Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım çok sağol amin inşallah sağlıklı olur. toksoplazma canım kedi köpek ot çiğ etten bulaşıyomuş.. hamilelik öncesi geçirince bir problem olmuyor ama ben hamilelik esnasında geçirmişim o yüzden bebeğin sakatlığı söz konusu. beyin kalp akciğer göz bunlarda hasar bırakıyomuş eğer geçerse bebeğe. Allah korusun. işte böyle.

jlı ben bırden bırakmıstım jelım bıtınce almayalım deneylım dedım bı baktım olmus on sevısmeyı uzun tutu yeterınce ıslaklık oldugu zaman jelden daha rahat olursun dene mutlaka

canim insallah bebekte bi sorun yoktur canini sıkma sen.. baska doktorada görün.. insallah bisey yoktur sagliklidir canimm..

canim insallah sagliklidir bebegin korkmaa.. caninida sıkma canimm.. insallah saglikli hayirlisiyla dogarr..

[
gülsevdam 1000
wawes 500
snowflakeN 500

Elvan 400
dahlia34 400

snowflaken 500
perilerperisi 100
sessizcekimsesizce 100
beyazlale 444

geriye kalan 500 tane.

yatılı mısafır vardı lıste ne alemde dıye gırıp bakayım dedım sagol canım lısteye el atmıssın :)

Son düzenleme:
KIZLAR sessizcekimsesizce arkadasımız ve bebeği için tefriciye okuyoruz

gülsevdam 1000
wawes 500
snowflakeN 500

Elvan 400
dahlia34 400

snowflaken 500
perilerperisi 100
sessizcekimsesizce 100
beyazlale 444

geriye kalan 500 tane
almak ısteyenler ?
19 temmuz perşembe duası yapılıcak ..

merhaba kızlar bir süredir giremiyorum midem çok fena 24 saatin en az 18 i yatarak geçiriyorum.2 gün önce bebeğimizin kalp atışlarını dinlemek için gittik doktora.çok tatlı bir doktorumuz var. bir sorun çıkmadı çok şükür.yenen arkadaşları tebrik ediyorum.inşallah kısa zamanda alışır hakettiğiniz aile hayatını yaşayabilirsiniz. Öpüyorum hepinizi

Son düzenleme:
sizlere durumumdan bahsetmiştim.eşim bana gelmiş doktora gideriz olmazsa çözüm boşanırız herkes yoluna dedi.yazıklar olsun ben bu adam için ailemi üzdüm.bende ilk önce deneyelim olmazsa gidelim dedim.yok dedi.ben vajinismus olduğunu söyledim.internetten öğrenmeyle olmaz bu işler dedi.daha yaşı gençmiş bekleyemezmiş.sevgi bu mu ya hayal kırıklığına uğradım doğrusu nedir sizce

ya mesajalrım ıgoremıyorum lıste umarım cıkmıstır
nılayım sen 1000 adetmı aldın ıkı kere lıstede varsın canım ?

canım ben yanlış yazmışım nilay 500 tane aldı. geriye kalan 1000 adet oluyor. ben yarın yola çıkıcam siteyi takip edemem büyük ihtimalle. dualarınız için çok teşekkürler. 100 taneyi okudum eğer bu arada okuyabilirsem de yazarım buraya.

ne zor bi durum cnm ya sen onun için aileni karşına almışsın. onun söylediği şeye bak. aslında vajinismustan önce aranızdaki iletişimin düzelmesi lazım. Aile kolay kurulmuyor ve kolay da dağılmıyor. bence oturup bütün duygularınızı düşüncelerinizi şeffaf bi şekilde birbirinize anlatın. anlamaya çalışın birbirinizi. umarım bütün sorunlarınız düzelir.

benim söyliyceklerim bunlar dedi çıktı gitti.bilmiyorum bu hastalığımı anlamıyo.ben dayak yedim herşeyi sineye çektim.onun dediği herkes yoluna gider.beni bu insan cinsellik için mi sevdi.ben bunu anlamıyorum bu kadar kolay mı ya.gelse sarılsa nasıl çözcez dese.direk doktora gidelim baksın olmazsa yaşım geç.sanki şüphelerimi var.yarın bir gün çocuk olmasa onun için boşar.inanın suanda ben 3 sene mi bu insan için mi harcadım.ailemi ezdim geçtim.içimde öyle kırgınlıklar fırtınalar var ki anlatamam.

