Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Aynen canim esimde gezme delisi bende.. Ama sen sükret ki gidiyosunuz yine biz bu sene nasil oturcaz yerimizde merak ediyorum

bende de yatili ve hatta kalici misafir var, gider mi bilemiyorum da. kac kisiler onu da bilemiyorum. cok fenayim. faremiz var. yani kayinvalidemi bile tercih ederim. ya da etmem. hangisi daha beter karar veremedim. gece fiti fiti ses cikariyor(lar) .

cileklipuding gecmis olsun. iyi ki gitmissin doktora.

Merhaba arkadaşlar,

Foruma yeni üye oldum. Bende sizin gibi vajinismusla uğraşmaktayım. En sonunda doktora gitme kararı aldım fakat yaptığım araştırma sonucunda iki seçenek arasında karar veremiyorum. İzmirde ikamet etmekteyim, o sebeple Dr. Mustafa Alihanoğlu gitmek istiyorum, fakat kendisi hakkında ne olumlu ne de olumsuz hiç bir şey bulamadım. Ayrıca Dr. Murat Ulusoy'la da konuştum fakat mesleğim gereği murat bey'e gitmem çok zor görünüyor, çünkü yoğun çalışıyorum ve iş yerimden izin alamıyorum. Bu iki doktor hakkında bilgisi olan arkadaşlar bana yardım ederlerse çok sevinirim.

İyi günler.

teşekkür ederim, ne yapalım, tedavisine bakıcaz... Privacy nin gittiği doktor hakkındaki görüşlerine katılıyorum, kesinlikle şikayet etmeli ...

evet canım ben teşhisi koydum kendime sürekli akıntı bendede var zaten neyse allah dermansız dert vermesin kimseye

Canım badeciklerimizde iltihaplanıyor yeri geliyor, sakın panik yapma, gerçi daha sonucu bilmiyoruz ama öyle görünüyor... Ben bugün başka bir doktora gittim benim doktor izinli olduğu için, erkek bir doktora, çok bekledik, sıkıldık, eşimde huysuzlanıyordu zaten erkek olduğu için, hoş sadece sonuç gösterecektim, başka bişey göstremeyecektim , sonra c.tesi olmasına rağmen kadın bir doktor bulabildik. Antibiyotik verdi. Aman ne bileyim bu tür hastalıklar için doktora gitmek çok fena .

Bende de baskı hissi oluyor, ama doğal olduğunu düşünüyorum, çok rahatsızsan bir görün.
hasta olan kızlara da gecmiş olsun......
Sağol canım :13:.

Of çok üzüldüm, bende yeni evlendiğimde temizlikçi kadın balkonda gördüm demişti , yepyeni ev, nasıl olur, nerden gelir, olamaz diye düşünmüştüm ama olabiliyor. Evde ne yatabiliyorum, ne oturabiliyorum, çok kötüydü. Bir ilaçlatsanız, bişiler yapsanız... 31: , evet arada bir görünmekte fayda var, burdaki arkadaşlar yenmeden bir gidiyorlar yendikten sonra bir daha gidiyorlar ya, sizden görüp bende gideyim hadi dedim, hiç aklımda yoktu yoksa. Hele bir rahatsızlığımın olcağı hiç aklıma gelmezdi .

Murat Ulusoy'u çok duydum, kuşadasındaymış muaynehaneside, tesadüf eseri gördüm. Diğerini bilmiyorum. Doktora gidene kadar biraz burda takıl, en azından biraz ilerleme kaydedersin. Zaten herşeyi doktordan beklememek lazım, Elinde sihirli değnek yok sonuçta...

canım geçmiş olsun allah acil şifa versin
sağol canımm....

Canım evet mantarda iltihapta gebeliğe engel olabiliyormuş, benim canımı sıkan konu bu. Yani iltihaptan spermler ölüyormuş, mantarda rahmin phsını değiştirdiği için spermler ölebiliyorumuş . Ama tedavisi var sonuçta ve bu şekilde hamilede kalınabiliyormuş, Allah daha beterinden saklasın .

