Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

cnm öncelikle hoşgeldin... bende 2,5 yıl oluyo evleneli malesef bende bu derttenim.evet cnm doğru yerdesin bence bu sitede sessiz takipçi değil aktif takipçi ol gerçekten buranın havası bir başka biz burda hertürlü sıkıntımızı sevncimizi mutluluğumuzu paylaşıyoruzz..senide aramızda aktif olarak görmekten mutluluk duyarız..hangi aşamadasın cnm şuan?

:/ bazen kraldan cok kralci olabiliyor insanlar. hehe kesin benim avcumu yalayarak döndügüm "kisiye özel, anlatilmaz" tedavi yapan doktordur o. insallah sorununu halletmissindir.

Canlarım güzel cvplarınıza tşkr ederim.Tam anlamıyla sorunumu çözemedim ama sona yaklaştım hissediyorum.Talihsiz ilk egzersiz denememden sonra penis aşamasına geçmeyi eşimle birlikte uygun gördük.Bir kaç denemeden sonra şuanki geldiğim durumda bu işi %70 hallettik. Doktor hakkında bir fikrim yok.Onun adına konuşan kişiler beni ona gitme fikrinden soğuttular.Çıkmam lazım hepinize iyi akşamlar

arkadaşlar bende vajinismsusum
ama ben bu derten çok beek sormalrından bıktım sizler nasıl davranıyorsunuz bu soruları soranlara mesela k. valide elti görümce akraba arkadaş onlara nasıl cevaplar veriyorsunuz

canım ben duamı okuyacağım allahın izniyle ama illa okumak isteyen arkadaşlar varsa verebilirim tabiki ben şimdilik msj yollayamıyorum ama

sela1 öncelikle msj için teşekkür ederim ilgin için nasıl mutlu oldum bilemezsin:)kızlar kulak çubuğuyla yapamadım malesef daha dokundurur dokundurmaz acayip kasıldım sırt üstü oturur pozisyonda sela1 aynı anlattığın gibi almaya çalıştım ama olmadı ecel terleri döktüm sanki anlatamam ama yere çömelip iki yüzlü aynalar var ya dev aynası bölümünü yere bacaklarımın arasına koyup deliği görüp ıkınarak çıplak elle işaret parmağımın iki boğumunu alabiliyorum ama uzun süre tutamıyorum tiksiniyorum kızlar kulak çubuğunu da bu pozisyonda mı denemeliyim sizce yoksa çubuğu bırakıp parmakla mı devam etsem ama acaba sorun çubukta mı pozisyonda mı bende mi bilemiyorumyardım lütfen yarın ne yapmalıyım

canim rabbim yardimciniz olsun gonlunuze gore versin cok uzuldum gercekten istersen esin icin de tefriciye okuyalim istermisin? Yer gok dua ile canim bol bol dua et...

Canim cok gecmis olsun insallah en kisa zamanda iyilesirsin bebek olayini alisma surecini takma kafana canim. Benm ozel bir durumum var o yuzden bebek yapmak zorunda kaldim ozeel durumum olmasa inan cok sonra yapardim alisamadim da henuz ama takilmiyorum cunku bir kez oldu ya gerisi gelir hic korkma.. Insallah allahim iyilik versin tatlim..

arkadaşlar bende vajinismsusum
ama ben bu derten çok beek sormalrından bıktım sizler nasıl davranıyorsunuz bu soruları soranlara mesela k. valide elti görümce akraba arkadaş onlara nasıl cevaplar veriyorsunuz

canım 4 yıllık evliyim ilk yıl geçiştirdim henüz erken diye baktım 2.yıldayız ee çalışmıyorum da sanki evde olunca mecbursun doğurmaya anneme söyledim sonra ablamlara baktım ablamlarda da bu sorun varmış onlar daha kısa sürede halletmişler ama yardımcı olmuyolar işte yeterli olamıyolar banasonra annemden babam öğrenmiş boşan geller başladı.benim kaynana yok öyle çok çocuk istedim ki bu derdim biter diye gittim kayınpedere bizim doktora gitmemiz gerek dedim belki bazıları ayıplar ama açık açık söylemedim sadece doktora gitmemiz gerek dedim çünkü eşim beni doktora götürmüyordu.sonuç ne oldu eşim baskın olmayan eşim baskın geldi ve bu sayede babası da öğrendi mi,doktora da gidemedim. sonra baktım oğlan tarafı çocuk mocuk sormuyo:)bi gün eltim dedi kız daha doğurmuyon mu ne yavaş çıktın diye ona da söyledim kurtuldum evet kötü oldu belki şimdi tüm aile biliyo ama kafam rahat ama hala onların ailesine ait hissetmiyorum ne yazık ki.tek dert memlekete gidince komşular onlar da olmuyo sanıyo gariplerim tedavi olun diyip duruyolar işte böyle biz zaten bu toplum yüzünden böyleyiz onlar ne der başkaları için yaşıyoruz sanki .ne zor allahım insanlar. evli birine hemen çocuk sorarlar. inan hala sıkılıyorum insanların yüzüne bakarken

canim rabbim yardimciniz olsun gonlunuze gore versin cok uzuldum gercekten istersen esin icin de tefriciye okuyalim istermisin? Yer gok dua ile canim bol bol dua et...

