- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.205
- 423
- 42
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #114.281
herkese merhaba.
benimde sorunum vajinismus.kendimi kasıyor bacaklarımı kapıtıyorum eşimi itiyorum.biz 8 aylık evliyiz ama eşim bana destek olucağını söyleyip bekledi.ne zaman hazır olursan dedi.tabi buda benim işime geldi.
aslında anlatıcaklarım bunlar değil.eşim sigarayı balkonda içer.bana seslendi.bir kadının sevişme sesleri geliyo diye.bende gittim.bizim karşı binadan geliyodu.baya kadın bağrıyordu kapılarını açık bırakmışlar...eşim bana ben ona baktım.millete bak dedi.ben sustum sonra yattık.uyandığımda yanımda olmadığını farkkettim diğer odada yatıyordu.yanına gittim özet gecicem kavga etmeye başladık.yatak odasındaki çerceveleri abajurları kırmaya başladı.sonra bana karılık etmiyorsan boşanalım dedi.sonra beni dövdü.bende de inatlık var.daha öncede dövmüştü.yüzümde bir sürü tırnak izleri morartılar.....bana böyle davranan adama ben nasıl bedenimi bırakırım.beynim izinvermiyo.canım çok yanıyo.bu sabah erkenden adliyeye gitti bilgi edinmeye gitmiş.bana gözdağı veriyo.aynaya bakamıyorum artık tırnaklarını izleri var geçer mi bunlar
bana yardım edin ne olur benim bunları paylaşacağım kimsen yok ne yapıyım ben
arkadaşlar burayı daha yeni okuyorum ve hepsini okuyamadım ama bende başımdan geçenleri anlatmak istedim bende vajinusmusla 2 sene falan uğraştım şuan 4. yılıma giricem evliliğimin şimdide bebek için uğraşıyorum olmuyor neyse evlendikten sonra ilişkiye giremedik çok canım acıyodu bacaklarımı bile açamıyodum istemsiz kasıyodum kendimi sonra bunun vajinusmus olduğunu öğrendim doktora gittim doktor muayene etti ve hala zarın durduğunu söyledi bizi psikiyatriye yönlendirdi o sırada annemi kaybettim benim psikoloji iyice çöktü aylar geçti ve biz eşimle psikoloğa gittik bize krem ve hap verdi bunlar uyuşturur hapta sakinleştirir kendini kasmazsın dedi ama fayda yok yine olmadı bu arada bende uzaklaştım eşimden hiç içimden gelmiyodu artık pes etmiştim hiç olmıcak diye.Sonra bi yerden bebek yağıyla hergün yavaş yavaş egzersiz yapıldığını okudum bende bebek yağı aldım ve yavaş yavaş parmağımı sokmaya çalıştım bir parmağım girmişti ve ben sevinçten havalara uçtum hemen doktora gittim kontrole doktor olmamış hala duruyo dedi bide tek parmakla olmaz ancak iki parmağını sokarsan yırtılır dedi.Tabi ben denemelere devam ettim ve sonunda iki parmağıda başardım ama yine kan gelmedi hemen yine doktora gittim doktor baktı dedi hala duruyor dedim nasıl olur eşimde yanımdaydı doktor eşimi yanına çağırdı ve gösterdi bak işte burası dedi sonra eşim yanındayken doktor elini soktu ve senin kızlık zarına top soksan girer bu esnek zar dedi orda ne olduğumu şaşırdım ama bunu duymam benim kasılmalarımı önledi artık ilişkiye girebiliyoduk bu duruma çok sevindik ama şu sıralar çok üzgünüz 2 kere aşılama oldum ikiside negatif bebek için uğraşıyoruz şimdide hayat hep bir mücadele sorunlar hiç bitmiyor napalım bunada şükür
ben vajınısmus olmadım, ama ınsanın baska hastalıgı olur ne bılıyım hamılelık olur, amelıyat olur bu adam her beraber olamadıgınız anda bunu sana yapacaktır bence. evet onun ıcın de zor bır donem. o kadın gıbı olmanı ıstemesı normal. ama senın rahatsızlıgın var, bunu gormesı sana destek olması gerekır. dovmek de ne demek ya. tartısmalar olur tabıkı. evlılıkte konu ne olursa olsun, tartısmayan cıft mı var. ama dovmek o nasıl bırsey hem de boyle zor gunlerde sen bukadar zor bır surecten gecerken. sen ya da o bırbırınıze ne dedınız de kavga bukadar buyudu ? cam cerceve ınecek boyuta nasıl geldı bu tartısma ya ! sana bosan ya da bosanma dıyemem. ama sunu da ıyıce dusun sen bukadar kırgınken bu sorunu nasıl asabılırsın bılmıyorum sen asamadıkca da o senı daha cok dovecek belkı. bılmıyorum ya ne desem bılemedım
