Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canim sagol paylasimin için.. yalniz ben bu asamalari yapmadim isimleri okudum besmele çektim basladim okumaya.. :26: bilmiyordum
canım o aşamaları ben yaptığım için gerek yok sizin yapmanıza :)))).

canım 200 tanesini verebilir miyim yetiştiremezsem eksik kalsın istemem alacak arkadaş olmazsa yine de elimden geleni yapmaya çalışırım
200 tanesini ben okuyayım canım. Ama başka arkadaşlar sizlerden alamam, limitim bu kadar :))))).

Canim listenin son halini yollarmisin tekrar bi zahmet

Yarın iş yerinden yollarım canım :).

teşekkür ederim canım bendekileri bitirirsem msjlaşırız yine.eksikleri alırım o zaman .çok sağol.

merhaba kızlar
kısa bir süre siteye giremedim kalabalıklaşmış burası.yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.inşallah bu site sayesinde sorununuzu en kısa zamanda halledersiniz.bizler halledebildiğimize göre sizlerde halledebilirsiniz.acıycak düşüncesini kafanızdan atmaya çalışın çünkü yok öyle bir acı.bu düşünceyle sıkıp kasarsanız acır haliyle.

teşekkürler canım msj yollamışsın ama ben yollayamıyorum henüz.ben izmirliyim ama evlilik için ankaraya geldim

100 mesajı doldurduktan sonra sen de özelden atabilirsin.niye sordum dersen benim de bi arkadaşım vardı senle aynı durumu paylaşan.ama izini kaybettim.birden acaba o olabilir misin diye düşündüm.
neyse canım hoşgeldin daha fazla erteleme...buradaki herkes elinden geldiğince yardım etmeye çalışır:))

merak etme canım herkes aynı durumdan müzdarip.bizim derdimiz bize yetmezmiş gibi bi de başkalarına gel de laf anlat.kağıda mı yazsak acaba aynı şeyleri tekrarlamak yerine evlenirsin 1 ay geçer var mı bir şey derler,1 sene geçer düşünmüyor musunuz derler, 2 sene geçer ee vakti geldi derler geçen seferde böyle bir olay geçti.kadını da daha yeni tanımıştım bana daha ne duruyorsun dedi.böyle insanın beyninden kaynar sular fışkırıyor beyim bilir diye salladım

inşallah bizler de o günleri görürüz canım tebrik ederim sen kurtulmuşsun bu dertten:)

innşallahh canım. aslında iyi yönü de var biliyomusun o bi gün geldiğinde yani bu sorundan kurtulduğun zaman sanki evliliğin yeniden başlıyor ve çok daha güzel bir şekilde tabiki. ben eşime diyorum ikinci evlilik yıldönümüz hadi balayına gidelim esprileri falan mutlu oluyosun ya daha nasıl tarif edilebilir ki bu duygu.

herkese hayırlı kandiller................................... yokmu isteyen istedigini vereyim diyor rabbim bugün çok dua edelim özellikle birbirimize isim isim....

canım bende toplam 500 tane vardı 100 ünü okudum 400 tane kaldı 250 sini gülsevdama sayarsak 150 kalıyor canım haberin olsun

hepinize günaydınlarrrr hayırlı kandiller bugün çok dua edelim arkadaşlar bende birazdan iş görüşmesine gidicem benim için de dua edin inş olur. inşallah vahiler bu sorunu yener hamile kalmak isteyenler hayırlısıyla kalır. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun

canım 150 ben alabilirim

Canım geri kalanı sen bitirmeye çalış. Hesap çok karışıyor yoksa , ipin ucunun kaçmasından korkuyorum .

allah gönlüne göre versin canım. inşallah dediğin gibi sen de önemli bir günde yenersin. çok şükür hızır bana yetişmişti, sana da yetişir umarım. en çok da benim kadar beklememeni diliyorum. sabret, gerçekten elden başka bişe gelmiyor. eşine toparlanmak için süre ver, eninde sonunda kendine gelip yeneceksinizdir. dualarım sizinle, bundan sonraki ilk gelin senin olmanı diliyorum. amiiiiiin!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…