- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #113.481
Evet canım doktordan onayı alınca tatile çıkma kararı aldık.
Canım, bizim tatillerimiz bir yere bağlı olmuyor genelde. Eşimle ikimiz yerimizde duramıyoruzNormalde, Ege turu yapacaktık. 3 hafta Datça'ya kadar bütün ege kıyılarında görmediğimiz yerlere gidecektik. Ama şimdi hamilelikten dolayı, 1 hafta küçük bir tur yapacağız. Tekirdağ, Assos, Altınoluk, Ayvalık'a gitmeyi düşünüyoruz. Eşim, öğretmen. Şu an KPSS sınavında görevde. Onu bekliyorum. KPSS sınavından sonra çıkacağız....
Teşekkür ederim. En yakın zamanda sana da ferah ferah bir tatil diliyorum....
Canım, bizim tatillerimiz bir yere bağlı olmuyor genelde. Eşimle ikimiz yerimizde duramıyoruzNormalde, Ege turu yapacaktık. 3 hafta Fethiye'ye kadar bütün ege kıyılarında görmediğimiz yerlere gidecektik. Ama şimdi hamilelikten dolayı, 1 hafta küçük bir tur yapacağız. Tekirdağ, Assos, Altınoluk, Ayvalık'a gitmeyi düşünüyoruz. Eşim, öğretmen. Şu an KPSS sınavında görevde. Onu bekliyorum. KPSS sınavından sonra çıkacağız....
oh oh ben bır yere gıtsem yeter bana :) bebıs olsun dunya turu yaparsınız bakarsın :)
amın canım okadar ıhtıyacım varkı dun gezmeye gıdelım dedık bır gunluk kacamak yaptık guya 2 aydır 1 kere tek gezebıldık
gıttıgımız mekanda esımın akrabalarının düğünü varmıskafayı yedım
sınırden esımı dugunde tek bırakıp 1 saate yakın sahılde tek basına oturup sınırden tepındım
bu kadarmı kısmetsızım koskoca ıstanbulda bula bula neyse sabır sabır :)
Geçmis olsn canim ya
Canım çok geçmiş olsun
canım sağol, ne yapcam bilmiyorum, tahlil sonucunda öyle yazıyordu, dıktorda çarşambaya kadar izinli, haırlısı olsun artık...ay nazar değiyor bıze yacok gecmıs olsun canım tedavını skaın aksatma
Ağzına sağlık, yazıyorum...çilekcim benden 300 alabilirsin çektim
sayı eksık olursa alırım yıne
Ayy ama kopulmayacak gibi değiltatlım en çok tatili sen hakettin otel sahibi olarak.....................
Olabilir, hani kahverengi akıntı gelmiş demiştin ya sonrasında, iltihaptan oluyor sanırım, korkulacak bişi değil ama panik yapma,arkadaşlar hepinize geçmiş olsun allah ım acil şifalar versin
bu arada benim smear sonucuda cumaya çıkcak inşallah bişey yoktur benim de akıntım var şimdi endişelendim var mı diye iltihap falan
Alıyoruö tatlımmCanim benide bebek isteyenler listesine eklersen sevinirim
Canım, bizim tatillerimiz bir yere bağlı olmuyor genelde. Eşimle ikimiz yerimizde duramıyoruzNormalde, Ege turu yapacaktık. 3 hafta Fethiye'ye kadar bütün ege kıyılarında görmediğimiz yerlere gidecektik. Ama şimdi hamilelikten dolayı, 1 hafta küçük bir tur yapacağız. Tekirdağ, Assos, Altınoluk, Ayvalık'a gitmeyi düşünüyoruz. Eşim, öğretmen. Şu an KPSS sınavında görevde. Onu bekliyorum. KPSS sınavından sonra çıkacağız....
oh oh ben bır yere gıtsem yeter bana :) bebıs olsun dunya turu yaparsınız bakarsın :)
amın canım okadar ıhtıyacım varkı dun gezmeye gıdelım dedık bır gunluk kacamak yaptık guya 2 aydır 1 kere tek gezebıldık
gıttıgımız mekanda esımın akrabalarının düğünü varmıskafayı yedım
sınırden esımı dugunde tek bırakıp 1 saate yakın sahılde tek basına oturup sınırden tepındım
bu kadarmı kısmetsızım koskoca ıstanbulda bula bula neyse sabır sabır :)
Tadini çikar derim :) çok küçük bi turmus gerçekten :) Dikkat et kendine canim iyi gezmeler öpyrmm
Ah canim ya!! Tesadüfün bukadari.. Allah sabir versin yaaaahos tas olsa çoktan çatlardi
...
Ayy ama kopulmayacak gibi değil, ee haklılık payı da var . Rabbim gülsevdam' a şöyle güzel , kafa dinleyeceği, bütün sorunlarından uzaklaşacağı bir tatil nasip etsin ..
Canım inşallah. Kıbrıs dışında yurtdışına çıkmadık. Birgün inşallah onu da yaparız
İlk defa bir tatilde 8 seneden sonra vajinusmus değilim ama bu sefer de hamileyim. Vay eşimin haline...Ne yapayım sadece ben değil kendi de istedi yeni bir bebiş...
Canım eşinle başbaşa güzel bir tatil diliyorum sana.
Canım ya, güldürdün beni. Yani diğer planımıza göre bayağı küçük kaldı. Dediğim gibi biz yerimizde duramıyoruz. Yeni yerler görmek en büyük hobimiz.
