- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #114.321
bikmadan usanmadan devam.bir fikrim daha geldi. bir kac sefer de aparat tabir edilen beyaz mumla mi denesen. maksat daha ileriyi kesfedip sifir hissi algilamak. 2 mum, biraz peceteyle kalinlastirarak egzersiz yapsan belki yarim aldiginda kasman gereken bir durum olmadigini anlar bilincaltin.
devam, sifir hayal kirikligi ile
denedim canım mumla da başı ancak girdi ittiremedim hiç, alışmadım ya aparata ondan heralde. parmakla deneyeceğim ikinci halkayı geçmeyi ilerlemeyi, tabi kendimi motive edebilirsem
biraz önce eşimle denedik sonuç hüsranben o kadar rahat olmaya çalışıyorum ama bacaklarımda çok kasılma oluyor.denediğimiz pozisyonu biliyosun ben alttayım.eşim bacaklarımın arasına zor giriyorum ittiremiyorum diyor.ben bacaklarını kasınca o da etkileniyor ve sertleşme sorunu oluyor.iki gündür doğru düzgün deneyemiyoruz onun da psikolojisi bozuldu ve sertleşme olmuyor hepsi benim yüzümden ben onu etkiliyorum ben üstteyken de almaya çalışıyorum onda başı dahi girmiyor üstteyken hiç yapamıyorum
bugün bi de emlayla deneyelim dedi.sürdüm onunla da olmadı. o kadar acıdığı kaldı. hala yanıyor
bugün umudumun tükendiğini hissettim sanki, ben yapamıyorum.sürekli ağlıyorumcanım bişey yapmak istemiyor. her yer karanlık sanki
bunca emek sonunda böyle olmamalıydı diyorum acımıcak dişini sık girsin diyorum olmuyor
eşimi çok seviyorum ama çok da üzüyorumo kimseyle de konuşamıyor hep içine atıyor
artık denemeyelim dedim en sonunda memlekete de gidecez 5-6 gün sonra adet olcam. bayramda sonra tekrar deneriz dedimaslında bunu da istemiyorum yine erteliyorum off bilmiyorum kızlar içim çok sıkılıyor
bikmadan usanmadan devam.bir fikrim daha geldi. bir kac sefer de aparat tabir edilen beyaz mumla mi denesen. maksat daha ileriyi kesfedip sifir hissi algilamak. 2 mum, biraz peceteyle kalinlastirarak egzersiz yapsan belki yarim aldiginda kasman gereken bir durum olmadigini anlar bilincaltin.
denedim canım mumla da başı ancak girdi ittiremedim hiç, alışmadım ya aparata ondan heralde. parmakla deneyeceğim ikinci halkayı geçmeyi ilerlemeyi, tabi kendimi motive edebilirsem
biraz önce eşimle denedik sonuç hüsranben o kadar rahat olmaya çalışıyorum ama bacaklarımda çok kasılma oluyor.denediğimiz pozisyonu biliyosun ben alttayım.eşim bacaklarımın arasına zor giriyorum ittiremiyorum diyor.ben bacaklarını kasınca o da etkileniyor ve sertleşme sorunu oluyor.iki gündür doğru düzgün deneyemiyoruz onun da psikolojisi bozuldu ve sertleşme olmuyor hepsi benim yüzümden ben onu etkiliyorum ben üstteyken de almaya çalışıyorum onda başı dahi girmiyor üstteyken hiç yapamıyorum
bugün bi de emlayla deneyelim dedi.sürdüm onunla da olmadı. o kadar acıdığı kaldı. hala yanıyor
bugün umudumun tükendiğini hissettim sanki, ben yapamıyorum.sürekli ağlıyorumcanım bişey yapmak istemiyor. her yer karanlık sanki
bunca emek sonunda böyle olmamalıydı diyorum acımıcak dişini sık girsin diyorum olmuyor
eşimi çok seviyorum ama çok da üzüyorumo kimseyle de konuşamıyor hep içine atıyor
artık denemeyelim dedim en sonunda memlekete de gidecez 5-6 gün sonra adet olcam. bayramda sonra tekrar deneriz dedimaslında bunu da istemiyorum yine erteliyorum off bilmiyorum kızlar içim çok sıkılıyor
canım sen hangi aşamadaydın?
