Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

geçmiş olsun canım...

geçmiş olsun canım neyin var?

olsun canım bozma moralini.hemen yok öyle yenilgiyi kabul etmek,üzülmek.yapabildiğin kadarıyla git gel yapmaya çalış.bi de bakarsın hepsini yapabilmişsin

ufak bir hatırlatma:
kızlar berat kandilinde o iş yapılmazmış, eğer o gün hamile kalınırsa çocuk altı parmaklı doğarmış diye duymuştum.
daha sonra araştırdım aslı var mı diye. ''Dinen cinsel ilişkinin vakti saati olmaz, helalinle istenilen zamanda yapılabilir, sevabı vardır hatta. Çünkü eşleri harama kaymaktan korur. yalnız kandil geceleri gibi özel gecelerde ibadete vakit ayırmak daha güzel olur.'' yazıyordu.
bilginiz olsun istedim.
ben yinede berat kandilinde yapmak istemiyorum şahsen .

canım kandıl gecelerı ve bayramın bır oncekı gunlerı arefe gecelerı cınsel ilişki yapılmaması tavsıye edılır
yazdıgın gıbı haram dıyemeyız ama hoş değil kı gun sıkıntımız mı var bu kadar mubarek gunlerde saygı duymak
rabbımıze ıbadet ıle yaklaşmamız gerekırken bende bunu belırteyım
Rabbım razı olsun senden guzel ve cok onemlı bır konuya değindin ve yarın gecesı kadar dıger gun perşembe gunduzude aynı mubareklıkte
ıkı gunude oruclu ve ıbadetlı gecırebılırsek ne mutlu bıze ...

cnm duayı yarın akşama kadar süre vermişsiniz.ben 500 almıştım ama sanırım yetiştiremicem almak isteyen varsa 250 tane verebilirim.ben de ancak 250 okuyabilirim tatlım bilgin olsun

Mrb arkadaşlar bu forumun sessiz takipçilerinden biriyim. 2.5 yıldır bu dertten muzdaribim. Bu hastalığıma uzman eliyle çözüm ararken bu sitede iddialı bir doktorun adı geçen başka bir forum sayfasına takılmaya başladım. O forumda gayet masumane sorularıma cevap ararken haksız itham ve eleştirilere ve hatta hakaretlere maruz kaldım.Körler sağırlar birbirini ağırlar tarzında güya bizlere yardım ediyorlardı!.. Ümidimi yitirmek üzereyken bu sitenin başka forum sayfalarında okuyucu olarak dolaşırken sizlere rastladım. İyi ki de rastladım. Sıcaklığınız,samimiyetiniz,yaklaşım tarzınız ile buraya bağlandım. Hepinize teşekkür ediyorum sayenizde büyük aşamalar kaydettim. İyi ki varsınız

cnm öncelikle hoşgeldin... bende 2,5 yıl oluyo evleneli malesef bende bu derttenim.evet cnm doğru yerdesin bence bu sitede sessiz takipçi değil aktif takipçi ol gerçekten buranın havası bir başka biz burda hertürlü sıkıntımızı sevncimizi mutluluğumuzu paylaşıyoruzz..senide aramızda aktif olarak görmekten mutluluk duyarız..hangi aşamadasın cnm şuan?

:/ bazen kraldan cok kralci olabiliyor insanlar. hehe kesin benim avcumu yalayarak döndügüm "kisiye özel, anlatilmaz" tedavi yapan doktordur o. insallah sorununu halletmissindir.

Canlarım güzel cvplarınıza tşkr ederim.Tam anlamıyla sorunumu çözemedim ama sona yaklaştım hissediyorum.Talihsiz ilk egzersiz denememden sonra penis aşamasına geçmeyi eşimle birlikte uygun gördük.Bir kaç denemeden sonra şuanki geldiğim durumda bu işi %70 hallettik. Doktor hakkında bir fikrim yok.Onun adına konuşan kişiler beni ona gitme fikrinden soğuttular.Çıkmam lazım hepinize iyi akşamlar

arkadaşlar bende vajinismsusum
ama ben bu derten çok beek sormalrından bıktım sizler nasıl davranıyorsunuz bu soruları soranlara mesela k. valide elti görümce akraba arkadaş onlara nasıl cevaplar veriyorsunuz

canım ben duamı okuyacağım allahın izniyle ama illa okumak isteyen arkadaşlar varsa verebilirim tabiki ben şimdilik msj yollayamıyorum ama

sela1 öncelikle msj için teşekkür ederim ilgin için nasıl mutlu oldum bilemezsin:)kızlar kulak çubuğuyla yapamadım malesef daha dokundurur dokundurmaz acayip kasıldım sırt üstü oturur pozisyonda sela1 aynı anlattığın gibi almaya çalıştım ama olmadı ecel terleri döktüm sanki anlatamam ama yere çömelip iki yüzlü aynalar var ya dev aynası bölümünü yere bacaklarımın arasına koyup deliği görüp ıkınarak çıplak elle işaret parmağımın iki boğumunu alabiliyorum ama uzun süre tutamıyorum tiksiniyorum kızlar kulak çubuğunu da bu pozisyonda mı denemeliyim sizce yoksa çubuğu bırakıp parmakla mı devam etsem ama acaba sorun çubukta mı pozisyonda mı bende mi bilemiyorumyardım lütfen yarın ne yapmalıyım

canim rabbim yardimciniz olsun gonlunuze gore versin cok uzuldum gercekten istersen esin icin de tefriciye okuyalim istermisin? Yer gok dua ile canim bol bol dua et...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…