Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Son düzenleme:

KIZLAR sessizcekimsesizce arkadasımız ve bebeği için tefriciye okuyoruz

gülsevdam 1000
wawes 500
snowflakeN 500

Elvan 400
dahlia34 400

perilerperisi 100
sessizcekimsesizce 100
beyazlale 444
cileklipuding 200

geriye kalan 800 tane
almak ısteyenler ?
19 temmuz perşembe duası yapılıcak

2007 DE evlendim ve bende vajinismus denilen illetle 1,5 yıl uğraştım jinekolog,psikolog derken umudumu iyice kaybetmiştim ayrıca parmak egzersizlerini bırakın dokunduramıyordum parmağımı ve nihayetinde internette dr ulusoyu buldum ve sitesini sürekli takip ettim başarı hikayelerini okudum durdum ve bir gün aydın nazilliye gitmeye karar verdim murat beyden randevu aldım eşime anlattım murat bey tek çaremdi 1-2 günde bu işi çözebiliceğinin garantisi veriyordu ve dediği gibi oldu ilk görüşmemizde hipnoz yaptı o gece denedik olmadı 2. gün sabah gittiğimizde aparatla çalıştım ardından tekrar hipnoz ve o gecesi başardık..murat beye çok minnetrarım şuan 3 yaşında bir kızım var sayesinde ..

evet sizler durumumu anlatmıştım.eşimle boşanıyoruz.onun için cinsellik önemliymiş.neyse buraya kadarmı.ben vajinismusa yenildim.eşim değişmez artık.olan bana oldu.Rabbim durumumu görüyo hayırlısı.ne diyim

bana yardım edin ben bu hastalığı yenmelimiyim yoksa bitsin mi herşey.tabiki karar beniim inanın bunları anlatacak kimsem yok benim.

eşin madem doktora gitmek istiyor, bence gidin. ama vajinismus konusunda bilgili deneyimli birini bulun. kocan olacak hayırsız (kusura bakma sana vurduğu için ona çok sinirliyim), bunun bir hastalık olduğunu önce o kafasına soksun. tedavisi olan bir hastalık yüzünden seni boşamaya kalkması zaten geçerli olmayacak, zealea yazmıştı. yalnız bilgisiz bi doktora gidip de, bişeyi yok, kendini bıraksa olur diyecek biri çıkarsa karşınıza kaş yapılırken göz çıkarılmış olur. ne olursa olsun, çözümü olan bir hastalığı tedavi ettirmeden seni bir gerekçe bulup da boşayamaz. kararı verecek olan sensin. tedavi olup devam etmeli misin, yoksa bırakmak mı istiyorsun. her şey sana bağlı.

sadece mikisi miymiş derdi??? o zaman çıktığı yere kadar yolu var. allah seni korusun ve kollasın. her daim yanında olsun. keşke bir şeyler yapabilsek ama gecenin bir vakti şurda yorum yazmaktan başka elimizden bir şey gelmiyor. çok üzüldüm. allah yardımcın olsun... hakkında hayırlısı neyse o olsun...

canım 200 okudum bakalım bıtıtrsem yarın oburgun evde olursam bıter ..alırım yıne

Ben henuz anlayamadim siteyi nasil kullanacagimi ama bu bolumun altina yazdigim icin tabi anlasilacaktir mevzu.Ben iki yildir evliyim ve sanirim vaginismus sorunum var bunu kendime henuz tam anlamiyla itiraf edememis olsam da Hep demisimdir hayatimin her asamasinda ben neden hayati bu kadar zor yasiyorum!!! Ama tabi vardir hikmetleri bilemem. Bunlari okuyunca eminim bir cogunuz ayni seyleri dusununeceksiniz.
Herneyse roman gibi oldu. Sorun su ki benim cesaretim yok, burada tarif edilen egzersizleri ilk gunden beri biliyorum ama bir turlu yapmamiyorum yapmiyorum yada yapmak istemiyorum yada bilmiyorum emin degilim... Mesela esimin hic umurunda degil, ben hayatimda boyle rahat boyle genis bir erkek gormedim cok sukur mu demeliyim bilemiyorum. Belki onun bu mutevekkil tavrindan dolayi kendimi yormuyorum. Duygu ve deneyimlerinizi ogrenmek isterim bu vaginismus konusunda...Tesekkurler.

mrb canım hosgeldın aramıza;

bende evlılıgımın 3.yılında 9 ay once burada yenenlerdenım gıtmedıgım doktor kalmamıstı ama egzersızlerı bılfıgım halde yapmaya basladıgım an yapamayınca sıkılıp bırakıyordum ...burası cok farklı bır ortam burada sureklı aktıf ol yapmalıyım dıye dusun esın ıcın degıl kendı huzurun ıcın....

