- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #113.301
:) canım ama eşim itmiyor ki. kontrol ben de .. ben aparat gibi ilerletiyorum. bir de içerde çok bekletemiyorum. bi yere kadar girince çıkarıp baştan almaya çalışıyorum..
hmm git gel calismadin es parmagiyla o zaman. evet parmagi cok bekletmek pek mümkün degil. heheh uyusur zaten. ama hani takilinca ya da tuhaf hissedince zink diye hemen cikarma manasinda beklemeyi kastettim.
aslinda sessizcekimssesizce, kemre veya cileklipuding sana daha cok yardimci olurlar, onlar parmak egzersizi yaptilar. ben teorisini biliyorum sadece. zira cok ikna etmeye calismislardi zamaninda.
kontrolü bazı durumlarda bırakmak lazım anlaşılan
17-18 yaşlarındayken adet düzensizliğim vardı bende doktora görünmeye karar verdim. alttan muayene yapmak istedi orada bulunan ebe elinde kocaman bir çubukla geldi sıvı almamız gerek korkmana gerek yok bekaretine zarar gelmez dedi. tabi bende kabul ettim çubukta öyle bir büyük kurşun kalemden uzun yani:) ama uç kısmı pamuk kısmıyla alıcak. neyse açtım bacaklarımı ıkın falan demeye başladı.kendimi doğum yapıyo zannetim bir an:) o kadar çok canımı yaktı ki o çubukla bir an bağırdım ve korkuda vardı birşey olucak diye. bana demez mi sen buna dayanamıyosan evlenince ne yapacaksın. şu an 26 yaşındayım ve korkumun, geçirdiğim 1 senelik zulmün bedelini kısmen o insanın merhametsizce sözüne bağlıyorum. farkında olmadan o kadar etkilemiş ki beni. birşeyler bilinçaltımıza yerleşiyor ve güzelim hayatımızı ne hale getiriyor. Şu insancıklar çenelerini tutabilmeyi ne zaman becerebilecekler halen merak ediyorum!
kızlarrrr ben başardımm galibaaa... hala salak gibiyim ne yerdeyim ne göktee çok mutluyummm.herkese dualarından ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorumm.ben egzersizi yaptım sonra denemek istedim ben üst pozis...daydım hafif hafif gitgeller yaparak tamamını aldım gel git bile yaptıkk defalarca inanın bana hiiç acı yoktuuu yemin ederimm..hala inanamıyorum bumuymuş dicem aklıma gelmezdi ama bende dedim sonunda yaşasınnnn
canım benm allah razı olsunnnn sizlerdenn.. ya ben hala inanamıyorum bitmiştir dimi yanii acı yoktu çook kolay olduu bukadar kolay olmaması lazım 2 yıldırr beni korkutan şey bukadar basit olmamalı..yani ben neden inanamıyorummm hala olduğuna eşimede sordum defalrca oldu işte niye inanmıyosun diyo sanki tesadüf eseri oldu gibi geliyoo yaa 2. olana kadar inanamıcam galibaaa
Ohhhh partiye denk geldim:) Privacy tebriklerr darısı başıma
Arkadaşlar selamlar
Aranıza yeni katıldımSizin deyişinizle ben de artık bir vajiyim
Ama benim durumum biraz daha farklı sanırım. utanıyorum çok ama aranızdaki dayanışmayı görünce bana da yol gösterirsiniz diye düşündüm.
Şöyle ki evleneli 2 ay fln oldu. ben bırakın ilişkiye girmeyi denemeyi , eşimin p..s ini bile görmeyi ve dokunmayı reddettimaslında ön sevişmede bi problem yok. zaten 6 yıldır birlikteyiz .
Ama p..s lafı bile midemi bulandırıyo. dokunmamı istiyo ama dokunamıyorum. başka bu durumu yaşayan var mı yoksa ben umutsuz vaka mıyım
Kızlar bende her anlamda hazır hissediyorum kendimi 3 parmak çok rahat oluyor,denemede yapmak istiyorum,ertelemiyorumda, ama şimdide aksi gibi olaylar benim dışımda gelişiyor,eşimin yurt dışından iş arkadaşları geldi en az 3 gece deneme yok,dün kandil diye olmadı.
hoşbulduk SaskinAnne :)
hiç deneme yapmadık daha. ona daha çamaşırını indirme imkanı vermedim ki :)))))) ama deneyelim mi dediği zaman bile karnıma ve bacaklarım çok fazla kasılıyo kitleniyorum sanki. hemen ağlamaya başlıyorum. bilemiyorum tamamen piskolojik. o raddeye gelsek belki de olucak ama işte olmuyo.
