- 29 Haziran 2012
- 1.786
- 1.292
- 333
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #113.841
Kızlar 9 cm olduuu :)
canlarım sigara böreği sarıyorum yanına kısır da yapıcam tabi ki gelin toplanalım yiyelim bir güzelşaka bir yana böyle bir imkan olmasını gerçekten isterdim hepinizi birebir görüp sohbet edebilmek.. gönüller bir olsun demekten başka çaremiz yok maalesef
MAŞALLAH CANIM, aslında oyalanmaman lazım, bak sonra eşinde problem çıkmasın erken bo... yada sert... gibi. Ben senin hazır olduğunu düşünüyorum ve inanıyorum.
hehe canım çekti valla, özellikle böreği, evde olsam kesin kalkar yapardım.
İyi canim. Tam girmiyo demişn, pozisyona bağlı olabilir alttaysan tam girmesi zor oluyo, değişik poz.lar deneyin canım. Bu arada daha çok yeni evlisin, bu sorunu hiç yaşamamış, yeni gelin gibi alışmaya çalışıyosn say kendinihaklısın canım artık ona çok dikkat edicem bende 3 günde 1 yapıyoruz
2 aylık evliyiz
Yenmeye 1cm kalmisIyi tattiler diliyorum.. eger yapabilirsen aksamlari egzersiz yap 10cm dene.. ve tatilde esine sürpriz yap.. dahada güzellesin tatiliniz
Çok teşekkür ediyorum canım.Az önce 10 cm denedim,yarıya kadar oldu.Yanma oldu.Benim 11-12 cm kadar çalışmam gerekiyor.Asıl önemli olan ps,o da olur inşallah.Aparatı kontrol etmek kolay.Aparatla oluyor,ps nasıl olacak bilemiyorum
Canım bak bu sözümü beynine kazi kocaman yaziyorum P.S APARATTAN KAT KAT KOLAY! düsünsene etli bi yapımı yoksa sert ve bükülmeyen bişeymi daha rahat girer. Sen kendini 11 e 12ye şartlamışsın bence hiç gerek yok çogunluk 10 cmde yeniyo. Tabi sen rahat edeceksen yap. Ha yanma oldu demişsin o esnada sakın çıkarma bikaç saniye snra geçiyor
belki belli bir yere geldikten sonra ister istemez kendini kasıyorsundur
CANIM BEN tam olarak yenemedim sanırım
yani nası desem tam girmiyor nedenini bilmiyorum
Zerbas canim yarisini almissin.. Zaten önemli olan girisiydi.. Biraz daha ugrasin hepsinide alcaksn ins..
Miha eger için rahat etmicekse 3 parmakla, kendine p..s enliginde bi aparat hazirlayabilirsin birde öyle çalisabilirsin.. Istersen 8 cm - 9 cm - 10 cm lik aparat hazirla kendine (mezurayla etrafini ölçüp anlayabilirsin kaç cm)
Tebrikler çok iyi gidiyorsun sanırım yeni üyeydin inşallah en kısa zamanda hepimiz çözeriz...
Canım eğer o ilk takıldığımiz yeri geçiyorsa ve az bir kısmını alamıyorsa bunun kasmakla ilgisi yok. sinir ucu yok orda olay o başında takıldığımız yeri geçmek gerisi boslu. Ben bu tam girmeyişini pozisyona bağlıyorum
Elvan:
Canım bak bu sözümü beynine kazi kocaman yaziyorum P.S APARATTAN KAT KAT KOLAY! düsünsene etli bi yapımı yoksa sert ve bükülmeyen bişeymi daha rahat girer. Sen kendini 11 e 12ye şartlamışsın bence hiç gerek yok çogunluk 10 cmde yeniyo. Tabi sen rahat edeceksen yap. Ha yanma oldu demişsin o esnada sakın çıkarma bikaç saniye snra geçiyor
Çok iyi senin adına sevindim inşallah ben de bu akşam parmak denemesine başlıycam bakalım inşallah hüsran olmaz, birbirimizi motive edelim hepimiz hallledelim inşallah...
10 cm az önce olduu :) Aparat rahat oluyor derken şunu kastetmiştim:Aparatı ucundan,üstten rahat ittirebiliyorum.Kontrol bende oluyor.Ps nasıl olacak biraz endişeliyim.Bu arada ıkınmaktan dış hemoroid oldum.Çok afedersiniz tuvalet sorunum yok.Egzersizde ıkınmaktan oldu.Allahım şu vajı yeneyim napım basur :) Off of.
ne yaptın canım tekrar doktora gittinmi?
canım inşallah kalp atısını duyarsın inşallah çok sağlıklıdır bebeğin ve tabiki sen de.. Allah yardımcın olsunn..Merhaba kızlar...
Valla 1 ay boyunca aralıksız egzersiz yapıp SELA sayesinde ona canı gönülden teşekkür ederim,onun desteğini allah biliyor hiç unutamam..allah razı olsun......vee işte(tuvalette) evde hemde zamanlı olarak ve 12 cm e kadar gelip vajinusmus illetini yenemeden hamile kaldım...şuann allahıma çok şükür bende bebeğimde çok iyiyiz...allahım nasip ederse cumartesi günü kalp atışlarını dinleyeceğiz...bana lütfen dua edin arkadaşlar...O kadar güzel bir duyguki allahım zamanında isteyen herkese nasip etsin istediği zamanda...Ben bu şekilde hamile kaldım ama doktorumla en kısa sürede uygun zamanda konuşup durumumu daha sonra doktorumda uygun görürse ve hamileliğimi etkilemiyecekse son kez egzersiz yapıp eşimle deneme yapmak istiyorum...Bakalım hayırlısıyla inşallah..Allahım bu derde düşen herkesin yardımcısı olsun...
Benden şimdilik bu kadar kızlar...gelişmelerden sizlere haber vereceğim...
naptın canım doktora gittin mi inşallah herşey yolundadır
10 cm az önce olduu :) Aparat rahat oluyor derken şunu kastetmiştim:Aparatı ucundan,üstten rahat ittirebiliyorum.Kontrol bende oluyor.Ps nasıl olacak biraz endişeliyim.Bu arada ıkınmaktan dış hemoroid oldum.Çok afedersiniz tuvalet sorunum yok.Egzersizde ıkınmaktan oldu.Allahım şu vajı yeneyim napım basur :) Off of.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?