su bazlı jel dıyor arkadasların cogu. sen onları dınle canım
kesinlikle öyle düşünme bence... sen bize yardım ederken biz sana diyormuyuz sen yaşamamışsın neden bize yardım ediyorsun diye... ayrıca bşizimkide seninkide psikolojik sonuçta konuşarak içini dökerek rahatlayacaksın tabiki... ben kendi adıma ve tahminim birçok kişi adına da içini dökmeni isterim... normalde yardımımız olmazsa dualarla yardım etmeye çalışırız gülüm
arkadaşlar bugün ancak gelebildim dua ne zaman olacak duruma göre vakit varsa 500 alabilirim
arkadaşlar yenen arkadaşlarım size bir şey danışmak istiyorum biliyorsunuz yeneli 3 ayı geçti üzerine kaç kez ilişki yaşadım alttan muayene oldum ama ilişkilerimde, muayenelerimde hala kontrollü oluyor yanı benım once hazırlanmam gerekiyor ilk giriş için bıraz seremoni halıne gelıyor yanı ilişkı giris olduktan sonra sorun yok devam edıyorum kassamda yansada kendımı telkın ede ede devam edıyorum basarı ıle gercklestırıyorum ama hala ılk gırıslerde farketmeden yerımden kayıyorum kacar gıbı yanı kasıyorum bıraz sız de oyle mısınız tamamen gectı mı yoksa bu durumlar benım vajınusmus sorunum Allaha sukur tamamen bıttı ama ben o ılk gırısıde seremonı ıle yapmak ıstemıyorum..Yani bende giriş gelişme sonuç var ama giriş biraz meşakkatli onu nasıl aştınız aştınız mı ya da ?
kızlar nerdesiniz dün bugün kimsecikler yok burada...((((
canım vardır istesem telefonu bulurum ama ben eşimle gidip dinlemek istiyorum çünkü ikimiz karar vericez ve malesef fikir ayrılığı yaşıyoruz bu konuda. aslında o imam hatip mezunu biliyor her şeyi, her şeyin farkında ben de öyleyim ama işte kendi başına gelince sadece dini boyutu düşünemiyosun. başlarda sadece dini yönünü düşünüp olmaz diyordum ama şuan o şekilde düşümüyorum. doktora gidicem ankarayı da araştırdım ankaradan vazgeçtik adanada bir doktor varmış ona gidicem çok meşhurmuş bu riskli gebelikler hakkında. bir prof önerdi. kendisi de prof zaten. bakalım artık o ne derse onu yapacağım. Rabbim günah işlersem de affetsin. çok ama çok zormuş... Kİmsenn başına gelmesin böyle bir olay inşallah...
arkadaşlar yenen arkadaşlarım size bir şey danışmak istiyorum biliyorsunuz yeneli 3 ayı geçti üzerine kaç kez ilişki yaşadım alttan muayene oldum ama ilişkilerimde, muayenelerimde hala kontrollü oluyor yanı benım once hazırlanmam gerekiyor ilk giriş için bıraz seremoni halıne gelıyor yanı ilişkı giris olduktan sonra sorun yok devam edıyorum kassamda yansada kendımı telkın ede ede devam edıyorum basarı ıle gercklestırıyorum ama hala ılk gırıslerde farketmeden yerımden kayıyorum kacar gıbı yanı kasıyorum bıraz sız de oyle mısınız tamamen gectı mı yoksa bu durumlar benım vajınusmus sorunum Allaha sukur tamamen bıttı ama ben o ılk gırısıde seremonı ıle yapmak ıstemıyorum..Yani bende giriş gelişme sonuç var ama giriş biraz meşakkatli onu nasıl aştınız aştınız mı ya da ?
tamam ben aldım canım
cilekçim 200 çektim bilgine
slm cnm nasılsın herseyyolundamı
a.slm canim iyiyim cok sükür sen nasilsin görüsemiyoruz artik pekkhersey yolunda cok sükür.. gecen deneme basarisiz olmustu dün yaptik oldu ve bgn kalktigimda kasıklarim bacaklarim belim agrimadi bu benim icin cok büyük bi gelisme.. benim iliskiden sonra cok agrim oluyordu biliorsun kendimi cok kastigim icin.. ilk defa boyle rahat olabildim cok mutluyum insallah en kisa zamanda alirisim canim.. senin nasil hersey yolundadir insallahh ?
evet tatlım herkez pek sessız bu aralar brada:)
ohh coksukur nm ınsallah artık sorunun kalmaz kasmaman da cok ıyı gelısme
çok sukur cnm hersey yolunda yuvarlanıp gıdıyorz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?