- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #114.261
herkese merhaba.
benimde sorunum vajinismus.kendimi kasıyor bacaklarımı kapıtıyorum eşimi itiyorum.biz 8 aylık evliyiz ama eşim bana destek olucağını söyleyip bekledi.ne zaman hazır olursan dedi.tabi buda benim işime geldi.
aslında anlatıcaklarım bunlar değil.eşim sigarayı balkonda içer.bana seslendi.bir kadının sevişme sesleri geliyo diye.bende gittim.bizim karşı binadan geliyodu.baya kadın bağrıyordu kapılarını açık bırakmışlar...eşim bana ben ona baktım.millete bak dedi.ben sustum sonra yattık.uyandığımda yanımda olmadığını farkkettim diğer odada yatıyordu.yanına gittim özet gecicem kavga etmeye başladık.yatak odasındaki çerceveleri abajurları kırmaya başladı.sonra bana karılık etmiyorsan boşanalım dedi.sonra beni dövdü.bende de inatlık var.daha öncede dövmüştü.yüzümde bir sürü tırnak izleri morartılar.....bana böyle davranan adama ben nasıl bedenimi bırakırım.beynim izinvermiyo.canım çok yanıyo.bu sabah erkenden adliyeye gitti bilgi edinmeye gitmiş.bana gözdağı veriyo.aynaya bakamıyorum artık tırnaklarını izleri var geçer mi bunlar
bana yardım edin ne olur benim bunları paylaşacağım kimsen yok ne yapıyım ben
hoooleyy, hoooleey, hoooleyyböyle devam, çok güzel. yalnız o bekletme süreni yarınki egzersizde 20dk dakka yapalım, 20dk beklemeden sonra da dayanabildiğin kadar gitgel yap, taam mı?? süpeeersin süpeeer
arkadaşlar burayı daha yeni okuyorum ve hepsini okuyamadım ama bende başımdan geçenleri anlatmak istedim bende vajinusmusla 2 sene falan uğraştım şuan 4. yılıma giricem evliliğimin şimdide bebek için uğraşıyorum olmuyor neyse evlendikten sonra ilişkiye giremedik çok canım acıyodu bacaklarımı bile açamıyodum istemsiz kasıyodum kendimi sonra bunun vajinusmus olduğunu öğrendim doktora gittim doktor muayene etti ve hala zarın durduğunu söyledi bizi psikiyatriye yönlendirdi o sırada annemi kaybettim benim psikoloji iyice çöktü aylar geçti ve biz eşimle psikoloğa gittik bize krem ve hap verdi bunlar uyuşturur hapta sakinleştirir kendini kasmazsın dedi ama fayda yok yine olmadı bu arada bende uzaklaştım eşimden hiç içimden gelmiyodu artık pes etmiştim hiç olmıcak diye.Sonra bi yerden bebek yağıyla hergün yavaş yavaş egzersiz yapıldığını okudum bende bebek yağı aldım ve yavaş yavaş parmağımı sokmaya çalıştım bir parmağım girmişti ve ben sevinçten havalara uçtum hemen doktora gittim kontrole doktor olmamış hala duruyo dedi bide tek parmakla olmaz ancak iki parmağını sokarsan yırtılır dedi.Tabi ben denemelere devam ettim ve sonunda iki parmağıda başardım ama yine kan gelmedi hemen yine doktora gittim doktor baktı dedi hala duruyor dedim nasıl olur eşimde yanımdaydı doktor eşimi yanına çağırdı ve gösterdi bak işte burası dedi sonra eşim yanındayken doktor elini soktu ve senin kızlık zarına top soksan girer bu esnek zar dedi orda ne olduğumu şaşırdım ama bunu duymam benim kasılmalarımı önledi artık ilişkiye girebiliyoduk bu duruma çok sevindik ama şu sıralar çok üzgünüz 2 kere aşılama oldum ikiside negatif bebek için uğraşıyoruz şimdide hayat hep bir mücadele sorunlar hiç bitmiyor napalım bunada şükür
ailen yakındaysa ailene sığın. eğer çekmek istemiyorsan polise gidip zabıt tutturup rapor alabilirsin. sonra da belki avukata danışmalısın. bu bir hastalık ve çözümü olan bir hastalık. eşinin sana böyle davranmaya hakkı yok. çözümü olan bir hastalığı tedavi ettirmeye yanaşmıyorsa bir de üstüne dövüyorsa, yasal olarak sen haklısındır. şiddet konusunda zaten haklısın. ancak hastalık için doktora götürdü mü seni? ya da önerdi mi? bu durumun hastalık olduğunu biliyor mu?? öyle zor bir durum ki ne diyeceğimi şaşırdım. hayat senin, en doğru kararı sen alırsın. allah yardımcın olsun. :26::26::26:
neden ki şaşırdınz :)))
egzersiz yaptığım zamanlar o hiiç aklıma gelmemişti :))) o zaman az kalmış halayını çekeriz yakında
herkese merhaba.
