Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben vajınısmus olmadım, ama ınsanın baska hastalıgı olur ne bılıyım hamılelık olur, amelıyat olur bu adam her beraber olamadıgınız anda bunu sana yapacaktır bence. evet onun ıcın de zor bır donem. o kadın gıbı olmanı ıstemesı normal. ama senın rahatsızlıgın var, bunu gormesı sana destek olması gerekır. dovmek de ne demek ya. tartısmalar olur tabıkı. evlılıkte konu ne olursa olsun, tartısmayan cıft mı var. ama dovmek o nasıl bırsey hem de boyle zor gunlerde sen bukadar zor bır surecten gecerken. sen ya da o bırbırınıze ne dedınız de kavga bukadar buyudu ? cam cerceve ınecek boyuta nasıl geldı bu tartısma ya ! sana bosan ya da bosanma dıyemem. ama sunu da ıyıce dusun sen bukadar kırgınken bu sorunu nasıl asabılırsın bılmıyorum sen asamadıkca da o senı daha cok dovecek belkı. bılmıyorum ya ne desem bılemedım

sen en buyuk sorunu astın, ınanıyorum bebek de olacaktır. lutfen kendıne ezıyet etme zaten ıkı yıl zor gunler gecırdınız. bebegımız olmuyor dıye de kendını kahredersen bu evlılıge daır gunlerı hem sıkıntılı gunler olarak hatırlamak zorunda kalacaksın cocugu olmayan, tedavı goren cok ınsan var ben de onlardan bırıyım. senın uzuntunu anlıyorum. ama hayat bu. hepımızın sınavları var ıste farklı farklı. kımı aıle ıle denenır kımı evlat ıle kımı maddıyat ıle kımı cocuk ıle. asılamadan sonra tup bebek denersın. tup bebek daha etkılı. zaten bıldıgım kadarıyla 3 kez asılama yaptıktan sonra tup bebek asamasına gecılıyor. ben ıkı kez tup bebek yaptım asılama bıle fayda etmeyecektı bana ama tup bebek de fayda etmedı uzulme muhakkak bır sebebı ve zamanı var hepımızın

burda bır arkadasımız vardı, kocası dovmustu sanırım. aldatmıstı, hatta ılkını zorla yasatmıstı rahatsızlıgın gecmesını beklemeyıp. o kısı esınden ayrılmıs sımdı bır baska kısı ıle evlı cok mutlu. ıkıncı esıyle cok kısa bırsure beraber olamamıs ama bu kez es konusunda sanslı oldugu ıcın esı sayesınde vajınısmusu asmıs.

ya tabıkı oyle de ne bılıyım. sızler burda cok kabalıksınız hepınızın sorunu aynı. ben tek basıma burda sızı kendı sorunlarımla bogmak ıstemedım, bu topıcın amacı sızlere hepımızın yardım edebılmesı. ben bozmak ıstemedım ortamı ve konuyu. ya da ıcınızden bırı oyle dusunur dıye cekındım. ama aslında dogru. sorunlar farklı olsa da hepımızınkı psıkolojık sebeplerden dolayı. aslında benım kırgınlıgım kızgınlıgımı anlatmamın sıze faydası oldugunu dusundum bır an. cunku eslerınızı anlamanızı saglayacaktı. bana karsı uzaklastı ya da bana şunu dedı dıyen arkadaslar vardı. benım duygularımı benım psıkolojımı gorerek eslerının de benım gıbı hıssettıgını, ıcdunyalarında benım yasadıgım seylerı yasadıgını anlayabıleceklerdır daha rahat belkı.

sela 1, gulsevdam evet 3-4 arkadasımız benı dınledı, yazdı, anlamaya calıstı. hepınız destek oldunuz yanı bana, kendı derdınızı bırakıp benım derdıme ortak olmaya calıstınız. bırbırımızı tanımıyoruz ama su an en yakın dost gıbı yoldas olmak cok guzel cok kıymetlı Allah razı olsun hepınızden. sorun gectı mı gecmedı ama enazından anlatmıs oldum, sızlerın yorumlarını aldım, gormedıgım seyler varmıs onları gordum bazen. kendıme ayna tuttum yenıden. ne bılıyım esım otobuse bınmeden, esıme beraber olmak adına ısık yaktıysam dun gece belkı de sızler ıle konusarak rahatladıgım ıcındı. onu affetmeyen bırı var ıcımde ama enazından dun gece yoktu ortalarda, ya da vardı da onu mutlu etmeye calısma duygum daha uste cıktı. adam uzun sure seyahatte olacak, onu kendımden mahrum etmemem lazım bukadar sure dıye dusundum, bır haftadır beraber olmamıstık 10 gun daha olmayacaktık, ramazan ayı da gelıyor. bunları dusundum ve ben esıme adım attım, cok mutlu oldu.

