- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #114.001
bilmiyorum oyle boyle derken gunler gecti sonra rahatsizlandim 3 hafta oyle gecti hala iyilesemedim o yuzden yapamiyorum.. sokmaya calisirken baskı hissediyorum olmadi kac kez denedik sonra moralim bozuldu işte...
canm benm kader arkadaşım beni hatırladınmı?senle egzersiz yapıyoduk beraber sonra ben optum egzersizlerden uzaklaştım ...sonra tekrar geldim haziranda 3 hafta sıkıca egzersiz yaptım kararlıydım ve geçen hafta denedim p...s oldu ... inanamadımm sevnçten uçtum ama ertesi gün sistit (idrar yolu enfeksiyonu) oldumnasilsiniz kizlar iyisinizdir insallah.. biz bgn deneme yaptik ama malesef olmadi sokamadim bi türlü p..si nerdeyse 2 aydir yapmiyoruz basa mi döndüm diye cok korkuyorumm..bide rahatsizim tam iyilesmedim o yuzden rahat olamadim belki ondandir diyorum (insallah ondandir baska bi sorun yoktur) cunku cok fazla bacaklarimi acamiyorum ıkınamiyorum.. offf offf.. canim cok sıkkınn... bu arada dua yarin sondu dime? yarin okucam insallah..
bozma moralini bir sefer olmadı diye her zaman olmıycak demek değil ya bu.bende en sonuncuda çok zorlanmıştım eşıme kızgındım kendim bile şaşırdım sanki kapandı.oluyo bazen.ara verince insan korkuyo geriliyo en iyisi alışana kadar sürekli yapmak.olur canım bıdahakıne kendini üzme
bizde biraz limoniydik oda etkiliyor insani galibaa... offf bilmiyorum yaa basa donmekten korkuyorum Allah korusun... ne zaman alisicaz yaa offf offf...
canm benm kader arkadaşım beni hatırladınmı?senle egzersiz yapıyoduk beraber sonra ben optum egzersizlerden uzaklaştım ...sonra tekrar geldim haziranda 3 hafta sıkıca egzersiz yaptım kararlıydım ve geçen hafta denedim p...s oldu ... inanamadımm sevnçten uçtum ama ertesi gün sistit (idrar yolu enfeksiyonu) oldum(( acılar çektim doktorda aldım soluğu neyse şuan ilaç içiyorum ama o günden sonra deneyemedim 2.yi bir hafta oldu...çok üzülüyorum mutluluğuma gölge düştü neyse vardır bi hayır.herkes yol katetti 2.yi deneyip başarılı olanlar var ..sana kader arkadaşım dedim çünkü sende rahatsızlanmışsın sanırım arayada zaman girmiş epey bizimde sınavımız buymuş tatlım..moral çok önemli düzeliriz inşallah en kısa zamanda yükümüzü attık gerisi zamanla düzelir inş..dua edelim tatlımm öptüm seni..
kesinlikle etkiliyo canım.ara vermekte iyi değil bence.basa dönmessin merak etme atlattık biz o dönemleri.hızla alışılmıyokı.ne kadar oldu yendiğin canım
aynen ara vermek hiç iyi degil ama mecburdum iştee... bebek bile düşünemem suan doktor oyle soyledi iyice iyilesmem lazimmiss... oda canimi sıktı napiyimm... 15 nisanda yendim canim tam 3 ay oLucak sen ne zmn yendin ?
benım 5 ay oldu canım bu ay alıştığımı söyliyebilirim buna ragmen en son benimde zor oldu.kayganlaştırıcıyı bıraktım ben bu ay ama en sonuncuda gene kullandım.moralde önemli.ne rahatsızlığın var canım
peki sürekli yaptinizmi 5 ayda? benim araya cok zaman girdi diyebilirim.. o yuzden kendimi 3 aydir yenmis diye göremiyorumbelimi sakatladim canim.. o yuzden iliski rahat olmuyor ve bebekte yasak suan icin. . tabi Allah bilir .. hayirlisi herseyinn..
sürekli yaptık sayılır canım alışmak için.biran önce alışmak istedim.senin durumun farklıymış canım belini ağrıtcam diyede korkuyosundur belkide.en iyisi iyice iyileşip öyle denemek başa dönmessın sanmıyorum.boşa korkuyosun bence.bir kere oldumu hep olur beynimiz oraya bişey girceğini kabullendi sonuçta.ben baştan hiç alışamıycam sanıyodum hep başlarken ister istemez biraz kasıyodum ama bu ay çok şükür onuda atlattım ve daha kolay olduğunu gördüm.biraz zaman canım bunada alışılıyoo merak etme.ilk zamanları bi düşünsene ne kadar aşama kaydettik öyle dimi bebek yasaksa dikkat et rahatszlığın iyice geçsın barı öyle olur ınşallah.Rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu versin.ben yatıyorum iyi geceler canımm
biraz kegel yap, hiçbir zahmeti yok canım.
kızlar az önce ikinci kere denedik ve oldu:)p..sle deneyin bence diğer mum falan daha zordur hiç denemedim ben onları mesela.sadece iki parmak ve sonrasında oldu.ve kayganlaştırıcı aldım bugün daha rahat oldu.inş hepiniz başarırsınız.yanma oluyo diyenler vardı o anda pes etmeyin birkaç saniye sonra yanma geçiyo.ilerleme oldukça yeniden yanma oluyo ama bekleye bekleye geçiyo hepsi.
Canim p.ste çok daha kolay olcak.. P.side sen aparat gibi elinle yerlestirceksin.. üsttede denersen kontrol hepten sende olur :)
bozma moralini bir sefer olmadı diye her zaman olmıycak demek değil ya bu.bende en sonuncuda çok zorlanmıştım eşıme kızgındım kendim bile şaşırdım sanki kapandı.oluyo bazen.ara verince insan korkuyo geriliyo en iyisi alışana kadar sürekli yapmak.olur canım bıdahakıne kendini üzme
bilmiyorum oyle boyle derken gunler gecti sonra rahatsizlandim 3 hafta oyle gecti hala iyilesemedim o yuzden yapamiyorum.. sokmaya calisirken baskı hissediyorum olmadi kac kez denedik sonra moralim bozuldu işte...
bizde biraz limoniydik oda etkiliyor insani galibaa... offf bilmiyorum yaa basa donmekten korkuyorum Allah korusun... ne zaman alisicaz yaa offf offf...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?