Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben de yazamıyorum cnm özelden.. bu arada çekinme herşeyi anlatabilirsin burada en azından ana hatlarıyla. sağolsun arkadaşlar çok yardımcı oluyorlar.ben de kurtulmadım daha ama elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
ön sevşme ile çözülmüyor cnm o sadece bu işten zevk almak için yani egzersiz aşamasında eşinle ona da devam ediyorsun zaten.en çok zevk aldığın yerleri vücudunu falan tanıyorsun.
sonrasında parmak ya da apratlarla egzersiz yapıyorsun ama öncelikle fiziksel bi sorun var mı diye doktora gitmen lazım. yoksa burada sana yardımcı olurz inş..

inşallah canım inan tek tesellim bu bir gün ben de gülücem elbet diyorum sür git böyle devam etmeyecek ya inşallah tüm sıkıntılarımız hayır olur ne zormuş şu vaji ne biçim bi dertmiş

kara gün kararıp kalmaz derler, bugünlerin de geçecektir. bir gün mutlumelek olarak buradan ayrılacaksın inşallah. sen egzersizi aksatma, takıldığın yerleri sor, herkes elinden gelen yardımı yapacaktır. sana da eşine de allahtan şifa diliyorum. allah yardımcınız olsun.

doktora gitmeden çözmek istiyorum,
kayganlaştırıcı denedik ancak başını alabiliyorum daha fazla ilerlemiyor eşim parmağıyla deniyor önce sonra başını alabiliyorum onuda

gecmis olsun üzülme, bak bu konuda da yalniz degilsin. benim de simdilik hamile kalmam yasak ve belki bir kac aydan bile fazla. beraber bekleriz, moralini bozma.

kayganlaştırıcı denedik sadece başını alabiliyorum eşim eliyle yapıyor ama o da yoruluyor...

doktora gitmeden çözmek istiyorum,
kayganlaştırıcı denedik ancak başını alabiliyorum daha fazla ilerlemiyor eşim parmağıyla deniyor önce sonra başını alabiliyorum onuda

mutlaka jinekolojik bir muayene olman lazim. anatomik bir sorunun olabilir, kimse bunun mesuliyetini almak istemez, yanlis yönlendirme yapabiliriz sorunun varsa egzersiz de yapamazsin. en basta kafanin rahat olmasi icin mutlaka gitmen lazim. dokunmadan uzaktan bakarak doktor sana bir sorun olup olmadigini söyleyecektir.

canım ben ilk başta parmakla yapamam diye düşünüyordum orta parmak olunca cesaret geldi. dün 2 parmak denedim ama zorlandım ve muma başladım. mumda da ilerleyemiyorum 2 parmakta da kardeşim geliyor bugün bir hafta kalıcak ara vericem yani ara vermeden ilerlemek isterdim azıcık.. 3 parmaktan sonra p...s oluyor galiba ama zor ya 3 parmak ..

kızlar 1 sene 1 aylık evliyim. ve vajinusmusu 1 hafta önce yendim. ne parmak egzersizi ne doktor hiç bi şekilde kendimi zorlamadım. zamana bırakmak kafayı mümkünse fazla takmaya çalışmamak bu konuda önemli diye düşünüyorum. üstüne gittikçe kendini daha fazla kasıyosun sonuçta. bu durumu nasıl mı yendim. arkadaşlar herşey kafada bitiyor. acıycak diye düşünürsek kesinlikle acıyor. kendimi o kadar telkin ettim ki milyonlarca kadından ne farkım var diye düşündüm. o kadar işe yaradı ki sonunda bittiğinde bu kadar basit birşey için 1 sene mi beklemişiz demekten alamadım kendimi:) eşimin gözlerindeki o mutluluğu görmek 1 senelik evliliğimin en mutlu günleri. evliliğimi tamamlanmış hissetmek ve artık bebek hayalleri kurabilmek Allah hepinize nasip etsin.

