- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #113.961
Aynen canım benim eşim de hep yaparız hallederiz dedi doktora da gitmedi sçok kötü günler geçirdik herşeye yansıdı bu durum sonra psikoloğa gitmeye ikna ettim ama O da çok faydalı olamadı sizler bana daha çok faydalı olacaksınız ama işte bizim askerliğimiz olduğu için çalışmalar yarım kalacak o yüzden hevesim kursağımda kalacak üzülüyourm ağustosta gidecek ve bizim iş dönüşe kalacak tam da denemelere başlamıştım.
mrblar hatunlarr
bende aylar önce bu sıkıntıları çekmiştim.beni tanıyanlar vardır aranızda.geçen yıl buzamnlarda sırf bunun için buraya üye olmuştum .çok zordu benim için egzersiz o sebepten taaaaa aralıkta başardım.ama boşyere uzatmışım ne kadar çok egzersiz ve kendine güven okadar başarıyı getirir.önemli olan sizin için moral.eminim bir çoğunuz eşinizle kimi dönem sorunlar yaşıyorsunuzdur.takmicaksıznız. sadece işinize odaklanacaksınız.zaten yendikten sonra herşey değişiyor ve daha yerli yerine oturuyor.kendinizi sosyal hayatınızdan mahrum etmeyin.ben kendi kabuğuma çekilmiştim.kimseyle görüşmüyordum.iş ve ev arasında mekik dokuyordum.ama şimdi diyorum öyle yapmasaydım nasıl olsa egzersiz sonunda kesin yeniliyor en güzel günlerimi yani eşimle geçiereceğim zamanları zehir etmişim.burdaki arkadaşlarında çok desteği olmuştur.eminim şimdide öyledir.geçensene bu zamnlar çocuk hayali kuramazdım yeneyimde ne olursa olsun derdim.şimdi ise derdim neredeyse çocuk oldu.yani isteklerimiz bitmiyo.genelde kkda oluyorum topiğe bakıyorum ama tanıdık olayınca nedense direk sohpete dalamıyorum.ama yardım isteyen olursa ilerleyemeyen ,hemen bi özel mesaj atsın.günlük mutlaka bakıyorum.bizim zamanımda biz yasin dağıtırdık.şimdi sizde bişeyler okuyorsunuz.Rabbim dualarınızı ve emeklerinizi boşa çıkarmasın inş.ve Allah yardımcınız olsun.Rabbim bu sıkıntıyı çeken bayanları en kısa zamnda bu dertten kurtarsın inş..........kendinize güvenin ,egzersizinizi mutlaka günde ondakikada olsa yapın ve en önemlisi egzersilerinize bu topikte devam edin.çünkü dostluk yardımlaşma ve hırs burda.dualarımdasınız........Allah yardımcınız olsun egzersiz yapan herkesi öpüyorum
kızlar bu korku neden bukadar yogun oluyormus doktorlar ne dıyor ? merak ettım bu konuda. yanı vajı sorunu nıye oluyormus ?
ya inan çok moral veriyosun. ama doktorumun dediği gibi benim tam vajinismus değil. ya tedaviye başladığım günden beri hiç kasılmam yoktu ve olmadıda. problemli bi evliliğim var. eşimle severek evlendik 5 yıl birliktelikten sonra. kayınvaldemlerle altlı üstlü oturuyoruz. ve kayınvaldemler istemediği için 5 yıl bekledik zaten sonunda baktılar bizi ayıramadılar kabulettiler. ama sağolsunlar 9 aylık evliyim 9 gün mutlu olmadım. hep ortalık karıştırıolar herşeyimize karışıyolar ve çok kavga ediyoruz. onlar şehirdışına gitsin veya biz tatile çıkalım yani yanlızsak bizden mutlusu bizden aşığı yok ama onlar varken o ev bize zindan. evlendiğim günden beri ben yapamıcam boşancam diye düşünmekten yapamıyorum. ama eşimi çok seviyorum biliyorum oda beni çok seviyo... yani uzun lafın kısası olay bendeki isteyip istememkte. sanki ben yapmayınca birilerine ceza veriyomuşum gibi geliyor. eşim ailesine sesini çıkaramayınca bende yapmak istemiyorum ona ceza vermek için. yani acı korku geri planda kalıyor gibi benim için ...
Bir yerde vajinismusun tarifini yapmışlar. şöyle yazıyordu.
Vajinismus karanlık bir odada köpek beslemek gibidir. gün ışığına çıkınca ne yapacağını şaşırır. Ürksün mü ısırsın mı ? bunu okuyunca ne gülmüştüm ama:) arkadaşın dediği gibi bizi korkutuyorlar düğün gecesi şöyle olacak böyle olacak diye. sonra ne yapacağımızı şaşırıyoruz. ürksün mü ısırsın mı olayı yaşanıyo sonucunda :)
Hii evt.. Biz sanirim kolayini seçtik, en zahmetsiz olani korkmayi.. :)
o en zahmetsiz olan korkmak başımıza ne zahmetler açtı da senelerimizi verdik öyle değil mi. Allah herkesi bu dertten en kısa zamanda en hayırlısıyla, en acısız, en kolayından olacak şekilde kurtarsın inşallahhh..
raporr....
500 kegel yaptım.
Ya varya ben hiç kegel yapmiyorum egzersizdede çok az yapiyodum.. nasli yapiyon kiz okadar kegeli kasip bekletiyonmu yoksa kas birakmi yapiyon?
kas bırak yapıyorum canım, ilerde doğumda falan faydası olur diye düşünüyorum. Ama artık parmak yada aparat yapamam, p...s daha kolay yaaa, ne bileyim diğerlerine gerek yok sanki.
biraz kegel yap, hiçbir zahmeti yok canımDemi banada öyle geliyoAma hala kayganlastiricisiz zor geliyo.. düsünüyomda nasil yapmisiz okadar aparatlari fln
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?