Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ay canım mesajını okuyunca cok uzuldum :::
gıtme canım sonucta keyfı yere gıtmemezlık etmıyorsun
ve olumlu düşünelım olumlu olsun herşey.. dualarımız senınle ve yeğenimizle ...

kızlar benim rahmimde de iltihap çıktı . Of of ne bitmez çile yaaa :106:...

ay nazar değiyor bıze ya cok gecmıs olsun canım tedavını skaın aksatma

ah ah 9 ay oldu hala o duyguyu ara ara yasıyorum bu yuzden senı cok ıyı anlıyorum :)

Arkadaşlar ben bir hafta yokum...KENDİNİZE İYİ BAKIN, VAJİLİ OLANLAR GELDİĞİMDE HEPİNİZ YENMİŞ OLUN HEEE

hu nereye bakım :) guzel bır hafta senınle olsun bende bu hafta ınsallah mısafırlerı sutlayıp pardon yollayıp :)
temızlıgımı yapıp ramazana ferah ferah gırmeyı umıd edıyorum

eski kaçakları gordum snakı :) mınel ve burcum oohh hep boyle eskıler gelse bızım tayfa toplansak :)

çilekcim benden 300 alabilirsin çektim
sayı eksık olursa alırım yıne

tatlım en çok tatili sen hakettin otel sahibi olarak.....................

aman gıttıgm yerdede bıilerini agırlamayım otel sahıbı falan aman deme :)
ben sadece sessız sakın bır tatılcı olmak ıstıyorum

ayyyyyyy hemso kizma emiiii koptum ben buna

ben sana kopacam burdan da halım yokkk dua et :)

hepınıze hayırlı geceler kızlar dua ile hepiniz öpüldünüz

Son düzenleme:
arkadaşlar hepinize geçmiş olsun allah ım acil şifalar versin
bu arada benim smear sonucuda cumaya çıkcak inşallah bişey yoktur benim de akıntım var şimdi endişelendim var mı diye iltihap falan

canım hayırdır tatilemi çıkıyorsun?

Evet canım doktordan onayı alınca tatile çıkma kararı aldık.

hu nereye bakım :) guzel bır hafta senınle olsun bende bu hafta ınsallah mısafırlerı sutlayıp pardon yollayıp :)
temızlıgımı yapıp ramazana ferah ferah gırmeyı umıd edıyorum

Canım, bizim tatillerimiz bir yere bağlı olmuyor genelde. Eşimle ikimiz yerimizde duramıyoruz Normalde, Ege turu yapacaktık. 3 hafta Fethiye'ye kadar bütün ege kıyılarında görmediğimiz yerlere gidecektik. Ama şimdi hamilelikten dolayı, 1 hafta küçük bir tur yapacağız. Tekirdağ, Assos, Altınoluk, Ayvalık'a gitmeyi düşünüyoruz. Eşim, öğretmen. Şu an KPSS sınavında görevde. Onu bekliyorum. KPSS sınavından sonra çıkacağız....

Teşekkür ederim. En yakın zamanda sana da ferah ferah bir tatil diliyorum....

Son düzenleme:

Tadini çikar derim :) çok küçük bi turmus gerçekten :) Dikkat et kendine canim iyi gezmeler öpyrmm

oh oh ben bır yere gıtsem yeter bana :) bebıs olsun dunya turu yaparsınız bakarsın :)
amın canım okadar ıhtıyacım varkı dun gezmeye gıdelım dedık bır gunluk kacamak yaptık guya 2 aydır 1 kere tek gezebıldık
gıttıgımız mekanda esımın akrabalarının düğünü varmıs kafayı yedım
sınırden esımı dugunde tek bırakıp 1 saate yakın sahılde tek basına oturup sınırden tepındım
bu kadarmı kısmetsızım koskoca ıstanbulda bula bula neyse sabır sabır :)

Ah canim ya!! Tesadüfün bukadari.. Allah sabir versin yaaaa hos tas olsa çoktan çatlardi

Geçmis olsn canim ya

Sağol canım (.

Canım çok geçmiş olsun

Tişikkür ederim :87:

ay nazar değiyor bıze ya cok gecmıs olsun canım tedavını skaın aksatma
canım sağol, ne yapcam bilmiyorum, tahlil sonucunda öyle yazıyordu, dıktorda çarşambaya kadar izinli, haırlısı olsun artık...