Canım inşallah. Kıbrıs dışında yurtdışına çıkmadık. Birgün inşallah onu da yaparız
İlk defa bir tatilde 8 seneden sonra vajinusmus değilim ama bu sefer de hamileyim. Vay eşimin haline...Ne yapayım sadece ben değil kendi de istedi yeni bir bebiş...
Canım eşinle başbaşa güzel bir tatil diliyorum sana.
Canım ya, güldürdün beni. Yani diğer planımıza göre bayağı küçük kaldı. Dediğim gibi biz yerimizde duramıyoruz. Yeni yerler görmek en büyük hobimiz.
kızlar hepinize geçmiş olsun sessizçekimce canım inş birşey cıkmayacak dua et ferah tut kalbını aklını ama Allahtan herseyın hayırlsıını iste...Hayırlı ve sağlıklı bir evlat bizim için endoğrusunu o bilir sakın kötü düşünme isyan etme canım geçmiş olsun...
çileklipuding geçniş olsun canım onu ilaçla çözerler inş kuruturlar iltihabı biz buradaki herkesten güçlüyüz neleri yendik nelerle mücadele ettik moral bozmak yok
privacy afedersin ama o salak doktor! devlet hastahanesinde mi okurken kendimi gördüm si,nir oldum evlilipğimin başında gıtmstım oyle bı doktora daha zar gıtmeden o speculumu bır soktu bana aptal bır cıglık attım sonra sınırlendı devm etmıyım mı dedı eldıvenlerı cıkarıp sen vajınısmussun deyıp cıktı odadan sınırle !ıste bunlarda doktor meslek ahlakı sıfır !onu sıkayet etmenı tavsıye ederım ben etmıstım canını sıkma o cogu kısnın basına gelıyor bu derya da su damlası gecer
evet canım ben teşhisi koydum kendime sürekli akıntı bendede var zaten neyse allah dermansız dert vermesin kimseye
Bende de baskı hissi oluyor, ama doğal olduğunu düşünüyorum, çok rahatsızsan bir görün.herkeze merhaba uzun süredir sizleri okuyorum ve desteğiniz sayesinde bende yendim benim vajinusmus sorunum çözüldü yalnız acı hissi bitti aşırı bir baktı hissediyorum derinlerde kasıklarımda acı değil ama ne olduğunu çözemedim ve geçicimidir yoksa başka bişey mi bilemedim bu konuda bana yardımcı olabileck bir arkadaş varsa sevinirim
Sağol canım :13:.hasta olan kızlara da gecmiş olsun......
bende de yatili ve hatta kalici misafir var, gider mi bilemiyorum da. kac kisiler onu da bilemiyorum. cok fenayim. faremiz var. yani kayinvalidemi bile tercih ederim. ya da etmem. hangisi daha beter karar veremedim. gece fiti fiti ses cikariyor(lar).
cileklipuding gecmis olsun. iyi ki gitmissin doktora.
Merhaba arkadaşlar,
Foruma yeni üye oldum. Bende sizin gibi vajinismusla uğraşmaktayım. En sonunda doktora gitme kararı aldım fakat yaptığım araştırma sonucunda iki seçenek arasında karar veremiyorum. İzmirde ikamet etmekteyim, o sebeple Dr. Mustafa Alihanoğlu gitmek istiyorum, fakat kendisi hakkında ne olumlu ne de olumsuz hiç bir şey bulamadım. Ayrıca Dr. Murat Ulusoy'la da konuştum fakat mesleğim gereği murat bey'e gitmem çok zor görünüyor, çünkü yoğun çalışıyorum ve iş yerimden izin alamıyorum. Bu iki doktor hakkında bilgisi olan arkadaşlar bana yardım ederlerse çok sevinirim.
İyi günler.
Canım badeciklerimizde iltihaplanıyor yeri geliyor, sakın panik yapma, gerçi daha sonucu bilmiyoruz ama öyle görünüyor... Ben bugün başka bir doktora gittim benim doktor izinli olduğu için, erkek bir doktora, çok bekledik, sıkıldık, eşimde huysuzlanıyordu zaten erkek olduğu için, hoş sadece sonuç gösterecektim, başka bişey göstremeyecektim, sonra c.tesi olmasına rağmen kadın bir doktor bulabildik. Antibiyotik verdi. Aman ne bileyim bu tür hastalıklar için doktora gitmek çok fena .
evet canım bende öle hamile kalsam diye bekleyip duruyordumbu arada dr bana sende mantar var dedi ama ben gebelik düşünüyorum dediğim için ilacı yazmadı adet olursan o zaman yazayım dedi benim anlamadığım zaten mantar gebeliğe engel b durum deil mi:44:
sağol canımm....canım geçmiş olsun allah acil şifa versin
Canım evet mantarda iltihapta gebeliğe engel olabiliyormuş, benim canımı sıkan konu bu. Yani iltihaptan spermler ölüyormuş, mantarda rahmin phsını değiştirdiği için spermler ölebiliyorumuşevet canım bende öle hamile kalsam diye bekleyip duruyordumbu arada dr bana sende mantar var dedi ama ben gebelik düşünüyorum dediğim için ilacı yazmadı adet olursan o zaman yazayım dedi benim anlamadığım zaten mantar gebeliğe engel b durum deil mi:44:
bende de yatili ve hatta kalici misafir var, gider mi bilemiyorum da. kac kisiler onu da bilemiyorum. cok fenayim. faremiz var. yani kayinvalidemi bile tercih ederim. ya da etmem. hangisi daha beter karar veremedim. gece fiti fiti ses cikariyor(lar).
cileklipuding gecmis olsun. iyi ki gitmissin doktora.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?