- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #112.761
canlarım meraba nabersinizzz?? kızlar duayı yarın akşama kadar süre vermişsiniz ben 500 almıştım sanırım yetiştiremciem 250 ancak okuyabilirim.benden 250 almak isteyen varmıı?
umuuut nabr kıs napıyon bebişim?
senin eşin benimkinin kardeşi heralde, bu kadar mı her şey aynı olursöyle ona aklını başına toplasın, böyle yaparsa daha çook uzatır her şeyi. bizim kafayı iyice sıyırıp hüngür şakırt ağladığımız bir gece var, 4 nisan gecesi. o geceden sonra yazdıklarımı bir oku istersen hatta eşine okut. siz o aşamaya gelmeyin lütfen, bu kadar nazlanırsa ona doğru gidiyorsunuz haberin olsun. eşine anlayışlı ol, tek yapabileceğin bu. ama eşin de çaba göstersin, tek taraflı çabayla yenilmiyor bu zıkkım maalesef. eşine sakın yaşadığı sorunu hatırlatıp yüzüne vurma. bundan daha da çok etkileniyor ve toparlanamıyorlar.
ayy cnm benm kısss sen nekadar enerjiksin böylee bebişş.. çek bacım çekk hele bi yeneyim halay başı sen olll biz arkandan geliriz horonmu tepen hamsimi tepen sen biliniyi yawrum sen napıon ne zaman halay çekiozzzz ben horon tepebilrmiyimmm
ayy cnm benm kısss sen nekadar enerjiksin böylee bebişş.. çek bacım çekk hele bi yeneyim halay başı sen olll biz arkandan geliriz horonmu tepen hamsimi tepen sen bilin
umut canm kıs sen nickinimi değiştirdin?umut 86 mıydın sen?umut kaçar kısslar hepiniz ALLAHA emanet olun .....hepizi çok sevim unu söylimde kaçim....
merhaba kızlar sözde dün kulak çubuğuyla deneme yapacaktım ama bilgisayara bile bakamadım bağırsak enfeksiyonu oldum tam da cesaret bulmuşken denemeye serumlarla uğraştım bugün biraz daha iyiyim allahtan duamın 100 tanesini bitirdim 400 kaldı geriye bugün yapabilirsem deniycem inşallah olur 6 temmuzda evlilik yıldönümüm keşke daha önce başlasaydım da duvağımı o gün açsaydım:))nasip işte benim eşim hasta bi de kızlar öyle eşli deneme falan çok zor benim için ms hastası günde 10 a yakın ilaç içiyo benim için bebek de vajinismusu yenmek de bi mucize bakalım allah yardımcım olursa vajiyi yenip bebişimi kucaklamak istiyorum.allah hepimizin yardımcısı olsun.
nasilsiniz iyisinizdir insallah.. ben zor gunler geciriyorum saglik problemlerim var nerdeyse 1 aydir iliskiye giremiyorum bi kez denedik sadece sokup cikardik oluyormu olmuyormu diye oldu.. onun disinda hic yapamadik.. doktora gittim hamile kalmam da yasak iyilesmem lazim bi kac ay beklicem.. lutfen banada dua edin moralim cok bozukherkes ilerledi alisti sayilir ben hala ayni yerdeyim yanii offf... neyse herseyin hayirlisi napalim beklicem mecburr...
kızlar ben bugün büyük umutlarla başladım egzersize ama malesef yine bir mumla 5 cm girebildim. 2 saat uğraştım ama daha fazla girmiyor ya ilerleyemedim hiç bugün.. . Bir defa da 2 parmak denedim ve 1 boğum oldu yani dünden bir farkı olmadı hiç
ufak bir hatırlatma:
kızlar berat kandilinde o iş yapılmazmış, eğer o gün hamile kalınırsa çocuk altı parmaklı doğarmış diye duymuştum.
daha sonra araştırdım aslı var mı diye. ''Dinen cinsel ilişkinin vakti saati olmaz, helalinle istenilen zamanda yapılabilir, sevabı vardır hatta. Çünkü eşleri harama kaymaktan korur. yalnız kandil geceleri gibi özel gecelerde ibadete vakit ayırmak daha güzel olur.'' yazıyordu.
bilginiz olsun istedim.
ben yinede berat kandilinde yapmak istemiyorum şahsen.
cnm duayı yarın akşama kadar süre vermişsiniz.ben 500 almıştım ama sanırım yetiştiremicem almak isteyen varsa 250 tane verebilirim.ben de ancak 250 okuyabilirim tatlım bilgin olsunufak bir hatırlatma:
kızlar berat kandilinde o iş yapılmazmış, eğer o gün hamile kalınırsa çocuk altı parmaklı doğarmış diye duymuştum.
daha sonra araştırdım aslı var mı diye. ''Dinen cinsel ilişkinin vakti saati olmaz, helalinle istenilen zamanda yapılabilir, sevabı vardır hatta. Çünkü eşleri harama kaymaktan korur. yalnız kandil geceleri gibi özel gecelerde ibadete vakit ayırmak daha güzel olur.'' yazıyordu.
bilginiz olsun istedim.
ben yinede berat kandilinde yapmak istemiyorum şahsen.
tamam canım gülsevdama verelim o 250 yi...cnm duayı yarın akşama kadar süre vermişsiniz.ben 500 almıştım ama sanırım yetiştiremicem almak isteyen varsa 250 tane verebilirim.ben de ancak 250 okuyabilirim tatlım bilgin olsun
tamam canım gülsevdama verelim o 250 yi...
olur canım, çok kişi var listede, o yüzden herkesin haberi olur mu bilmiyorum :/.500 cektım ya ordan duşelim canım ve kesın kac okundu arkadaslar belırtırse kalanı bölüşürüz
Arkadaşlar çoğunluk kandile yetiştirelim diyor, ne diyorsunuz, yarına yetiştirebilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?