Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bulsun demirbaşlık sonnn!!! :)))) şiir yazıyom ya, devrik cümle kurdum seninçün :)) çok sevindim senin adına. bugün yarın haberini alıcaz inşallah. epeydir takip ediyorum ama kaç yıllık evli olduğunu görmedim hiç, kaç yıl olmuştu??

bir buçuk seneyi geti canım

canım geçmiş olsun Allah şifa versin şu an hiç kolay günler geçirmiyorsun bılıyorum evet ağlama üzülme de demeyeceğim, seni, aileni yargılamayacağım da...Ağla ,üzül acını içine atma ama biz reelde, yanında olmasakta buralardayız seni dinleyecek hep birileri var...unutma rabbim gerçekten en büyük acıları bile unutmak alışmak gibi ödüller vermiş bize..Biz insanız her şey iyi de kötü de bizim için...Sakın isyan etme inan bana her şey gibi bunuda atlatacaksın Allah sana ve tüm isteyenleri sağlıklı güzel bebişler versin hep güzel şeyler paylaşmayı nasip etsin burada ...geçmiş olsun ve kararın senın ve aılenın hakkında hayırlı olsun ınsallah canım kendıne dıkkat et Allah sana en kısa zamanda hayrılı sağlıklı bir evlat nasip etisn

ÇİLEKLİPUDİNG

canım çok duygulandım bana dua eden birilerinin olması beni unutmaman çok hosuma gıttı :) ben forumlara coook uzaktım sacma bulurdum samımıyetsız yalan sanal gelırdı ...Sadece sanal olduğu doğru ama insanalrın birbbiri için üzülmesi dua etmesi hissetmesi insan olmanın güzel yanını hatırlatıyor hepiniz sağolun

örtmenimmm sabah uyandm regl başlamamış gidip jel ve mezura aldık şimdi 7 cm en 8 cm uzunluk içmde =) hafif yanma oldu girerken jel farklı belki ondan bilmiyorum ama 15 dk beklycem böyle

selamlar
bi süredir daha dogrusu vajinismus olduğuma ikna olduğumdan beridir takip ediyorum forumu ve sonunda yazabiliyorum da. hikayem farklı değil birkaç farklı doktor, kabullenmeme, farklı bahaneler, boşanma ve eski eşle tekrar evlenme süreçlerinden sonra sitede tavsiye edilen egzersizler, umutlanma, hayal kırıklıkları, denemeler ve denemeler..egzersizler boyunca tam p.s boyutu olmasada daha ufak aparatları zarın içinden geçirebildiğim ve aslında içime birşeyler girmesine dair ya da başka korkularım olmadığını ve aslında kasılmadığımı farkettikten sonra yine vajinismus değil de 4 doktordan sadece birinin söylediği "zarın yapısı biraz farklı, biraz daha zor yırtılacak cinsten" yorumuna inanmaya başlama.
dün olan son denemede ise çok acı, ve ardından gelen hafif kanama.

acaba bi doktora daha görünmeli miyim?

merhaba öncelıkle geçmiş olsun merak ettiğim farklı doktor dediğin doktorların yorumu ne oldu anatomık bır sorun yok degıl mı ?eger yoksa bu sadece senın ınanmak ıstedıklerın okumussun zaten hepımız aynı seylerı hıssettık benımkı kesın kapalı farklı mumkun degıl oraya bırsey gıremez sonra parmak gırer ıkncı asla gıremez orda yer yok baska:) bunları hepımız yasadık eger doktor yanı bır kac doktora gıttysen ve anatomık bırsey yoksa egzersızlere devam etmelısın

kusura bakma işteyim hızlı okuyup cevpladım :) sen almıssın sonucta aparatı ınce de olsa gercekten kasılmıyorsan gırıs oluyorsa ama acı duyuyorsan evet farklı bır doktora daha gıdebılırsın bence

Aykurtcum artık sen fınısh bılıyorsun dımı :)
sevdıgın bırıcık kocanla artık senı bır gerdeğe gönderebılsek nasıl olur canım :)
esıne soyle kendını yormasın bugun dınc gelsın bakimmm eve :)
kotu ruyalar bılıncaltındna kaynaklanıyor salla gıtsın canım sen egsersızdekı basarına odaklan ve sonuca inşallahh

Mrh ben uzun zamandr takip ediorum siteyi ama uye olamamstm destek moral cesaret ee birazda akil istiyorm bende 15 aylik evliyim ama iliskiye giremedm gitmrdigim dr denemedigim sey kalmadi ailelerde bilmio en sonnda ankaraya gittim tedaviye aslaa yapamam dedigm seyleri 4gunde yaptm inanamadm kendime moralmde duzeldi kayseriye dondm iste o an tekrar mahvoldm esimle iliskiye yine giremedm o kadarda para verdk egzersz bende yapiorm ama deneyelimmi lafini duyunca offfff yardm lutfn

örtmenimmm sabah uyandm regl başlamamış gidip jel ve mezura aldık şimdi 7 cm en 8 cm uzunluk içmde =) hafif yanma oldu girerken jel farklı belki ondan bilmiyorum ama 15 dk beklycem böyle

oooh yandan yandan çok sevindim, harikasın. herkes azmini örnek alsın. her türlü koşulda itinayla egzersiz yapılır

dayanabiliyorsan daha da uzun beklet. çok faydasını göreceksin. bitirirken de hep ıkınarak çıkartıp geri it. böylece gitgele alış, sonrasında elinle çekip iterek gitgel de yaparsın. ramazan girmeden seni bir gelin edeydik, valla süper olur, hızın çok iyi cumaya 10cm e gelmiş olursun sankim. hadi bakalım kolay gelsin, bir acayip zor yarış

valla eşimin o çocuk gibi küsmelerindense her türlü acıya razıyım oyuncağı alınmış bebek gibi dudakları büzüyor olmayınca. artık uzasın istemiyorum. en fazla 20 kez git gel yapabildim yine tahriş etmekten korkuyorum bugün son denememde sondan 1 önceki aparatımı denemeye çalıştım 9 cm kadardı en son denediğim ama sadece ucu oldu 3 cm kadar girdi fazlasını alamadım. en büyüğü 12 cm. 4 farklı aparat yaptım cumaya kadar 12 ye geçmeye çalışacağım.

