Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

slm arkadaşlar egzersizi bitirdim biraz önce birbuçuk saat falan çalıştım.iki parmak bir boğum yapabiliyorum belki bazen biraz daha fazlasını.fazla açıp kapatamıyorum parmaklarımı ama orayı genişletmeye çalışıyorum.biraz acı var hala geçmedi sızlıyor ama nomaldir herhalde...
bu arada biraz bu aşamaya acele ettim galiba ama eşimin parmağıyla da denedim biraz zorlandım zar zor işaret parmağı bir boğum alabildim ama 1 kere galiba diğerlerinde o kadar girmedi.
sizce eş parmağı o kadar önemli mi? biraz zor itici geliyor kendi parmağıma alıştım ondan mı bilmiyorum
acaba ben iki parmakta iyice çalıştıktan sonra direkt pn..s denemesine mi geçsek?
artık kurtulmak istiyorum.. gecenin bu saaati olmuş uğraşıyorum herşeyden geçtim istemiyorum memleket, tatil, yeme içme hiçbişeyden zevk almıyorum artık hep bi yanım eksik....

canım bende kurtulmak istiyorum işaret parmagını alabılmen cok guzel ben serceden ileri gidemedim daha

es parmagiyla calismanin mantigi sana ait olmayan bir cisimle penetrasyonu basarmak. yani aslinda önemli, ilk sefer denediysen biraz da güven duygusunu percinlemek adina bir iki egzersizle daha dene.
penis denemesine parmak egzersizinde cok rahat olana kadar gecme.
ve yanlis hatirlamiyorsam doktorla beraber calisiyordun? onun yönlendirmesi daha dogru olur sanki.

moral bozacak bir sey yok, tebrikler. gayet güzel dolu dolu yapmissin yapilmasi gerekenleri.
vajen de bir kas. calistikca, esnedikce agrisi sizisi olur, kol kaslari is yapinca nasil sizlarsa o da öyle.
cok az kalmis ) devam tam gaz.

canım bende kurtulmak istiyorum işaret parmagını alabılmen cok guzel ben serceden ileri gidemedim daha

inş hepimiz burada sevinç çığlıkları atarız :) en yakın zamanda kurtuluruz..
bir zamanlar benim için bu bile hayaldi..günlerce uğraştım bir boğum için.şimdi kendi parmağımla 2 parmak yapabiliyorum şükür canım güzel ama kendimi o kadar şartlandırdım ki ramazandan önce yenecem diye bi yerde takılınca ilerleyemeyince moralim bozuluyor.
ben hiç serçe parmak denemedim.direkt işaret parmağı hatta daha kalın olunca daha kolaymış gibi geldi bana canım 2 parmakta zorlanmadım o kadar. bi dene sende işaret parmağını öncelikle. üzerine gitmeden olmuyor bu dert
pes etmeyelim ve bir an önce yenelim inş...:)

teşekkür ederim :)uygulayacağım söylediklerini. o kadar duygusalım ki bi ağlıyorum bi gülüyorum sanki sinirlerim bozuldu iyice :)
evet psikiyatriste gidiyorum.bugün görüştüm en son. bikaç günde halledersin eş parmağı egzersizini, sonra p..s denemesine geç dedi sadece baş kısmı ama şimdilik.

Kızlar ben de işaret parmağına geçecektim ama adet oldum bittiği gibi deniycem inşallah ama içimde hep olmazsa gibi bir his var kulak çöpleri iyiydi ama parmak nasıl girecek oraya oradaki delik parmaktan daha küçük çok mu bastırarak itmem gerekiyor bilemedim ıkınsam da bir yere kadar büyüyor çok fazla açılmıyor bebe yağı kullanıyorum ama yeterli olurmu? Ultrason jeli aradım eczanelerde yok bana tuhaf tuhaf baktılar belki de anladılar mediikalcilerde olduğunu söylediler ama gidersem onlar da anlayabilir offf ne zor iş ya insan millete dert mi anlatsın kendi derdine mi yansın Allah hepimizi kurtarsın bir an önce ve hayırlı evlatlar versin inşallah...

es parmagi egzersizi su acidan da önemli. nefes verirken esin vajenin daha rahat oldugunu algilayacak. nefes vermenle itmeyi iyice ögrensin hihi. biz de üf deme püf deme sorunu oldu mesela. nefesle bekleterek denemelere devam, kontrol vermeyi ögreniyorsun. deneme yapacagin pozisyona bagli olarak bu da cok önemli.

