Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Tadini çikar derim :) çok küçük bi turmus gerçekten :) Dikkat et kendine canim iyi gezmeler öpyrmm

oh oh ben bır yere gıtsem yeter bana :) bebıs olsun dunya turu yaparsınız bakarsın :)
amın canım okadar ıhtıyacım varkı dun gezmeye gıdelım dedık bır gunluk kacamak yaptık guya 2 aydır 1 kere tek gezebıldık
gıttıgımız mekanda esımın akrabalarının düğünü varmıs kafayı yedım
sınırden esımı dugunde tek bırakıp 1 saate yakın sahılde tek basına oturup sınırden tepındım
bu kadarmı kısmetsızım koskoca ıstanbulda bula bula neyse sabır sabır :)

Ah canim ya!! Tesadüfün bukadari.. Allah sabir versin yaaaa hos tas olsa çoktan çatlardi

Geçmis olsn canim ya

Sağol canım (.

Canım çok geçmiş olsun

Tişikkür ederim :87:

ay nazar değiyor bıze ya cok gecmıs olsun canım tedavını skaın aksatma
canım sağol, ne yapcam bilmiyorum, tahlil sonucunda öyle yazıyordu, dıktorda çarşambaya kadar izinli, haırlısı olsun artık...

çilekcim benden 300 alabilirsin çektim
sayı eksık olursa alırım yıne
Ağzına sağlık, yazıyorum...
tatlım en çok tatili sen hakettin otel sahibi olarak.....................
Ayy ama kopulmayacak gibi değil , ee haklılık payı da var . Rabbim gülsevdam' a şöyle güzel , kafa dinleyeceği, bütün sorunlarından uzaklaşacağı bir tatil nasip etsin .
arkadaşlar hepinize geçmiş olsun allah ım acil şifalar versin
bu arada benim smear sonucuda cumaya çıkcak inşallah bişey yoktur benim de akıntım var şimdi endişelendim var mı diye iltihap falan
Olabilir, hani kahverengi akıntı gelmiş demiştin ya sonrasında, iltihaptan oluyor sanırım, korkulacak bişi değil ama panik yapma,
bademciklerimizi de üşütüyoruz bazen. ama böyle hamile kalınmaması gerekiyormuş, düşük riski çok oluyormuş, o üzüyor beni.
Canim benide bebek isteyenler listesine eklersen sevinirim
Alıyoruö tatlımm
, git gez dinlen ama biraz uzatın ya siz. Bizim iznimiz bir hafta . Ama siz öğretmensiniz, daha uzun tatil yapabilrisiniz .

Son düzenleme:
kızlar hepinize geçmiş olsun sessizçekimce canım inş birşey cıkmayacak dua et ferah tut kalbını aklını ama Allahtan herseyın hayırlsıını iste...Hayırlı ve sağlıklı bir evlat bizim için endoğrusunu o bilir sakın kötü düşünme isyan etme canım geçmiş olsun...

çileklipuding geçniş olsun canım onu ilaçla çözerler inş kuruturlar iltihabı biz buradaki herkesten güçlüyüz neleri yendik nelerle mücadele ettik moral bozmak yok

privacy afedersin ama o salak doktor! devlet hastahanesinde mi okurken kendimi gördüm si,nir oldum evlilipğimin başında gıtmstım oyle bı doktora daha zar gıtmeden o speculumu bır soktu bana aptal bır cıglık attım sonra sınırlendı devm etmıyım mı dedı eldıvenlerı cıkarıp sen vajınısmussun deyıp cıktı odadan sınırle !ıste bunlarda doktor meslek ahlakı sıfır !onu sıkayet etmenı tavsıye ederım ben etmıstım canını sıkma o cogu kısnın basına gelıyor bu derya da su damlası gecer

Canım inşallah. Kıbrıs dışında yurtdışına çıkmadık. Birgün inşallah onu da yaparız
İlk defa bir tatilde 8 seneden sonra vajinusmus değilim ama bu sefer de hamileyim. Vay eşimin haline...Ne yapayım sadece ben değil kendi de istedi yeni bir bebiş...
Canım eşinle başbaşa güzel bir tatil diliyorum sana.

Tadini çikar derim :) çok küçük bi turmus gerçekten :) Dikkat et kendine canim iyi gezmeler öpyrmm

Canım ya, güldürdün beni . Yani diğer planımıza göre bayağı küçük kaldı. Dediğim gibi biz yerimizde duramıyoruz. Yeni yerler görmek en büyük hobimiz.

Ah canim ya!! Tesadüfün bukadari.. Allah sabir versin yaaaa hos tas olsa çoktan çatlardi

hıc sabırlı bırı degılım ama vajıyı yendıgımden berı sabırlı olma konuusnda ıhtısas yapıcam :)

...

