- 29 Ocak 2012
- 2.459
- 1.227
- 373
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #113.361
Kızlarrrr,7 cm alabildim.Allahım sana şükürler olsun.Çıkartırken heyacandan olsa gerek biraz canım yandı.Elvannn duyuyor musun?Aldımmm!
tamam canımcanım ben bu haftta evde değilim okuyamıcamm malesef ama bidahakineinşallah katılırımmmm
canım bende ara verince kötü oluyorum, başa mı dönüyorum korkusu alıyor, panikten kasılıyorum,canım tebrikler çok sevindim yine birine güneş doğduuu :) yenmeden yenenleri görünce ağlardım sevinçten bana da nasıp oslun dıoye dua ederdım cok sevındım
kızlar tamamen psıkoljk en sonkı ıklşkıde ben zorlandım yıne sankı yıne kapalı gıbydı aldım tabı basardım da cok zorlandım ve hıc keyıf alamadım bu kurtaj benı etkıledı acır mı bısey olurmu korkusu yuzunden yıne kapıyorum kendımı ara ara eskısı gıbı olurum kısa surede ıns motıveler benım ıcınde gelsın
bugün doktor randevum vardı ultrasonla baktı doktor bebişin kesesi büyümüş kendine :) kalp atışını da duyduk çok şükürrr :) tahlil sonuçları belli olmadı henüz inşallah bir sorun yokturr... görseniz böyle kesenin içinde belli belirsiz bi bebiş yaa o hali bile çokkk tatlıııı :) Allah sizlere de versinn kızlar tüm kalbimle istiyorum bugün böyle bi duygusalım yaaa
bugün doktor randevum vardı ultrasonla baktı doktor bebişin kesesi büyümüş kendine :) kalp atışını da duyduk çok şükürrr :) tahlil sonuçları belli olmadı henüz inşallah bir sorun yokturr... görseniz böyle kesenin içinde belli belirsiz bi bebiş yaa o hali bile çokkk tatlıııı :) Allah sizlere de versinn kızlar tüm kalbimle istiyorum bugün böyle bi duygusalım yaaa
hadi gözünaydın. allah sağlıkla kavuşmak nasip etsin yavruna.
evet benimki sürprizdi planlı değildi buna rağmen kalbşini duyunca çok etkilenmiştim içinde yaşam fonksiyonları önce Allaha sonra sana bağlı minicik birşey ..Allah kucagına almayı nasip etsin onu koklamayı çok seviniyorum sizin için hamile tüm arkdşlarım için ...
tebrikler canım allah sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin inşallah valla bende çok duygusalım senin mesajını okurkan bile gözlerim doldu nasipse rabbim isteyen herkese ve bana da verir inşallah hayırlısıyla ve hayırlısını
AMİNNNNNNNNNNNNN
kızlar merhaba beni tebrik edenler çok çok teşekkür ediyorum.kızlar mutluluğum yarım kaldı malesefff(((( sistit olmuşummmm
balayı sistiti sanırımm moralim bozulduu niye beni buldu ya tamda seviniyodum ama mutluluğum yarım kaldıııııı
kızlar merhaba beni tebrik edenler çok çok teşekkür ediyorum.kızlar mutluluğum yarım kaldı malesefff(((( sistit olmuşummmm
balayı sistiti sanırımm moralim bozulduu niye beni buldu ya tamda seviniyodum ama mutluluğum yarım kaldıııııı
amin canım, çok güzel bir duygu olmalı, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.amiiiinnnnn canım inşallah ben keseyi görünce çok etkilenmemiştim ama kesenn içindeki o minik canı gördüm ya çok etkiledi.. en kısa zamanda hepinize nasip etsin çok güzel bir duyguymuş cidden...
canım belirtilerin ne çok sık idrara mı çıkıyosun idrarının rengi pembemsi ve kokusu ilaç kokusu gibi mi.. eğer böyleyse sistit oluyo..
cnm sık idrara çıkma şöyle dursun idrarda yanmada var yaa acı ağrı yanmaaa sizedede bölemiydi napacam ben ya geçmezseeeeeecanım hiiiiiiç üzülme birkaç güne kadar geçer, bende olmuşum, sık tuvalete çıkıyordum ama ben onu hamileliğe yormuştum, adet olunca da böyle oldum .
canım dün gece yattım işte mutluyum falan sonra gece idrarım gelmiş afedersn gittim wcye yaptım sonra 10 dk geçti bida geldi bu sefer az ve zor yaptım en sondada acayip bi yanma(( evet kokuda vardı sonra sabahı zor ettim jinekoloğa gittim ilk kez.doktor bayandı suratsız bişe işte yeni evliyim dedim düün ilişkiye girdim o zaman acı yoktu fakat gece idrarda yanma ve hafif kan vardı dedim sistitsindir dedi çatala geç muayene edelim dedi korkuyorum falan ağlıcaktım nerdeyse daha önce hiç çatala çıkmadım korkuyorum dedim umursamadı eline almış metal bişe jel sürdü acırmı dedim evet tabi acıycak ıkın dedi hayırr ben istemiyorum dedim sen bilirsinnn dedi elinde eldivenleri çıkardı attı çöpe dedimki bakın ben yeni ilişkiye girdim kasılıyorum dedim vajinusmustum dedim umursamadı elle baksanız dedim neyse elini koyarkoymaz cıyakladım acımadıda işte ben kasıldımm alışmamışsın sen daha güzelim dedii yani yaklaşımı çok kötüydü moralim sıfıra indi muayene edemedi zaten.sonra idrar tahlili istedi sonuç sistitsin dedi bukadar ilaçları iç dedi(antibiyotik,suda eritilen bişe ve ağrı kesici yazmış) yollucak beni buarada muayenedede 4 hemşire başımda berbat bigündü doktorda açıklama yapmadı ben sordukçada tersledii ((böyle gerizekalılar nasıl doktor oluyo anlamıyorumm: ((yani böylece ilk jinokolog muayenem hayal kırıklığıydı
kızlar buarada naapmalıyım nasıl kurtulurum ben bundannnnnnn idrara çıkmak ölüm geliyoooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?