- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #112.781
Mrb arkadaşlar bu forumun sessiz takipçilerinden biriyim. 2.5 yıldır bu dertten muzdaribim. Bu hastalığıma uzman eliyle çözüm ararken bu sitede iddialı bir doktorun adı geçen başka bir forum sayfasına takılmaya başladım. O forumda gayet masumane sorularıma cevap ararken haksız itham ve eleştirilere ve hatta hakaretlere maruz kaldım.Körler sağırlar birbirini ağırlar tarzında güya bizlere yardım ediyorlardı!.. Ümidimi yitirmek üzereyken bu sitenin başka forum sayfalarında okuyucu olarak dolaşırken sizlere rastladım. İyi ki de rastladım. Sıcaklığınız,samimiyetiniz,yaklaşım tarzınız ile buraya bağlandım. Hepinize teşekkür ediyorum sayenizde büyük aşamalar kaydettim. İyi ki varsınız
Mrb arkadaşlar bu forumun sessiz takipçilerinden biriyim. 2.5 yıldır bu dertten muzdaribim. Bu hastalığıma uzman eliyle çözüm ararken bu sitede iddialı bir doktorun adı geçen başka bir forum sayfasına takılmaya başladım. O forumda gayet masumane sorularıma cevap ararken haksız itham ve eleştirilere ve hatta hakaretlere maruz kaldım.Körler sağırlar birbirini ağırlar tarzında güya bizlere yardım ediyorlardı!.. Ümidimi yitirmek üzereyken bu sitenin başka forum sayfalarında okuyucu olarak dolaşırken sizlere rastladım. İyi ki de rastladım. Sıcaklığınız,samimiyetiniz,yaklaşım tarzınız ile buraya bağlandım. Hepinize teşekkür ediyorum sayenizde büyük aşamalar kaydettim. İyi ki varsınız
Canım pazar gününe kadar süre var, mutsuzmelekten alabilirsin özelden görüşerek, o hepsini okumamış, senin isminide egzersizciler listesine ekliyorum.
Amiiiiin canım, inşallah bu kadar kişi dualaşıyoruz, birimizden birininki tutacak inşallah.
Canım geçmiş olsun, benimde 10 gün, 20 gün araya başka şeyler gitdiği için yapamadığım zamanlar oluyor, ama bişey olmuyor, moralini yüksek tut.
geçmiş olsun canım...
canim rabbim yardimciniz olsun gonlunuze gore versin cok uzuldum gercekten istersen esin icin de tefriciye okuyalim istermisin? Yer gok dua ile canim bol bol dua et...canım ms yani multipl skleroz bu hastalık merkezi sinir sistemi hastalığı beyinle alakalı yani ne zaman olacağı belli olmayan ataklar oluyo bu ataklarda ya eller uyuşuyo tutmuyo ya da ayaklar zaten normalde de çok zor yürüyebiliyor normal insan gibi değil yani sıcaklar daha çok etki yapıyor neden olduğu belli değil düzelme olmuyormuş hiç .sadece ilerlemesi yavaşlayabilirmiş.ilerde allah göstermesin tekerlekli sandalyeye bağlı olabilir rabbim kimseye vermesin çok zor ben hastalığını bile bile ailemi ikna ede ede evlendim ama gel gör ki çok zormuş gezmeden de mahrumsun yani el ele dolaşıp gezemiyosun tek gittiğim yer hastane ve market o da kolumda taşıyorum herkes gece çocuğu için kalkarken ben onun ateşine bakıyorum bunun yanında rabbim bir de vajiyi verdi bana ben çalışmıyorum öyle yalnızım ki aile yok memleketten uzak bir tek arkadaş yok dertleşecek komşu yok sırf yalnız olmamak için bi can istiyorum allahtan evde bir ses olsun artık herşeye rağmen yaşam devam ediyor işte yaşıyorum çok şükür
nasilsiniz iyisinizdir insallah.. ben zor gunler geciriyorum saglik problemlerim var nerdeyse 1 aydir iliskiye giremiyorum bi kez denedik sadece sokup cikardik oluyormu olmuyormu diye oldu.. onun disinda hic yapamadik.. doktora gittim hamile kalmam da yasak iyilesmem lazim bi kac ay beklicem.. lutfen banada dua edin moralim cok bozukherkes ilerledi alisti sayilir ben hala ayni yerdeyim yanii offf... neyse herseyin hayirlisi napalim beklicem mecburr...
