Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

inşallah bizler de o günleri görürüz canım tebrik ederim sen kurtulmuşsun bu dertten:)

innşallahh canım. aslında iyi yönü de var biliyomusun o bi gün geldiğinde yani bu sorundan kurtulduğun zaman sanki evliliğin yeniden başlıyor ve çok daha güzel bir şekilde tabiki. ben eşime diyorum ikinci evlilik yıldönümüz hadi balayına gidelim esprileri falan mutlu oluyosun ya daha nasıl tarif edilebilir ki bu duygu.

herkese hayırlı kandiller................................... yokmu isteyen istedigini vereyim diyor rabbim bugün çok dua edelim özellikle birbirimize isim isim....

canım bende toplam 500 tane vardı 100 ünü okudum 400 tane kaldı 250 sini gülsevdama sayarsak 150 kalıyor canım haberin olsun

hepinize günaydınlarrrr hayırlı kandiller bugün çok dua edelim arkadaşlar bende birazdan iş görüşmesine gidicem benim için de dua edin inş olur. inşallah vahiler bu sorunu yener hamile kalmak isteyenler hayırlısıyla kalır. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun

canım 150 ben alabilirim

Canım geri kalanı sen bitirmeye çalış. Hesap çok karışıyor yoksa , ipin ucunun kaçmasından korkuyorum .

allah gönlüne göre versin canım. inşallah dediğin gibi sen de önemli bir günde yenersin. çok şükür hızır bana yetişmişti, sana da yetişir umarım. en çok da benim kadar beklememeni diliyorum. sabret, gerçekten elden başka bişe gelmiyor. eşine toparlanmak için süre ver, eninde sonunda kendine gelip yeneceksinizdir. dualarım sizinle, bundan sonraki ilk gelin senin olmanı diliyorum. amiiiiiin!!!!

arkadaşlar bende vajinismsusum
ama ben bu derten çok beek sormalrından bıktım sizler nasıl davranıyorsunuz bu soruları soranlara mesela k. valide elti görümce akraba arkadaş onlara nasıl cevaplar veriyorsunuz

cemrefem, sen kayınvalideyle yaşadığın için egzersiz yapamıyordun değil mi?? uzun zaman oldu, bir görünüp bir kayboluyorsun. tee o zamanlar egzersize başlasan şimdiye belki de hamile kalırdın. korkularını bir kenara bırakıp öncelikle bir doktor kontrolünden geçsen, fiziksel sorunun yoksa egzersize başlayıp yensen, biz de sana yardımcı olsak, ne dersin?? hadi bu sefer kaçıp kaybolma, katıl aramıza. doktora da gidemiyordun sanırım, ilk önce bunu hallederek işe başla istersen. tekrar hoşgeldin.

rica ederim canım benim, yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. tek sorunumuz var bizim o da kasıntı :))) çok kasıntı hatunlarız maalesef :)) muhtemelen kastığın için olmuyor. bir de ilk egzersizlerde yönü bulamaman normal. çömelmek sana iyi geldiyse öyle devam et. ama çömelirken çubuğu itmek istersen gene açılı itmen lazım, yere dik pozisyonda değil de biraz arkaya doğru eğimi olmalı, o şekilde yönü bulup ittiğinde inan kayıp gidecek. başlangıcın harika, korkunu yendin, yarısı gitti. ecel terleri dökmen de normal, hepimiz öyleydik. çubuk ya da parmak sana kalmış, hangisiyle rahatsan öyle devam et. ben çubuğun inceliğinden ürktüğüm için parmakla başladım, iki parmak yapamayınca mum alıp devam etmiştim. tabi ilk mumum doğumgünü mumu, sonra rimel sonra bakkal mumu ilk başlarda bekletme süren kısa olabilir ama ona alıştıkça yenmeye yaklaşıyorsun demektir. parmağını içerde bekletmeye alıştıkça kasılmaların geçecek, bir süre sonra zaten hiç kasılma hissetmeyeceksin. böyle azimle devam, hadi bakalım

4444 dua okuyan arkadaşlar:

Gülsevdam 700 (bitirdi)
Beyazlale 444
Elvan 200
Mutsuzmelek 300
Snowflaken 100 (bitirdi)
Privacy 250
Violett 200
Eprunm 100 (bitirdi)
Sessizcekimsesizce 300
Kemre 50
Pusu 200
huzurr 200
facar 200
Şenay_mehmet 200
Umuut 250
candy 250
çileklipuding 200
perilerperisi 50
dahlia 100
rabit 150
Herkese çok çok teşekkür ediyorum, beni yalnız bırakmadınız, Allah razı olsun, burda yazdıklarınızdan başka sıkıntılarınız ve gündelik hayatınızda işleriniz de rastgelsin .

