- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #113.621
çözmeye çalışan arkadaşlar beraber msjlaşalım hangi aşamadasınız birbirimize gaz verelim...belki daha kolay çözeriz..
elvan 200
mamafih 100
şenay_mehmet 200
waves 300
beyazlale 200
dahlia 200
perilerperisi 100
pusu 200
lipalipa 100
gülsevdam 300
masalll01 100
trinity 200
başka okumak isteyen varsa, bana sayı bildirirse sevinirim . Daha dağıtmamız gereken çok sayı var, perşembe gününe kadar vaktimiz var...
çileklipuding nasılsın iyileştin mi?? umarım iyisindir...üç parmak çalışacm nasıl yapıyordun sen üç parmağı??
244 daha alayım canım çektim ..
cnm ben orta parmakdan kalın apartala calısıyorum ama bir haftadır egzrsiz ypamıyorum baslıcam tekrar bugün sen ne alemdesin
yazıyorum canım, hoşgeldincanım 500 ben alayım
yazıyorum canım, hoşgeldin, erken mi döndün? yoksa tatilden mi yazıyorsun??? .
ilaç tedavim devam ediyor canım, teşekkür ederim. Üç parmak çalışmadım canım, diğerinden farkı yoktur, bol jel kullanıp bismillah diyip başlayacaksın. Ben eşimin 2 parmağı ile çalışıyordum, o da benim 3 parmağıma denk geliyordu zaten .
inş tez zamanda kurtulursun...akşamleyin hiç bişey yapmak istemedim denemedim bile nebileyim işte..bugün çalıştım iki parmak rahat üç parmakta bir boğum felan kafada bitiyo bunu anladım ama bi ya allah bismillah diyebilsem olacak ama o ne zaman olur bilinmez...:)))
üç parmak düzde olabilir, ben ne makas çalıştım ne de küs yaptım, hep düz denedimcnm bende 4gün önce iki parmaktaydım rahatlıkla yapıyorum..şimdi üç parmak deniyorum..tam nasıl olduğunuda bilmiyorm iki parmağı küs şeklinde yapıyosun üç parmağı tam bilmiyorm sen biliyo musun ? aparatı nasıl yaptın mumla mı?
cnm bende 4gün önce iki parmaktaydım rahatlıkla yapıyorum..şimdi üç parmak deniyorum..tam nasıl olduğunuda bilmiyorm iki parmağı küs şeklinde yapıyosun üç parmağı tam bilmiyorm sen biliyo musun ? aparatı nasıl yaptın mumla mı?
üç parmak düzde olabilir, ben ne makas çalıştım ne de küs yaptım, hep düz denedim.
parmak bana itici geliyo aparatla calısıyorum ben 3 kualk çöpü yaptım sonra onu kalınlastırarak yapıyorum şimdi baya kalın inş ramazandan önce yenerim
inş herkes ramazandan önce yener...bende p..s denemelrine kadar geldim ama bi türlü başaramıyorm takıldım kaldım..ne kalmak ama..
inş cnm işte ben rahatsız gecen hafta hastaydım hiç bişey yapamadım inş bugün baslıcam
bende iki gündür çok moralsizdim bugün tekrar başladım çalışmaya...hadi bakalım inş hepberaber bitiririz kurtuluruz..
inş cnm ya ben 2.5 seneddir böyleyim sen ne zamandır bölesin
devam canım, bol jelle devamparmak bana itici geliyo aparatla calısıyorum ben 3 kualk çöpü yaptım sonra onu kalınlastırarak yapıyorum şimdi baya kalın inş ramazandan önce yenerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?