arkadaşlar bende vajinismsusum
ama ben bu derten çok beek sormalrından bıktım sizler nasıl davranıyorsunuz bu soruları soranlara mesela k. valide elti görümce akraba arkadaş onlara nasıl cevaplar veriyorsunuz
canim rabbim yardimciniz olsun gonlunuze gore versin cok uzuldum gercekten istersen esin icin de tefriciye okuyalim istermisin? Yer gok dua ile canim bol bol dua et...
Canim bence parmagini aldiyysan cubukla ugrasma cunku kendi parmaginla yon bulmak cok daha kolay olmus senin icin. Tiksinme olayi gecer zamanla alisirsin. Hem neden tiksinesinki agzina parmagini sokarken tiksinmiyosun degil mi sonucta vaji de senin bir organin parcan o sekilde dusun. Benm doktorumun ilk asamasi vucuda alismaydi, baslarda o kadar utaniyordum ki vajiye bakamiyordum filan sonra ben ona o bana tam uc ay bakinca alistimsela1 öncelikle msj için teşekkür ederim ilgin için nasıl mutlu oldum bilemezsin:)kızlar kulak çubuğuyla yapamadım malesef daha dokundurur dokundurmaz acayip kasıldım sırt üstü oturur pozisyonda sela1 aynı anlattığın gibi almaya çalıştım ama olmadı ecel terleri döktüm sanki anlatamam ama yere çömelip iki yüzlü aynalar var ya dev aynası bölümünü yere bacaklarımın arasına koyup deliği görüp ıkınarak çıplak elle işaret parmağımın iki boğumunu alabiliyorum ama uzun süre tutamıyorum tiksiniyorumkızlar kulak çubuğunu da bu pozisyonda mı denemeliyim sizce yoksa çubuğu bırakıp parmakla mı devam etsem ama acaba sorun çubukta mı pozisyonda mı bende mi bilemiyorum yardım lütfen yarın ne yapmalıyım
ufak bir hatırlatma:
kızlar berat kandilinde o iş yapılmazmış, eğer o gün hamile kalınırsa çocuk altı parmaklı doğarmış diye duymuştum.
daha sonra araştırdım aslı var mı diye. ''Dinen cinsel ilişkinin vakti saati olmaz, helalinle istenilen zamanda yapılabilir, sevabı vardır hatta. Çünkü eşleri harama kaymaktan korur. yalnız kandil geceleri gibi özel gecelerde ibadete vakit ayırmak daha güzel olur.'' yazıyordu.
bilginiz olsun istedim.
ben yinede berat kandilinde yapmak istemiyorum şahsen.
Canim bence parmagini aldiyysan cubukla ugrasma cunku kendi parmaginla yon bulmak cok daha kolay olmus senin icin. Tiksinme olayi gecer zamanla alisirsin. Hem neden tiksinesinki agzina parmagini sokarken tiksinmiyosun degil mi sonucta vaji de senin bir organin parcan o sekilde dusun. Benm doktorumun ilk asamasi vucuda alismaydi, baslarda o kadar utaniyordum ki vajiye bakamiyordum filan sonra ben ona o bana tam uc ay bakinca alistimuc ay egzersiz yaptim arasiz sadece regl arasi vardi. Alismaya calis canim... Kolay gelsin..
canım çok sağol çok teşekkür ederim duaya kalbten inanırım tabiki ben tefriciyeyi yeni öğrendim maalesef buradaki tefriciye malum şimdi kızlardan bunu istemek anlamsız olur buradaki duayı bitireyim ona rabbim yardım ederse tek başıma başlamak istiyorum yalnız duayı nasıl toplayacağız acaba bittikten sonra bi usulü var mıdır
hiç olmadı cnmdenemeler ılk aylar cok oluyodu o zaman daha ıyıydım sankı denıodum basını alıomudum bılmıorum ama orayı zorluyodum en azından sonra denemeler kalkıo artık vee sanırım daha kotu oldum zorlama ble olmuyodu anlıcan cnm işte egzersize gelince başta uğraştım çoook ama bi türlü olmadı cnm reddediyorum egzersizi anlamıorum senın oldumu hıc
UMUUT, EPRUNM parmak veya aparat egzersizi yapamadığınız sürede kegel yapın, ayna egzersizi yapın boşdurmayın.
raporlarınızı bekliyorum, hergün en az 500 kegel ve 10 dak. ayna. Ayna ile sadece bakılacak ve incelenecek.