Ayy ama kopulmayacak gibi değil , ee haklılık payı da var . Rabbim gülsevdam' a şöyle güzel , kafa dinleyeceği, bütün sorunlarından uzaklaşacağı bir tatil nasip etsin ..

aminnnnnn canımmmm

bu sene hepımız ıcın bu yuzden degerlı artık vajılı olmadan tatıl yapıcaz hamıle olsanda artık gonlun rahat ruhun huzurda
ve cok sağol cnaım hepımıze eşlerimizle cok guzel o ozlemını duydugumuz tatlı Rabbım nasıp etsınnn

Aynen canim esimde gezme delisi bende.. Ama sen sükret ki gidiyosunuz yine biz bu sene nasil oturcaz yerimizde merak ediyorum

bende de yatili ve hatta kalici misafir var, gider mi bilemiyorum da. kac kisiler onu da bilemiyorum. cok fenayim. faremiz var. yani kayinvalidemi bile tercih ederim. ya da etmem. hangisi daha beter karar veremedim. gece fiti fiti ses cikariyor(lar) .

cileklipuding gecmis olsun. iyi ki gitmissin doktora.

Merhaba arkadaşlar,

Foruma yeni üye oldum. Bende sizin gibi vajinismusla uğraşmaktayım. En sonunda doktora gitme kararı aldım fakat yaptığım araştırma sonucunda iki seçenek arasında karar veremiyorum. İzmirde ikamet etmekteyim, o sebeple Dr. Mustafa Alihanoğlu gitmek istiyorum, fakat kendisi hakkında ne olumlu ne de olumsuz hiç bir şey bulamadım. Ayrıca Dr. Murat Ulusoy'la da konuştum fakat mesleğim gereği murat bey'e gitmem çok zor görünüyor, çünkü yoğun çalışıyorum ve iş yerimden izin alamıyorum. Bu iki doktor hakkında bilgisi olan arkadaşlar bana yardım ederlerse çok sevinirim.

İyi günler.

teşekkür ederim, ne yapalım, tedavisine bakıcaz... Privacy nin gittiği doktor hakkındaki görüşlerine katılıyorum, kesinlikle şikayet etmeli ...

evet canım ben teşhisi koydum kendime sürekli akıntı bendede var zaten neyse allah dermansız dert vermesin kimseye

Canım badeciklerimizde iltihaplanıyor yeri geliyor, sakın panik yapma, gerçi daha sonucu bilmiyoruz ama öyle görünüyor... Ben bugün başka bir doktora gittim benim doktor izinli olduğu için, erkek bir doktora, çok bekledik, sıkıldık, eşimde huysuzlanıyordu zaten erkek olduğu için, hoş sadece sonuç gösterecektim, başka bişey göstremeyecektim , sonra c.tesi olmasına rağmen kadın bir doktor bulabildik. Antibiyotik verdi. Aman ne bileyim bu tür hastalıklar için doktora gitmek çok fena .

Bende de baskı hissi oluyor, ama doğal olduğunu düşünüyorum, çok rahatsızsan bir görün.
hasta olan kızlara da gecmiş olsun......
Sağol canım :13:.

Of çok üzüldüm, bende yeni evlendiğimde temizlikçi kadın balkonda gördüm demişti , yepyeni ev, nasıl olur, nerden gelir, olamaz diye düşünmüştüm ama olabiliyor. Evde ne yatabiliyorum, ne oturabiliyorum, çok kötüydü. Bir ilaçlatsanız, bişiler yapsanız... 31: , evet arada bir görünmekte fayda var, burdaki arkadaşlar yenmeden bir gidiyorlar yendikten sonra bir daha gidiyorlar ya, sizden görüp bende gideyim hadi dedim, hiç aklımda yoktu yoksa. Hele bir rahatsızlığımın olcağı hiç aklıma gelmezdi .

Murat Ulusoy'u çok duydum, kuşadasındaymış muaynehaneside, tesadüf eseri gördüm. Diğerini bilmiyorum. Doktora gidene kadar biraz burda takıl, en azından biraz ilerleme kaydedersin. Zaten herşeyi doktordan beklememek lazım, Elinde sihirli değnek yok sonuçta...

canım geçmiş olsun allah acil şifa versin
sağol canımm....

Canım evet mantarda iltihapta gebeliğe engel olabiliyormuş, benim canımı sıkan konu bu. Yani iltihaptan spermler ölüyormuş, mantarda rahmin phsını değiştirdiği için spermler ölebiliyorumuş . Ama tedavisi var sonuçta ve bu şekilde hamilede kalınabiliyormuş, Allah daha beterinden saklasın .

fiti fitilerse hiç cekilmez onlar canım allah kolaylık versin

canlar merhaba nabersniz?ben iyi sayılırım ilaçları içiyorum hafif azaldı sancı ama tam geçmedi araştırdım netten bu sistit tekrarlayabiliyormuş moralim bozuldu yaa kızlar( gülsevdam sağol önerilerini dikkate alacam peki sende mi ilk ilişkide sistit olmuştun?peki tekrarladımı yada ilişkilerini etkiledimi ?off ya keyfim yok hiç kızlarr 2.denemeyi yapmayada korkuyorum yine eskiye döncem galibaa bu arada çileklim sanada geçmiş olsun..kadınların derdi bitmiyoki..sessizceden haber varmı?inşallah iyidir.diğer hanımlar sizler nasılsınız,egzersizler nasıl gidiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…