabbim kabul et die yalvarırlarmış elhamdülillah... elbette rabbim bizi görüyor ve duyuyor.... buna vesile olan çileklim dende ayrıca allah razı olsun...dualarımız kabul olsun amiiiiiin....
Canım geçmiş olsun, benimde 10 gün, 20 gün araya başka şeyler gitdiği için yapamadığım zamanlar oluyor, ama bişey olmuyor, moralini yüksek tutnasilsiniz iyisinizdir insallah.. ben zor gunler geciriyorum saglik problemlerim var nerdeyse 1 aydir iliskiye giremiyorum bi kez denedik sadece sokup cikardik oluyormu olmuyormu diye oldu.. onun disinda hic yapamadik.. doktora gittim hamile kalmam da yasak iyilesmem lazim bi kac ay beklicem.. lutfen banada dua edin moralim cok bozukherkes ilerledi alisti sayilir ben hala ayni yerdeyim yanii offf... neyse herseyin hayirlisi napalim beklicem mecburr...
ilginizden dolayı tşk. ederim,
ben 5 aylık evliyim eşim çok anlayışlı ama bi noktaya kadar ön sevişme yapıyoruz,eşim beni uyarıyor nevarki o aşamaya geldiğimizde 2-3 cm fazla girmiyor benim ayrıyetten ne yapmam lazım doktora gidemiyorum yardım lütfen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?