canım çok sağol çok teşekkür ederim duaya kalbten inanırım tabiki ben tefriciyeyi yeni öğrendim maalesef buradaki tefriciye malum şimdi kızlardan bunu istemek anlamsız olur buradaki duayı bitireyim ona rabbim yardım ederse tek başıma başlamak istiyorum yalnız duayı nasıl toplayacağız acaba bittikten sonra bi usulü var mıdır

Canim bence parmagini aldiyysan cubukla ugrasma cunku kendi parmaginla yon bulmak cok daha kolay olmus senin icin. Tiksinme olayi gecer zamanla alisirsin. Hem neden tiksinesinki agzina parmagini sokarken tiksinmiyosun degil mi sonucta vaji de senin bir organin parcan o sekilde dusun. Benm doktorumun ilk asamasi vucuda alismaydi, baslarda o kadar utaniyordum ki vajiye bakamiyordum filan sonra ben ona o bana tam uc ay bakinca alistim uc ay egzersiz yaptim arasiz sadece regl arasi vardi. Alismaya calis canim... Kolay gelsin..

bende dini günlerde olmamasından yanayım o gün duayla geçer sonuçta bir gün o iş ertesi günde olabilir

sağol canım ben de çubuğu istemiyorum zaten yarın yeniden deniycem artık umudum var sanki bu sefer bitiricem bu vajiyi bir daha buradan gitmiycem zamanında kalsaydım vazgeçmeseydim şimdi bitmişti belki ama zararın neresinden dönsen kar:)

Biz sayi veriyoruz su kadar okucaz diye okuduktan sonra da bitiriyoruz canim sonra cileklipuding arkadasimiza soyluyoruz en son duasini cileklipuding yapiyor. Istersen usulunu bir de ona sor. Bu arada ben kendi adima soyleym hic gocunmam okurum eminim arkadaslar da okurlar. Hatta ramazanda okuyalim bereketn bol oldugu ayda daha guzel olur. Biz arkadaslarla okuruz sen de kendin 4444 tane ayri okursun canim. Ramazanda bu konuyu tekrar gundeme getiricem..

benimde olmadı hiç canım ama elbet olucak

ben bugün tembellik yaptım sadece kegel yapıyorum şu anda aynada inceleyince miğdem bulanıyo çok kötü oluyorum cnm

Arkadaşlar çoğunluk kandile yetiştirelim diyor, ne diyorsunuz , yarına yetiştirebilir misiniz?

yaaa durunnn ben daha 50 tane okudum cumartesi oturup okuyup bitiririm diyodum 400 tane alcak olan var mı benden yarına kadar yetişcekse eğer

inşallah bizler de o günleri görürüz canım tebrik ederim sen kurtulmuşsun bu dertten:)

Allah razı olsun canım çok sağol

kızlar duayı kandile mi yetiştiricez pazara mı ona göre hızlı okuyalım eksik kalırsa söyleyelim

canım doktora karşı değilim ben, iki doktora gittim, ilki işe yaramadı, ikincisi yaradı. Ama sonuçta doktora yapamıyorum diyince yüzüme bakıyordu, hekime değil çekene sor.
birde eşimle problemler yaşıyorduk, egzersizi erteliyormuşum bu yüzden. Doktor ne kadar sorunlarınız bundan kaynaklanıyor dese de, burdak, arkadaşları okudum, birçoğu benim gibiydiler. Sonuçta kimse güle oynaya yapmıyordu kimse egzersizi. Beni motive eden bu oldu. İnşallah sanada iyi gelir burası ve hemen çözeriz senin problemini de. Biz manevi destek oluyoruz canım, yeterki egzersiz yap sen :13:.

Belki o zaman burda kalsaydın şimdiye yenerdin. Ama buna takılıp kalmamak lazım, bunu dabir stres unsuru yapmamk lazım, doğru söylüyorsun zararın neresinden dönsek kardır :).
Eşin içinde tefriciye dağıtırız. Ben elimden geldiği kadar okurum, burdaki birçok arkadaşta okur, bundan eminim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…