Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

:) canım ama eşim itmiyor ki. kontrol ben de .. ben aparat gibi ilerletiyorum. bir de içerde çok bekletemiyorum. bi yere kadar girince çıkarıp baştan almaya çalışıyorum..

hmm git gel calismadin es parmagiyla o zaman. evet parmagi cok bekletmek pek mümkün degil. heheh uyusur zaten. ama hani takilinca ya da tuhaf hissedince zink diye hemen cikarma manasinda beklemeyi kastettim.

aslinda sessizcekimssesizce, kemre veya cileklipuding sana daha cok yardimci olurlar, onlar parmak egzersizi yaptilar. ben teorisini biliyorum sadece. zira cok ikna etmeye calismislardi zamaninda.

gitgel çalışmadım canım sadece bugün biraz denedik zaten. yarın devam inş:) foruma takılırım zaten yarın onlarla da konuşurum burada olurlarsa..
hepinize çok teşekkürler...
bu arada ben çıkıyorum iyi geceler herkese yarın görüşmek üzere:)

kontrolü bazı durumlarda bırakmak lazım anlaşılan

Yendim ama kontrol hala bende yine bırakamadım

Kadına bak ya, böyleleri konuşmaya devam ettikçe vajinusmus vakaları azalmak yerine artacak sanki ölüm varmışçasına sonunda korkutuyorlar kendileri her gece eşlerine kuyruk sallıyorlar.. Acılı bşy olsa bunca insan yaparmıydı sinirlendim bak yine :95:

:124::124::124::123::122::121::119:

Yuhu canım tebrikler çok sevindim atla zıpla tadını çıkar

Buda kendimizi aciya nasil sartladigimizin bir ispati daha Aci yok canim ya bosunami bukadar dil döküyoruz artik bitti gitti kurtuldunnnnnnnnnnnnnnn
Fazla ara vermeden 2. yide yap canim

Selam canim.. hosgeldin..
Umutsuz vaka degilsin çünkü suan tam eski vajinusmuslu beni anlattin
P..si görünce bile migdem bulanirdi, asla yaklastirtmazdim çok tiksinrdim ama geçiyoooo ben yendiysem sen hayli yenersin ki sen yeni evlisin çok daha çabuk kurtulabilirsin canim

Sen kendini hazir hissediyosan sorun yok tatlimmmmm 3 gün daha beklersinnnn o arada kendine telkinler yagdirrr yaparimmmm de uleyyynnn yikar geçerim deeee

Biliyomusun aslinda tüm kaygilarimizz uyduruk bu sorunu yasamis biri olarak söylüyorum çünkü yendigim zaman ' Bu ne ya sakami bu, hani aci vardi, bundan mi kaçtimmm benn bunca zaman, kocaya he oldumu hani ya nasil olur acimiyoki bakim bakim anaa olmus ya ' Gibi soklara giriyor her bi yenen.. Aci yok inanin.. bunlar avutmak amaçli yazilan sözler degil; Harbilerrr

Bence kafanin rahat olmasi için bi jinekologa gidip genel muayene ol.. Korkmaa sadece distan bakiyor ve anatomik bi sorun olup olmadigini söylüyor..
Yoksa öyle bi sorun; direk buraya gliyosun ve egzersizlere basliyosun tatlim.. Maksimum 2 haftada yeniyosun.. yeni evlisin aslinda çok daha kisa süredede basarabilirsin Azimlen diye söylüyorum ben 2 Günde yendim ama 2 gün boyunca 5-6 saat çalistim.. Senide gelinler kervanina aliriz en yakin zamanda insallah :123:
Ha son olarak; aglamaya basliyorum, kitleniyorum vs yazmissinya inanki o an çektigin o eziyetin yaninda p..s denemesi sinek isirigi kadar bile kalmiyo

Slm hosgeldin.. Eger için rahat etmicekse baska bi doktorda gidip tekrar muayene ol..
Kulak çubugu streçleyip prez. geçirki pürüzsüz olsun.. kayganlastirici sürerek girdir canim.. Belki yön bulmakta zorlanabilirsin bence serçe parmaginla baslarsan çok daha kolay ilerlersin.. çünkü yön bilmedigimiz için bunu en kolay parmakla anliyoruz kayip gidiyo inan bana.. ins en kisa zamanda kurtulursunn

Canim geçmis olsun.. Bu arada hortum olayina koptum

Merhaba kızlar.Beyaz muma peçete sardım.7 cm'lik aparat yaptım.Yarısına kadar alabildim.Yanma oldu içerde beklettim.Sonra ara verdim.Kaç cm'lik aparata kadar çalışmalıyım?10 cm 'e kadar yeterli olur mu?

Ooo Süper!! 10 cm e kadar çalis canim.. tabi en önemlisi kendini hazir hissetmen.. kendini hazir hissedene kadar devam canim bana geliyoki bikaç güne kadar seninde basardigini duycazzz

Günaydin kizlar.. Saglik, sihat, afiyet her daim sizlerle olsun InsAllahhhhh..

