- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #113.461
bugün doktor randevum vardı ultrasonla baktı doktor bebişin kesesi büyümüş kendine :) kalp atışını da duyduk çok şükürrr :) tahlil sonuçları belli olmadı henüz inşallah bir sorun yokturr... görseniz böyle kesenin içinde belli belirsiz bi bebiş yaa o hali bile çokkk tatlıııı :) Allah sizlere de versinn kızlar tüm kalbimle istiyorum bugün böyle bi duygusalım yaaa
canım dün gece yattım işte mutluyum falan sonra gece idrarım gelmiş afedersn gittim wcye yaptım sonra 10 dk geçti bida geldi bu sefer az ve zor yaptım en sondada acayip bi yanma(( evet kokuda vardı sonra sabahı zor ettim jinekoloğa gittim ilk kez.doktor bayandı suratsız bişe işte yeni evliyim dedim düün ilişkiye girdim o zaman acı yoktu fakat gece idrarda yanma ve hafif kan vardı dedim sistitsindir dedi çatala geç muayene edelim dedi korkuyorum falan ağlıcaktım nerdeyse daha önce hiç çatala çıkmadım korkuyorum dedim umursamadı eline almış metal bişe jel sürdü acırmı dedim evet tabi acıycak ıkın dedi hayırr ben istemiyorum dedim sen bilirsinnn dedi elinde eldivenleri çıkardı attı çöpe dedimki bakın ben yeni ilişkiye girdim kasılıyorum dedim vajinusmustum dedim umursamadı elle baksanız dedim neyse elini koyarkoymaz cıyakladım acımadıda işte ben kasıldımm alışmamışsın sen daha güzelim dedii yani yaklaşımı çok kötüydü moralim sıfıra indi muayene edemedi zaten.sonra idrar tahlili istedi sonuç sistitsin dedi bukadar ilaçları iç dedi(antibiyotik,suda eritilen bişe ve ağrı kesici yazmış) yollucak beni buarada muayenedede 4 hemşire başımda berbat bigündü doktorda açıklama yapmadı ben sordukçada tersledii ((böyle gerizekalılar nasıl doktor oluyo anlamıyorumm: ((yani böylece ilk jinokolog muayenem hayal kırıklığıydı
kızlar buarada naapmalıyım nasıl kurtulurum ben bundannnnnnn idrara çıkmak ölüm geliyoooo
Kizlar tahlil sonuclari belli oldu kedi kopekten bulasan bi hastalik varmis toksoplazma bende pozitif cikti. Eger gebelik oncesinde gecirdiysem sorun yokmus ama suan bulastiysa bebegin dusmesine, eger dusmesse gorme sorunlarina beyin fonksiyonlarinin bozuk olmasina neden oluyomus:-( cok kotuyum kizlar bugun yola cikicaktik gitmeym yarin tahlil yaptiriyim diyorum tekrar tahlil istediler. Kaynimin nisani var ben gitsem bile kafamda bu soru isareti varken nasil gideym. Bana bol bol dua edin lutfen size ihtiyacim var..
kızlar benim rahmimde de iltihap çıktı. Of of ne bitmez çile yaaa :106:...
