- 29 Haziran 2012
- 1.786
- 1.292
- 333
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #113.821
çileklim cnm ne duası okuyorsunuz bende okurum...bu arada yenen arkadaşı kutluyorum..ben ne zaman yenecm tatlım ne dersin...dün üç parmak yaptım oluyor..bide aparat dedim bana ait olmayan birşeyle deneyeyim onuda yaptım...akşam denedim yarısını aldım eşim öle dedi valla ben bişey anlamadın kırkkere sordum aldım mı diye yarısını eminmisin oda kızdı niye inan mıyosun diye...sonra tekrr denedim alamadım dün 3 saat alıştırma yaptım yorulmuştum ona yoruyorm bakalım tekrar yapabilir miyim..
parmakla da denedim ki zaten serce parmagımın hepsi girdi.diğer parmakları yapamadım .birde ben daha hızlı ilerlemek adına kalın fırcayı denemek istiyorum ama o olmyor içm bi tuhaf oluyor ya valla midem bulandı napcm bilmiyorum
Yenmeye 1cm kalmisIyi tattiler diliyorum.. eger yapabilirsen aksamlari egzersiz yap 10cm dene.. ve tatilde esine sürpriz yap.. dahada güzellesin tatiliniz
Canim tebrik ederim :) Nekadar rahat olursan, az kasarsan okadar kolay olur.. çok kasiyosun belliki.. kayganlastiriciyla isin çok daha kolaylasir, öyle denedinmi hiç bilmiyorum ama.. Zamanla alisacaksin ins cnm, düzenli denemeler yapin arayi fazla uzatmadan..
Yenmeye 1cm kalmisIyi tattiler diliyorum.. eger yapabilirsen aksamlari egzersiz yap 10cm dene.. ve tatilde esine sürpriz yap.. dahada güzellesin tatiliniz
Çok teşekkür ediyorum canım.Az önce 10 cm denedim,yarıya kadar oldu.Yanma oldu.Benim 11-12 cm kadar çalışmam gerekiyor.Asıl önemli olan ps,o da olur inşallah.Aparatı kontrol etmek kolay.Aparatla oluyor,ps nasıl olacak bilemiyorum
buzzer cnm buyuk marketlerde bulabılırsınız ama sureklı ıcmesın zararlı olabılır ben ılk yendıgım donemlerde tek kurtarıcımızdı hala ara ara kullnıyor esım
CANIM BEN tam olarak yenemedim sanırım
yani nası desem tam girmiyor nedenini bilmiyorum
canım teşekkürler.. Ben de burayı okumaya başlayana kadar egzersiz yapamıyordum.. Sadece kulak çubuğuydu.. Seni anlıyorum bu işte zaman da önemli.. zaman geçtikçe insan başka çare olmadığını görüyor ve canına tak edince sen istiyorsun yapmayı egzersiz.. inşallah canım çok ertelemeden başla yavaş yavaş
Kızlar bu arada aklınızda bulunsun diye söylüyorum bu illetten kurtulduğunuz 24 saat içinde eşinizle dışarıya gezmeye alışverişe çıkın. eşinizin cömertliğine inanamayacaksınızbizzat bu durumu yaşamış olarak aylık market alışverişimizde eşimin söylediğini aynen aktarıyorum "aklına ne geliyosa doldur arabaya" :)
canım ben ağlardım yanımdaki jele bakıp yaptıklarıma bakıp midem bulanırdı niye herkesin normal sağlıkla yaşadığı şeyi ben bu akdar teffrruatla yaşamaya çalışmaya çalışıyorum diye :) ama bu yaşanması gereken bir süreç her ne sebeple olmuşsa biliçaltımıza bunu kötü kodlamışız geriye çözüm bulmak kalıyor çözümde egzersiz..giricek canım esneyecek orası benim ilk parmağım işaret parmağım girdi ama resmen içerde uyusuyordu nasıl zorlanıyordum sonra mumkun degıl dedım 2.parmak degıl bu bıle zor gırıyo sonra eş parmağı denemesine geçtim eşimin orta parmağı ile denedik acısada devm etti istkrarlıydı yoksa ben bırakabılırdım sonra ıkı parmaga gectık es ıkı parmak ve sonra bıgun ucunu alıverdım cunku esnemıs ve kontrol etmeyı ogrenmısım zamanla olucak bende tezcanlıyım bır an once olsun dıyordum 3 hafta surdu ıns senınkıde bıtıcek her gun çalış ama
Kızlar 9 cm olduuu :)
canlarım sigara böreği sarıyorum yanına kısır da yapıcam tabi ki gelin toplanalım yiyelim bir güzelşaka bir yana böyle bir imkan olmasını gerçekten isterdim hepinizi birebir görüp sohbet edebilmek.. gönüller bir olsun demekten başka çaremiz yok maalesef
MAŞALLAH CANIM, aslında oyalanmaman lazım, bak sonra eşinde problem çıkmasın erken bo... yada sert... gibi. Ben senin hazır olduğunu düşünüyorum ve inanıyorum.
hehe canım çekti valla, özellikle böreği, evde olsam kesin kalkar yapardım.
İyi canim. Tam girmiyo demişn, pozisyona bağlı olabilir alttaysan tam girmesi zor oluyo, değişik poz.lar deneyin canım. Bu arada daha çok yeni evlisin, bu sorunu hiç yaşamamış, yeni gelin gibi alışmaya çalışıyosn say kendinihaklısın canım artık ona çok dikkat edicem bende 3 günde 1 yapıyoruz
2 aylık evliyiz
Çok teşekkür ediyorum canım.Az önce 10 cm denedim,yarıya kadar oldu.Yanma oldu.Benim 11-12 cm kadar çalışmam gerekiyor.Asıl önemli olan ps,o da olur inşallah.Aparatı kontrol etmek kolay.Aparatla oluyor,ps nasıl olacak bilemiyorum
Canım bak bu sözümü beynine kazi kocaman yaziyorum P.S APARATTAN KAT KAT KOLAY! düsünsene etli bi yapımı yoksa sert ve bükülmeyen bişeymi daha rahat girer. Sen kendini 11 e 12ye şartlamışsın bence hiç gerek yok çogunluk 10 cmde yeniyo. Tabi sen rahat edeceksen yap. Ha yanma oldu demişsin o esnada sakın çıkarma bikaç saniye snra geçiyor
belki belli bir yere geldikten sonra ister istemez kendini kasıyorsundur
CANIM BEN tam olarak yenemedim sanırım
yani nası desem tam girmiyor nedenini bilmiyorum
Zerbas canim yarisini almissin.. Zaten önemli olan girisiydi.. Biraz daha ugrasin hepsinide alcaksn ins..
Miha eger için rahat etmicekse 3 parmakla, kendine p..s enliginde bi aparat hazirlayabilirsin birde öyle çalisabilirsin.. Istersen 8 cm - 9 cm - 10 cm lik aparat hazirla kendine (mezurayla etrafini ölçüp anlayabilirsin kaç cm)
Tebrikler çok iyi gidiyorsun sanırım yeni üyeydin inşallah en kısa zamanda hepimiz çözeriz...
Canım eğer o ilk takıldığımiz yeri geçiyorsa ve az bir kısmını alamıyorsa bunun kasmakla ilgisi yok. sinir ucu yok orda olay o başında takıldığımız yeri geçmek gerisi boslu. Ben bu tam girmeyişini pozisyona bağlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?