Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

amiiiinnnnn canım inşallah ben keseyi görünce çok etkilenmemiştim ama kesenn içindeki o minik canı gördüm ya çok etkiledi.. en kısa zamanda hepinize nasip etsin çok güzel bir duyguymuş cidden...

canım belirtilerin ne çok sık idrara mı çıkıyosun idrarının rengi pembemsi ve kokusu ilaç kokusu gibi mi.. eğer böyleyse sistit oluyo..

canım hiiiiiiç üzülme birkaç güne kadar geçer, bende olmuşum, sık tuvalete çıkıyordum ama ben onu hamileliğe yormuştum , adet olunca da böyle oldum .

amiiiinnnnn canım inşallah ben keseyi görünce çok etkilenmemiştim ama kesenn içindeki o minik canı gördüm ya çok etkiledi.. en kısa zamanda hepinize nasip etsin çok güzel bir duyguymuş cidden...
amin canım, çok güzel bir duygu olmalı, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Ben hamile olunca nasıl olucam (ruh halimi) merak ediyorum, ben zaten hassasım, biraz da sinirliyim, iyice hassaslaşırsam eşimin benden çekeceği var :86:.

canım belirtilerin ne çok sık idrara mı çıkıyosun idrarının rengi pembemsi ve kokusu ilaç kokusu gibi mi.. eğer böyleyse sistit oluyo..

canım dün gece yattım işte mutluyum falan sonra gece idrarım gelmiş afedersn gittim wcye yaptım sonra 10 dk geçti bida geldi bu sefer az ve zor yaptım en sondada acayip bi yanma(( evet kokuda vardı sonra sabahı zor ettim jinekoloğa gittim ilk kez.doktor bayandı suratsız bişe işte yeni evliyim dedim düün ilişkiye girdim o zaman acı yoktu fakat gece idrarda yanma ve hafif kan vardı dedim sistitsindir dedi çatala geç muayene edelim dedi korkuyorum falan ağlıcaktım nerdeyse daha önce hiç çatala çıkmadım korkuyorum dedim umursamadı eline almış metal bişe jel sürdü acırmı dedim evet tabi acıycak ıkın dedi hayırr ben istemiyorum dedim sen bilirsinnn dedi elinde eldivenleri çıkardı attı çöpe dedimki bakın ben yeni ilişkiye girdim kasılıyorum dedim vajinusmustum dedim umursamadı elle baksanız dedim neyse elini koyarkoymaz cıyakladım acımadıda işte ben kasıldımm alışmamışsın sen daha güzelim dedii yani yaklaşımı çok kötüydü moralim sıfıra indi muayene edemedi zaten.sonra idrar tahlili istedi sonuç sistitsin dedi bukadar ilaçları iç dedi(antibiyotik,suda eritilen bişe ve ağrı kesici yazmış) yollucak beni buarada muayenedede 4 hemşire başımda berbat bigündü doktorda açıklama yapmadı ben sordukçada tersledii((böyle gerizekalılar nasıl doktor oluyo anlamıyorumm:((yani böylece ilk jinokolog muayenem hayal kırıklığıydı
kızlar buarada naapmalıyım nasıl kurtulurum ben bundannnnnnn idrara çıkmak ölüm geliyoooo

arkadaşlar tavsiyem kadın doğumcuyu araştırıp öle gidin. bazı doktorlar çok fena arkadaşlarımdan biliyorum.sizin için çok üzüldüm...inş kısa sürede atlatırsınız...

pıt pıt ları duydun demek canım darısı başımıza çok sevindim

kızlarr sizde böle şeyler olmadı mı??olduysa neler yaptınız nasıl geçti??bu gidişle 2.denemeyide yapamıcam çok moralim bozuk yaa yardım edinn nolurrrr

merhaba arkadaşlar bende bu site sayesinde eylül ayında yendim. destek isterseniz yardımcı olurum. başaramayacağım diye bir şey yok. geçen sene bu zamanda benim için hayaldi yenmiş olmak hamile olmak. ama çok şükür oldu. sizlerinde olacak yeterki inanın isteyin olacak

cnm sık idrara çıkma şöyle dursun idrarda yanmada var yaa acı ağrı yanmaaa sizedede bölemiydi napacam ben ya geçmezseeeeee
CANIM 2. denemeyi iyileşince yaparsın. Ben küçükken çok olurdum sistit (idrar yolları iltihabı) , daha sonra nefrite çevirdi (böbrek iltihabı). Nefrit daha tehlikeli bir hastalık olmasına rağmen sistit sızlama yapıyor, çok daha zor oluyor, ama geçer o kadar kötü bir hastalık değil, ilaçlarını al ve papatya suyu iç, iyi gelir .

