- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #112.761
merhaba kızlar sözde dün kulak çubuğuyla deneme yapacaktım ama bilgisayara bile bakamadım bağırsak enfeksiyonu oldum tam da cesaret bulmuşken denemeye serumlarla uğraştım bugün biraz daha iyiyim allahtan duamın 100 tanesini bitirdim 400 kaldı geriye bugün yapabilirsem deniycem inşallah olur 6 temmuzda evlilik yıldönümüm keşke daha önce başlasaydım da duvağımı o gün açsaydım:))nasip işte benim eşim hasta bi de kızlar öyle eşli deneme falan çok zor benim için ms hastası günde 10 a yakın ilaç içiyo benim için bebek de vajinismusu yenmek de bi mucize bakalım allah yardımcım olursa vajiyi yenip bebişimi kucaklamak istiyorum.allah hepimizin yardımcısı olsun.
nasilsiniz iyisinizdir insallah.. ben zor gunler geciriyorum saglik problemlerim var nerdeyse 1 aydir iliskiye giremiyorum bi kez denedik sadece sokup cikardik oluyormu olmuyormu diye oldu.. onun disinda hic yapamadik.. doktora gittim hamile kalmam da yasak iyilesmem lazim bi kac ay beklicem.. lutfen banada dua edin moralim cok bozukherkes ilerledi alisti sayilir ben hala ayni yerdeyim yanii offf... neyse herseyin hayirlisi napalim beklicem mecburr...
kızlar ben bugün büyük umutlarla başladım egzersize ama malesef yine bir mumla 5 cm girebildim. 2 saat uğraştım ama daha fazla girmiyor ya ilerleyemedim hiç bugün.. . Bir defa da 2 parmak denedim ve 1 boğum oldu yani dünden bir farkı olmadı hiç
ufak bir hatırlatma:
kızlar berat kandilinde o iş yapılmazmış, eğer o gün hamile kalınırsa çocuk altı parmaklı doğarmış diye duymuştum.
daha sonra araştırdım aslı var mı diye. ''Dinen cinsel ilişkinin vakti saati olmaz, helalinle istenilen zamanda yapılabilir, sevabı vardır hatta. Çünkü eşleri harama kaymaktan korur. yalnız kandil geceleri gibi özel gecelerde ibadete vakit ayırmak daha güzel olur.'' yazıyordu.
bilginiz olsun istedim.
ben yinede berat kandilinde yapmak istemiyorum şahsen.
cnm duayı yarın akşama kadar süre vermişsiniz.ben 500 almıştım ama sanırım yetiştiremicem almak isteyen varsa 250 tane verebilirim.ben de ancak 250 okuyabilirim tatlım bilgin olsunufak bir hatırlatma:
kızlar berat kandilinde o iş yapılmazmış, eğer o gün hamile kalınırsa çocuk altı parmaklı doğarmış diye duymuştum.
daha sonra araştırdım aslı var mı diye. ''Dinen cinsel ilişkinin vakti saati olmaz, helalinle istenilen zamanda yapılabilir, sevabı vardır hatta. Çünkü eşleri harama kaymaktan korur. yalnız kandil geceleri gibi özel gecelerde ibadete vakit ayırmak daha güzel olur.'' yazıyordu.
bilginiz olsun istedim.
ben yinede berat kandilinde yapmak istemiyorum şahsen.
tamam canım gülsevdama verelim o 250 yi...cnm duayı yarın akşama kadar süre vermişsiniz.ben 500 almıştım ama sanırım yetiştiremicem almak isteyen varsa 250 tane verebilirim.ben de ancak 250 okuyabilirim tatlım bilgin olsun
tamam canım gülsevdama verelim o 250 yi...
olur canım, çok kişi var listede, o yüzden herkesin haberi olur mu bilmiyorum :/.500 cektım ya ordan duşelim canım ve kesın kac okundu arkadaslar belırtırse kalanı bölüşürüz
Arkadaşlar çoğunluk kandile yetiştirelim diyor, ne diyorsunuz, yarına yetiştirebilir misiniz?
