Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sanırım ben de vajinismusum, doktora gitmedim ancak okuduklarımla öyle olduğumu düşünüyorum, dualarınzda bana da yer verirseniz sevinirim. meğersem pek çok kişi varmış

canim bende 200 tane okurum ilk defa alicam sonra insallah hep almaya caliscam bide hangi duaydi canim?

sanırım ben de vajinismusum, doktora gitmedim ancak okuduklarımla öyle olduğumu düşünüyorum, dualarınzda bana da yer verirseniz sevinirim. meğersem pek çok kişi varmış

aynen canim bi sürü kisi var ne yazikki bu dertle ugrasann.. ama tedavisi var cok sükürr.. egzersizz.. biraz kendinden bahset canim ne kadarlik evlisin yasin kac? oncelikle bi doktora gidip muayene olmalisin fiziksel bi sorun varmi yokmu diyee insallah yoktur sonra hemen egzersizlere baslarsin canim.. cok iyi calisirsan bi kac haftada kurtulursun bu hastaliktan.. lutfen daha fazla erteleme ve burdan ayrilma her zmn girip yaz sorularini sor herkes yardimci olucaktir sana canim.. sakin erteleme..

kızlar nasılsınız işe girdiğimden beri giremiyorum. neler yaptınız kimler yendi ilerleme var mı? ben bu gidişle hiç bi şey yapamıcam egzersizleri yapmıyorum. ama bugün p.n.s denemesi yaptık. ben eşimin üstüne oturdum 1 boğum kadar girdi ama ondan sonrası kendimi kasmadığım halde girmedi

aynen öyle ben bile sonradan okuyunca cidden güzel yazıymış dedim:)

canım vajı erteleme hastalıgı ve sen ıstersen vaktıde bulursun ama cıdden ıstersen
evde erkek mısafır ve yatılı varken egsersızımı yaptım esımden gızlı yaptıgım ıcın gece 3 4 beklıyerek o uyudugunda egsersız yapıyordum
ve sonucunu aldım zahmetsiz rahmet olmaz

Elvan 200
Mamafih 100
Şenay_mehmet 200
Waves 300
Beyazlale 200
Dahlia 200
Perilerperisi 100
Pusu 200
Lipalipa 100
Gülsevdam 300
masalll01 100
trinity 200
Başka okumak isteyen varsa, bana sayı bildirirse sevinirim . Daha dağıtmamız gereken çok sayı var, Perşembe gününe kadar vaktimiz var...

oh be nihayetinde yendim şu vajınusmus denen illeti. darısı tüüüüüüüm vajınusmuslu arkadaşlarıma. şimdiki hedefim bebiş...:)
çok şükür arkadaşım, bir kişi daha kurtuldu diye çok mutlu oldum, neler yaptın, nasıl yendin biraz anlatırsan burdaki arkadaşlar da faydalanmış olur.

bu akşam hiç bişey yapamadım...umudum kalmadı kendim için....

Nerde takılıyorsun??? denemelere geçmeden önce egzersizde ne aşamadaydın??

çileklipuding nasılsın iyileştin mi?? umarım iyisindir...üç parmak çalışacm nasıl yapıyordun sen üç parmağı??

vajinusmus psikolojik bir durum doktorların çözümü para tuzagı egzersizler hikaye çünkü kafada bitecek kendini rahatlat yani gergin ve sinirli olma güçlü bir kayganlaştırıcı jel bul vajinana sık kendini kasma acı psikolojik kayganlaştırıcısızda olur ama vajinusmusum diyorsan kayganlaştırıcı dene bence inşallah olur kendini üzme

244 daha alayım canım çektim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…