Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ne müthis bi duygudur bu :) ins saglikla büyür bebegin göbisinde

:95::95::95::95: Bidahakine arastirda öyle git canim ya.. ins bidahaki daha olumlu geçer.. geçmis olsun bu arada sistit olmusun ins biran önce geçer canm

Allahim korusun çok üzüldüm canim.. ins sonuçlar güzel çikar Allahim InsAllaHHHHHHHHHHHHHHhhhhhhhh Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ya bu nasıl doktor yuh !! bırde acıcak tabıkı dıyor
valla suan zor tutuyorum kendımı basıcam kufru boylelerıne!!
canım senınde sansına kotu doktora denk geldın
catal korkunu yenebılsen super olcaktı ben yendıgım gıbı hemen doktora gıttım vajı olmadanda catal korkum vardı daha cocukluktan
allaha sukur o an yendı mve defalarca o catala cıktım ..
bol su ve bır ılac o suda erıyen ılacı gece ıcıp sabaha kadar wc cıkmamaya calısscan ve sabah mutlu son kurtulmus olucan :)

hu huuuuuu çok zor gerçekten yenenler dikkat edin sakın ayağınızı üşütmeyinnn çok feciiiiii ben de çektim gülsevdam olmasaydı sabahı edemezdim sağolsun onun sayesinde hemencik geçtiii :)
forumda reklam kokusu varken bende reklam yapayım
azcık ucretle balayı sıstını tedavı edıyorum şok şok şok :)

Son düzenleme:

ay canım mesajını okuyunca cok uzuldum :::
gıtme canım sonucta keyfı yere gıtmemezlık etmıyorsun
ve olumlu düşünelım olumlu olsun herşey.. dualarımız senınle ve yeğenimizle ...

kızlar benim rahmimde de iltihap çıktı . Of of ne bitmez çile yaaa :106:...

ay nazar değiyor bıze ya cok gecmıs olsun canım tedavını skaın aksatma

ah ah 9 ay oldu hala o duyguyu ara ara yasıyorum bu yuzden senı cok ıyı anlıyorum :)

Arkadaşlar ben bir hafta yokum...KENDİNİZE İYİ BAKIN, VAJİLİ OLANLAR GELDİĞİMDE HEPİNİZ YENMİŞ OLUN HEEE

hu nereye bakım :) guzel bır hafta senınle olsun bende bu hafta ınsallah mısafırlerı sutlayıp pardon yollayıp :)
temızlıgımı yapıp ramazana ferah ferah gırmeyı umıd edıyorum

eski kaçakları gordum snakı :) mınel ve burcum oohh hep boyle eskıler gelse bızım tayfa toplansak :)

çilekcim benden 300 alabilirsin çektim
sayı eksık olursa alırım yıne

tatlım en çok tatili sen hakettin otel sahibi olarak.....................

aman gıttıgm yerdede bıilerini agırlamayım otel sahıbı falan aman deme :)
ben sadece sessız sakın bır tatılcı olmak ıstıyorum

ayyyyyyy hemso kizma emiiii koptum ben buna

ben sana kopacam burdan da halım yokkk dua et :)

hepınıze hayırlı geceler kızlar dua ile hepiniz öpüldünüz

Son düzenleme:
arkadaşlar hepinize geçmiş olsun allah ım acil şifalar versin
bu arada benim smear sonucuda cumaya çıkcak inşallah bişey yoktur benim de akıntım var şimdi endişelendim var mı diye iltihap falan

canım hayırdır tatilemi çıkıyorsun?

Evet canım doktordan onayı alınca tatile çıkma kararı aldık.

hu nereye bakım :) guzel bır hafta senınle olsun bende bu hafta ınsallah mısafırlerı sutlayıp pardon yollayıp :)
temızlıgımı yapıp ramazana ferah ferah gırmeyı umıd edıyorum

Canım, bizim tatillerimiz bir yere bağlı olmuyor genelde. Eşimle ikimiz yerimizde duramıyoruz Normalde, Ege turu yapacaktık. 3 hafta Fethiye'ye kadar bütün ege kıyılarında görmediğimiz yerlere gidecektik. Ama şimdi hamilelikten dolayı, 1 hafta küçük bir tur yapacağız. Tekirdağ, Assos, Altınoluk, Ayvalık'a gitmeyi düşünüyoruz. Eşim, öğretmen. Şu an KPSS sınavında görevde. Onu bekliyorum. KPSS sınavından sonra çıkacağız....

Teşekkür ederim. En yakın zamanda sana da ferah ferah bir tatil diliyorum....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…