Egzersizcilere bol bol egzersizli saatler diliyorum, öyle yapamiyorum ins birgün bende yenerim demekle olmuyo, durup dururken bi mucize olmuyo kizlar.. Basari parmaklarinizda.. ertelemeyin.. Daha fazla yazik etmeyin..
Aglamak sizlanmak.. Bunlarin hiçbir faydasi yok aksine :) dahada yokusa sürer..
Afedersiniz çok geçmiste biyerde okumustum yanlis hatirlamiyorsam.. " Kizlar bizler ada yaptirabiliyorsak p.ss hayli yapariz demis ".. Ozamanlar bende vajinusmustum.. ve ya ben ada bile yapamiyorumki p..s yapayim diye olumsuzluga kapiliyodum yine.. Hadi biraz daha cesaret..

Son düzenleme:

canım kan olayını unut hangımız boyle kırmızı geldıgnı soyledı yenen herkes ya damla yada hıc gelmedıgını yazdı hep
egsersız ıle esnetıp vajıyı rahatlatıyoruz bu yuzden o doktorun dedıgnı kafandan sil
bende o et parcasını hıssettıgmde acaba egsersız yapmasammı dedım korktum ama ınankı bır baslayınca gerısı gelıyor
ılerde onu hıssetmıceksın bıle egsersızde ..

Merhaba kızlar.Beyaz muma peçete sardım.7 cm'lik aparat yaptım.Yarısına kadar alabildim.Yanma oldu içerde beklettim.Sonra ara verdim.Kaç cm'lik aparata kadar çalışmalıyım?10 cm 'e kadar yeterli olur mu?

kendıne guvene gore degısır kımı 9 kımı 10 kımı benım gıbı esnın p.. ölçüsü olana kadar calıstı aparatla eger 10 cm ıle ben yapabılırım dıyorsan neden olmasın

Esim gecen gece yarim yamalak bos...... yine küstü arkasini dondu bana bende dudaklarim titreyer pit pit yaşlar dusüyo özur dilerim aşkim elimde deil diorum ne kadar ktü bi andi anlatamam ....... onu mutlu edemiorum

şşşş umutsuzluk yok kendine acımada hemşom bızler guclu kadınlarız
bununda ustesınden elbet gelıceksın ama boyle uzulerek degıl deneyerek egsersızde ılerlıyerek ...

ben eşimden zerre destek görmedığım ıcın onunla egsersız yapmadan yendım vajıyı
yanı esınle ıtıcı gelıyor ıse kendın egsersıze devam et canım ve 2 parmakta rahat ısen guvenıyorsan kendıne esınle dene
ama nacızane tavsıyem bır aparat denemen ve esınle denemeden once 1o dk bıle olsa aparatı ıcınde tutup esınle denemen..

Son düzenleme:

KATILIYORUM , EGZERSİZ DE EGZERSİZZZZ

bu yazdıklarını kopyalayıp masa üstüne almak istiyorum ama iş yerindeyim, birileri patadanak ekranıma zıplayabiliyor . Canım mutlaka kaydet bunu, ara ara ihtiyacı olanlara okutalım. Eline sağlık, emek verip uzun uzun yazmışsın .

canım balayı sistine 2 kere yakalanmıs bırı olaraktan kendıme nekadar dıkkat etsemde yakalandım
yanı ılk zamanlar olabılıyor normal demıştı doktor
ve dıger soruna gelınce 2 3 gun ara verıp 2. yapmalısın sonra gun asırı ve ılıskıye ıyıce alısınca ıstedıgın kadar :)

ben daha egzersızdeyım aparat alamıorum umutsuz vaka anlıycan olmuyooo sınır oluyorum kendımı balkondan asagı atacam

hıc bırımız umutsuz vaka degılız canım cozum bellı egsersız
ve ne kadar zorlansakta bır ucundan egsersıze sarılıp baslıcaz baska yolu yok ..
2 yıl bende senın gıbı oluyordum burdan kactım korktum ağladım
ee noldu 5 yıl heba ve gelıp karar verdıgmde 1 ayda yendım
esımle aram bu kadarcık bırsey yuzundenmı 5 yılı bıze zehır ettın sozuyle acıldı
bır yandan haklı okadar rahat ılıskı yasadıkkı olduguna bıle ınanmadım ah bır egsersıze baslayıp devamını getırsen sende anlıcaksın ..

privacy ben ilk ilşkimi başardıktan sonra ertesi gün hemen ikinciyi denedim. ilk günden kalma deformeyle birazcık yanma hissettim ama devamında bir sorun çıkmadı. sonra zaten gerisi gelir bu defa sen istekli olmaya başlarsın durum öyle gelişiyo yani. bu arada kızlar hamile kalmak isteyenler listesine beni de eklerseniz çok mu bir şey istemiş olurum acaba. aranıza yeni katıldım sonuçta.

inş canım hergün takip ediyorum ama bi türlü cesaret edemedim başlamaya ama artık bir yılın ağırlığı üzerime çökmeye başladı utanır oldum kendimden. kulak çubuğu veya parmağımızla denerken oturma pozisyonu nasıl olacak açımızı nasıl ayarlıcaz yardımcı olusanız sevinirim..

Kendini nasil rahat hissedersen o sekilde çalis canim.. ben parmakla çalistigim zamanlar sirtimi duvara yaslardim otururdum bacaklar kirip kendime çekerdim iyice açardim yanlara dogru sonra büyüteç bi ayna yardimiyla yapardim.. Kayganlastirici kullanmayi unutma..
Büyük aparatlara geçince yatar pozisyonda çalistim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…