Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ailen yakındaysa ailene sığın. eğer çekmek istemiyorsan polise gidip zabıt tutturup rapor alabilirsin. sonra da belki avukata danışmalısın. bu bir hastalık ve çözümü olan bir hastalık. eşinin sana böyle davranmaya hakkı yok. çözümü olan bir hastalığı tedavi ettirmeye yanaşmıyorsa bir de üstüne dövüyorsa, yasal olarak sen haklısındır. şiddet konusunda zaten haklısın. ancak hastalık için doktora götürdü mü seni? ya da önerdi mi? bu durumun hastalık olduğunu biliyor mu?? öyle zor bir durum ki ne diyeceğimi şaşırdım. hayat senin, en doğru kararı sen alırsın. allah yardımcın olsun. :26::26::26:

hoooleyy, hoooleey, hoooleyy böyle devam, çok güzel. yalnız o bekletme süreni yarınki egzersizde 20dk dakka yapalım, 20dk beklemeden sonra da dayanabildiğin kadar gitgel yap, taam mı?? süpeeersin süpeeer

taam örtmenim en geç haftaya bıtecek bu iş inş inanıyorum tabi ayrı bi sorun daha var p.. deneyemiyorz bile.ereksiyon olmuyor ya inş tamamen hazır olunca ben, çözeriz bu sorunuda

arkadaşlar burayı daha yeni okuyorum ve hepsini okuyamadım ama bende başımdan geçenleri anlatmak istedim bende vajinusmusla 2 sene falan uğraştım şuan 4. yılıma giricem evliliğimin şimdide bebek için uğraşıyorum olmuyor neyse evlendikten sonra ilişkiye giremedik çok canım acıyodu bacaklarımı bile açamıyodum istemsiz kasıyodum kendimi sonra bunun vajinusmus olduğunu öğrendim doktora gittim doktor muayene etti ve hala zarın durduğunu söyledi bizi psikiyatriye yönlendirdi o sırada annemi kaybettim benim psikoloji iyice çöktü aylar geçti ve biz eşimle psikoloğa gittik bize krem ve hap verdi bunlar uyuşturur hapta sakinleştirir kendini kasmazsın dedi ama fayda yok yine olmadı bu arada bende uzaklaştım eşimden hiç içimden gelmiyodu artık pes etmiştim hiç olmıcak diye.Sonra bi yerden bebek yağıyla hergün yavaş yavaş egzersiz yapıldığını okudum bende bebek yağı aldım ve yavaş yavaş parmağımı sokmaya çalıştım bir parmağım girmişti ve ben sevinçten havalara uçtum hemen doktora gittim kontrole doktor olmamış hala duruyo dedi bide tek parmakla olmaz ancak iki parmağını sokarsan yırtılır dedi.Tabi ben denemelere devam ettim ve sonunda iki parmağıda başardım ama yine kan gelmedi hemen yine doktora gittim doktor baktı dedi hala duruyor dedim nasıl olur eşimde yanımdaydı doktor eşimi yanına çağırdı ve gösterdi bak işte burası dedi sonra eşim yanındayken doktor elini soktu ve senin kızlık zarına top soksan girer bu esnek zar dedi orda ne olduğumu şaşırdım ama bunu duymam benim kasılmalarımı önledi artık ilişkiye girebiliyoduk bu duruma çok sevindik ama şu sıralar çok üzgünüz 2 kere aşılama oldum ikiside negatif bebek için uğraşıyoruz şimdide hayat hep bir mücadele sorunlar hiç bitmiyor napalım bunada şükür

iyi geceler hosgeldin.. ne güzel bak vajiyi yenmişin sıra bebişe de gelir Allahın izniyle..duyduğum ve okuduğum her yerde kafanı bebeğe takarsan olmuyormuş(ne kadar doğru bilmem ama) başka uğraşlar bulmak lazımmış .. dün üst komşumuzdan aldıgım bi haberle şok oldum. kadın tüplerini bğlattırmıştı bebek olmasın diye aradan 1 yıl geçti tüpleri tıkalı halde hamile kalmıs 4. çocuguna .. Rabbim ol deyince oluyor işte ne desek boş.. yer gök duayla kuran biliyorsan meryem suresini okumanı önereceğim 41 gün okuyacaksın..şu vajiyi yeneyim bende okuyacağm inşallah..allahm herkesn gönlüne göre versin.isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin bu mübarek günlerde bizleri ger çevirmesin inşş ...

