- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #113.321
Pazardan pazara daha iyidi ya canim.. Ben yine 200 alirim cnm
Oda olurpersem be aksamından persembe aksamına muabrek gun banane bencede öyle ıyı :)
4444 dua okuyabilecek arkadaşlar, sayı bekliyorum, salı gününe kadar süremiz var...
Canim sen egzersize daha yeni baslamamismiydin? Hangi asamadaydin egzersizde?
üstte denemek istersen sert zeminde deneyin.. Esin yere yatsin (açik olcak ksra bakmayn) bacaklarini kapasin sen dizlerinin üstüne çömelerek elinle yerlestirip girdir o sekilde çok kolay oluyo..
Altta denemek istersen yan taraflara dogru iyice aç bacaklarini ve havaya kaldir pop¨nun altinada yastik koy..
En çok bu pozisyonlarda yenenler oluyo canim.. bide yatarak bacaklarini kendine çekik yanlara dogru iyice açip ayaklardan destek alip pop.nu biraz havaya kaldirmak (popoyu kasmadan)
cnm ben yeni başlamadım. buraya üye olmadan önce başlamıştım. üye olduktan sonra çileklipuding yardımıyla iki parmağı öğrendim yaptım...sonra p...s başladım ama yok 4 gündür buranın takipcisiyim yenenler olmuş bile..açık yaz olsun bazıları yazıyo anlamıyorm üst pozisyonda yanlış anlatımsa düzelt erkek uzanık kadınsa dizleri üzerinde oturur vaziyette yani dik kurmak lazım eşinin üzerine eğilmek felan yok...kusura bakma bi türlü başaramadığım için pozisyonu sorup duruyorm
privacy ben ilk ilşkimi başardıktan sonra ertesi gün hemen ikinciyi denedim. ilk günden kalma deformeyle birazcık yanma hissettim ama devamında bir sorun çıkmadı. sonra zaten gerisi gelir bu defa sen istekli olmaya başlarsın durum öyle gelişiyo yani. bu arada kızlar hamile kalmak isteyenler listesine beni de eklerseniz çok mu bir şey istemiş olurum acaba. aranıza yeni katıldım sonuçta.
4444 dua okuyabilecek arkadaşlar, sayı bekliyorum, salı gününe kadar süremiz var...
est cnm. özel atiyorum simdi tamam..
cnm özelden bana msj geliyo ben atamıyormuşum..100 msj yazmalıymışım....çok saol dediklerini deneyecm...inş bişeyler başarırım...
waves tebrikler darısı başımıza..bana anlatırmısın nasıl başardın özellikle p...s denemelerinde naptın...çok ihtiyacım var....özelden de yazabilirsin..
Pazardan pazara daha iyidi ya canim.. Ben yine 200 alirim cnm
persem be aksamından persembe aksamına muabrek gun banane bencede öyle ıyı :)
bende 100 alabilirim düünümüz var aslında daha fazla alabilirm izindeyim şu anda ama düğünden dolayı yetiştiremm
bende istiyorum 200 tane daha çok almakta isterim ama daha çok kişi okusun dualarımız tez kabul olsun inşallah gerekirse 100 ede inerim toplu dua çok güzel rabbim kabul etin tüm dualarımızı AMİNNNNN
ben kulak çubuğuna.. bile tahammül edemezken direkt penisi alabildim ya ona şaşıyorum:) bir de düşün ben 50 kiloda gayet zayıf biriyim. eşimde maşallah 95bir ara kendim minyon tipliyim ya o yüzden eşimi alamadığımı bile düşünmeye başlamıştım. ilk girişte çok yanma oluyordu bende. yine oldu tabiki ama bu defa dayanmak zorundaydım. daha sonra öncedende anlattığım gibi eşimle yan posizyona geçtik o arkamda ve biraz aşağıya kayık durumdaydı. hafif hafif ittirmeye başladı baktım çok fazla canım yanmıyor. biraz biraz daha derken hiç yanma acı yok devam etmesini söyledim. sonra bir baktım ki eşim tamamen içimde. bir pozsiyon değişikliğinin bu kadar acısız ağrısız olabileceğine hala inanamıyorum. eşim üstte pozisyonda bir santim bile gitmesine izin veremezken yan pozisyonda bu kadar kolay olacağını tahmin edemezdim. halen bu pozisyonda deniyorum kendimi iyice alıştırana kadar devam etmeyi düşünüyorum. özel yazamadığım için burdan açık şekilde yazdım ama umarım bir sorun teşkil etmez. sonuçta hepimiz bunun için buradayız diye düşünüyorum..
yok cnm bende özelden yazamıyrom...süpersin aferin sana... direkt hiç bişey yapamazken p...s almışım ben iki parmağı rahatlıkla alıyorum ama p...s yok.....kurtuldun inş kısa zamanda alışır bebişine kavuşursun ben çok çocuk istiyorum anlatamam...bende pozisyon bulamıyorum.ben üstteyken denedim yanma oldu çok bende de senin gibi takıldım kaldım.galiba p...s başı girene kadar yanma oluyo sonra olmuyo senin dediklerinden bunu çıkardım..çünkü senin gibi yanma oluyo p..s başını bile tam almış değilim..senin belli bir yerden sonra yanmam geçmiş...inş dua et hepimiz başaralım inan senin adına çok sevindim biri daha kurtardı kendini:))))
kızlarrrr ben başardımm galibaaa... hala salak gibiyim ne yerdeyim ne göktee çok mutluyummm.herkese dualarından ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorumm.ben egzersizi yaptım sonra denemek istedim ben üst pozis...daydım hafif hafif gitgeller yaparak tamamını aldım gel git bile yaptıkk defalarca inanın bana hiiç acı yoktuuu yemin ederimm..hala inanamıyorum bumuymuş dicem aklıma gelmezdi ama bende dedim sonunda yaşasınnnn
Ooo Süper!! 10 cm e kadar çalis canim.. tabi en önemlisi kendini hazir hissetmen.. kendini hazir hissedene kadar devam canim bana geliyoki bikaç güne kadar seninde basardigini duycazzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?