Arkadaşlar çoğunluk kandile yetiştirelim diyor, ne diyorsunuz, yarına yetiştirebilir misiniz?
kızlar 1 sene 1 aylık evliyim. ve vajinusmusu 1 hafta önce yendim. ne parmak egzersizi ne doktor hiç bi şekilde kendimi zorlamadım. zamana bırakmak kafayı mümkünse fazla takmaya çalışmamak bu konuda önemli diye düşünüyorum. üstüne gittikçe kendini daha fazla kasıyosun sonuçta. bu durumu nasıl mı yendim. arkadaşlar herşey kafada bitiyor. acıycak diye düşünürsek kesinlikle acıyor. kendimi o kadar telkin ettim ki milyonlarca kadından ne farkım var diye düşündüm. o kadar işe yaradı ki sonunda bittiğinde bu kadar basit birşey için 1 sene mi beklemişiz demekten alamadım kendimi:) eşimin gözlerindeki o mutluluğu görmek 1 senelik evliliğimin en mutlu günleri. evliliğimi tamamlanmış hissetmek ve artık bebek hayalleri kurabilmek Allah hepinize nasip etsin.
Biz sayi veriyoruz su kadar okucaz diye okuduktan sonra da bitiriyoruz canim sonra cileklipuding arkadasimiza soyluyoruz en son duasini cileklipuding yapiyor. Istersen usulunu bir de ona sor. Bu arada ben kendi adima soyleym hic gocunmam okurum eminim arkadaslar da okurlar. Hatta ramazanda okuyalim bereketn bol oldugu ayda daha guzel olur. Biz arkadaslarla okuruz sen de kendin 4444 tane ayri okursun canim. Ramazanda bu konuyu tekrar gundeme getiricem..
benimde olmadı hiç canım ama elbet olucak
ben bugün tembellik yaptım sadece kegel yapıyorum şu anda aynada inceleyince miğdem bulanıyo çok kötü oluyorum cnm
yaaa durunnn ben daha 50 tane okudum cumartesi oturup okuyup bitiririm diyodum 400 tane alcak olan var mı benden yarına kadar yetişcekse eğer
canım doktora karşı değilim ben, iki doktora gittim, ilki işe yaramadı, ikincisi yaradı. Ama sonuçta doktora yapamıyorum diyince yüzüme bakıyordu, hekime değil çekene sor.Mrb arkadaşlar bu forumun sessiz takipçilerinden biriyim. 2.5 yıldır bu dertten muzdaribim. Bu hastalığıma uzman eliyle çözüm ararken bu sitede iddialı bir doktorun adı geçen başka bir forum sayfasına takılmaya başladım. O forumda gayet masumane sorularıma cevap ararken haksız itham ve eleştirilere ve hatta hakaretlere maruz kaldım.Körler sağırlar birbirini ağırlar tarzında güya bizlere yardım ediyorlardı!.. Ümidimi yitirmek üzereyken bu sitenin başka forum sayfalarında okuyucu olarak dolaşırken sizlere rastladım. İyi ki de rastladım. Sıcaklığınız,samimiyetiniz,yaklaşım tarzınız ile buraya bağlandım. Hepinize teşekkür ediyorum sayenizde büyük aşamalar kaydettim. İyi ki varsınız
Belki o zaman burda kalsaydın şimdiye yenerdin. Ama buna takılıp kalmamak lazım, bunu dabir stres unsuru yapmamk lazım, doğru söylüyorsun zararın neresinden dönsek kardır :).sağol canım ben de çubuğu istemiyorum zaten yarın yeniden deniycem artık umudum var sanki bu sefer bitiricem bu vajiyi bir daha buradan gitmiycem zamanında kalsaydım vazgeçmeseydim şimdi bitmişti belki ama zararın neresinden dönsen kar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?