- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #112.741
akşama kadar vaktimiz var canım.
Arkadaşlar çoğunluk kandile yetiştirelim diyor, ne diyorsunuz, yarına yetiştirebilir misiniz?
canım ben iki parmakta orta ve yüzük parmağında hiç zorlanmadım sen de dene bence göreceksin zor değil. ben aparatla yapamıyorum sadece parmak çalışıyorum.doktorumla konuştum biraz önce perşembe görüşeceğiz daha. o zamana kadar iki parmak bir boğumda makas hareketi yap dedi.
iki parmakta ilerlemeyeyim mi dedim . istersen ilerle ama gerek yok sonrası kolay.sen makas hareketini yap sonraki aşamaya geçeceğiz dedi.
bu arada gece yatmadan da olsa egzersize devam et bence
canım kusura bakma, eksik yazmışım yarın akşam...
nasilsiniz iyisinizdir insallah.. ben zor gunler geciriyorum saglik problemlerim var nerdeyse 1 aydir iliskiye giremiyorum bi kez denedik sadece sokup cikardik oluyormu olmuyormu diye oldu.. onun disinda hic yapamadik.. doktora gittim hamile kalmam da yasak iyilesmem lazim bi kac ay beklicem.. lutfen banada dua edin moralim cok bozukherkes ilerledi alisti sayilir ben hala ayni yerdeyim yanii offf... neyse herseyin hayirlisi napalim beklicem mecburr...
umut sana mesaj yazdım ama ekran gıttı o an ve 1 saattır son sayfaya gıdemıyorum
mesajını sımdı gorebıldım
dedıgın gıbı hamd etmek gerek bazı durumlar ıcın..
canım nolur kacma kactıkca gökten mucıze ınmıcek
her berat kandılı aglıyarak secdeye kapaınırdım Allahım bu sene kaderımı değiştir diye
zahmetsiz rahmet olmaz bunu nasıl unuturum ben bı adım atıcamkı Rabbım bın adım atsın bana dertlerımı kolaylamada
sen ugras cabala ınankı bı sekılde korkularını yenıyorsun
ben hala nasıl yendım dıye dusunuyorum panık atak hersey bıttı yendım umarım sende bunu yasarsın kacma erteleme yeter ki ..
Evet canım, sayıyorum...en sondada isim isim sayıyosundur dimi canımmmm
bencede çileklim allah sende razı olsun okuyorsun her ne kadar burdaki arkadaslar dadece burdan konussa tanısmıs olmasakda birbirimize bağlanıyoruz bu sayede de beraat kandili yüzü suyu hürmetine inşallah vajili olanlar kurtulur bebek isteyenlere allahım bebek hamile olanlarada kolay bi hamilelik gecittiriri inşallah rabbim herseyi biliyo o ne zaman ol dersde o zaman olur
ben buradan bütün vajinismus sorunu olanlara gaz vermek istiyorum kimler yapmadı ki siz yapamayasınız? Bu dünyadaki milyarlarca kadından ne farkınız var? Bir gece duamda Allahım sen ol demeden hiçbir şey olmaz yalvarıyorum bu derdimin geçip gidivermesine de ol de ve oluversin dedim. Bu duamın içtenliğinin sonradan farkına vardım ki 2 gün sonra bu sorunum çözülmüştü. Tabi mutluluk gözyaşlarım da cabası.. Yeter ki kapıyı çalmasını bilelim. O o kadar büyük ki çaldığımız kapıyı neden açmasın.. Arkadaşlar hepinize şimdiden hayırlı kandiller..
cnm sende iyi baslamıstın sanırım dımı kulak çöpünü almıştın ama kac tane almıstın hatırlamadım şimdi
canım ben kulak çöpünü aldım şimdi baya kalın ortak parmakdan baya kalın aparatla çalısıyorum inş yenicem
inşallah canım hepimiz yencez
umuuut nabr kıs napıyon bebişim?maşallah maşallahyeniceksin tabiki canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?