Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

pıt pıt ları duydun demek canım darısı başımıza çok sevindim

kızlarr sizde böle şeyler olmadı mı??olduysa neler yaptınız nasıl geçti??bu gidişle 2.denemeyide yapamıcam çok moralim bozuk yaa yardım edinn nolurrrr

merhaba arkadaşlar bende bu site sayesinde eylül ayında yendim. destek isterseniz yardımcı olurum. başaramayacağım diye bir şey yok. geçen sene bu zamanda benim için hayaldi yenmiş olmak hamile olmak. ama çok şükür oldu. sizlerinde olacak yeterki inanın isteyin olacak

cnm sık idrara çıkma şöyle dursun idrarda yanmada var yaa acı ağrı yanmaaa sizedede bölemiydi napacam ben ya geçmezseeeeee
CANIM 2. denemeyi iyileşince yaparsın. Ben küçükken çok olurdum sistit (idrar yolları iltihabı) , daha sonra nefrite çevirdi (böbrek iltihabı). Nefrit daha tehlikeli bir hastalık olmasına rağmen sistit sızlama yapıyor, çok daha zor oluyor, ama geçer o kadar kötü bir hastalık değil, ilaçlarını al ve papatya suyu iç, iyi gelir .

merhaba arkadaşlar bende bu site sayesinde eylül ayında yendim. destek isterseniz yardımcı olurum. başaramayacağım diye bir şey yok. geçen sene bu zamanda benim için hayaldi yenmiş olmak hamile olmak. ama çok şükür oldu. sizlerinde olacak yeterki inanın isteyin olacak

kızlarr sizde böle şeyler olmadı mı??olduysa neler yaptınız nasıl geçti??bu gidişle 2.denemeyide yapamıcam çok moralim bozuk yaa yardım edinn nolurrrr

antibiyotiği kullanıp bol bol su içmen lazım canım.sistit hemen hemen herkeste olmuştur.hatta yeni evlenenlerde ilk ilişkiden sonra sıklıkla olduğundan balayı sistiti derler.suyu ihmal etme canım.anlattığın doktor bozuntusuna gelince benim vajinismusken yaşadıklarımı anlattığım doktor olacak kişi de benzer davranışlardaydı.sırf beni daha iyi dinlesin diye özele gittim.doktordan çıkınca ağlamıştım evde.yanımdaki arkadaşa da durumu tam açıklayamadığımdan kendimi eve kadar sıktım.moralini bozma ve kısa sürede atlatmaya bak canım.vajen kısmının kuru ve temiz olmasına,iç çamaşırının pamuklu olmasına da daha çok dikkat etmek gerekiyor.ramazandan önce alışırsın inşallah merak etme.ramazanda faaliyetler kısıtlanabileceğinden inşallah herkes ramazandan önce yener de güzel bir ramazan ayı geçirir

teşekkür ederim :) sela ve burada ilgilenen bize destek veren tüm arkadaşlara. valla bazen çok umutsuzluğa kapılıyorum bu da egzersizlerde isteksizliğe neden oluyor bi türlü başlayamıyorum. diyorum foruma bi bakayım kim ne yapmış hem rapor vereyim.. burada yazılanlar cesaret veriyor ve başlıyorum egzersize kesinlikle bunu başaracağım diye..keşke bu kadar bekleyeceğime daha öncelerden buraya takılıp yapsaymışım egzersizleri ama neyse..zararın neresinden dönersen kardır :) bu günlere de geldim ya şükür başaracağım inş :)

ramazana az kaldı ve ben vajinusmustan kurtulamadım...bugün moralim çok bozuk...

aynen canım ya...ama burada birbirimize gaz verelim ve çözelim şu sorunu ramazana kadar..12-13 gün içinde halledebiliriz inş burada 2 günde bile yenen arkadaşlar var...biz niye yapamayalım ki..biraz daha cesaret sabır ve egzersiz egzersizzz.... tabi bunları başta kendime söylüyorum :)

Kizlar tahlil sonuclari belli oldu kedi kopekten bulasan bi hastalik varmis toksoplazma bende pozitif cikti. Eger gebelik oncesinde gecirdiysem sorun yokmus ama suan bulastiysa bebegin dusmesine, eger dusmesse gorme sorunlarina beyin fonksiyonlarinin bozuk olmasina neden oluyomus:-( cok kotuyum kizlar bugun yola cikicaktik gitmeym yarin tahlil yaptiriyim diyorum tekrar tahlil istediler. Kaynimin nisani var ben gitsem bile kafamda bu soru isareti varken nasil gideym. Bana bol bol dua edin lutfen size ihtiyacim var..

Allah yardımcın olsun canım, bir an önce içini rahatlatacak sonucu alırsın inşallah.

tatlım genişlik olarak 9-10 cm çalışıyoruz aslında... ben kendi tecrübemden söyleyeyim uzunluk olarak aparatı 15cm civarında aalmıştım ... çok şaşırdım aslında ama içerisi baya uzun... sen tek boğum yaptığın için bilemiyoesun sanırım... tatlım bi serçe parmakla yada işaretle tamamını denesene... yalnız şunu söyleyeyim o ikinci delik gibi şeye parmağın değince popoya yani aşağı doğru ittir o yolunu bulur kuzum...

geçmiş olsun canım ya Allah şifa versin. inş korktuğun gibi değildir gebelik öncesindedir

ALLAH ım yardımcın olsun canım üzme kendini Rabbim o bebişe sağlık senin içine de huzur ve ferahlık versin inşaallah... kafanı takma stres yapma kuzum inşaallah sonuçların çok güzel çıkar

canım çok üzüldüm ama inşallah bişey olmaz.muhakkak dua edicem.2-3 gündür aklımdan neden toksoplazma geçiyordu ya.senle ilgili değil tabi genel olarak bana niye toksoplazma testi yapmadılar diye merak ediyodum.Herşey Allahın elinde.şu an ki psikolojini tahmin edebiliyorum ama Allah büyük.elini karnına koyup lütfen Ya Şafi ve fatiha surelerini oku bebeğine.kalbiyle varlığını kanıtlamaya çalıştı sana inşallah sağlıklı da olacak.Allah korusun meleklerimizi

slmm yawrularr bi bakim dedim artık gremem hazırlık fılan pazar erkenden yola cıkıcaz ayyy özlicem sizii yenmiş olarak gitseydimmm on numara olucaktı pöffffffff

Duasız üşürmüş yürekler bil.
Sana bir dua eden olsun,senin de bir dua ettiğin.
Bilmezsin hangi kırık gönlün duasıdır karanlıklarını aydınlatan,sana ummadık kapılar açan.Bilmezsin kimin için ettiğin duadır,seni böyle ayakta tutan.

mevlanaa

canım üzüldüm((((( pozitif ol moralini bozma karnındakinide üzme biliosun herseyi hissedio meleklerimiz..... çok geçmiş olsun geçiceğini umuyorum bak gör

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…