hehe penis basi girdikten sonra =) tamami da giriyor ki hehe.

jel her daim daha rahat. internetten alabilirsin jeli dolanmak istemiyorsan. bebeyagi mantara davetiye cikariyor.
bebek cikan yere parmak mi girmeyecek? parmak da giriyor, mum da giriyor, dilatör de giriyor, penis de giriyor, ultrason aleti de giriyor, bebek de cikiyor. oo tasarim harikasi.
nefes verirken ikin ve cubukla kesfettigin aciyla yavas yavas itekle.
regliyken gecmisi oku, kegel yap, basari hikayelerine göz gezdir. pozitif düsün.

canım ben de ilk başta almaya çalıştım ama kulak çöpü mum falan yapamadım.parmakla başardım. biraz bastırman gerekiyor ama orası esniyor zaten açılıyor kendiliğinden.ben ayna karşısında oturarak falan yapamıyorum. uzanıyorum. önceleri bacaklarımı açamıyordum onlara da egzersiz yaptırdım :) açılıyorlar artık :) öyle yapıyorum ve nefes, kegel egzersizi eşliğinde giriyor çok şükür.
doğru pozisyonu bulmam günlerimi aldı popomun altına yastık koyuyorum artık.sen de kendine göre rahat olduğun pozisyonu bulmaya çalış.o kadar cahilmişim ki yanlış yeri zorlamışım başlarda girsin diye.parmağım girdiğinde egzersiz sonunda aynada bi baktım gireceği yer başkaymış.. açılmış zaten ilk defa o zaman gördüm..güler misin ağlar mısın..
bebe yağı bende mantar yaptı gleitgelen isimli jeli kullanıyorum bolca sürmen gerekyor.

Sağol canım moralim yerine geldi söylediklerini deniycem yalnız ultrason jelini hangi siteden alayım bulamadım

:) canım ama eşim itmiyor ki. kontrol ben de .. ben aparat gibi ilerletiyorum. bir de içerde çok bekletemiyorum. bi yere kadar girince çıkarıp baştan almaya çalışıyorum..

:) canım ama eşim itmiyor ki. kontrol ben de .. ben aparat gibi ilerletiyorum. bir de içerde çok bekletemiyorum. bi yere kadar girince çıkarıp baştan almaya çalışıyorum..

hmm git gel calismadin es parmagiyla o zaman. evet parmagi cok bekletmek pek mümkün degil. heheh uyusur zaten. ama hani takilinca ya da tuhaf hissedince zink diye hemen cikarma manasinda beklemeyi kastettim.

aslinda sessizcekimssesizce, kemre veya cileklipuding sana daha cok yardimci olurlar, onlar parmak egzersizi yaptilar. ben teorisini biliyorum sadece. zira cok ikna etmeye calismislardi zamaninda.

gitgel çalışmadım canım sadece bugün biraz denedik zaten. yarın devam inş:) foruma takılırım zaten yarın onlarla da konuşurum burada olurlarsa..
hepinize çok teşekkürler...
bu arada ben çıkıyorum iyi geceler herkese yarın görüşmek üzere:)

kontrolü bazı durumlarda bırakmak lazım anlaşılan

Yendim ama kontrol hala bende yine bırakamadım

Kadına bak ya, böyleleri konuşmaya devam ettikçe vajinusmus vakaları azalmak yerine artacak sanki ölüm varmışçasına sonunda korkutuyorlar kendileri her gece eşlerine kuyruk sallıyorlar.. Acılı bşy olsa bunca insan yaparmıydı sinirlendim bak yine :95:

:124::124::124::123::122::121::119:

Yuhu canım tebrikler çok sevindim atla zıpla tadını çıkar

Buda kendimizi aciya nasil sartladigimizin bir ispati daha Aci yok canim ya bosunami bukadar dil döküyoruz artik bitti gitti kurtuldunnnnnnnnnnnnnnn
Fazla ara vermeden 2. yide yap canim

Selam canim.. hosgeldin..
Umutsuz vaka degilsin çünkü suan tam eski vajinusmuslu beni anlattin
P..si görünce bile migdem bulanirdi, asla yaklastirtmazdim çok tiksinrdim ama geçiyoooo ben yendiysem sen hayli yenersin ki sen yeni evlisin çok daha çabuk kurtulabilirsin canim

Sen kendini hazir hissediyosan sorun yok tatlimmmmm 3 gün daha beklersinnnn o arada kendine telkinler yagdirrr yaparimmmm de uleyyynnn yikar geçerim deeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…