KIZLAR sessizcekimsesizce arkadasımız ve bebeği için tefriciye okuyoruz

gülsevdam 1000
wawes 500
snowflakeN 500

Elvan 400
dahlia34 400

perilerperisi 100
sessizcekimsesizce 100
beyazlale 444

geriye kalan 1000 tane
almak ısteyenler ?
19 temmuz perşembe duası yapılıcak ..

duzelttım canım gerısı okuyan cıkmazsa ben okurum inşallah gunlerdır hep aklımdasın fırsat buldukca ses et olurmu balım

canım esın senı dövüyor bunu hıc bır sebeb haklı cıkaramaz
nasıl bır karakterde oldugu davransılarından bellı
benımde esım 5 yıl cektı evlendıgımzde zatı yası buyuktu ve benden once hıc ılıskısı olmamıstı
ama buna ragmen krızlere gırsede asla boyle bırseye yeltenmedı dayagın affı olmaz ..
esını vajı yonunden anlıyorum tamam cınsellık ıstemek hakkı ama evlendıgı kısı sevdıgı kısı
dayatma zorlukla olmaz .dıyelım vajıyı yendın gonlunu kenara koy bır aklın ile düşün
tum sorunlar bıtıcekmı esın herhangı bır olayı bahane edıp sana yıne sıddet uygularmı?
oncelıkle sana saygı duymalı davranısları degısmelı .. uzaktan dısardan yorum yapmak
hele baskasının evlılııgıne yorum yapmak yanlıs bırseye tesfık ederım dıye cok cekınıyorum
ama dayak dovme sıddet dıyınce zor tutuyorum kendımı.. ne dıyeyım hakkında hayırlısı kalbın ıle degıl beynın ıle dusunmen ıle olsun ..

“O Allah ki, Halık’tır, Bari’dir, Musavvir’dir. En güzel isimler O’nundur.” (Haşr;24)
Bir bebek düşünün. Bu bebek daha önce yoktu. Onun bir başka yerde var olduğuna dair bir işaret de yoktu. Buna rağmen o, annesinin bile fark edemediği bir zamanda onun rahminde meydana geldi. Annesi onun varlığını ancak birkaç ay geçtikten sonra fark edebildi. Ve aylar geçtikten sonra anne doğum yaptı; o bebek dünyaya geldi.
Bu bebek dünyaya geldiğinde herkes gördü ki onun; görmesi için gözleri, duyması için kulakları, konuşması için ağzı, tutması ve dokunması için elleri, yürümesi için ayakları var… Bunlarla beraber yemeği sindirmesi için midesi, besinleri depolaması için karaciğeri ve bütün bunları yöneten beyni var… Yaşamı boyunca ona lazım olacak her şeye sahip.
Ve yine herkes gördü ki; bu bebek daha önce doğan hiçbir bebeğe benzemiyor. Onun yüzü, gözleri, kaşları, dudakları diğer bebeklerden farklı.
İşte arkadaşlar; onu yoktan var eden, yaşamı için en güzel ve gerekli organlarla donatan ve ona farklı bir suret veren, yüce Rabbimiz Allah-u Teala’dır.
Çünkü Allah; Halık’tır. Halık: Yaratan, yoktan var eden, demektir.
Allah; Bari’dir. Bari: Eksiksiz yaratan, demektir.
Allah; Musavvir’dir. Musavvir: Şekil ve suret veren, demektir.
Tekrar edelim mi?
Halık: Yaratan, yoktan var eden.
Bari: Eksiksiz yaratan.
Musavvir: Şekil ve suret veren.

---alıntı---

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…