arkadaşlar yenen arkadaşlarım size bir şey danışmak istiyorum biliyorsunuz yeneli 3 ayı geçti üzerine kaç kez ilişki yaşadım alttan muayene oldum ama ilişkilerimde, muayenelerimde hala kontrollü oluyor yanı benım once hazırlanmam gerekiyor ilk giriş için bıraz seremoni halıne gelıyor yanı ilişkı giris olduktan sonra sorun yok devam edıyorum kassamda yansada kendımı telkın ede ede devam edıyorum basarı ıle gercklestırıyorum ama hala ılk gırıslerde farketmeden yerımden kayıyorum kacar gıbı yanı kasıyorum bıraz sız de oyle mısınız tamamen gectı mı yoksa bu durumlar benım vajınusmus sorunum Allaha sukur tamamen bıttı ama ben o ılk gırısıde seremonı ıle yapmak ıstemıyorum..Yani bende giriş gelişme sonuç var ama giriş biraz meşakkatli onu nasıl aştınız aştınız mı ya da ?

ben de aynen öyleyim kasılıyorum girişte. aslında yeneli 2 buçuk ay oldu benmde ama pek deneme yapamadık belki 12-13 kez olmuştur. canım özeline baksana bişey danışmak istiyorum

hayırlısı olsun rabbim yardımcınız olsun.benimde 2 tane akrabam vardı çocuk sakat olur aldırmanız lazım filan demişti doktorlar ama onlar tevekkülle beklediler doğumu ve şimdi çok sağlıklı çocuklar oldular.ben 9 ay kaynanamlarda durdum evliliğimizin ilk yılında ve ilk hamileliğimi orada yaşadım.evlerinde 1kaç tane kedileri vardı ve ben hamileydim yemeklerden filan bazan tüyler çıkardı.21 yıl önce böyle tahliller filanda yoktu.ve orada oğlum dünyaya geldi elhamdülillah çok sağlıklı şimdi 22 yaşında mühendis olcacak rabbim dilerse inş. ona sağlık verir dilerse sağlıklı doğar sonra hastalanır.allah her şeyin hayırlısını versin tatlım hayırlısıysa olsun hayırsızsa olmasın.sessizce günde 500 defa hasbünallah venimel vekil çek. rabbim hatırlattı.bende tahmidiye diye şifa duası var onu sen ve bebişine okuycam.inş. rabbim herşeyin iyisini versin amin

canım benım yenelı 9 ay oldu hala ılk gırıste hafıften zorlanıyorum tam ıslaklık olmadıgı ıcın oluyor o muhtemelen vajıyı hıc yasamamıs ınsanlar bıle bu durumdan sıkayetcı ck normal sıkma canını kurtulduk allahın ıznıyle

sessizcekimsesizce canim cok gecmis olsun insallah bebegin sagliklidir ve aldirmazsin.. nolursa olsun o bebegi dogurman taraftariyim.. insallah saglikli dogar bu gunleride cabucak unutursun.. yalniz hastalik neydi ben onu bilmiyorum? ne oldu yani biri soylerse cok sevinirim..

slm cnm nasılsın herseyyolundamı

a.slm canim iyiyim cok sükür sen nasilsin görüsemiyoruz artik pekk hersey yolunda cok sükür.. gecen deneme basarisiz olmustu dün yaptik oldu ve bgn kalktigimda kasıklarim bacaklarim belim agrimadi bu benim icin cok büyük bi gelisme.. benim iliskiden sonra cok agrim oluyordu biliorsun kendimi cok kastigim icin.. ilk defa boyle rahat olabildim cok mutluyum insallah en kisa zamanda alirisim canim.. senin nasil hersey yolundadir insallahh ?

evet tatlım herkez pek sessız bu aralar brada:)

ohh coksukur nm ınsallah artık sorunun kalmaz kasmaman da cok ıyı gelısme

çok sukur cnm hersey yolunda yuvarlanıp gıdıyorz

evet tatlım herkez pek sessız bu aralar brada:)

ohh coksukur nm ınsallah artık sorunun kalmaz kasmaman da cok ıyı gelısme

çok sukur cnm hersey yolunda yuvarlanıp gıdıyorz

evet yaz geldi herkes tatilde fln ama ramazan baslayinca herkes burda olur heralde evde pc basinda:) gene kastim canim ama arada bekledik ben rahatladim sonra devam ettik gene kasinca gene bekledik kasilmanin gecmesini sonra gene devam ettik oyle oyle derken bgn hiç agrim olmadi cok sükürrler olsun.. insallah bundan sonra boyle devam etcezs en kisa zamanda alisirim insallah.. bide jeli biraksam ahh.. jel esime alerji yapiyor bidakine kullanmayalim dior ama oylede girmiyorki cok kuru oluyor neyse hayirlisi yavas yavas birakcaz insallahhh...

canim bende yeneli tam 3 ay oldu 15 nisanda yenmistim.. dedigin gibi bizimde iliskiler oyle.. benim hazir olmam lazim p..s i kendim sokmam lazim ve bende her seferinde kasiyorum pes ediyorum ama sonra esim devam etmek istior oyle yapioruz iliski sirasinda da kasiyorum ama kendimi rahatlatmaya calisiyorum acimicak herkes yapior bende yapabilirim diyee oyle istee.. farkli degiliz yani.. insallah alisicaz ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…