- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #112.821
hoşbulduk canım kusura bakma ya hiçde farketmedım bide niye yazmıyosun diyorum:)
inşallah bizler de o günleri görürüz canım tebrik ederim sen kurtulmuşsun bu dertten:)
kegeli aksatma canım, lütfen sayı ver hergün. Aparat yapamıyorsan bir süre buna ağırlık verelim seninle.
Tefriciyelerinden 250 sini Gülsevdamınkine sayalım canım, 50 tane okumuşsun zaten, yarın geriye kalan 50 taneyi okur bitirirsin canım.
canım bende toplam 500 tane vardı 100 ünü okudum 400 tane kaldı 250 sini gülsevdama sayarsak 150 kalıyor canım haberin olsun
hepinize günaydınlarrrr hayırlı kandiller bugün çok dua edelim arkadaşlar bende birazdan iş görüşmesine gidicem benim için de dua edin inş olur. inşallah vahiler bu sorunu yener hamile kalmak isteyenler hayırlısıyla kalır. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun
Canım geri kalanı sen bitirmeye çalış. Hesap çok karışıyor yoksacanım bende toplam 500 tane vardı 100 ünü okudum 400 tane kaldı 250 sini gülsevdama sayarsak 150 kalıyor canım haberin olsun
hepinize günaydınlarrrr hayırlı kandiller bugün çok dua edelim arkadaşlar bende birazdan iş görüşmesine gidicem benim için de dua edin inş olur. inşallah vahiler bu sorunu yener hamile kalmak isteyenler hayırlısıyla kalır. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun
Canım geri kalanı sen bitirmeye çalış. Hesap çok karışıyor yoksa, ipin ucunun kaçmasından korkuyorum .
canım 150 ben alabilirim
cnm okudum dedğin yerleri çok ama çok etkilendim..ayrıca başarı hikayenide okudum gözyaşlarına boğuldum sanki ben yaşamışım gibi hissettim duygularını..çok güzel ifade etmişsin yaşadıklarını aynen benm gibi..bende şuan senn yaşadığın o sıkıntıları yaşıyorum..senin yenmen hıdırelleze denk gelmiş umarım benmde kandile denk gelirr dualar ediyorum bir an önce kurtulmak için..kul sıkışmadıkça hızır yetişmezmiş şuan bende sıkışık durumdayım umarım ben ve burdaki diğer arkadaşlarım kurtuluruz bu derttenn amiinnnn
arkadaşlar bende vajinismsusum
ama ben bu derten çok beek sormalrından bıktım sizler nasıl davranıyorsunuz bu soruları soranlara mesela k. valide elti görümce akraba arkadaş onlara nasıl cevaplar veriyorsunuz
sela1 öncelikle msj için teşekkür ederim ilgin için nasıl mutlu oldum bilemezsin:)kızlar kulak çubuğuyla yapamadım malesef daha dokundurur dokundurmaz acayip kasıldım sırt üstü oturur pozisyonda sela1 aynı anlattığın gibi almaya çalıştım ama olmadı ecel terleri döktüm sanki anlatamam ama yere çömelip iki yüzlü aynalar var ya dev aynası bölümünü yere bacaklarımın arasına koyup deliği görüp ıkınarak çıplak elle işaret parmağımın iki boğumunu alabiliyorum ama uzun süre tutamıyorum tiksiniyorumkızlar kulak çubuğunu da bu pozisyonda mı denemeliyim sizce yoksa çubuğu bırakıp parmakla mı devam etsem ama acaba sorun çubukta mı pozisyonda mı bende mi bilemiyorum yardım lütfen yarın ne yapmalıyım
4444 dua okuyan arkadaşlar:
Gülsevdam 700 (bitirdi)
Beyazlale 444
Elvan 200
Mutsuzmelek 300
Snowflaken 100 (bitirdi)
Privacy 250
Violett 200
Eprunm 100 (bitirdi)
Sessizcekimsesizce 300
Kemre 50
Pusu 200
huzurr 200
facar 200
Şenay_mehmet 200
Umuut 250
candy 250
çileklipuding 200
perilerperisi 50
dahlia 100
rabit 150
Herkese çok çok teşekkür ediyorum, beni yalnız bırakmadınız, Allah razı olsun, burda yazdıklarınızdan başka sıkıntılarınız ve gündelik hayatınızda işleriniz de rastgelsin .
Oleeeeyyyy listeyi toparlayabildim sonunda :118:. Napıyoruz kızlar çoğunluk kandile yetiştirelim diyor, okuyamayacaklar paylaşsınlar, forumda okumak isteyen arkadaşlar var, bu akşama yetiştirelim.
bana yardımcı olurmusunuz vajinismus hakkında lütfen:18:
arkadaslar bnde 2 sene önce psikolojik terapi aldım parmak egzersizler felan iyyidi fakat penis asamasına gelince olmuyordu. 1 yıl daha ara verdim sonra kadın doğum doktoruna ğittim bana ilçlar verdi ve onunla denedim hakikatende oldu . fakat eşimi çok seviyorum oda bni çok seviyor. ama 3 aydr hiç bir ilişkide bulunmuyoruz canımız hiç seks yapmak istemiyo bnmkide böyle bir durum. hiç hoşlanmyorum bu durumdan.birde bebekte istyoruz aama doktor tam işki olmadan bebek yapmayın dedi.şimdi bnde doktora yalan söylemek zorunda kldım ilişkimiz oluyor ama bebek olmuyor dedim oda bana temmuzda yani bu ay gel bi sperm aşılaması yapalm dedi. sizce bnu yapmalımıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?