- 13 Mayıs 2011
- 1.422
- 5
- 66
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #113.401
parmak egzersizi yapıp yenen arkadaşlar biraz açık olacak ama bişey soracağım.tek parmağım iki boğum girdikten sonra sanki orada ikinci bi delik var ve ben orayı geçemiyorum.doktor tüm parmağı vermediği için çok uğraşmadım da ama hep kafama takılıyor acaba benim parmağım kısa da ondan mı yani aslında iki boğumda orası da geçiliyor mu of ya kafayı yiycemsizce iki parmakta bir boğum değil de tüm parmağımı almaya çalışayım mı? aparatla çalışanlara bakıyorum 9-10 cm. ama ben parmağımda hiç o kadar alamadım ki..
Kizlar tahlil sonuclari belli oldu kedi kopekten bulasan bi hastalik varmis toksoplazma bende pozitif cikti. Eger gebelik oncesinde gecirdiysem sorun yokmus ama suan bulastiysa bebegin dusmesine, eger dusmesse gorme sorunlarina beyin fonksiyonlarinin bozuk olmasina neden oluyomus:-( cok kotuyum kizlar bugun yola cikicaktik gitmeym yarin tahlil yaptiriyim diyorum tekrar tahlil istediler. Kaynimin nisani var ben gitsem bile kafamda bu soru isareti varken nasil gideym. Bana bol bol dua edin lutfen size ihtiyacim var..
Kizlar tahlil sonuclari belli oldu kedi kopekten bulasan bi hastalik varmis toksoplazma bende pozitif cikti. Eger gebelik oncesinde gecirdiysem sorun yokmus ama suan bulastiysa bebegin dusmesine, eger dusmesse gorme sorunlarina beyin fonksiyonlarinin bozuk olmasina neden oluyomus:-( cok kotuyum kizlar bugun yola cikicaktik gitmeym yarin tahlil yaptiriyim diyorum tekrar tahlil istediler. Kaynimin nisani var ben gitsem bile kafamda bu soru isareti varken nasil gideym. Bana bol bol dua edin lutfen size ihtiyacim var..
cnm sık idrara çıkma şöyle dursun idrarda yanmada var yaa acı ağrı yanmaaa sizedede bölemiydi napacam ben ya geçmezseeeeee
tatlım genişlik olarak 9-10 cm çalışıyoruz aslında... ben kendi tecrübemden söyleyeyim uzunluk olarak aparatı 15cm civarında aalmıştım ... çok şaşırdım aslında ama içerisi baya uzun... sen tek boğum yaptığın için bilemiyoesun sanırım... tatlım bi serçe parmakla yada işaretle tamamını denesene... yalnız şunu söyleyeyim o ikinci delik gibi şeye parmağın değince popoya yani aşağı doğru ittir o yolunu bulur kuzum...
kızlarrrrr biraz önce ilk defa egzersize başladım bi tane kulak çöpünü denedim önce doğal olarak yolu bulamadım:) ama biraz uraştım bide baktım çöpün tamamını almışım. ağlayarak eşimi aradım şimdi bile gözümden yaşlar iniyor şimdi napmam lazım kulak çöpünü artıriyimmi yoksa biraz dahamı deniyeyim tek le..
kızlarrrrr biraz önce ilk defa egzersize başladım bi tane kulak çöpünü denedim önce doğal olarak yolu bulamadım:) ama biraz uraştım bide baktım çöpün tamamını almışım. ağlayarak eşimi aradım şimdi bile gözümden yaşlar iniyor şimdi napmam lazım kulak çöpünü artıriyimmi yoksa biraz dahamı deniyeyim tek le..
=) yuuppi. arttir. 2,3,4, 5 diye yavas yavas büyütebildigin kadar büyüt.
kertenkele (vajinismus) kuyrugunu birakip kacti.
tuttum bu sözü :) inş yakında öldüreceğiz o kertenkeleyi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?