canım öncelikle belkide bu kadar büyük deildir sorunun 2 3 cm giriyor demişsin işte tam orada eşini durdur ve derin nefes al burnundan ve ağzından yavaş yavaş ver ve sakiinleş bi anda olup bittiğini düşün ve olabildiğince ıkın açılması için keğel egzersizlerini çalışabilirsin gün içinde belkide hemencecik olur ama eğer ki olmuyosa psikolojin sana egzerszii şart kılmış demektir kaçış yok yani ama korkulacak bi durumda yok tabi bunların hepsi bi jinekolojik muayenenden sonra yapamam gidemem deme biz yapamam edemem deyipte neleri yapabildik KADIN İSTERSE

canım ben iki parmakta orta ve yüzük parmağında hiç zorlanmadım sen de dene bence göreceksin zor değil. ben aparatla yapamıyorum sadece parmak çalışıyorum.doktorumla konuştum biraz önce perşembe görüşeceğiz daha. o zamana kadar iki parmak bir boğumda makas hareketi yap dedi.
iki parmakta ilerlemeyeyim mi dedim . istersen ilerle ama gerek yok sonrası kolay.sen makas hareketini yap sonraki aşamaya geçeceğiz dedi.
bu arada gece yatmadan da olsa egzersize devam et bence

kızlar aşağıdaki listedeki arkadaşlar için isim isim dua ediyoruz. 4444 dua okuyoruz.

İlk liste vajiyi yenmeye çalışanlar:
umut, senem, facar, ocean, aykurt, yavuz, masal, veracroft,PUSU, renis85, PRİVACY, MAVİELBİSE, YARDM,hazal, huzurr, mutsuzmelek,zerbas, Eprunm, sunisup, perilerperisi.

İkinci liste yenipte hamile kamlak isteyenler:
gülsevdam, nilay, ben (çileklipuding :), şenaymehmet, canikom, şaşkınanne, dahlia34, trinity, gülcan,rabit, rapunzel.

Üçüncü liste hamile kalıp, rahat bir hamilelik ve doğum isteyenler:
Sessizcekimsesizce, kemre, candy, delisevdam, tarçınlıakide, çiçekrose, eylül.

Dördüncü liste alışma sürecinde olanlar:
turquazz, benbence, elvan, sela1, zealea,alexandretta, shummir.

Beşinci liste vajiyi yenemeden hamile kalıp egzersiz bile yapamayanlar için:
poseidone, deesab

violetin sorunları için de dua edelim.

başka varsa söylesin, isim isim dua edicez.
Herkese açık liste, hatırlayamadıklarım kırılmasın, hatırtlatmanız yeterli.

bu arada hepimiz alışma sürecindeyiz, düzene girmesi, kolay yapabilmemiz, zevk alabilmemiz , yuvalarımıza mutluluk ve huzur dolması bunlar içinde dua edelim.

arkadaşlar parmak egzersizini hiç denemedim ki bana çok itici gelmiştir. düşüncesi bile içimi kaldırır. 1 senelik araştırmalarımda sorunun yüzde doksanı psikolojik. misyoner posizyon canımı çok acıttığı için farklı posizyon hemen işe yaradı. yani bunu yenmiş biri olarak posizyondaki baskınında kişiden kişiye değişeceğini düşünüyorum farklı pozisyonlar denerseniz faydası olabilir. güzel haberler getirin bu mutluluğu hepiniz yaşayın inşallah şu mübarek berat kandili arefesinde. dualarım hepiniz için..

yok canım alma, 4444 ü tamamladık bu hafta, şimdiden oku istersen ama haftaya hatırlatırsan ondan düşeriz...

bıtmek uzere bıle tamam haftaya yazarız onu canım
yarın kandıl kızlar 1 yıllık yasıcaklarımızın yazılcagı kader gunumuz
dualarımız egsersızde olanların yenmesınde yenenlerın ilişkye alısıp bebek sahıbı olmasıyla olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…