öyle de bigüne denk geldim ki. Privacy çok kolay olduğunu söyleyince sorunum bana uyduruk gibi geldi. bilemedim şimdi :))) doktora gitmeliyim ?
selam uzun süredir yazıları okuyorum bi türlü csaret edipte başlayammaıştım bugün cesaret ettim ama girişte et parçası gibi bişey var kızlıkk zarı bu değiildir dedim ama gerçekten ürktüm önceden doktora gitniştim anormal bişey varsa söylerdi heralde kulak çöpünü nasıl kullanıcam nolur bana yardım edin haftaya tam bir yıl olucak(((
valla tatlım istersen jinekoloğa git ama seninki tamamen psikolojik senin hem egzersiz yapman hemde p...se alışman lazım belki onun için bir psikoloğa gidebilirsin. valla tatlım korkulacak bişey değil kız süpürge hortumu gibi bişey istediğin yere yatıyor :)))))))))) hehehehehehe:))))))))))))))
hastayım kızlarrrr hem kasık ağrılarım var hemde bağırsaklarım alt üst
Merhaba kızlar.Beyaz muma peçete sardım.7 cm'lik aparat yaptım.Yarısına kadar alabildim.Yanma oldu içerde beklettim.Sonra ara verdim.Kaç cm'lik aparata kadar çalışmalıyım?10 cm 'e kadar yeterli olur mu?
pekı kulak çöpünü ititiğinizde zar zarar görüyordur mutlaka kan geliyormu aslında benim korum kan kısmında kan tutuyr heryer kana bulanıcakmış gibi geliyor bunuda sağolsun doktorların sayesinde iyice kafama yerleştirdim etli senin zarın dedi alalım falan dedi ondan sonrada heryer kan olacak daha fazla acıyacak hissi geliyor kafama mahvoldum doktora gittiğimden beri çok bilmekde iyi bişey değil aslında tam cesaret buldum yine moralim bozuldu herkes bebek sorup duruyo oda tuz biber oldu duruma
Merhaba kızlar.Beyaz muma peçete sardım.7 cm'lik aparat yaptım.Yarısına kadar alabildim.Yanma oldu içerde beklettim.Sonra ara verdim.Kaç cm'lik aparata kadar çalışmalıyım?10 cm 'e kadar yeterli olur mu?
Esim gecen gece yarim yamalak bos...... yine küstü arkasini dondu bana bende dudaklarim titreyer pit pit yaşlar dusüyo özur dilerim aşkim elimde deil diorum ne kadar ktü bi andi anlatamam ....... onu mutlu edemiorum
slm arkadaşlar egzersizi bitirdim biraz önce birbuçuk saat falan çalıştım.iki parmak bir boğum yapabiliyorum belki bazen biraz daha fazlasını.fazla açıp kapatamıyorum parmaklarımı ama orayı genişletmeye çalışıyorum.biraz acı var hala geçmedi sızlıyor ama nomaldir herhalde...
bu arada biraz bu aşamaya acele ettim galiba ama eşimin parmağıyla da denedim biraz zorlandımzar zor işaret parmağı bir boğum alabildim ama 1 kere galiba diğerlerinde o kadar girmedi.
sizce eş parmağı o kadar önemli mi? biraz zor itici geliyorkendi parmağıma alıştım ondan mı bilmiyorum
acaba ben iki parmakta iyice çalıştıktan sonra direkt pn..s denemesine mi geçsek?
artık kurtulmak istiyorum..gecenin bu saaati olmuş uğraşıyorum herşeyden geçtim istemiyorum memleket, tatil, yeme içme hiçbişeyden zevk almıyorum artık hep bi yanım eksik....
kızlar seneler öyle çabuk geçıyoki bı bakıosun bu durumu kabullenmış yapamam ben demiş ama kafandan bu sorunu tam atamamış olarak yarım yamalak bir evlilik mi yaşamak istiyosunuz.bunu çok istemek yetmez illaki o egzersizler yapılcak başka yolu yok.
oy oy efkar yapmisiz.
facar, ilk basta dürüst ol kendine. basindan beri ne kadar israrli davrandin egzersiz konusunda, yani istiyoruz yenmeyi, agliyoruz, dualar ediyoruz, isyan ediyoruz, icimizden ciglik atiyoruz ama yapilmasi gereken adimlari tam anlamiyla yapiyor musun?
ben ve burada benim gibi bir cok kisi yillari devirdik. okuyordum, aaa x senelik vakalar var diye sasip kaldiklarimdan oldum. böyle böyle yapmayarak, yeterince üstüne gitmeyerek, mucize bekleyerek o yillara ulasmak o kadar kolay ki! =( kendimden biliyorum. yazik etmisim.
vazgecmeden israrla daha fazla calisarak yenebilirsin. care basit. uzunca calis, 1 haftayi bulmayacak. 1 hafta vs. yillar. secim senin.
