- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #113.461
Kizlar tahlil sonuclari belli oldu kedi kopekten bulasan bi hastalik varmis toksoplazma bende pozitif cikti. Eger gebelik oncesinde gecirdiysem sorun yokmus ama suan bulastiysa bebegin dusmesine, eger dusmesse gorme sorunlarina beyin fonksiyonlarinin bozuk olmasina neden oluyomus:-( cok kotuyum kizlar bugun yola cikicaktik gitmeym yarin tahlil yaptiriyim diyorum tekrar tahlil istediler. Kaynimin nisani var ben gitsem bile kafamda bu soru isareti varken nasil gideym. Bana bol bol dua edin lutfen size ihtiyacim var..
kızlar benim rahmimde de iltihap çıktı. Of of ne bitmez çile yaaa :106:...
bu sorunumu aştıktan sonra yataktan kalktığım an şöyle bir evimin içinde dolaştım evimdeki koltuklar, halılar vs.. gözüme bir başka gözüktü. Meğer ben onlara hiç alıcı gözle bakmamışım evlendim evleneli. hiçbir şeyin önemi yokmuş meğer benim için. ve o gece 1 seneden sonra öyle bir uyumuşum ki deliksiz uyanmadan. o kafayı yastığa huzurlu koymak var ya o ne büyük bir nimetmiş o gece çok daha iyi anladım. biliyorum ki aynı şeyleri hepimiz yaşadık yaşıyoruz. o huzurlu uykuyu Allah diğer arkadaşlarıma da nasip etsin. şu ara beni en iyi privacy anlar taze gelin olarak
Arkadaşlar ben bir hafta yokum...KENDİNİZE İYİ BAKIN, VAJİLİ OLANLAR GELDİĞİMDE HEPİNİZ YENMİŞ OLUN HEEE
tatlım en çok tatili sen hakettin otel sahibi olarak.....................
tatlım en çok tatili sen hakettin otel sahibi olarak.....................
ayyyyyyy hemso kizma emiiii koptum ben buna
Günaydiin canlaaaar....
canım hayırdır tatilemi çıkıyorsun?
hu nereye bakım :) guzel bır hafta senınle olsun bende bu hafta ınsallah mısafırlerı sutlayıp pardon yollayıp :)
temızlıgımı yapıp ramazana ferah ferah gırmeyı umıd edıyorum
Evet canım doktordan onayı alınca tatile çıkma kararı aldık.
Canım, bizim tatillerimiz bir yere bağlı olmuyor genelde. Eşimle ikimiz yerimizde duramıyoruzNormalde, Ege turu yapacaktık. 3 hafta Datça'ya kadar bütün ege kıyılarında görmediğimiz yerlere gidecektik. Ama şimdi hamilelikten dolayı, 1 hafta küçük bir tur yapacağız. Tekirdağ, Assos, Altınoluk, Ayvalık'a gitmeyi düşünüyoruz. Eşim, öğretmen. Şu an KPSS sınavında görevde. Onu bekliyorum. KPSS sınavından sonra çıkacağız....
Teşekkür ederim. En yakın zamanda sana da ferah ferah bir tatil diliyorum....
Canım, bizim tatillerimiz bir yere bağlı olmuyor genelde. Eşimle ikimiz yerimizde duramıyoruzNormalde, Ege turu yapacaktık. 3 hafta Fethiye'ye kadar bütün ege kıyılarında görmediğimiz yerlere gidecektik. Ama şimdi hamilelikten dolayı, 1 hafta küçük bir tur yapacağız. Tekirdağ, Assos, Altınoluk, Ayvalık'a gitmeyi düşünüyoruz. Eşim, öğretmen. Şu an KPSS sınavında görevde. Onu bekliyorum. KPSS sınavından sonra çıkacağız....
