- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #113.621
yazıyorum canım, hoşgeldin, erken mi döndün? yoksa tatilden mi yazıyorsun??? .
ilaç tedavim devam ediyor canım, teşekkür ederim. Üç parmak çalışmadım canım, diğerinden farkı yoktur, bol jel kullanıp bismillah diyip başlayacaksın. Ben eşimin 2 parmağı ile çalışıyordum, o da benim 3 parmağıma denk geliyordu zaten .
inş tez zamanda kurtulursun...akşamleyin hiç bişey yapmak istemedim denemedim bile nebileyim işte..bugün çalıştım iki parmak rahat üç parmakta bir boğum felan kafada bitiyo bunu anladım ama bi ya allah bismillah diyebilsem olacak ama o ne zaman olur bilinmez...:)))
üç parmak düzde olabilir, ben ne makas çalıştım ne de küs yaptım, hep düz denedimcnm bende 4gün önce iki parmaktaydım rahatlıkla yapıyorum..şimdi üç parmak deniyorum..tam nasıl olduğunuda bilmiyorm iki parmağı küs şeklinde yapıyosun üç parmağı tam bilmiyorm sen biliyo musun ? aparatı nasıl yaptın mumla mı?
cnm bende 4gün önce iki parmaktaydım rahatlıkla yapıyorum..şimdi üç parmak deniyorum..tam nasıl olduğunuda bilmiyorm iki parmağı küs şeklinde yapıyosun üç parmağı tam bilmiyorm sen biliyo musun ? aparatı nasıl yaptın mumla mı?
üç parmak düzde olabilir, ben ne makas çalıştım ne de küs yaptım, hep düz denedim.
parmak bana itici geliyo aparatla calısıyorum ben 3 kualk çöpü yaptım sonra onu kalınlastırarak yapıyorum şimdi baya kalın inş ramazandan önce yenerim
inş herkes ramazandan önce yener...bende p..s denemelrine kadar geldim ama bi türlü başaramıyorm takıldım kaldım..ne kalmak ama..
inş cnm işte ben rahatsız gecen hafta hastaydım hiç bişey yapamadım inş bugün baslıcam
bende iki gündür çok moralsizdim bugün tekrar başladım çalışmaya...hadi bakalım inş hepberaber bitiririz kurtuluruz..
inş cnm ya ben 2.5 seneddir böyleyim sen ne zamandır bölesin
devam canım, bol jelle devamparmak bana itici geliyo aparatla calısıyorum ben 3 kualk çöpü yaptım sonra onu kalınlastırarak yapıyorum şimdi baya kalın inş ramazandan önce yenerim
ay cnm bende öleyim 1 ağustosta tam üç sene olacak...hemen hemen aynıyız...ilk zamanlar bilmiyodm böle bi hastalığın olduğunu çok korktum ben yapamam.insanlar nasıl yapıyorlar dedim durdum yedim kendi kendimi..1.5 yıl sonra psikoloğa gittim anck cinsel terapist değildi bide nebileyim inanamadım ona 2 kere gittim bıraktım..sonra internetten kegel egzersizleri yaptım..tek parmak felan..sonra tekrar bıraktım..şimdi bi haftadır tekrar başladım..ikinci parmağı yaptım ve çalışıyorum..bu arada okadar çok yıprandım ki hiç kimseye sorunumu açamadım annem dahil yardım istemeyince kim nasıl bilecek seni...çocuk hastası biriyim evlendiğim günden beri çocuk çocuk daha hiç bişey yapamadım nasıl olcak çocuk...öle cnm ya benim durumum böle..
devam canım, bol jelle devam.
yosun777
huzurr
duru2020
mamafih49
sunisup
prenses333
deasseeb
perilerperisi
umut86
veracoft
ocean_
masalll01
alexanderetta GELİN OLDUUUU:123::123::123::123::123:
shummir GELİN OLDUUU:123::123::123::123::123:
isyeann
facar
yavuz123
aykurt
bckbrc
yardım
senem8183
panterrr
me_barut
pusu
yaren1986
hazal34
mavielbise
prıvacy GELİN OLDUUU:123::123::123::123::123:
perilerperisi
EpRuNnM
mutsuzmelek
yagmursos
zerbas
sertap35
NYLN
mayaaaa
roselıfe581
pentagr
GELİN OLAN ARKADASLARIMIZI TEBRIK EDERIM
Gayet iyi canım, vaktimizi çok iyi değerlendirmemiz lazım, çok çok az kaldı. hergün mutlaka egzersiz yapmamız lazım :81:.cnm bunlar bi haftada oldu sence ilerleme nasıl
yazdım canım sağol.Ben de 100 dua alabilirim
ağzına sağlıkcanım ben bitirdim duayı bilgin olsun
sllm kızlar ne var ne yok?
ben iyi sayılırım bugün sanırım rahatsızlığım bitiyo giibi ama ilaçlara dewam ediyorum..acı kalmadıda bende bugün biraz egzersiz yapıp p.sss denesem diyorm 2.denemeyi ne dersiniz?erkenmi acaba yoksa deneyimmi? tecrübeli arkadaşlarım bana yardımcı olurmusunuz?
Gayet iyi canım, vaktimizi çok iyi değerlendirmemiz lazım, çok çok az kaldı. hergün mutlaka egzersiz yapmamız lazım :81:.
yazdım canım sağol.
ağzına sağlık.
üç gün oldu mu canım, üç gün beklemek lazım ilk ilişkiden sonra...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?