Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım ben iki parmakta orta ve yüzük parmağında hiç zorlanmadım sen de dene bence göreceksin zor değil. ben aparatla yapamıyorum sadece parmak çalışıyorum.doktorumla konuştum biraz önce perşembe görüşeceğiz daha. o zamana kadar iki parmak bir boğumda makas hareketi yap dedi.
iki parmakta ilerlemeyeyim mi dedim . istersen ilerle ama gerek yok sonrası kolay.sen makas hareketini yap sonraki aşamaya geçeceğiz dedi.
bu arada gece yatmadan da olsa egzersize devam et bence

kızlar aşağıdaki listedeki arkadaşlar için isim isim dua ediyoruz. 4444 dua okuyoruz.

İlk liste vajiyi yenmeye çalışanlar:
umut, senem, facar, ocean, aykurt, yavuz, masal, veracroft,PUSU, renis85, PRİVACY, MAVİELBİSE, YARDM,hazal, huzurr, mutsuzmelek,zerbas, Eprunm, sunisup, perilerperisi.

İkinci liste yenipte hamile kamlak isteyenler:
gülsevdam, nilay, ben (çileklipuding :), şenaymehmet, canikom, şaşkınanne, dahlia34, trinity, gülcan,rabit, rapunzel.

Üçüncü liste hamile kalıp, rahat bir hamilelik ve doğum isteyenler:
Sessizcekimsesizce, kemre, candy, delisevdam, tarçınlıakide, çiçekrose, eylül.

Dördüncü liste alışma sürecinde olanlar:
turquazz, benbence, elvan, sela1, zealea,alexandretta, shummir.

Beşinci liste vajiyi yenemeden hamile kalıp egzersiz bile yapamayanlar için:
poseidone, deesab

violetin sorunları için de dua edelim.

başka varsa söylesin, isim isim dua edicez.
Herkese açık liste, hatırlayamadıklarım kırılmasın, hatırtlatmanız yeterli.

bu arada hepimiz alışma sürecindeyiz, düzene girmesi, kolay yapabilmemiz, zevk alabilmemiz , yuvalarımıza mutluluk ve huzur dolması bunlar içinde dua edelim.

arkadaşlar parmak egzersizini hiç denemedim ki bana çok itici gelmiştir. düşüncesi bile içimi kaldırır. 1 senelik araştırmalarımda sorunun yüzde doksanı psikolojik. misyoner posizyon canımı çok acıttığı için farklı posizyon hemen işe yaradı. yani bunu yenmiş biri olarak posizyondaki baskınında kişiden kişiye değişeceğini düşünüyorum farklı pozisyonlar denerseniz faydası olabilir. güzel haberler getirin bu mutluluğu hepiniz yaşayın inşallah şu mübarek berat kandili arefesinde. dualarım hepiniz için..

yok canım alma, 4444 ü tamamladık bu hafta, şimdiden oku istersen ama haftaya hatırlatırsan ondan düşeriz...

bıtmek uzere bıle tamam haftaya yazarız onu canım
yarın kandıl kızlar 1 yıllık yasıcaklarımızın yazılcagı kader gunumuz
dualarımız egsersızde olanların yenmesınde yenenlerın ilişkye alısıp bebek sahıbı olmasıyla olsun inşallah

Amiiin cnm sen napiosun umarim keyfin yerindedir basladinmi yaz temisligne oructan önce yap bence içinde yapmak zor olur

Amiiin cnm sen napiosun umarim keyfin yerindedir basladinmi yaz temisligne oructan önce yap bence içinde yapmak zor olur

yok nerde esımın kız kardesı coluk cocuk geldı onlar gıtmeden yapamam her yere afedersınız wc yapıyorlar
temızlık sıfır ramazan gelmeden temızlıyeyım dıyorum bakalım haftaya gıderde yaparım inşallah temızlıgımı
sıteye ara a ra bakabılıyorum bu senekı kadar yogun bır mısafırlık donemı gecrmedım
bıdahada gecırmem ınsallah ..
keyfımde temızlık yapınca super olucak sen nasılsın canım ?

Hamd olsun bu halime hamd durdur yeter rabbim demekmis sükür çogalt oyuzden hamd diliorum hergün ...gülsevdam canimciiim ben erteliorum yaa kaçiorum reddediorum egzersizi napicam bilmiom dua ediorum simdilik canimm

UMUUT, EPRUNM parmak veya aparat egzersizi yapamadığınız sürede kegel yapın, ayna egzersizi yapın boşdurmayın .
raporlarınızı bekliyorum, hergün en az 500 kegel ve 10 dak. ayna. Ayna ile sadece bakılacak ve incelenecek.

Yaaaa bu arada her yere wc olayina da koptum gorumcene soyle takip etsin cnm olurmu hic yabanci deil kirilmaz insallah kokarsiniz mazallah kiss

Arkadaşlar çoğunluk kandile yetiştirelim diyor, ne diyorsunuz , yarına yetiştirebilir misiniz?

doktora gitmeden çözmek istiyorum,
kayganlaştırıcı denedik ancak başını alabiliyorum daha fazla ilerlemiyor eşim parmağıyla deniyor önce sonra başını alabiliyorum onuda

Ya sorunun fizyolojikse? Emin olmadan egzersize baslama, hem kafanda rahat olur en azindan..

Arkadaşlar çoğunluk kandile yetiştirelim diyor, ne diyorsunuz , yarına yetiştirebilir misiniz?

Yarin sabahami bitmesi gerekiyor yoksa aksam namazina kadar vaktimiz varmi?

amin canım, yarın çok önemli, Rabbim hayırlı kaderler yazsın, vajililer kurtulsun, aramızda isteyenler bebeklerine kavuşsun , rabbim bebek isteyenlerin kucağını boş bırakmasın .

Yarin aksammi bu aksammi.. yarin aksamsa bana uyar canim yarin sabah baslarim okumaya?

Herkes azar azar almis aslinda yetistirebilirz yarin aksama kadarsa aslinda bgnde bitirebilirdm ama birazdan çikmak zorundayim

canım kusura bakma, eksik yazmışım yarın akşam...

umut sana mesaj yazdım ama ekran gıttı o an ve 1 saattır son sayfaya gıdemıyorum

Hamd olsun bu halime hamd durdur yeter rabbim demekmis sükür çogalt oyuzden hamd diliorum hergün ...gülsevdam canimciiim ben erteliorum yaa kaçiorum reddediorum egzersizi napicam bilmiom dua ediorum simdilik canimm

mesajını sımdı gorebıldım

dedıgın gıbı hamd etmek gerek bazı durumlar ıcın..

canım nolur kacma kactıkca gökten mucıze ınmıcek
her berat kandılı aglıyarak secdeye kapaınırdım Allahım bu sene kaderımı değiştir diye
zahmetsiz rahmet olmaz bunu nasıl unuturum ben bı adım atıcamkı Rabbım bın adım atsın bana dertlerımı kolaylamada
sen ugras cabala ınankı bı sekılde korkularını yenıyorsun
ben hala nasıl yendım dıye dusunuyorum panık atak hersey bıttı yendım umarım sende bunu yasarsın kacma erteleme yeter ki ..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…