- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #112.721
canım ben ilk başta parmakla yapamam diye düşünüyordum orta parmak olunca cesaret geldi. dün 2 parmak denedim ama zorlandım ve muma başladım. mumda da ilerleyemiyorum 2 parmakta dakardeşim geliyor bugün bir hafta kalıcak ara vericem yani ara vermeden ilerlemek isterdim azıcık.. 3 parmaktan sonra p...s oluyor galiba ama zor ya 3 parmak ..
Canım herkese dağıttık, 50 tane vereyim benimkinden. Haftaya tekrar okuyacağız , o zaman daha fazla alırsın :13:.Canım pazar gününe kadar süre var, mutsuzmelekten alabilirsin özelden görüşerek, o hepsini okumamış, senin isminide egzersizciler listesine ekliyorum.
teşekkür ederim :)
ben özelden mesaj yazamıyorum.buradan yazar mısınız ne kadar var? 100-200 tane falan okuyabilirim inş. okursam daha fazlasını da alırım sonra.
Canım herkese dağıttık, 50 tane vereyim benimkinden. Haftaya tekrar okuyacağız , o zaman daha fazla alırsın :13:.
tamam canım. Allah kabul etsin inş..
yok canım alma, 4444 ü tamamladık bu hafta, şimdiden oku istersen ama haftaya hatırlatırsan ondan düşeriz...200 daha önce almıştım eger lıste bıtmedıyse 500 daha alıyorum kızlar bılgınıze
yok canım alma, 4444 ü tamamladık bu hafta, şimdiden oku istersen ama haftaya hatırlatırsan ondan düşeriz...
yok canım alma, 4444 ü tamamladık bu hafta, şimdiden oku istersen ama haftaya hatırlatırsan ondan düşeriz...
bıtmek uzere bıle tamam haftaya yazarız onu canım
yarın kandıl kızlar 1 yıllık yasıcaklarımızın yazılcagı kader gunumuz
dualarımız egsersızde olanların yenmesınde yenenlerın ilişkye alısıp bebek sahıbı olmasıyla olsun inşallah
Amiiin cnm sen napiosun umarim keyfin yerindedir basladinmi yaz temisligne oructan önce yap bence içinde yapmak zor olur
yok nerde esımın kız kardesı coluk cocuk geldı onlar gıtmeden yapamam her yere afedersınız wc yapıyorlar
temızlık sıfır ramazan gelmeden temızlıyeyım dıyorum bakalım haftaya gıderde yaparım inşallah temızlıgımı
sıteye ara a ra bakabılıyorum bu senekı kadar yogun bır mısafırlık donemı gecrmedım
bıdahada gecırmem ınsallah ..
keyfımde temızlık yapınca super olucak sen nasılsın canım ?
4444 dua okuyan arkadaşlar:
Gülsevdam 200 (bitirdi)
Beyazlale 444
Elvan 200
Mutsuzmelek 500
Snowflaken 100 (bitirdi)
Privacy 500
Violett 200
Eprunm 500
Sessizcekimsesizce 300
Kemre 50
Pusu 200
huzurr 200
facar 200
Şenay_mehmet 200
Umuut 250
candy 250
çileklipuding 100
perilerperisi 50
Herkese çok çok teşekkür ediyorum, beni yalnız bırakmadınız, Allah razı olsun, burda yazdıklarınızdan başka sıkıntılarınız ve gündelik hayatınızda işleriniz de rastgelsin.
doktora gitmeden çözmek istiyorum,
kayganlaştırıcı denedik ancak başını alabiliyorum daha fazla ilerlemiyor eşim parmağıyla deniyor önce sonra başını alabiliyorum onuda
Arkadaşlar çoğunluk kandile yetiştirelim diyor, ne diyorsunuz, yarına yetiştirebilir misiniz?
yarın akşama kadar vaktimiz var canımYarin sabahami bitmesi gerekiyor yoksa aksam namazina kadar vaktimiz varmi?
amin canım, yarın çok önemli, Rabbim hayırlı kaderler yazsın, vajililer kurtulsun, aramızda isteyenler bebeklerine kavuşsunbıtmek uzere bıle tamam haftaya yazarız onu canım
yarın kandıl kızlar 1 yıllık yasıcaklarımızın yazılcagı kader gunumuz
dualarımız egsersızde olanların yenmesınde yenenlerın ilişkye alısıp bebek sahıbı olmasıyla olsun inşallah
Yarin aksammi bu aksammi.. yarin aksamsa bana uyar canim yarin sabah baslarim okumaya?
Herkes azar azar almis aslinda yetistirebilirz yarin aksama kadarsa aslinda bgnde bitirebilirdm ama birazdan çikmak zorundayim
Hamd olsun bu halime hamd durdur yeter rabbim demekmis sükür çogalt oyuzden hamd diliorum hergün ...gülsevdam canimciiimben erteliorum yaa kaçiorum reddediorum egzersizi napicam bilmiom dua ediorum simdilik canimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?