ben egzersize baslayacagim gün artik zurnanin zirt dedigi noktadaydim. bildigin icin tekrarlamakta sakinca görmüyorum, ben yillarca egzersizden kactim ayni sen ve umut gibi. gittim sonunda botoks yaptirdim. ayni seyler oldu. cünkü korkunun ecele faydasi yok. tamam botoksla kasamiyordum. ama kasmamak sadece acimamasi icin önemli. esimi yaklastirmadim gene. ve niye biliyor musun? cünkü vajinanin yerini bilmiyordum, baska yere sokucak diye yillarca askim, tavsanim diye sevdigim adami itekledim, tekmeledim.
bunu da üniversitede feminizm üzerine ders veren biri olarak burada itiraf edeyim. böyle de tuhaf hayat. 3 diplomam var. hehe üsenmeyip tezi bitirsem doktoram da olacak. yani ahkam kesiyordum kadin erkek iliskileri üzerine ama özelde gayet eziktim.
iste bu da ise yaramayinca egzersize basladim. ilk gün camasirimi cikarmam 1 saat sürdü. bacaklarim zangirdadi. aglama krizi. ögürme.
yaklasik 3 gün böyle devam etti.
ellerim titriyordu. ve hala vajinanin yerini bilmiyordum. gözlerimi kisarak internetten resimlere baktim. sonra allahim bir sey olsun kafama tas düssün hafizam silinsin bu tiksinc resim kafamdan gitsin diye dua ettim.
bu arada girisi buldum. 1 günde yarim tüp jel siktim gene de ittiremedim.
1 hafta sürdü bu, sonra yanlislika naptim bilmiyorum dilatörü aldim. aldigima da inanmadim, esimi cagirdim baksin diye. cünkü aci maci yok. hüngür hüngür agladim. 5 cm kalinlik. girmis diyor. sevincten cildirdik.
bir daha yapamadim. sonra bilincli bir sekilde 4. gün sonra yapabildim. giriste garip bir his oldu. baski hissi. ama bu vajinadan gelmedi daha yukaridan gibi hissettim. iyyy dayanamiycam dedim ama dayandim, 40 saniye sürdü maksimum.
kalan günlerde büyüttüm boyu, bunlari yaparken forumdaydin. hatirlarsin.
öncelerinde yönü bulamadim, giriste kaldim. su bu, viyakladim buralarda.
ben de cok dua ettim, ama duamda cesaret ve devamlilik istedim. yeneyim, kurtulayim demedim. vesilemiz belliydi.
sana yemin ediyorum bak ben de botoksun etkisi 10 gün önce gecti, hani sende botoks vardi ondan aci duymadin vb. diye düsünme diye söylüyorum ve su an ikisini karsilastirabiliyorum. zerre aci yok. önce ve sonrasi farketmio. ha hala denemeden önce, ay acaba olacak mi diye icimden geciriyorum ama oluyor.
kan hic gelmedi, gelebilir de. gelenler var. ama zaten gelecek olan 1-2 damla birsey. cogunluk görmez anlamaz bile.
cok kolay oldu. ben inanmadim ayni bugünkü taze gelin gibi. nasil yani sifir aci.
ama hergün egzeriz yaptim. bilhassa eskileri cok okudum. benimle egzersiz yapan arkadaslari cok iyi takip ettim. ve cok da yardim gördüm. benden ilerde olanlar cok sey ögretti bana. biz seninle ayni zamanlarda geldik foruma. ve ben inaniyorum senin de halayini cekicez.
kkızlar bu soru için erken biliyorum ama hazır tecrübelileride bulmuşken sorayımm.ben ikinci denemeyi ne zaman yapayım?bide şu balayı sistiti varya ona yakalanmamak için neler yapmalıyım?bana yardımcı olurmusunuz
ben daha egzersızdeyım aparat alamıorum umutsuz vaka anlıycan olmuyooo sınır oluyorum kendımı balkondan asagı atacam
Slm hosgeldin.. Eger için rahat etmicekse baska bi doktorda gidip tekrar muayene ol..
Kulak çubugu streçleyip prez. geçirki pürüzsüz olsun.. kayganlastirici sürerek girdir canim.. Belki yön bulmakta zorlanabilirsin bence serçe parmaginla baslarsan çok daha kolay ilerlersin.. çünkü yön bilmedigimiz için bunu en kolay parmakla anliyoruz kayip gidiyo inan bana.. ins en kisa zamanda kurtulursunn
inş canım hergün takip ediyorum ama bi türlü cesaret edemedim başlamaya ama artık bir yılın ağırlığı üzerime çökmeye başladı utanır oldum kendimden. kulak çubuğu veya parmağımızla denerken oturma pozisyonu nasıl olacak açımızı nasıl ayarlıcaz yardımcı olusanız sevinirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?