oh oh ben bır yere gıtsem yeter bana :) bebıs olsun dunya turu yaparsınız bakarsın :)
amın canım okadar ıhtıyacım varkı dun gezmeye gıdelım dedık bır gunluk kacamak yaptık guya 2 aydır 1 kere tek gezebıldık
gıttıgımız mekanda esımın akrabalarının düğünü varmıskafayı yedım
sınırden esımı dugunde tek bırakıp 1 saate yakın sahılde tek basına oturup sınırden tepındım
bu kadarmı kısmetsızım koskoca ıstanbulda bula bula neyse sabır sabır :)
Geçmis olsn canim ya
Canım çok geçmiş olsun
canım sağol, ne yapcam bilmiyorum, tahlil sonucunda öyle yazıyordu, dıktorda çarşambaya kadar izinli, haırlısı olsun artık...ay nazar değiyor bıze yacok gecmıs olsun canım tedavını skaın aksatma
Ağzına sağlık, yazıyorum...çilekcim benden 300 alabilirsin çektim
sayı eksık olursa alırım yıne
Ayy ama kopulmayacak gibi değiltatlım en çok tatili sen hakettin otel sahibi olarak.....................
Olabilir, hani kahverengi akıntı gelmiş demiştin ya sonrasında, iltihaptan oluyor sanırım, korkulacak bişi değil ama panik yapma,arkadaşlar hepinize geçmiş olsun allah ım acil şifalar versin
bu arada benim smear sonucuda cumaya çıkcak inşallah bişey yoktur benim de akıntım var şimdi endişelendim var mı diye iltihap falan
Alıyoruö tatlımmCanim benide bebek isteyenler listesine eklersen sevinirim
Canım, bizim tatillerimiz bir yere bağlı olmuyor genelde. Eşimle ikimiz yerimizde duramıyoruzNormalde, Ege turu yapacaktık. 3 hafta Fethiye'ye kadar bütün ege kıyılarında görmediğimiz yerlere gidecektik. Ama şimdi hamilelikten dolayı, 1 hafta küçük bir tur yapacağız. Tekirdağ, Assos, Altınoluk, Ayvalık'a gitmeyi düşünüyoruz. Eşim, öğretmen. Şu an KPSS sınavında görevde. Onu bekliyorum. KPSS sınavından sonra çıkacağız....
oh oh ben bır yere gıtsem yeter bana :) bebıs olsun dunya turu yaparsınız bakarsın :)
amın canım okadar ıhtıyacım varkı dun gezmeye gıdelım dedık bır gunluk kacamak yaptık guya 2 aydır 1 kere tek gezebıldık
gıttıgımız mekanda esımın akrabalarının düğünü varmıskafayı yedım
sınırden esımı dugunde tek bırakıp 1 saate yakın sahılde tek basına oturup sınırden tepındım
bu kadarmı kısmetsızım koskoca ıstanbulda bula bula neyse sabır sabır :)
Tadini çikar derim :) çok küçük bi turmus gerçekten :) Dikkat et kendine canim iyi gezmeler öpyrmm
Ah canim ya!! Tesadüfün bukadari.. Allah sabir versin yaaaahos tas olsa çoktan çatlardi
...
Ayy ama kopulmayacak gibi değil, ee haklılık payı da var . Rabbim gülsevdam' a şöyle güzel , kafa dinleyeceği, bütün sorunlarından uzaklaşacağı bir tatil nasip etsin ..
Canım inşallah. Kıbrıs dışında yurtdışına çıkmadık. Birgün inşallah onu da yaparız
İlk defa bir tatilde 8 seneden sonra vajinusmus değilim ama bu sefer de hamileyim. Vay eşimin haline...Ne yapayım sadece ben değil kendi de istedi yeni bir bebiş...
Canım eşinle başbaşa güzel bir tatil diliyorum sana.
Canım ya, güldürdün beni. Yani diğer planımıza göre bayağı küçük kaldı. Dediğim gibi biz yerimizde duramıyoruz. Yeni yerler görmek en büyük hobimiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?