Kendimi çok kötü hissediyorum.. sabah sabah dr kan testi derken jelide aldım eve geldim ve 20 dkk zor yapabildim hatta yapaamdım alttarafı 1 havlu sarmıştım kalınlığa sanki içimde yuvarlak yuvarlak bişeler var gibi hissettim parmağımlada değince cidden dün mutluyken bugün nerdeyse tekrara kulak çöpüne geçcem ne yapsam kii...o ffff sıkıldım bunaldım yoruldum usandım.......... yardım yardım yardım....

en iyisi kalkim temizliğimi yapayım evi temizleyim yemek sonra belki.... ama aynaları kırcam cidden okadar bunalıma girdim bugün neden ki
ne olur dua edinnnn bari kademe kademe ilerliyim hemen kurtulamaycağmı anladımda anlamasına sanki geriliyorum gibi... üstelik akşamda eşim moralimi bozdu boşver okuma oraları dedi tartıştı benle kesinlikle ona katılmıyorum... bu erekler hep mi böyle gıcık oldum... sen okudukça iyice gerileme yaşıyon dedi inanılmaz daralttı beni(gıcık insan ne olacak) ne olur help help hel
1 saate gircem nete cidden azcık dua edin gelir belki ALLAHIN İZNİYLE inşlh kaldı zaten 1 günümüz ramazana sanırım yapaamycam ramazandan sonraya sarkacak offf offff

merhaba, hoşgeldin. kasmıyorsan acı olmasının başka sebebi olmalı. 4 doktordan sadece 1inin kızlık zarı farklı demesi ilginç. onlar bu konuda bizden çok daha bilgililer ama bazıları da işi ticarete dökmüş, operasyonla kızlık zarını alalım gibi şeyler söyleyip para kazanıyorlar. senin durumunda ilişki olduysa vajinismusu yendin demektir. azıcık gelen kanama belki de kızlık zarındandır, devamı gelmezse korkacak bir şey yok. çok acı duymanın iki sebebi olabilir birisi kasmıyorum desen de kasmışsındır (kendimden biliyorum, hastalığı hiç konduramadım ve kasmadığımı düşünüyordum), ikincisi ise disparoni. yani ağrılı cinsel ilişki. buna sebep olan vulvar vestibulit sendrom diye bir durum var. küçük bir operasyonla çözülebiliyor. burada bunu yaşayan violett diye bir arkadaşımız var. operasyondan sonra egzersizlerle o da yendi. madem bu kadar acı duyuyorsun ve kasmadığından eminsin bence bir kez daha doktora görünmende fayda var. sonuçta bizler doktor değiliz ve sorunu burada yazarak tespit edemeyiz. dilerim bir an önce muayene olur kafanda da bu işi bitirebilirsin.

bırrrraaavvoooo, diyorum başka bir şey demiyorum benim eşim de aynıydı merak etme. bunların hepsi mızmız. sen bunu kendin için yapıyorsun eşin için değil. sağlıklı bir kadın olacaksın inşallah.

12cm süper bir ölçü onu yapabilirsen harika olur. ben kendime 10cm hedef koymuştum, daha büyüğünü gözüm kesmedi yapamam diye, 10cm yaparsam mikiyi de yaparım dedim, beynimi buna şartladım ve öyle oldu 10cm rahat olursa sende, deneme yapabilirsin. deneme başarısız olursa 11-12 diye devam edersin. unutma her zaman moralimiz yüksek, hiçbir zaman umutsuzluğa kapılmak yok.

ahhhhhh ah inşaallah... canım yeni girdi eşim işe nasıl yormasınki... belkide ettiğimiz dualar önümüzü açıyordur... hep farklı bi iş bulsak demiştik ALLAH ım nasip etti.. şimdi gözleri gülüyor aşkımın ve ben de onu öyle görünce neşeleniyorum mutlu oluyorum ve de cesaretim geliyor kuzum... bugün başka bi işimiz çıktı ama tam belli değil.... ay inşaallah gitmeyiz oraya benim aklım fikrim kocişte :))

yarın regl başlamazsa 9 u tekrar deneyeceğim taktım kafaya olacak olacak başka yolu yok bekle bekle nereye kadar. 12 den bende emin değilim ama bi heves aparat dolduruyorum evi işte

yarın regl başlamazsa 9 u tekrar deneyeceğim taktım kafaya olacak olacak başka yolu yok bekle bekle nereye kadar. 12 den bende emin değilim ama bi heves aparat dolduruyorum evi işte

12yi rafa kaldir, kosullama kendini. max. 10 cm bu is icin yeterli cünkü aparatlar sert, sert olduklari icin aslinda daha zor. kücük boyu bekletip 9'a gec ilk basta minik yanma olabilir, bekle sevdigin bir sarkiyi söyle, nakarata gelmeden hehe yanma sizi vb. gecer zaten.

hehe horon teperken mesela sevindim şimdi yahu çünkü 9 un ucu oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…