Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canlarım meraba nabersinizzz?? kızlar duayı yarın akşama kadar süre vermişsiniz ben 500 almıştım sanırım yetiştiremciem 250 ancak okuyabilirim.benden 250 almak isteyen varmıı?

hoşgeldın cnm evet inşallah yarın aksama biter dimi çileklim bi ayar çeker şimdi cnm... sanırım gülsevdam da istıordu paylasabılırsınız

cnm okudum dedğin yerleri çok ama çok etkilendim..ayrıca başarı hikayenide okudum gözyaşlarına boğuldum sanki ben yaşamışım gibi hissettim duygularını..çok güzel ifade etmişsin yaşadıklarını aynen benm gibi..bende şuan senn yaşadığın o sıkıntıları yaşıyorum..senin yenmen hıdırelleze denk gelmiş umarım benmde kandile denk gelirr dualar ediyorum bir an önce kurtulmak için..kul sıkışmadıkça hızır yetişmezmiş şuan bende sıkışık durumdayım umarım ben ve burdaki diğer arkadaşlarım kurtuluruz bu derttenn amiinnnn

ayy cnm benm kısss sen nekadar enerjiksin böylee bebişş.. çek bacım çekk hele bi yeneyim halay başı sen olll biz arkandan geliriz horonmu tepen hamsimi tepen sen bilin

ayyyy halay başınada yakışırımm beaaaaa ne kadar mütavaziyim böleehalay roman çiftetelli horon hepsii bizde dans da eşinle sende

canım ben gebelik düşünüyorum bununla ilgili kontrolden geçmek istiyorum dedim o yüzden kan testi falan yaptı bu arada bendede mantar varmış sanırım yanma o yüzden oluyo ama hap vermedi gebelik düşünüyosan öbür ay adetin gelirse yazım dedi oda öylece kaldı neyse herşey normal dedi ama folik asit falan demedi neden ki acaba hamilelik düşünenlere mutlaka öneriyorlar diye biliyordum[/QUOTE]

canım mantar varsa bir an önce hallet, hamile olunca artabiliyormuş.tanıdığım birisi söylemişti hamileliğinde kaşım kaşım kaşınmış zaten canım 2 tane fitil veriyorlar,3 gün ya da 1 hafta arayla kullanılıyor.benden söylemesi.

geçmiş olsun canım...

geçmiş olsun canım neyin var?

olsun canım bozma moralini.hemen yok öyle yenilgiyi kabul etmek,üzülmek.yapabildiğin kadarıyla git gel yapmaya çalış.bi de bakarsın hepsini yapabilmişsin

ufak bir hatırlatma:
kızlar berat kandilinde o iş yapılmazmış, eğer o gün hamile kalınırsa çocuk altı parmaklı doğarmış diye duymuştum.
daha sonra araştırdım aslı var mı diye. ''Dinen cinsel ilişkinin vakti saati olmaz, helalinle istenilen zamanda yapılabilir, sevabı vardır hatta. Çünkü eşleri harama kaymaktan korur. yalnız kandil geceleri gibi özel gecelerde ibadete vakit ayırmak daha güzel olur.'' yazıyordu.
bilginiz olsun istedim.
ben yinede berat kandilinde yapmak istemiyorum şahsen .

canım kandıl gecelerı ve bayramın bır oncekı gunlerı arefe gecelerı cınsel ilişki yapılmaması tavsıye edılır
yazdıgın gıbı haram dıyemeyız ama hoş değil kı gun sıkıntımız mı var bu kadar mubarek gunlerde saygı duymak
rabbımıze ıbadet ıle yaklaşmamız gerekırken bende bunu belırteyım
Rabbım razı olsun senden guzel ve cok onemlı bır konuya değindin ve yarın gecesı kadar dıger gun perşembe gunduzude aynı mubareklıkte
ıkı gunude oruclu ve ıbadetlı gecırebılırsek ne mutlu bıze ...

cnm duayı yarın akşama kadar süre vermişsiniz.ben 500 almıştım ama sanırım yetiştiremicem almak isteyen varsa 250 tane verebilirim.ben de ancak 250 okuyabilirim tatlım bilgin olsun

Mrb arkadaşlar bu forumun sessiz takipçilerinden biriyim. 2.5 yıldır bu dertten muzdaribim. Bu hastalığıma uzman eliyle çözüm ararken bu sitede iddialı bir doktorun adı geçen başka bir forum sayfasına takılmaya başladım. O forumda gayet masumane sorularıma cevap ararken haksız itham ve eleştirilere ve hatta hakaretlere maruz kaldım.Körler sağırlar birbirini ağırlar tarzında güya bizlere yardım ediyorlardı!.. Ümidimi yitirmek üzereyken bu sitenin başka forum sayfalarında okuyucu olarak dolaşırken sizlere rastladım. İyi ki de rastladım. Sıcaklığınız,samimiyetiniz,yaklaşım tarzınız ile buraya bağlandım. Hepinize teşekkür ediyorum sayenizde büyük aşamalar kaydettim. İyi ki varsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…