Arkadaşlar ben bir hafta yokum...KENDİNİZE İYİ BAKIN, VAJİLİ OLANLAR GELDİĞİMDE HEPİNİZ YENMİŞ OLUN HEEE
ya bu nasıl doktor yuh !! bırde acıcak tabıkı dıyorcanım dün gece yattım işte mutluyum falan sonra gece idrarım gelmiş afedersn gittim wcye yaptım sonra 10 dk geçti bida geldi bu sefer az ve zor yaptım en sondada acayip bi yanma(( evet kokuda vardı sonra sabahı zor ettim jinekoloğa gittim ilk kez.doktor bayandı suratsız bişe işte yeni evliyim dedim düün ilişkiye girdim o zaman acı yoktu fakat gece idrarda yanma ve hafif kan vardı dedim sistitsindir dedi çatala geç muayene edelim dedi korkuyorum falan ağlıcaktım nerdeyse daha önce hiç çatala çıkmadım korkuyorum dedim umursamadı eline almış metal bişe jel sürdü acırmı dedim evet tabi acıycak ıkın dedi hayırr ben istemiyorum dedim sen bilirsinnn dedi elinde eldivenleri çıkardı attı çöpe dedimki bakın ben yeni ilişkiye girdim kasılıyorum dedim vajinusmustum dedim umursamadı elle baksanız dedim neyse elini koyarkoymaz cıyakladım acımadıda işte ben kasıldımm alışmamışsın sen daha güzelim dedii yani yaklaşımı çok kötüydü moralim sıfıra indi muayene edemedi zaten.sonra idrar tahlili istedi sonuç sistitsin dedi bukadar ilaçları iç dedi(antibiyotik,suda eritilen bişe ve ağrı kesici yazmış) yollucak beni buarada muayenedede 4 hemşire başımda berbat bigündü doktorda açıklama yapmadı ben sordukçada tersledii ((böyle gerizekalılar nasıl doktor oluyo anlamıyorumm: ((yani böylece ilk jinokolog muayenem hayal kırıklığıydı
kızlar buarada naapmalıyım nasıl kurtulurum ben bundannnnnnn idrara çıkmak ölüm geliyoooo
forumda reklam kokusu varken bende reklam yapayımhu huuuuuu çok zor gerçekten yenenler dikkat edin sakın ayağınızı üşütmeyinnn çok feciiiiii ben de çektim gülsevdam olmasaydı sabahı edemezdim sağolsun onun sayesinde hemencik geçtiii :)
Kizlar tahlil sonuclari belli oldu kedi kopekten bulasan bi hastalik varmis toksoplazma bende pozitif cikti. Eger gebelik oncesinde gecirdiysem sorun yokmus ama suan bulastiysa bebegin dusmesine, eger dusmesse gorme sorunlarina beyin fonksiyonlarinin bozuk olmasina neden oluyomus:-( cok kotuyum kizlar bugun yola cikicaktik gitmeym yarin tahlil yaptiriyim diyorum tekrar tahlil istediler. Kaynimin nisani var ben gitsem bile kafamda bu soru isareti varken nasil gideym. Bana bol bol dua edin lutfen size ihtiyacim var..
bu sorunumu aştıktan sonra yataktan kalktığım an şöyle bir evimin içinde dolaştım evimdeki koltuklar, halılar vs.. gözüme bir başka gözüktü. Meğer ben onlara hiç alıcı gözle bakmamışım evlendim evleneli. hiçbir şeyin önemi yokmuş meğer benim için. ve o gece 1 seneden sonra öyle bir uyumuşum ki deliksiz uyanmadan. o kafayı yastığa huzurlu koymak var ya o ne büyük bir nimetmiş o gece çok daha iyi anladım. biliyorum ki aynı şeyleri hepimiz yaşadık yaşıyoruz. o huzurlu uykuyu Allah diğer arkadaşlarıma da nasip etsin. şu ara beni en iyi privacy anlar taze gelin olarak
Arkadaşlar ben bir hafta yokum...KENDİNİZE İYİ BAKIN, VAJİLİ OLANLAR GELDİĞİMDE HEPİNİZ YENMİŞ OLUN HEEE
tatlım en çok tatili sen hakettin otel sahibi olarak.....................
tatlım en çok tatili sen hakettin otel sahibi olarak.....................
ayyyyyyy hemso kizma emiiii koptum ben buna
Günaydiin canlaaaar....
canım hayırdır tatilemi çıkıyorsun?
hu nereye bakım :) guzel bır hafta senınle olsun bende bu hafta ınsallah mısafırlerı sutlayıp pardon yollayıp :)
temızlıgımı yapıp ramazana ferah ferah gırmeyı umıd edıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?