Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Esim gecen gece yarim yamalak bos...... yine küstü arkasini dondu bana bende dudaklarim titreyer pit pit yaşlar dusüyo özur dilerim aşkim elimde deil diorum ne kadar ktü bi andi anlatamam ....... onu mutlu edemiorum

kendinide eşinide üzme asıl egzersizlere.hırs yap bunu senelerın bizim gibi boşa gitmesin.ben çok üzülüyorum bunları okuyunca.o kdar kolay bişeyi neden bu kadar gözümüzde büyütuyoruzkı.bu konularda çok cahiliz.en büyük nedeni yanlış anlatılanlar ve bizim bu konudaki cahilliğimiz.doktora gitcem diyodun canım gittinmi

oy oy efkar yapmisiz.

facar, ilk basta dürüst ol kendine. basindan beri ne kadar israrli davrandin egzersiz konusunda, yani istiyoruz yenmeyi, agliyoruz, dualar ediyoruz, isyan ediyoruz, icimizden ciglik atiyoruz ama yapilmasi gereken adimlari tam anlamiyla yapiyor musun?

ben ve burada benim gibi bir cok kisi yillari devirdik. okuyordum, aaa x senelik vakalar var diye sasip kaldiklarimdan oldum. böyle böyle yapmayarak, yeterince üstüne gitmeyerek, mucize bekleyerek o yillara ulasmak o kadar kolay ki! =( kendimden biliyorum. yazik etmisim.

vazgecmeden israrla daha fazla calisarak yenebilirsin. care basit. uzunca calis, 1 haftayi bulmayacak. 1 hafta vs. yillar. secim senin.

Esim gecen gece yarim yamalak bos...... yine küstü arkasini dondu bana bende dudaklarim titreyer pit pit yaşlar dusüyo özur dilerim aşkim elimde deil diorum ne kadar ktü bi andi anlatamam ....... onu mutlu edemiorum

canım erkekler icin cinsellık hayatın basında gelen temel unsurlarından bitanesi onlarıda anlamak lazım hem onlar icin hemde bizim için kolay degıl bu durum adamlar dort gozle düğun gununu beklıyo ama sonuç hüsran hem onlar icin hemde bizim için koca bi hüsran maleseff

kızlar seneler öyle çabuk geçıyoki bı bakıosun bu durumu kabullenmış yapamam ben demiş ama kafandan bu sorunu tam atamamış olarak yarım yamalak bir evlilik mi yaşamak istiyosunuz.bunu çok istemek yetmez illaki o egzersizler yapılcak başka yolu yok.

Yooooook aklimda ama konustum offfff 3 milyar istio ne halt ediiim ben az parami

Canim yaaa yenen yenene bilmiorunki bizim o gunumuz cokmu uzakta aman allah korusun napsak egzersize baslamak lazim ama korkuyoooooooooooom cok sacmaliyorum artik ama elimdedeil cesaret lazim bize kuzum yaa

al sana cesaret :)) yavrum zaten adımız çıkmış demirbaşa biliyorsun neyse biz kafa kafaya verelim sende bi korkundan sildin yatarken dua et Rabbime de alsın bu korkuyu üzerinden inşaallah birde bu simgeye bayıldım ama dövmüyorum seni merak etme

Döv allahin seversen yaaaaa dövün beni beni o paylar kiz geliom oraya orda beraber yenermisik

doğru olanın bu olduğunu biliyorum ama iş uygulamya gelince takılıp kalıyorumm nasıl basarıcam yenen biri olarak bana yardımmm et gercekten söylendigi gibi acı kanama vs yokmu o anda ve sonrasında

Yooooook aklimda ama konustum offfff 3 milyar istio ne halt ediiim ben az parami

gerçekten çok para.ben doktorla hallettim ama şimdi diyorum keşke bu siteye giripte yapsaydim.doktor bile insani burdakiler kadar motive edemez.onunda yapcağı biyere kadar canım.sonuçta egzersiz veriyolar.senin elinde olan bişey bu erteleme herkes yapıyo benmi yapamıycam de başla egzersize.ya senelerce ruh sağlığımızı bozuyoruz bir topluma gittiğimde bile hemen aklıma geliırdi burdaki herkes yapıyo neden ben yapamıyorum diye.yaşadıklarnızı cok ıyı anlıyorum.yapabilmek o yükü üstünden atmak herşeye değerr

kuzum ne 3 milyarıı? sen ne doktoruna gideceksin ki? vaji için gideceksen bence sen baya yol kateetdin biraz daha sabret çabala derim ben sana kuzum... sonra tekrar konuşuruz olmazsa hemen giştme bence... ama başka doktorsa bilemem bişey diyemem...

tebrik ederim canım oh bi kişi daha kurtuldu

ne kanama var ne acı.egzersizlerle genışlettiğimiz için kanama olmuyo.acıda kendini kasmadığın sürece yok.kastığında bile öyle dayanılmıycak bişey değil.ben baştan kasardım o zaman biraz zorlanıyo insan.zamanla alıştım artık kasmıyorum gun geçtikçe çok kolay olduğunu anlıyorum

Vaji doktoru cnm burda adi gecen yesim yercok ama 3 milyar diooo

canım duan için saol allah razı olsun sendende

kızlar ben yatıyorum hepinize iyi geceler... Rabim doğan güneşle birlikte özellikle sıkıntılarımızdan arındırır inşaallah bizi... özellikle umuut un ve facar ın korkusunu giderir inşaallah Rabbim ve bütün korkusu olanların korkularını giderir inşaallah ALLAH ım... ALLAH ım rahatlık versin inşaallah hepinize... sabaha neşeyle uyanmak dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…