benimde sorunum vajinismus.kendimi kasıyor bacaklarımı kapıtıyorum eşimi itiyorum.biz 8 aylık evliyiz ama eşim bana destek olucağını söyleyip bekledi.ne zaman hazır olursan dedi.tabi buda benim işime geldi.
aslında anlatıcaklarım bunlar değil.eşim sigarayı balkonda içer.bana seslendi.bir kadının sevişme sesleri geliyo diye.bende gittim.bizim karşı binadan geliyodu.baya kadın bağrıyordu kapılarını açık bırakmışlar...eşim bana ben ona baktım.millete bak dedi.ben sustum sonra yattık.uyandığımda yanımda olmadığını farkkettim diğer odada yatıyordu.yanına gittim özet gecicem kavga etmeye başladık.yatak odasındaki çerceveleri abajurları kırmaya başladı.sonra bana karılık etmiyorsan boşanalım dedi.sonra beni dövdü.bende de inatlık var.daha öncede dövmüştü.yüzümde bir sürü tırnak izleri morartılar.....bana böyle davranan adama ben nasıl bedenimi bırakırım.beynim izinvermiyo.canım çok yanıyo.bu sabah erkenden adliyeye gitti bilgi edinmeye gitmiş.bana gözdağı veriyo.aynaya bakamıyorum artık tırnaklarını izleri var geçer mi bunlar
inşallahhhh aminnnnnnnnnnnnher gördüğüm şeye aparat olarak bakıyorum artık
herkese merhaba.
herkese merhaba.
arkadaşlar birazdan listeyi tekrar düzenleyeceğim tarihi yanlış olan yada hiç olmayanlar ... doktorla mı kadınlar kulubü sayesinde mi yendiniz... yada başka yollarla mı... ve egzersiz yapan/yapamayan herkesi listeye eklemek isterim aklınızda olsun
Selam kizlar, ben galiba dün gece basardimyani p...sin hepsini alabildim, ama hic hareket edemedim, rahatsiz ediciydi :26: kanda gelmedi :26: acaba zara bisey olmadi mi ki?
ohhhhhhhhhhhh bittii kurtuldummmm ve inanın kızlarr hiç acı yokk ben hiç egzersiz çalışmamıştım kafamda bitirmeye çalıştım bi yerde çok acı duydugumu hissediyodum sonra kasmadım rahtalamay çalıştım hiç acı olmadııı çok mutluyummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:2:
tamam dinlerim ben...inş herşey düzelir...herkes için huzur ve mutluluk diliyorm....
merhaba.ben bebeyağı mantara sebep oluyor diye biliyorum.onun yerine su bazlı kayganlaştırıcı ya da ultrason jeli kullanıyor çoğu arkadaş.
tam tersi hepimiz jel kullanıyoruz!!! bebe yağı mantar yapabiliyor. aman deyim su bazlı jeller dışında bir şey denemeyin lütfen!!!
ben de bebeyağı düşünmüştüm ama eşim bebe enfeksiyona neden olabilir diye istemedi.aslında jelleyken çok rahatız. ama jelsiz imkansız....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?