ınan bana bır basla gerısı cok kolay ve her egzersızınden sonra burada bızlere rapor ver baslarsan cabuk yenersın allahın ıznıyle...unutma vajınısmus bır erteleeme hastalıgı ve sen bu hastalıga yenık dusme mucadele et ve basar sonra goreceksın hayatında hersey nasıl duzene gırıyor...aklına takılan ne olursa olsun sormaktan cekınme....

sıte konusunda da zamanlar ogrenırsın cok kolay

Tesekkur ederim cevabiniz icin oncelikle. Aslinda bugune kadar ben de bu denli onemsememistim, cunku esimle birbirimizi seviyoruz, her sekilde sevebiliyoruz yani cok sukur. Bugun bir film izledim Friends with Kids adinda. Ve hayatimda birseylerin eksik oldugunu hissettim, bir bebegin. Sonra dusunmeye basladim uzerinde, dusundukce kendimi cok garip hissettim, kendimden ve esimden bir varligin olmasini cok arzu ettim hayatimizda.

Aramıza hoşgeldin ben de 2 yıllık evliyim aynı senin gibi düşünmüştüm yapamam diye ama bu site sayesinde denemelere başladım yavaş gidiyorum ama en azından oraya dokunmayı küçük bazı apartlar yerleştirmeyi az da olsa başarıyorum eşim ağustosta askere gidecek eğer daha çok zamanım olsa kesinlikle bu site sayesinde yenerdim ama yine de hergün çalışıyorum sana da tavsiyem hep aktif ol burada yardımlaşalım ben 2 gün sonra yolculuğa çıkıyorum 10 gün falan giremeyebilirim siteye (bu benim için büyük kayıp olacak üzülüyorum) ama burada sana yardımcı olacak çok arkadaş var sen ayna ve kegel egzersizleri ile başla ilk sayfadan oku canım.
Bak eğer eşin hep yanında olacaksa (beterin beteri var) benden moral bul ve hemen başla ben tam cesaretlendim eşim gidecek o gelene kadar inşallah bırakmam egzersizleri...

Arkadaşlar sizin kullandığınız mumlar ucu ince olup git gide kalınlaşıyormu yoksa tamamı kalınmı? Merak ettim de bendeki ince uçlu git gide kalınlaşıyor.

Son düzenleme:

rıca ederım cnm ne demek...bıran once basla her gecen gun senın zararına ..dusunsene boyle nereye kadar yarım aıle olarak devam mı edeceksın?

canım marketlerde satılan eskıden berı beyaz mum ucları ınce gerısı kalın

rıca ederım cnm ne demek...bıran once basla her gecen gun senın zararına ..dusunsene boyle nereye kadar yarım aıle olarak devam mı edeceksın?

Mrb arkadaşlar.Ben 1.5 yıllık evliyim ve evliliğimizin ilk aylarında ben de ilişkiye girmekten korkuyodum ve olmuyodu.Doktora gittiğimde vajinusmus olduğumu söyledi. Çok üzüldüm ve günlerce bu forumu okudum. Mum gerçekten başlangıç için iyi ama ben en çok daha sonra gittiğim başka bir drun verdiği anestol isimli kremin uyuşturmasıyla ve ardından su bazlı kayganlaştırıcı jel ile bu durumu aştım. Bir süre sonra ise bunlara gerek bile kalmadı arkadaşlar. O süreçte hep bu durumu aşıp diğer arkadaşlara da yardımcı olmak için bunları anlatmayı istemiştim ve Allah'a çok şükür ki şimdi bunları yazıyorum. Arkadaşlar ümitsizliğe düşmeyin inanın herşey rahatlamanızla alakalı ki ilk etapta mutlaka kremlerden yardım alın.Hem fiziksel hem de psikolojik olarak rahatlatıyo çünkü. İnşallah hepiniz bu durumu kolayca ve çabucak aşarsınız.

seçil hoşgeldin. çoğumuzun eşi çok anlayışlı zaten, o yüzden bu hastalık bu kadar uzuyor. ertelemeyi öğreniyoruz. ben de uzun süre hasta olduğumu kabul etmedim aslında biliyordum ne olduğunu ama bir türlü kabullenemiyordum. bu siteyi bulup da ilk parmak egzersizini yaptığım gün bacaklarım elimde olmadan titrediğinde kabullendim tamamen hasta olduğumu. sonra gerisi geldi, devam ettim egzersizlere ve mayıs ayında yendim. yenince anlayacaksın ki asıl evlilik o gün başlıyor. eşin de sen de değişiyorsun. madem bebek de istedin izlediğin film sayesinde, artık hep reddettiğin egzersizlere başlayıp bundan kurtulma vakti gelmiştir. sen başla burdaki herkes sana yardımcı olacaktır. ilk yapman gereken jinekolojik olarak sorunun olup olmadığını öğrenmek. bu konuda hiç doktora gidip göründün mü? anatomik bir sıkıntı var mı?

kızlar selam nabersiniz?siteye giremiyorum misaifirlerim vardıı burdada kimseler yokk kızlar ben hala 2.yi deneyemedim aslında rahatsızlığım geçti şükürr bugün yarın 2.denemeyi yapcam.aklıma bişe takıldı ben ilk denemeyi p..zfle yapmıştım ve baya tahriş etti acaba sistit ondanmı oluştu?ne dersiniz bide siz denemelerde p...f kullanıyomusunuz?sizce 2.denemede kullanmasammı?off ya bu hastalık beni okadar korkuttuki buluttan nem kapar oldum((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…