- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #113.241
yavuz intiharı unut. yenilebilir bir hastalık için kendini balkondan atmaya değer mi? nerelerde takılıyorsun söyle, hepimiz yardımcı oluruz. bu kadar moralini bozma. moral egzersizde çok önemli. öncelikle moralini düzeltmelisin. ben bu işi yapıcam demelisin. biliyorum yapamayınca çok moral bozuyor insan ama bizlerden neyin eksik ki? biz de aynıydık ve her şeye rağmen bugünlere gelebildik. belki yönü bulamıyorsundur, takıldığını lütfen sor. yapamıyorum diye ağlanmak sana fayda getirmez. yapıcam diye inat etmelisin, hırslan biraz. privacy sana örnek olsun, sıfırla her şeyi yeniden başla.
tüm egzersizciler, size sesleniyorum, buraya gelip rapor vermeyeni ıslak odunla dövecem bundan sonra.yaz geldi diye çok tavsadınız, hepiniz kafanızdaki tatili planlayın, ödülünüz önce vajiyi yenmek sonra tatile gitmek olsun. hadi bakalım yaz bitmeden tatile gidilecek. raporları bekliyorum!!!!
teşekkür ederimm cnmm sağolasın..bencede bisürü kişi gelicek inanıyorum buna hatta yarın gelin haberleri alacaz.buarada yarışmamı vardı 9 temmuza kadar ben birinci geldim bakalım ikinci kimmm??
morelını bozmamak eldemı hergun bı umutla oturuyorum o aynanın karsını sonu husran morel sıfırrr dıyurm zaten yapıcam mutlaka ama takılmasam ve cabucak ılerleyebılsem ben galıba cok sabırsızım
morelını bozmamak eldemı hergun bı umutla oturuyorum o aynanın karsını sonu husran morel sıfırrr dıyurm zaten yapıcam mutlaka ama takılmasam ve cabucak ılerleyebılsem ben galıba cok sabırsızım
bana da oldu. 1 yaptiysam 5 yapamadim. mehteran gibi, 1 adim ileri 3 adim geri (aslinda mehteranlikta böyle bir adim yokmus ama yerlesmis, neyse gereksiz bilgi)
sonrasinda bekletip, büyütmeye gectim. egzersizi 3 saate cikardim, ve her seferinde boyu büyüttüm ve o zaman yenecegime inandim. ve bu sekilde yendim.
hergün en az 30dk 1 saat egzersiz, bu minumum. ama fazlasi daha iyi. kolay degil, korkuyla yüzlesiyoruz ama ne kadar duyarsizlasirsak o kadar cabuk kaciyor bu canavar.
herseferınde bı umutla baslıyorum egzersıze olmuyo sınır oluyorum ben bır parmagın tamamını ılk yapısta aldım sımdı nıye tıkanıyorum onu anlamaıyorum ya olucak yada kafayı yıycem delırıcem
herseferınde bı umutla baslıyorum egzersıze olmuyo sınır oluyorum ben bır parmagın tamamını ılk yapısta aldım sımdı nıye tıkanıyorum onu anlamaıyorum ya olucak yada kafayı yıycem delırıcem
hepimiz başlarda öyleydik inan tek değilsin bunları yaşayan. morali bozmadan sabredeceksin. çabuk ilerleme şansı herkeste olmuyor. ama sabredersen mutlaka ilerliyorsun. hep bunu düşün. burdaki en yavaş insan benim, çok nazlı ilerledim. iyice emin olmadan asla kalınlaştırmadım aparatı. tek tutunduğum şey vardı sabır. her moralim bozulduğunda geldim burdan destek aldım. yürümeyi öğrenen çocuk gibi sürekli düştüm kaldırdılar, düştüm kaldırdılar. en sonunda da bir gün yürüdüm. başaracaksın, başka yolu yok. ve yalnız değilsin. bu sorunla uğraşan yapayalnız bir sürü kadın var. onları düşün. sen burada bizlerlesin, bir adım öndesin. aynı derdi yaşayanlarla dertleşebiliyorsun. inan bu çok güç veriyor insana. yapamadığında neyin yanlış olduğunu bulmaya çalış. olmuyor diye moral bozmak işin kolay yolu. zor olan bugün yapamadım ama yarın yapacağım diye hırslanıp daha uzun süreler çalışmak. yapacaksın ve bir gün senin de halayını çekeceğiz burda. hadi gülümse bakalım birazsabret, bebekler yürümeyi öğrenirken hiç bıkıyor mu vazgeçiyor mu düştüm diye??? sen de vazgeçme
ben cıkmak zorundayım kızlarrr hepınızı opuyorum ıyı geceler
Canim yaaa yenen yenene bilmiorunki bizim o gunumuz cokmu uzakta aman allah korusun napsak egzersize baslamak lazim ama korkuyoooooooooooom cok sacmaliyorum artik ama elimdedeil cesaret lazim bize kuzum yaa
Canim yaaa yenen yenene bilmiorunki bizim o gunumuz cokmu uzakta aman allah korusun napsak egzersize baslamak lazim ama korkuyoooooooooooom cok sacmaliyorum artik ama elimdedeil cesaret lazim bize kuzum yaa
suan yok canımm ama cumartesi aksam yine kuvvetli yagıs beklenıyomus allahım korusun feleketlerden ne diyim yaa biz napcaz umutcum ya ben kafayı yicem artık bu vajiden nasıl kurtulucaz nasıl yaaaaa nasııııııııııııııııııııııııılllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?