- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #112.741
Evet canım, sayıyorum...en sondada isim isim sayıyosundur dimi canımmmm
bencede çileklim allah sende razı olsun okuyorsun her ne kadar burdaki arkadaslar dadece burdan konussa tanısmıs olmasakda birbirimize bağlanıyoruz bu sayede de beraat kandili yüzü suyu hürmetine inşallah vajili olanlar kurtulur bebek isteyenlere allahım bebek hamile olanlarada kolay bi hamilelik gecittiriri inşallah rabbim herseyi biliyo o ne zaman ol dersde o zaman olur
ben buradan bütün vajinismus sorunu olanlara gaz vermek istiyorum kimler yapmadı ki siz yapamayasınız? Bu dünyadaki milyarlarca kadından ne farkınız var? Bir gece duamda Allahım sen ol demeden hiçbir şey olmaz yalvarıyorum bu derdimin geçip gidivermesine de ol de ve oluversin dedim. Bu duamın içtenliğinin sonradan farkına vardım ki 2 gün sonra bu sorunum çözülmüştü. Tabi mutluluk gözyaşlarım da cabası.. Yeter ki kapıyı çalmasını bilelim. O o kadar büyük ki çaldığımız kapıyı neden açmasın.. Arkadaşlar hepinize şimdiden hayırlı kandiller..
cnm sende iyi baslamıstın sanırım dımı kulak çöpünü almıştın ama kac tane almıstın hatırlamadım şimdi
canım ben kulak çöpünü aldım şimdi baya kalın ortak parmakdan baya kalın aparatla çalısıyorum inş yenicem
inşallah canım hepimiz yencez
umuuut nabr kıs napıyon bebişim?maşallah maşallahyeniceksin tabiki canım
canlarım meraba nabersinizzz?? kızlar duayı yarın akşama kadar süre vermişsiniz ben 500 almıştım sanırım yetiştiremciem 250 ancak okuyabilirim.benden 250 almak isteyen varmıı?
umuuut nabr kıs napıyon bebişim?
senin eşin benimkinin kardeşi heralde, bu kadar mı her şey aynı olursöyle ona aklını başına toplasın, böyle yaparsa daha çook uzatır her şeyi. bizim kafayı iyice sıyırıp hüngür şakırt ağladığımız bir gece var, 4 nisan gecesi. o geceden sonra yazdıklarımı bir oku istersen hatta eşine okut. siz o aşamaya gelmeyin lütfen, bu kadar nazlanırsa ona doğru gidiyorsunuz haberin olsun. eşine anlayışlı ol, tek yapabileceğin bu. ama eşin de çaba göstersin, tek taraflı çabayla yenilmiyor bu zıkkım maalesef. eşine sakın yaşadığı sorunu hatırlatıp yüzüne vurma. bundan daha da çok etkileniyor ve toparlanamıyorlar.
ayy cnm benm kısss sen nekadar enerjiksin böylee bebişş.. çek bacım çekk hele bi yeneyim halay başı sen olll biz arkandan geliriz horonmu tepen hamsimi tepen sen biliniyi yawrum sen napıon ne zaman halay çekiozzzz ben horon tepebilrmiyimmm
ayy cnm benm kısss sen nekadar enerjiksin böylee bebişş.. çek bacım çekk hele bi yeneyim halay başı sen olll biz arkandan geliriz horonmu tepen hamsimi tepen sen bilin
umut canm kıs sen nickinimi değiştirdin?umut 86 mıydın sen?umut kaçar kısslar hepiniz ALLAHA emanet olun .....hepizi çok sevim unu söylimde kaçim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?