- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #113.441
kızlar benim rahmimde de iltihap çıktı. Of of ne bitmez çile yaaa :106:...
Korkulacak bişey değil canım, hiç zor değilben vajiyi yenmiştim ama benim bi de doktor korkum var onu yenemiyorum hiç . kolay olmasına sevindinm smearın bi gün bende yaptırabilirim inş.
tekrardn çok geçmiş olsun sana cnm
Sağol tatlımgeçmişler olsun cnm allah tez zamanda şifa verir üzülme lütfen...senin için dua edecem...
aynen canım ya...ama burada birbirimize gaz verelim ve çözelim şu sorunu ramazana kadar..12-13 gün içinde halledebiliriz inş burada 2 günde bile yenen arkadaşlar var...biz niye yapamayalım ki..biraz daha cesaret sabır ve egzersiz egzersizzz.... tabi bunları başta kendime söylüyorum :)
Sağol tatlım, çok can sıkıcı bişey, birde hastaymışım ama kendimi sağlıklı sanıyormulşum, o kötü oluyor işte .
kızlarr sizde böle şeyler olmadı mı??olduysa neler yaptınız nasıl geçti??bu gidişle 2.denemeyide yapamıcam çok moralim bozuk yaa yardım edinn nolurrrr
1 hafta on günlük bi tatile canımmm.....canım nereye gidiyon hayırdır
kızlar benim rahmimde de iltihap çıktı. Of of ne bitmez çile yaaa :106:...
ben burda birilerine yardımcı olunca moralim düzeliyor...yok öle deme canını sıkma hayatta herşey imtihan bunu unutma...allah sevdiği kullarını imtihan eder....çok sağlıklı ve anasına babasına hayırlı bir evlat verir sana...her şeyde vardır bi hayır unutma tatlım...ben iki parmağı geçtim...p...s denemelerine başlayamadım alamıyorm bi türlü p...s'i.canım bugün çok sıkkındı...üç parmağı denedim...sen nasıl yapıyodn üç parmağı seninde canın sıkkın ama yardımcı olursan sevinirim..
ben de tefriciye için 100 tane alabilirim cileklipuding :131:
ooouuuuuuyy kıyamam ben sanatedavini olur iyileşirsin :94:canımmmmm üzülmeeee pudingimmm....
ben burda birilerine yardımcı olunca moralim düzeliyor...
canım ben eşimin iki parmağı ile çalışıyordum, ne makas yaptım, ne üç parmak. Sonra p...s başı denemesi verdi doktor. Üç parmak biraz daha çalış, kendine güvenin gelince kararlı ol ve üzerine git. Aslında beklemene gerek yok. Hazırsın. P...s denemesinde nerde takılıyorsun, yaada hiç almaya cesaret mi edemiyorsun??
Kizlar tahlil sonuclari belli oldu kedi kopekten bulasan bi hastalik varmis toksoplazma bende pozitif cikti. Eger gebelik oncesinde gecirdiysem sorun yokmus ama suan bulastiysa bebegin dusmesine, eger dusmesse gorme sorunlarina beyin fonksiyonlarinin bozuk olmasina neden oluyomus:-( cok kotuyum kizlar bugun yola cikicaktik gitmeym yarin tahlil yaptiriyim diyorum tekrar tahlil istediler. Kaynimin nisani var ben gitsem bile kafamda bu soru isareti varken nasil gideym. Bana bol bol dua edin lutfen size ihtiyacim var..
ya cnm aynen cesaret edemiyorum inan parmak egzersizlerini hiç kayganlaştırıcı kullanmadan yapıyorum...rahatım..ama peniste cesaretim yok korkumu atamadım napacam yaaaaaaaaaaa..bi cesaret etsem biliyorum olcak ama cesaret yok...işte canım bundan sıkkın...
bitanem parmak kemikli bir yapı, penis çok esnek. Parmaktan çok çok kolay, hemde jelsiz yapıyormuşsun, çok iyisin, hazırdan öte hazırsın. Ertelemenin lüzumu yok canım.
Kararlı olup korkularının üzerine git, bu iş bugün bitecek de kendi kendine, yatakta da olmayınca hemen kalkma, dene biraz. Göreceksin çok çok kolay olacak.
Eşine ise hazırım hadi yapalım deme, strese girer sertleşme problemi olur. Birde onunla uğraşmayın. Birçoğumuz bu problemi yaşadık o yüzden bize kulak ver.
Sen kendi kendini içinden telkin et. Hadi göreyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?