fiti fitilerse hiç cekilmez onlar canım allah kolaylık versin

canlar merhaba nabersniz?ben iyi sayılırım ilaçları içiyorum hafif azaldı sancı ama tam geçmedi araştırdım netten bu sistit tekrarlayabiliyormuş moralim bozuldu yaa kızlar( gülsevdam sağol önerilerini dikkate alacam peki sende mi ilk ilişkide sistit olmuştun?peki tekrarladımı yada ilişkilerini etkiledimi ?off ya keyfim yok hiç kızlarr 2.denemeyi yapmayada korkuyorum yine eskiye döncem galibaa bu arada çileklim sanada geçmiş olsun..kadınların derdi bitmiyoki..sessizceden haber varmı?inşallah iyidir.diğer hanımlar sizler nasılsınız,egzersizler nasıl gidiyo

merhaba kızlar. herkese iyi akşamlar. uzun zamandır giremedim. nasılsnız tanıdıklar ne var ne yok?? yeni olan ve vajınusmusla başı dertte olan arkadaşlar sakıııın umutsuz olmayın. ben bu topik sayesinde yendim bu illeti. ve asla yapamıcam dediğim bi anda oldu. sakın umudunuzu yitirmeyin bol bol egzersiz yapın ve azmedin. inat edin yapacam ben bu işi deyin. inanın yaptığınızda bumuymuş ya diceksiniz. Rabbim hepinizin yardımcısı olsun inş dualarımdasınız

Canım nerelerdesn ya nasılsn
valla özlettn kendini ben iym şükür canım neler yaptn tatil varmı bu sene
herşey yolundadr umarım

ilk seferde oldum ama salak gıbı normal bırsey sandım hanı yenı gelınız ya acı sızı yok demekkı boyle oluyorus ah kafam
sonra ıdrarda kırmızı gordum 4 5 gun cektım boyle solugu doktorda aldım ve sabahı kurtuldum cok sukur
ve hemen tekrarlamadı sadece bır kac ay once bı daha oldum
kadın oldunmu derdın baslıyor gülüm herseye daha dıkkatlı olmalıyı saglıgımız ıcın
ama asla eskıye donmeyı falan dusunme o ayrı bırsey ılacını ıctın bıttı gıttı
2. denemyı bıranonce yap ınankı bır kacdefadan sonra artık o korkular sılınıp gıdıcek
yendın nasıl olcagını ögrendın ve agrı acı olmadıgınıda vajının esneklıgını bırebır yasadın hadı bakalım
haberını beklıyoruz canım

çileğim tefrıcıyeler ne alemde daha alayımmı ?

Tatlım korkma geçınce denersin. Ben bi ara 1 aya yakın ara verdm sonrasında nekadar korktuysamda oldu canım. Sen kurtuldun unutma.. sistitin geçince ilişkine yansıcağını sanmıyorm ya tabi yanılıyo olabilrm bu konuda anca gülsevdam yardımcı olur sana

çilekli geçmiş olsun. benim smear sonucumda da dr. hafif iltihap var, 6 ay sonra smearı yenileriz demişti. bu reglimden sonra yapılması gereken meme ultrasonunu yaptırdım. iyi huylu bir tümör çıktı. önce çok korktum ama şu an rahatım, zararsız bir şeymiş. dr.a gösterdim endişe edilecek bir durum değil ama gebelik düşündüğün için bir cerraha soralım dedi. bir de smear ı tekrarlayalım dedi. çok gıcık oldum öf bi daha gitcem diye. ama senin yazdıklarını görünce, dedim heralde emin olmak istedi doktor. ilk gittiğimde bebek düşünüyorum dememiştim çünkü. bakalım hayırlısı bu ay bir kere daha muayene olmak zorunda kalıcam yani gerçi bebeği de hemen düşünmüyorum, 3 ay sonra filan korunmayı bırakacağız. hayırlısı neyse, dr. gel dedi gidicez mecbur. kanserli bir şey çıkmadı ya, buna da şükür napalım

mutluuuuuuu beni hatırladınmııııııı canımm çok sevndim seni gördüğümeeee.bende 4 gün önce gelin oldummm ama ertesinde sistit oldumm( deneme yapamıyorum şuannnn ama neyseki yendimm.sen nasılsın canmm özledim vallaa

çok teşekkür ederim canımm rahatlattın beni..ben birazdaha iyileşeyimde sonra denerim artık..eşimde yazık üzüldü baya dururmuma bu durum onuda etkilicek diye öyle korkuyorumki kadın olmak ne zor kızlarrr

off canım bende bır sene fare krızı yasadım cekmeceyı cektım fare cıktı
esım yakaladı kurutlduk derken bu sefer tuvaletten gırdı bıtane krıze gırdım
bırde yatılı mısafır Rabbım yardımcın olsun zehır ılacı al canım evın bır cok yerıne koy
mutfagımda gezdıgı ıcın tum mutfak esyalarımı cope atıp yenısını almıstım dıskısını yapmıs bıde esyalara
aman dıkkat saglık soz konusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…