Oleeeeyyyy listeyi toparlayabildim sonunda :118:. Napıyoruz kızlar çoğunluk kandile yetiştirelim diyor, okuyamayacaklar paylaşsınlar, forumda okumak isteyen arkadaşlar var, bu akşama yetiştirelim .

kızlar aşağıdaki listedeki arkadaşlar için isim isim dua ediyoruz. 4444 dua okuyoruz.

İlk liste vajiyi yenmeye çalışanlar:
umut, senem, facar, ocean, aykurt, yavuz, masal, veracroft,PUSU, renis85, PRİVACY, MAVİELBİSE, YARDM,hazal, huzurr, mutsuzmelek,zerbas, Eprunm, sunisup, perilerperisi.

İkinci liste yenipte hamile kamlak isteyenler:
gülsevdam, nilay, ben (çileklipuding :), şenaymehmet, canikom, şaşkınanne, dahlia34, trinity, gülcan,rabit, rapunzel.

Üçüncü liste hamile kalıp, rahat bir hamilelik ve doğum isteyenler:
Sessizcekimsesizce, kemre, candy, delisevdam, tarçınlıakide, çiçekrose, eylül.

Dördüncü liste alışma sürecinde olanlar:
turquazz, benbence, elvan, sela1, zealea,alexandretta, shummir.

Beşinci liste vajiyi yenemeden hamile kalıp egzersiz bile yapamayanlar için:
poseidone, deesab

violetin sorunları ve mutsuzmelek'in eşinin hastalığı için de dua edelim.

başka varsa söylesin, isim isim dua edicez.
Herkese açık liste, hatırlayamadıklarım kırılmasın, hatırtlatmanız yeterli.

bu arada hepimiz alışma sürecindeyiz, düzene girmesi, kolay yapabilmemiz, zevk alabilmemiz , yuvalarımıza mutluluk ve huzur dolması bunlar içinde dua edelim.

arkadaslar bnde 2 sene önce psikolojik terapi aldım parmak egzersizler felan iyyidi fakat penis asamasına gelince olmuyordu. 1 yıl daha ara verdim sonra kadın doğum doktoruna ğittim bana ilçlar verdi ve onunla denedim hakikatende oldu . fakat eşimi çok seviyorum oda bni çok seviyor. ama 3 aydr hiç bir ilişkide bulunmuyoruz canımız hiç seks yapmak istemiyo bnmkide böyle bir durum. hiç hoşlanmyorum bu durumdan.birde bebekte istyoruz aama doktor tam işki olmadan bebek yapmayın dedi.şimdi bnde doktora yalan söylemek zorunda kldım ilişkimiz oluyor ama bebek olmuyor dedim oda bana temmuzda yani bu ay gel bi sperm aşılaması yapalm dedi. sizce bnu yapmalımıyım.

Son düzenleme:
arkadaslar öncelikle günaydın tüm forum arkadaslarımın ve islam aleminin kandili mübarek olsun bişey sorucam ben bugün oruc tutmayı cok istiyorum gece kalkalmadım yaklasık 1 saat öncede niyet ettim sizce niyet gecemi yoksa herhangi vakit olunca oruc olurmu

canım bende bitirdim rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah sıkıntılarımız kuş olup uçuversinnnn ve dileklerimiz isteklerimiz bi anda oluversin aminnnn

pardon canım konuyu tam anlamamışım bence doktoru dinlemelisin alışmaya çalışabilirsin ve neden istemediğinize dair psikolojik destek alabilirsiniz benim fikrim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…