merhaba arkadaşlar bende bu site sayesinde eylül ayında yendim. destek isterseniz yardımcı olurum. başaramayacağım diye bir şey yok. geçen sene bu zamanda benim için hayaldi yenmiş olmak hamile olmak. ama çok şükür oldu. sizlerinde olacak yeterki inanın isteyin olacak

kızlarr sizde böle şeyler olmadı mı??olduysa neler yaptınız nasıl geçti??bu gidişle 2.denemeyide yapamıcam çok moralim bozuk yaa yardım edinn nolurrrr

antibiyotiği kullanıp bol bol su içmen lazım canım.sistit hemen hemen herkeste olmuştur.hatta yeni evlenenlerde ilk ilişkiden sonra sıklıkla olduğundan balayı sistiti derler.suyu ihmal etme canım.anlattığın doktor bozuntusuna gelince benim vajinismusken yaşadıklarımı anlattığım doktor olacak kişi de benzer davranışlardaydı.sırf beni daha iyi dinlesin diye özele gittim.doktordan çıkınca ağlamıştım evde.yanımdaki arkadaşa da durumu tam açıklayamadığımdan kendimi eve kadar sıktım.moralini bozma ve kısa sürede atlatmaya bak canım.vajen kısmının kuru ve temiz olmasına,iç çamaşırının pamuklu olmasına da daha çok dikkat etmek gerekiyor.ramazandan önce alışırsın inşallah merak etme.ramazanda faaliyetler kısıtlanabileceğinden inşallah herkes ramazandan önce yener de güzel bir ramazan ayı geçirir

teşekkür ederim :) sela ve burada ilgilenen bize destek veren tüm arkadaşlara. valla bazen çok umutsuzluğa kapılıyorum bu da egzersizlerde isteksizliğe neden oluyor bi türlü başlayamıyorum. diyorum foruma bi bakayım kim ne yapmış hem rapor vereyim.. burada yazılanlar cesaret veriyor ve başlıyorum egzersize kesinlikle bunu başaracağım diye..keşke bu kadar bekleyeceğime daha öncelerden buraya takılıp yapsaymışım egzersizleri ama neyse..zararın neresinden dönersen kardır :) bu günlere de geldim ya şükür başaracağım inş :)

ramazana az kaldı ve ben vajinusmustan kurtulamadım...bugün moralim çok bozuk...

aynen canım ya...ama burada birbirimize gaz verelim ve çözelim şu sorunu ramazana kadar..12-13 gün içinde halledebiliriz inş burada 2 günde bile yenen arkadaşlar var...biz niye yapamayalım ki..biraz daha cesaret sabır ve egzersiz egzersizzz.... tabi bunları başta kendime söylüyorum :)

Kizlar tahlil sonuclari belli oldu kedi kopekten bulasan bi hastalik varmis toksoplazma bende pozitif cikti. Eger gebelik oncesinde gecirdiysem sorun yokmus ama suan bulastiysa bebegin dusmesine, eger dusmesse gorme sorunlarina beyin fonksiyonlarinin bozuk olmasina neden oluyomus:-( cok kotuyum kizlar bugun yola cikicaktik gitmeym yarin tahlil yaptiriyim diyorum tekrar tahlil istediler. Kaynimin nisani var ben gitsem bile kafamda bu soru isareti varken nasil gideym. Bana bol bol dua edin lutfen size ihtiyacim var..

Allah yardımcın olsun canım, bir an önce içini rahatlatacak sonucu alırsın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…