Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben bu sefer alamayacağım, bir kaç günlüğüne annemlerin yanına gidiyorum malum kpss(kamu personeli SEÇEMEME sınavı ) var haftasonu ve ben hiç çalışmadım inşallah bi dahaki sefere alırım.görüşürüz...
 
4444 dua okuyabilecek arkadaşlar, sayı bekliyorum, salı gününe kadar süremiz var ...

Pazardan pazara daha iyidi ya canim.. Ben yine 200 alirim cnm

persem be aksamından persembe aksamına muabrek gun banane bencede öyle ıyı :)

bende 100 alabilirim düünümüz var aslında daha fazla alabilirm izindeyim şu anda ama düğünden dolayı yetiştiremm

bende istiyorum 200 tane daha çok almakta isterim ama daha çok kişi okusun dualarımız tez kabul olsun inşallah gerekirse 100 ede inerim toplu dua çok güzel rabbim kabul etin tüm dualarımızı AMİNNNNN

kızlar son gün perşembe o zaman, daha da değiştirmiyorum, çünkü benim çok zor oluyor takip etmek. herkesin haberi olmuyor. isimlerinizi yazdım.
 

yok cnm bende özelden yazamıyrom...süpersin aferin sana... direkt hiç bişey yapamazken p...s almışım ben iki parmağı rahatlıkla alıyorum ama p...s yok.....kurtuldun inş kısa zamanda alışır bebişine kavuşursun ben çok çocuk istiyorum anlatamam...bende pozisyon bulamıyorum.ben üstteyken denedim yanma oldu çok bende de senin gibi takıldım kaldım.galiba p...s başı girene kadar yanma oluyo sonra olmuyo senin dediklerinden bunu çıkardım..çünkü senin gibi yanma oluyo p..s başını bile tam almış değilim..senin belli bir yerden sonra yanmam geçmiş...inş dua et hepimiz başaralım inan senin adına çok sevindim biri daha kurtardı kendini:))))
 


aslında durum şöyle. başını alıyoruz yanma oluyor evet ama biz devamında da olacağı düşüncesini taşıyoruz ister istemez. aslında olmuyormuş devamını alabilince anladım. ben şöyle düşünüyordum başında bile bu kadar acırsa devamında nasıl acır kimbilir. bu düşünceyi kafanızdan atın öyle bir şey yok çünkü. kızlık zarınızın bozulduğunu bile anlamıyorsunuz incecik küçük küçük yanmalar olabilir ama hiç rahatsız edecek cinsten değil. benim kanamam 4 saat sonra geldi 2 saat için de de kesildi. ikinci ilişkimde de kanamam oldu çok az sonra başka olmadı. dualarım burada olan olmayan bütün vajiler için. bu arada halen başını olurken yanma oluyor ama daha çok yeniyim ikinci haftamdayım. napalım biraz dayanıcaz öyle değil mi zahmetsiz rahmet olmazmış önemli olan kafamızdan acıycak yapamıycam gibi olumsuz düşünceleri atabilmek.
 

tebrikler bi tanem çok sevindim Allah mubarek etsin
 
Ooo Süper!! 10 cm e kadar çalis canim.. tabi en önemlisi kendini hazir hissetmen.. kendini hazir hissedene kadar devam canim bana geliyoki bikaç güne kadar seninde basardigini duycazzz

Merhaba.Ben jınekoloğa gitmekten vazgeçtim.Egzersizleri yapıyorum,mumları rahat alıyorum.Gitmesem sorun olur mu?7 cm de yanma oluyor ama dayanacağım.Elvancığım,Çilekli,diğer arkadaşlar verdiğiniz cesaret çok önemli.Tüm güzellikler sizin olsun.Artık korkmuyorum.Egzersize yeni başlayanlar,ben ki kanayacak,dayanamayacağım,bayılacağım diye korkardım.Şimdi üzerine gidiyorum,artık yenilmicem,bırakmayacağım.Kanamadığını gördüm,bundan sonra kanar mı bilemem.Esnettikçe düzeleceğine inanıyorum.Bir de şunu sormak istiyorum.Bu günlerde havuza,denize girmenin bir sakıncası olur mu?Haydi egzersize!
 
sana özel msj attım aldınmı
canım aldım davet yolladım sana
şşşş umutsuzluk yok kendine acımada hemşom bızler guclu kadınlarız
bununda ustesınden elbet gelıceksın ama boyle uzulerek degıl deneyerek egsersızde ılerlıyerek ...
egzersizz egzersizz bunu beynıme kazımam lazım ama hemşerim...koca tarafıda topragam derler onuda sevmıstım .....
tebrikler bi tanem çok sevindim Allah mubarek etsin

yaaaaa sen beni çook duygulandırıyosunnn kıssss bu arada 3 cocuk dogurdum dıe yazmıstın haaay massallah benimde hayalim 3 te kardes cok önemli tabii yapabilirsem
 

Canim bilemicem yanlis yönlendirmek istemem rahatim diyosun ama genel bi muayene olurdun en azindan.. Yendikten sonrada gidilmesi tavsiye..
Korkma tabi yenmene sadece 3 cm kalmis simdiye kadar kirmizi olmadiysa simdiden sonrada olmaz büyük ihtimal.. esnedigi için.. bende orta parmakta olmustu az bisi kirmizi..
Yenilme, birakmaa, pes etme :) Sen kararlisin ve azimlisin basari çk yakininda canim.. hadi egzersizeee
 
Duydummmmmmmmmmmm Afferin sana kizzz bak ne dicem içinde beklet aparati.. sen çikarma ikin o çikiyo zaten hadi bidaha deneeeeee

Şu an o kadar duygulandım ki.Henüz başarmadım ama umutlu olmak çok güzel.Yıllarım boşuna gitmiş.Allahım sen yardım et.Sizlerin sayesinde,hep dua ediyorum,herşey gönlünüze göre olsun.Bu arada ben gitgeli çok yapamıyorum.
 

benim aklımda sen varsın umudum inş. bu iş olacak kuzum .neden yapamayacaksın ki sen kızların dediklerini uygula egz. devam et .bak ben yengeyim kapıda bekliyom hadi iş başına marş marş.
 

Böyle umutlu oldugun için bende çok mutluyum ve umutluyum senden :129: ins canim

bak bizler uzunca bekletirdik aparati içimizde.. bu çok ise yariyodu söyle bi 20 - 30 dkk boyunca beklet sonra çikar tekrar jelleyip girdir git gel yap daha rahat olur canim yavas yavas hizli yapmana gerek yok.. çünkü aparattaki gitgel p..stekinden zor.. p..ste daha kolay oluyo bunu sakin unutma.. Benim yenmeme vesile olan sözde buydu zaten ' p.s aparattan çok daha kolayy !!!!!!!!! '
 

Bunu hiç unutmıcams aparattan çok daha kolay.Mesajının sonundaki arabanın gidip gelmesi de çok hoş:)Şimdi aparatı bekleteceğim.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…