hayır gitmedik doktora.inanmıyo böle hastalık olduğuna.aileme sığınamam istemedikleri bir evlilik yaptım.aslında eşimle birbirimizi severek evlendik.bilmiyorum inanın kafamda bir sürü soru var.mantıklı şekilde hareket etmek istiyorum.bir tarfım sana böyle davranan insana sen niye bedenini teslim ediyorsun,bir tarafım ise belki doktora gitsek ne bileyim sizler gibi bende çabalasam diyo
ama bana yaptıklarını söylediklerini unutamıyorum.

çok şaşkınım. bizde ilk evlendiğimizde bu yüzden birkaç kez tartıştık ama en uzunu 5dak. sürmüştü ama bu kadarı olduğunu görmek gerçekten şaşırttı. ben senin yerinde olsam bu korkumu yener onuda bana muhtaç ederdim. bence git şikayetçi ol hakkını ara daha 8 aylık evlisin bu yüzden sana bunu yapıyorsa yarın birgün çocuk için yapar

ah yüzündeki izler gecer de derinde biraktigi izler... cok üzüldüm. lütfen darp raporunu al. ihmal etme. kimsenin senin sacinin telini incitmeye hakki yok.
vajinismus bosanma sebebi de degildir cünkü tedavi edilebilir bir hastaliktir. bilir kisiler bu yönde mahkemede rapor verir.
cok cok üzüldüm yasadiklarina. bunlari haketmiyorsun.

birçok seyı bilmiyor olabılırız. ama Allah sana vajiyi hediye etmiş. senı 8 ayda döven adama karılık yapma zaten. elını bir kez kaldırdıysa devamı defalarca gelecektır. kafanı iyi topla vajiyi bir gün yeneceksın ama bu adamı düzeltebilecekmisin ? eger düzelmicegını düşünüyorsan vaji olmana sevındım. sen daha iyi bir ese layıksın demektır canım. BÖYLE KESTİRİP ATMIŞ GİBİ YAZDIM AMA DEDİĞİM GİBİ BİZ ANALTTIGIN KADARINI BILIYORUZ. SEN 8 AYIN NASIL GECTIGINI BILIYORSUN.

Ben 14 Mayis 2012 de yendim.. Doktorada gidiyordum ama biraktim ve Kk sayesinde yendim..

Selam kizlar, ben galiba dün gece basardim yani p...sin hepsini alabildim, ama hic hareket edemedim, rahatsiz ediciydi :26: kanda gelmedi :26: acaba zara bisey olmadi mi ki?

:124::124::119::119:
Tebrik ediyorum Canimmmm :) Egzersizle esnettigin içindir canim.. arayi fazla uzatmadan denemeler yapin, zamanla alisacaksin Artik alisma sürecindesin

Cesaretinden dolayi kat kat tebrik ediyorum
:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
Kizlar herseyin beyinde bitmesinin bir ispati daha!!!!!!!!
Ertelemeyin, kaçmayinnnn sizde kurtulun artikin

tam tersi hepimiz jel kullanıyoruz!!! bebe yağı mantar yapabiliyor. aman deyim su bazlı jeller dışında bir şey denemeyin lütfen!!!

yaaaaa ben hep bebe yagı kelımesını gormustum bırkac kez. o mu aklımda kaldı. kızlar ıyı oldu sızlerın yazdıgı demekkı ben yanlıs hatırladım sızın yazdıklarınızı. arkadası sız yonlendırın enıyısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…