merhaba canım bende 3 yıllık evli vajinismusum bende çok zor zamanlar geçirdim tedavi gördük ama bir sonuç alamadık tedaviyi bıraktık şimdi 1 aydır deneme yapıyoruz ve çok kolay olmasada alabiliyorum ben parmakla başladım iki parmağı aynı anda aldıktan sonra aparata geçtim aparat p...s şeklindeydi satın aldık onuda içime çok rahat aldım ama bir hafta aparat ile çalıştım sonra p..se geçtik ben koltuğa yaslandım,altıma yastık koydum önüme bir sehpa koyarak bacaklarımı yanlara doğru açtım, eşim diz çöktü ve kontrol bende oldu hep tedavi gördüğümüz doktor öyle yapın demişti bir de jel vermişti tedavi zamanında işe yaramamıştı çünkü doktor sadece parmak egzersizi verdi yapmak zorundasın başka yolu yok demişti olmadı bıraktık sonra internetten aparatı bulduk ve gerçekten çok faydasını gördüm şimdi jellede olsa p...nisi alabiliyorum hiç acı ağrı kan hiç bişey yok derin nefes alıp ıkın, alabilirsen aparat al öyle başla, hissetmiyceksin bile benimde denemediğim şey kalmadı emla, anestol, doktorlar ama tek tedavim aparatmış birz açık yazdım ama yardımcı olmayı çok istiyorum herkezin kurtulmasını umudunu kaybetme başaracaksın dualarım hep sizinle inşallah biraz olsun yardımcı olabilirim yazmak istediğim okadar çok şey varki bilemezsin lütfen kendi kendine çalış denemeler yap pes etme....
bana yardım edin ben bu hastalığı yenmelimiyim yoksa bitsin mi herşey.tabiki karar beniim inanın bunları anlatacak kimsem yok benim.
evet sizler durumumu anlatmıştım.eşimle boşanıyoruz.onun için cinsellik önemliymiş.neyse buraya kadarmı.ben vajinismusa yenildim.eşim değişmez artık.olan bana oldu.Rabbim durumumu görüyo hayırlısı.ne diyim
KIZLAR sessizcekimsesizce arkadasımız ve bebeği için tefriciye okuyoruz
gülsevdam 1000
wawes 500
snowflakeN 500
Elvan 400
dahlia34 400
perilerperisi 100
sessizcekimsesizce 100
beyazlale 444
geriye kalan 1000 tane
almak ısteyenler ?
19 temmuz perşembe duası yapılıcak ..
Ben henuz anlayamadim siteyi nasil kullanacagimi ama bu bolumun altina yazdigim icin tabi anlasilacaktir mevzu.Ben iki yildir evliyim ve sanirim vaginismus sorunum var bunu kendime henuz tam anlamiyla itiraf edememis olsam daHep demisimdir hayatimin her asamasinda ben neden hayati bu kadar zor yasiyorum!!! Ama tabi vardir hikmetleri bilemem. Bunlari okuyunca eminim bir cogunuz ayni seyleri dusununeceksiniz.
Herneyse roman gibi oldu. Sorun su ki benim cesaretim yok, burada tarif edilen egzersizleri ilk gunden beri biliyorum ama bir turlu yapmamiyorum yapmiyorum yada yapmak istemiyorum yada bilmiyorum emin degilim... Mesela esimin hic umurunda degil, ben hayatimda boyle rahat boyle genis bir erkek gormedim cok sukur mu demeliyim bilemiyorum. Belki onun bu mutevekkil tavrindan dolayi kendimi yormuyorum. Duygu ve deneyimlerinizi ogrenmek isterim bu vaginismus konusunda...Tesekkurler.
mrb canım hosgeldın aramıza;
bende evlılıgımın 3.yılında 9 ay once burada yenenlerdenım gıtmedıgım doktor kalmamıstı ama egzersızlerı bılfıgım halde yapmaya basladıgım an yapamayınca sıkılıp bırakıyordum ...burası cok farklı bır ortam burada sureklı aktıf ol yapmalıyım dıye dusun esın ıcın degıl kendı huzurun ıcın....
