Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar artık bıktım ben bu vajiden ya artık bişeyler degişsin bende kadın olayım geceler benim içinde bi anlam ifade etsin nasıl kurtulucam bu dertten ramazan baslamadan halletmem gerek yaaaaa offfffffffffff ya offffffffffffffffffffff napıcam ben yaaaaaaaa

tesk desteklerınız ıcın. zaten sızler olmasanız bu kadar ılerleyemezdım bıleeee :) bak gulumsedım yapıcam ınsallh en yakın zamanda

suan yok canımm ama cumartesi aksam yine kuvvetli yagıs beklenıyomus allahım korusun feleketlerden ne diyim yaa biz napcaz umutcum ya ben kafayı yicem artık bu vajiden nasıl kurtulucaz nasıl yaaaaa nasııııııııııııııııııııııııılllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

Canim yaaa yenen yenene bilmiorunki bizim o gunumuz cokmu uzakta aman allah korusun napsak egzersize baslamak lazim ama korkuyoooooooooooom cok sacmaliyorum artik ama elimdedeil cesaret lazim bize kuzum yaa

Canim yaaa yenen yenene bilmiorunki bizim o gunumuz cokmu uzakta aman allah korusun napsak egzersize baslamak lazim ama korkuyoooooooooooom cok sacmaliyorum artik ama elimdedeil cesaret lazim bize kuzum yaa

ya ramazan gelmeden halletsek su derdi artık yaaa bayram gelmiş neyime benim vajiden kurtulmadıkca gulmek haram oldu bana canım yaaa

elinde umutcum.herkesin yaptığını sen neden yapamıyasınki o kadar zor olsa milyonlarca kişi yapmazdı.sen kendinde farkındasın sorununun ne olduğunu. cesaret lazım.erteleme canım bu hastalığın diğer adı bu. çok istediğini biliyorum ama bunu başarcak olan sensin çabalamassan kendiliğinden olcak değil.sen bu konuda iyice bilgi sahibi oldun tek eksiğin cesarett

Esim gecen gece yarim yamalak bos...... yine küstü arkasini dondu bana bende dudaklarim titreyer pit pit yaşlar dusüyo özur dilerim aşkim elimde deil diorum ne kadar ktü bi andi anlatamam ....... onu mutlu edemiorum

Son düzenleme:

tatlım biraz sabır lütfen birazcık daha sabret... ALLAH ım mutlaka sabrını görecek ve mükafatını verecektir... yenmese kaç senelik arkadaşlar yenemezdi... ben senden daha eskiyim biliyorsundur sitede... neyse ben başaramadığım zaman bile kendime olmasada arkadaşlara gaz vermeyi sveiyorum ve onlarda bana gaz veriyor sağolsunlar... neyse kısaca Rabbim sesimizi duyuyor inşaallah ALLAH ım hepimizin şifasını ŞAFİ ismiyle nasip etsin inşaallah...

Esim gecen gece yarim yamalak bos...... yine küstü arkasini dondu bana bende dudaklarim titreyer pit pit yaşlar dusüyo özur dilerim aşkim elimde deil diorum ne kadar ktü bi andi anlatamam ....... onu mutlu edemiorum

kendinide eşinide üzme asıl egzersizlere.hırs yap bunu senelerın bizim gibi boşa gitmesin.ben çok üzülüyorum bunları okuyunca.o kdar kolay bişeyi neden bu kadar gözümüzde büyütuyoruzkı.bu konularda çok cahiliz.en büyük nedeni yanlış anlatılanlar ve bizim bu konudaki cahilliğimiz.doktora gitcem diyodun canım gittinmi

oy oy efkar yapmisiz.

facar, ilk basta dürüst ol kendine. basindan beri ne kadar israrli davrandin egzersiz konusunda, yani istiyoruz yenmeyi, agliyoruz, dualar ediyoruz, isyan ediyoruz, icimizden ciglik atiyoruz ama yapilmasi gereken adimlari tam anlamiyla yapiyor musun?

ben ve burada benim gibi bir cok kisi yillari devirdik. okuyordum, aaa x senelik vakalar var diye sasip kaldiklarimdan oldum. böyle böyle yapmayarak, yeterince üstüne gitmeyerek, mucize bekleyerek o yillara ulasmak o kadar kolay ki! =( kendimden biliyorum. yazik etmisim.

vazgecmeden israrla daha fazla calisarak yenebilirsin. care basit. uzunca calis, 1 haftayi bulmayacak. 1 hafta vs. yillar. secim senin.

canım erkekler icin cinsellık hayatın basında gelen temel unsurlarından bitanesi onlarıda anlamak lazım hem onlar icin hemde bizim için kolay degıl bu durum adamlar dort gozle düğun gununu beklıyo ama sonuç hüsran hem onlar icin hemde bizim için koca bi hüsran maleseff

kızlar seneler öyle çabuk geçıyoki bı bakıosun bu durumu kabullenmış yapamam ben demiş ama kafandan bu sorunu tam atamamış olarak yarım yamalak bir evlilik mi yaşamak istiyosunuz.bunu çok istemek yetmez illaki o egzersizler yapılcak başka yolu yok.

Yooooook aklimda ama konustum offfff 3 milyar istio ne halt ediiim ben az parami

al sana cesaret :)) yavrum zaten adımız çıkmış demirbaşa biliyorsun neyse biz kafa kafaya verelim sende bi korkundan sildin yatarken dua et Rabbime de alsın bu korkuyu üzerinden inşaallah birde bu simgeye bayıldım ama dövmüyorum seni merak etme

Döv allahin seversen yaaaaa dövün beni beni o paylar kiz geliom oraya orda beraber yenermisik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…