- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #112.701
ilginden dolayı çok tşk. ederim ,
ön sevişme ile çözemezmiyiz,yada egzersiz nasıl yapabilirim,yeni üye olduğum için özelden de yazamıyorum bazı şeyleride yazamıyorum özel bi konu olduğu için.öneri tavsiyelerin varsa özelden yazarmısın.
inşallah canım inan tek tesellim bu bir gün ben de gülücem elbet diyorum sür git böyle devam etmeyecek ya inşallah tüm sıkıntılarımız hayır olur ne zormuş şu vaji ne biçim bi dertmiş
Canım pazar gününe kadar süre var, mutsuzmelekten alabilirsin özelden görüşerek, o hepsini okumamış, senin isminide egzersizciler listesine ekliyorum.
teşekkür ederim :)
ben özelden mesaj yazamıyorum.buradan yazar mısınız ne kadar var? 100-200 tane falan okuyabilirim inş. okursam daha fazlasını da alırım sonra.
Ozaman öncelikle jinekologa gidip baktir sorun fizyolojikmi degilse egzersize baslarsin.. Bilmiyorum denedinizmi ama kayganlastiriciyla dahada kolaylasir isiniz.. Sen basini alabiliyormussun.. çok daha kolay ilerlersin egzersizde.. burayi sürekli takip et asamalarindan haberdar et bizleri daha kolay yardimci oluruz
nasilsiniz iyisinizdir insallah.. ben zor gunler geciriyorum saglik problemlerim var nerdeyse 1 aydir iliskiye giremiyorum bi kez denedik sadece sokup cikardik oluyormu olmuyormu diye oldu.. onun disinda hic yapamadik.. doktora gittim hamile kalmam da yasak iyilesmem lazim bi kac ay beklicem.. lutfen banada dua edin moralim cok bozukherkes ilerledi alisti sayilir ben hala ayni yerdeyim yanii offf... neyse herseyin hayirlisi napalim beklicem mecburr...
Ozaman öncelikle jinekologa gidip baktir sorun fizyolojikmi degilse egzersize baslarsin.. Bilmiyorum denedinizmi ama kayganlastiriciyla dahada kolaylasir isiniz.. Sen basini alabiliyormussun.. çok daha kolay ilerlersin egzersizde.. burayi sürekli takip et asamalarindan haberdar et bizleri daha kolay yardimci oluruz
doktora gitmeden çözmek istiyorum,
kayganlaştırıcı denedik ancak başını alabiliyorum daha fazla ilerlemiyor eşim parmağıyla deniyor önce sonra başını alabiliyorum onuda
canım ben de 2 parmaktayım. bir parmağa göre bana daha kolay geldi sanki. iki parmağın tamamını almak için makas hareketi için uğraşıcam inş bugün.
bence bir mumla daha fazla uğraşma. iki parmakta yoğunlaş.
ilginizden dolayı tşk. ederim,
ben 5 aylık evliyim eşim çok anlayışlı ama bi noktaya kadar ön sevişme yapıyoruz,eşim beni uyarıyor nevarki o aşamaya geldiğimizde 2-3 cm fazla girmiyor benim ayrıyetten ne yapmam lazım doktora gidemiyorum yardım lütfen...
canım ben ilk başta parmakla yapamam diye düşünüyordum orta parmak olunca cesaret geldi. dün 2 parmak denedim ama zorlandım ve muma başladım. mumda da ilerleyemiyorum 2 parmakta dakardeşim geliyor bugün bir hafta kalıcak ara vericem yani ara vermeden ilerlemek isterdim azıcık.. 3 parmaktan sonra p...s oluyor galiba ama zor ya 3 parmak ..
Canım herkese dağıttık, 50 tane vereyim benimkinden. Haftaya tekrar okuyacağız , o zaman daha fazla alırsın :13:.Canım pazar gününe kadar süre var, mutsuzmelekten alabilirsin özelden görüşerek, o hepsini okumamış, senin isminide egzersizciler listesine ekliyorum.
teşekkür ederim :)
ben özelden mesaj yazamıyorum.buradan yazar mısınız ne kadar var? 100-200 tane falan okuyabilirim inş. okursam daha fazlasını da alırım sonra.
Canım herkese dağıttık, 50 tane vereyim benimkinden. Haftaya tekrar okuyacağız , o zaman daha fazla alırsın :13:.
tamam canım. Allah kabul etsin inş..
yok canım alma, 4444 ü tamamladık bu hafta, şimdiden oku istersen ama haftaya hatırlatırsan ondan düşeriz...200 daha önce almıştım eger lıste bıtmedıyse 500 daha alıyorum kızlar bılgınıze
yok canım alma, 4444 ü tamamladık bu hafta, şimdiden oku istersen ama haftaya hatırlatırsan ondan düşeriz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?