ınan bana bır basla gerısı cok kolay ve her egzersızınden sonra burada bızlere rapor ver baslarsan cabuk yenersın allahın ıznıyle...unutma vajınısmus bır erteleeme hastalıgı ve sen bu hastalıga yenık dusme mucadele et ve basar sonra goreceksın hayatında hersey nasıl duzene gırıyor...aklına takılan ne olursa olsun sormaktan cekınme....
sıte konusunda da zamanlar ogrenırsın cok kolay
Tesekkur ederim cevabiniz icin oncelikle. Aslinda bugune kadar ben de bu denli onemsememistim, cunku esimle birbirimizi seviyoruz, her sekilde sevebiliyoruz yani cok sukur. Bugun bir film izledim Friends with Kids adinda. Ve hayatimda birseylerin eksik oldugunu hissettim, bir bebegin. Sonra dusunmeye basladim uzerinde, dusundukce kendimi cok garip hissettim, kendimden ve esimden bir varligin olmasini cok arzu ettim hayatimizda.
Tesekkur ederim cevabiniz icin oncelikle. Aslinda bugune kadar ben de bu denli onemsememistim, cunku esimle birbirimizi seviyoruz, her sekilde sevebiliyoruz yani cok sukur. Bugun bir film izledim Friends with Kids adinda. Ve hayatimda birseylerin eksik oldugunu hissettim, bir bebegin. Sonra dusunmeye basladim uzerinde, dusundukce kendimi cok garip hissettim, kendimden ve esimden bir varligin olmasini cok arzu ettim hayatimizda.
Aramıza hoşgeldin ben de 2 yıllık evliyim aynı senin gibi düşünmüştüm yapamam diye ama bu site sayesinde denemelere başladım yavaş gidiyorum ama en azından oraya dokunmayı küçük bazı apartlar yerleştirmeyi az da olsa başarıyorum eşim ağustosta askere gidecek eğer daha çok zamanım olsa kesinlikle bu site sayesinde yenerdim ama yine de hergün çalışıyorum sana da tavsiyem hep aktif ol burada yardımlaşalım ben 2 gün sonra yolculuğa çıkıyorum 10 gün falan giremeyebilirim siteye (bu benim için büyük kayıp olacak üzülüyorum) ama burada sana yardımcı olacak çok arkadaş var sen ayna ve kegel egzersizleri ile başla ilk sayfadan oku canım.
Bak eğer eşin hep yanında olacaksa (beterin beteri var) benden moral bul ve hemen başla ben tam cesaretlendim eşim gidecek o gelene kadar inşallah bırakmam egzersizleri...
Arkadaşlar sizin kullandığınız mumlar ucu ince olup git gide kalınlaşıyormu yoksa tamamı kalınmı? Merak ettim de bendeki ince uçlu git gide kalınlaşıyor.
rıca ederım cnm ne demek...bıran once basla her gecen gun senın zararına ..dusunsene boyle nereye kadar yarım aıle olarak devam mı edeceksın?
Ben henuz anlayamadim siteyi nasil kullanacagimi ama bu bolumun altina yazdigim icin tabi anlasilacaktir mevzu.Ben iki yildir evliyim ve sanirim vaginismus sorunum var bunu kendime henuz tam anlamiyla itiraf edememis olsam daHep demisimdir hayatimin her asamasinda ben neden hayati bu kadar zor yasiyorum!!! Ama tabi vardir hikmetleri bilemem. Bunlari okuyunca eminim bir cogunuz ayni seyleri dusununeceksiniz.
Herneyse roman gibi oldu. Sorun su ki benim cesaretim yok, burada tarif edilen egzersizleri ilk gunden beri biliyorum ama bir turlu yapmamiyorum yapmiyorum yada yapmak istemiyorum yada bilmiyorum emin degilim... Mesela esimin hic umurunda degil, ben hayatimda boyle rahat boyle genis bir erkek gormedim cok sukur mu demeliyim bilemiyorum. Belki onun bu mutevekkil tavrindan dolayi kendimi yormuyorum. Duygu ve deneyimlerinizi ogrenmek isterim bu vaginismus konusunda...Tesekkurler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?