Mrb arkadaşlar bu forumun sessiz takipçilerinden biriyim. 2.5 yıldır bu dertten muzdaribim. Bu hastalığıma uzman eliyle çözüm ararken bu sitede iddialı bir doktorun adı geçen başka bir forum sayfasına takılmaya başladım. O forumda gayet masumane sorularıma cevap ararken haksız itham ve eleştirilere ve hatta hakaretlere maruz kaldım.Körler sağırlar birbirini ağırlar tarzında güya bizlere yardım ediyorlardı!.. Ümidimi yitirmek üzereyken bu sitenin başka forum sayfalarında okuyucu olarak dolaşırken sizlere rastladım. İyi ki de rastladım. Sıcaklığınız,samimiyetiniz,yaklaşım tarzınız ile buraya bağlandım. Hepinize teşekkür ediyorum sayenizde büyük aşamalar kaydettim. İyi ki varsınız
Mrb arkadaşlar bu forumun sessiz takipçilerinden biriyim. 2.5 yıldır bu dertten muzdaribim. Bu hastalığıma uzman eliyle çözüm ararken bu sitede iddialı bir doktorun adı geçen başka bir forum sayfasına takılmaya başladım. O forumda gayet masumane sorularıma cevap ararken haksız itham ve eleştirilere ve hatta hakaretlere maruz kaldım.Körler sağırlar birbirini ağırlar tarzında güya bizlere yardım ediyorlardı!.. Ümidimi yitirmek üzereyken bu sitenin başka forum sayfalarında okuyucu olarak dolaşırken sizlere rastladım. İyi ki de rastladım. Sıcaklığınız,samimiyetiniz,yaklaşım tarzınız ile buraya bağlandım. Hepinize teşekkür ediyorum sayenizde büyük aşamalar kaydettim. İyi ki varsınız
Canım pazar gününe kadar süre var, mutsuzmelekten alabilirsin özelden görüşerek, o hepsini okumamış, senin isminide egzersizciler listesine ekliyorum.
Amiiiiin canım, inşallah bu kadar kişi dualaşıyoruz, birimizden birininki tutacak inşallah.
Canım geçmiş olsun, benimde 10 gün, 20 gün araya başka şeyler gitdiği için yapamadığım zamanlar oluyor, ama bişey olmuyor, moralini yüksek tut.
geçmiş olsun canım...
canim rabbim yardimciniz olsun gonlunuze gore versin cok uzuldum gercekten istersen esin icin de tefriciye okuyalim istermisin? Yer gok dua ile canim bol bol dua et...canım ms yani multipl skleroz bu hastalık merkezi sinir sistemi hastalığı beyinle alakalı yani ne zaman olacağı belli olmayan ataklar oluyo bu ataklarda ya eller uyuşuyo tutmuyo ya da ayaklar zaten normalde de çok zor yürüyebiliyor normal insan gibi değil yani sıcaklar daha çok etki yapıyor neden olduğu belli değil düzelme olmuyormuş hiç .sadece ilerlemesi yavaşlayabilirmiş.ilerde allah göstermesin tekerlekli sandalyeye bağlı olabilir rabbim kimseye vermesin çok zor ben hastalığını bile bile ailemi ikna ede ede evlendim ama gel gör ki çok zormuş gezmeden de mahrumsun yani el ele dolaşıp gezemiyosun tek gittiğim yer hastane ve market o da kolumda taşıyorum herkes gece çocuğu için kalkarken ben onun ateşine bakıyorum bunun yanında rabbim bir de vajiyi verdi bana ben çalışmıyorum öyle yalnızım ki aile yok memleketten uzak bir tek arkadaş yok dertleşecek komşu yok sırf yalnız olmamak için bi can istiyorum allahtan evde bir ses olsun artık herşeye rağmen yaşam devam ediyor işte yaşıyorum çok şükür
nasilsiniz iyisinizdir insallah.. ben zor gunler geciriyorum saglik problemlerim var nerdeyse 1 aydir iliskiye giremiyorum bi kez denedik sadece sokup cikardik oluyormu olmuyormu diye oldu.. onun disinda hic yapamadik.. doktora gittim hamile kalmam da yasak iyilesmem lazim bi kac ay beklicem.. lutfen banada dua edin moralim cok bozukherkes ilerledi alisti sayilir ben hala ayni yerdeyim yanii offf... neyse herseyin hayirlisi napalim beklicem mecburr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?