çilekcim benden 300 alabilirsin çektim
sayı eksık olursa alırım yıne
Ağzına sağlık, yazıyorum...
tatlım en çok tatili sen hakettin otel sahibi olarak.....................
Ayy ama kopulmayacak gibi değil , ee haklılık payı da var . Rabbim gülsevdam' a şöyle güzel , kafa dinleyeceği, bütün sorunlarından uzaklaşacağı bir tatil nasip etsin .
arkadaşlar hepinize geçmiş olsun allah ım acil şifalar versin
bu arada benim smear sonucuda cumaya çıkcak inşallah bişey yoktur benim de akıntım var şimdi endişelendim var mı diye iltihap falan
Olabilir, hani kahverengi akıntı gelmiş demiştin ya sonrasında, iltihaptan oluyor sanırım, korkulacak bişi değil ama panik yapma,
bademciklerimizi de üşütüyoruz bazen. ama böyle hamile kalınmaması gerekiyormuş, düşük riski çok oluyormuş, o üzüyor beni.
Canim benide bebek isteyenler listesine eklersen sevinirim
Alıyoruö tatlımm
, git gez dinlen ama biraz uzatın ya siz. Bizim iznimiz bir hafta . Ama siz öğretmensiniz, daha uzun tatil yapabilrisiniz .

Son düzenleme:
kızlar hepinize geçmiş olsun sessizçekimce canım inş birşey cıkmayacak dua et ferah tut kalbını aklını ama Allahtan herseyın hayırlsıını iste...Hayırlı ve sağlıklı bir evlat bizim için endoğrusunu o bilir sakın kötü düşünme isyan etme canım geçmiş olsun...

çileklipuding geçniş olsun canım onu ilaçla çözerler inş kuruturlar iltihabı biz buradaki herkesten güçlüyüz neleri yendik nelerle mücadele ettik moral bozmak yok

privacy afedersin ama o salak doktor! devlet hastahanesinde mi okurken kendimi gördüm si,nir oldum evlilipğimin başında gıtmstım oyle bı doktora daha zar gıtmeden o speculumu bır soktu bana aptal bır cıglık attım sonra sınırlendı devm etmıyım mı dedı eldıvenlerı cıkarıp sen vajınısmussun deyıp cıktı odadan sınırle !ıste bunlarda doktor meslek ahlakı sıfır !onu sıkayet etmenı tavsıye ederım ben etmıstım canını sıkma o cogu kısnın basına gelıyor bu derya da su damlası gecer

Canım inşallah. Kıbrıs dışında yurtdışına çıkmadık. Birgün inşallah onu da yaparız
İlk defa bir tatilde 8 seneden sonra vajinusmus değilim ama bu sefer de hamileyim. Vay eşimin haline...Ne yapayım sadece ben değil kendi de istedi yeni bir bebiş...
Canım eşinle başbaşa güzel bir tatil diliyorum sana.

Tadini çikar derim :) çok küçük bi turmus gerçekten :) Dikkat et kendine canim iyi gezmeler öpyrmm

Canım ya, güldürdün beni . Yani diğer planımıza göre bayağı küçük kaldı. Dediğim gibi biz yerimizde duramıyoruz. Yeni yerler görmek en büyük hobimiz.

Ah canim ya!! Tesadüfün bukadari.. Allah sabir versin yaaaa hos tas olsa çoktan çatlardi

hıc sabırlı bırı degılım ama vajıyı yendıgımden berı sabırlı olma konuusnda ıhtısas yapıcam :)

...

Ayy ama kopulmayacak gibi değil , ee haklılık payı da var . Rabbim gülsevdam' a şöyle güzel , kafa dinleyeceği, bütün sorunlarından uzaklaşacağı bir tatil nasip etsin ..

aminnnnnn canımmmm

bu sene hepımız ıcın bu yuzden degerlı artık vajılı olmadan tatıl yapıcaz hamıle olsanda artık gonlun rahat ruhun huzurda
ve cok sağol cnaım hepımıze eşlerimizle cok guzel o ozlemını duydugumuz tatlı Rabbım nasıp etsınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…