- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #113.261
Esim gecen gece yarim yamalak bos...... yine küstü arkasini dondu bana bende dudaklarim titreyer pit pit yaşlar dusüyo özur dilerim aşkim elimde deil diorum ne kadar ktü bi andi anlatamam ....... onu mutlu edemiorum
kızlar artık bıktım ben bu vajiden ya artık bişeyler degişsin bende kadın olayım geceler benim içinde bi anlam ifade etsin nasıl kurtulucam bu dertten ramazan baslamadan halletmem gerek yaaaaa offfffffffffff ya offffffffffffffffffffff napıcam ben yaaaaaaaa
Esim gecen gece yarim yamalak bos...... yine küstü arkasini dondu bana bende dudaklarim titreyer pit pit yaşlar dusüyo özur dilerim aşkim elimde deil diorum ne kadar ktü bi andi anlatamam ....... onu mutlu edemiorum
kendinide eşinide üzme asıl egzersizlere.hırs yap bunu senelerın bizim gibi boşa gitmesin.ben çok üzülüyorum bunları okuyunca.o kdar kolay bişeyi neden bu kadar gözümüzde büyütuyoruzkı.bu konularda çok cahiliz.en büyük nedeni yanlış anlatılanlar ve bizim bu konudaki cahilliğimiz.doktora gitcem diyodun canım gittinmi
Canim yaaa yenen yenene bilmiorunki bizim o gunumuz cokmu uzakta aman allah korusun napsak egzersize baslamak lazim ama korkuyoooooooooooom cok sacmaliyorum artik ama elimdedeil cesaret lazim bize kuzum yaa
al sana cesaret:)) yavrum zaten adımız çıkmış demirbaşa biliyorsun neyse biz kafa kafaya verelim sende bi korkundan sildin yatarken dua et Rabbime de alsın bu korkuyu üzerinden inşaallah birde bu simgeye bayıldım ama dövmüyorum seni merak etme
oy oy efkar yapmisiz.
facar, ilk basta dürüst ol kendine. basindan beri ne kadar israrli davrandin egzersiz konusunda, yani istiyoruz yenmeyi, agliyoruz, dualar ediyoruz, isyan ediyoruz, icimizden ciglik atiyoruz ama yapilmasi gereken adimlari tam anlamiyla yapiyor musun?
ben ve burada benim gibi bir cok kisi yillari devirdik. okuyordum, aaa x senelik vakalar var diye sasip kaldiklarimdan oldum. böyle böyle yapmayarak, yeterince üstüne gitmeyerek, mucize bekleyerek o yillara ulasmak o kadar kolay ki! =( kendimden biliyorum. yazik etmisim.
vazgecmeden israrla daha fazla calisarak yenebilirsin. care basit. uzunca calis, 1 haftayi bulmayacak. 1 hafta vs. yillar. secim senin.
Yooooook aklimda ama konustum offfff 3 milyar istio ne halt ediiim ben az parami
canım özel yollayabilmem için 10 dakika geçmesi gerekiyormuş site kuralıymış
Yooooook aklimda ama konustum offfff 3 milyar istio ne halt ediiim ben az parami
kızlarrrr ben başardımm galibaaa... hala salak gibiyim ne yerdeyim ne göktee çok mutluyummm.herkese dualarından ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorumm.ben egzersizi yaptım sonra denemek istedim ben üst pozis...daydım hafif hafif gitgeller yaparak tamamını aldım gel git bile yaptıkk defalarca inanın bana hiiç acı yoktuuu yemin ederimm..hala inanamıyorum bumuymuş dicem aklıma gelmezdi ama bende dedim sonunda yaşasınnnn
kuzum ne 3 milyarıı? sen ne doktoruna gideceksin ki? vaji için gideceksen bence sen baya yol kateetdin biraz daha sabret çabala derim ben sana kuzum... sonra tekrar konuşuruz olmazsa hemen giştme bence... ama başka doktorsa bilemem bişey diyemem...
kızlar ben yatıyorum hepinize iyi geceler... Rabim doğan güneşle birlikte özellikle sıkıntılarımızdan arındırır inşaallah bizi... özellikle umuut un ve facar ın korkusunu giderir inşaallah Rabbim ve bütün korkusu olanların korkularını giderir inşaallah ALLAH ım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?