- 29 Ocak 2012
- 2.459
- 1.227
- 373
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #114.301
sessizcekimsesizce canim cok gecmis olsun insallah bebegin sagliklidir ve aldirmazsin.. nolursa olsun o bebegi dogurman taraftariyim.. insallah saglikli dogar bu gunleride cabucak unutursun.. yalniz hastalik neydi ben onu bilmiyorum? ne oldu yani biri soylerse cok sevinirim..
evet yaz geldi herkes tatilde fln ama ramazan baslayinca herkes burda olur heralde evde pc basinda:) gene kastim canim ama arada bekledik ben rahatladim sonra devam ettik gene kasinca gene bekledik kasilmanin gecmesini sonra gene devam ettik oyle oyle derken bgn hiç agrim olmadi cok sükürrler olsun.. insallah bundan sonra boyle devam etcezs en kisa zamanda alisirim insallah.. bide jeli biraksam ahh.. jel esime alerji yapiyorbidakine kullanmayalim dior ama oylede girmiyorki cok kuru oluyor neyse hayirlisi yavas yavas birakcaz insallahhh...
canım çok sağol amin inşallah sağlıklı olur. toksoplazma canım kedi köpek ot çiğ etten bulaşıyomuş.. hamilelik öncesi geçirince bir problem olmuyor ama ben hamilelik esnasında geçirmişim o yüzden bebeğin sakatlığı söz konusu. beyin kalp akciğer göz bunlarda hasar bırakıyomuş eğer geçerse bebeğe. Allah korusun. işte böyle.
canım çok sağol amin inşallah sağlıklı olur. toksoplazma canım kedi köpek ot çiğ etten bulaşıyomuş.. hamilelik öncesi geçirince bir problem olmuyor ama ben hamilelik esnasında geçirmişim o yüzden bebeğin sakatlığı söz konusu. beyin kalp akciğer göz bunlarda hasar bırakıyomuş eğer geçerse bebeğe. Allah korusun. işte böyle.
gülsevdam 1000
wawes 500
snowflakeN 500
Elvan 400
dahlia34 400
snowflaken 500
perilerperisi 100
sessizcekimsesizce 100
beyazlale 444
geriye kalan 500 tane.
jlı ben bırden bırakmıstım jelım bıtınce almayalım deneylım dedım bı baktım olmus on sevısmeyı uzun tutu yeterınce ıslaklık oldugu zaman jelden daha rahat olursun dene mutlaka
ya mesajalrım ıgoremıyorum lıste umarım cıkmıstır
nılayım sen 1000 adetmı aldın ıkı kere lıstede varsın canım ?
sizlere durumumdan bahsetmiştim.eşim bana gelmiş doktora gideriz olmazsa çözüm boşanırız herkes yoluna dedi.yazıklar olsun ben bu adam için ailemi üzdüm.bende ilk önce deneyelim olmazsa gidelim dedim.yok dedi.ben vajinismus olduğunu söyledim.internetten öğrenmeyle olmaz bu işler dedi.daha yaşı gençmiş bekleyemezmiş.sevgi bu mu ya hayal kırıklığına uğradım doğrusu nedir sizce
ne zor bi durum cnm yasen onun için aileni karşına almışsın. onun söylediği şeye bak. aslında vajinismustan önce aranızdaki iletişimin düzelmesi lazım. Aile kolay kurulmuyor ve kolay da dağılmıyor. bence oturup bütün duygularınızı düşüncelerinizi şeffaf bi şekilde birbirinize anlatın. anlamaya çalışın birbirinizi. umarım bütün sorunlarınız düzelir.
canım ben yanlış yazmışım nilay 500 tane aldı. geriye kalan 1000 adet oluyor. ben yarın yola çıkıcam siteyi takip edemem büyük ihtimalle. dualarınız için çok teşekkürler. 100 taneyi okudum eğer bu arada okuyabilirsem de yazarım buraya.
benim söyliyceklerim bunlar dedi çıktı gitti.bilmiyorum bu hastalığımı anlamıyo.ben dayak yedim herşeyi sineye çektim.onun dediği herkes yoluna gider.beni bu insan cinsellik için mi sevdi.ben bunu anlamıyorum bu kadar kolay mı ya.gelse sarılsa nasıl çözcez dese.direk doktora gidelim baksın olmazsa yaşım geç.sanki şüphelerimi var.yarın bir gün çocuk olmasa onun için boşar.inanın suanda ben 3 sene mi bu insan için mi harcadım.ailemi ezdim geçtim.içimde öyle kırgınlıklar fırtınalar var ki anlatamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?