- 13 Mayıs 2011
- 1.422
- 5
- 66
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #114.681
acaba aykurt'un halayini önden ceksek, halay hatrina deneme yapar mi?
ne o kurtlarınız çoğaldımı kıss daha yenmeden halayımı çekeceksiniz maaşallah... ALLAH ım dün öyle heyecanlıydım ki... hayırlısı inşaallah bugün olurda ramazan aferesi halay çektiririm size kurtlarınızıda bir güzel dökersiniz hehe
çifte halay çekeriz belkim belli olmaz
yarın regl başlamazsa 9 u tekrar deneyeceğim taktım kafaya olacak olacak başka yolu yok bekle bekle nereye kadar. 12 den bende emin değilim ama bi heves aparat dolduruyorum evi işte
iyi yapmışsın :))) kafana takıp azmetmen, zafere çok yakınsın demek zaten. reglin geçince ramazan filan bahane etme, eğer tutuyorsan orucunu açtıktan sonra egzersiz yapabilirsin sanırım. bayrama mutlu gir, bu derdi at üstünden. ramazan gelinimiz de sen olursun belkim, haydi bakak
inş. örtmenim 2 saat egz yaptım bugunlük yeter di mi. egz akşamları yapamıyorum banyoda filan 5 dk ancak.beyefendi hoşlanmıyor görmekten gereksizmiş..o uyuyunca filan yaparım artık. aykurttan önce ben gelin olcam banane banane ( böyle diim de gaza gelsin )şaka bi yana da ayakkabısının altına adımızı yazar inş bi an önce yener de .
Takma, umutlu ol. Burayi buldun. Senin gibiydik bizler de. Biz nasil yendiysek, sen de yenebilirsin. Basari hikayelerimizi yazdigimiz bir baslik var, orayi okumani tavsiye edeyim. Bol bol kegel egzersizi yaparken, oku. Bayrama kadar halledersin. Gayet makul hatta uzun bile denilebilecek bir süre. Sen kararini verirsen, buradaki herkes sana elinden geldigince yardimci olur.
http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...-oykulerimizle-birbirimize-destek-olalim.html
Hmm kizlik zari denen sey incecik bir zar, ve vajen girisinin biraz ilerisinde nasil desem böyle dantel gibi bir sey. Ya daire ya da hilal seklinde. Ortasi bosluk. Kapali bir perde degil. Egzersiz yaparken orayi esnetiyoruz. Bir cogumuzda kanama olmadi. Cünkü esnettik. Ama olanlar da var. Kanama dedigimiz de bir iki damla pembemsi kan ya da akinti. Bu konu güvenle ilgili olabilecegi icin yorum yapmiyorum, kimi insan takiyor ve fakat vajinismusla gecen evlilik yaninda aslinda cok önemsiz kaliyor. Esini bu konuda bilgilendirebilirsin. Bu senin kararin.
inş. örtmenim 2 saat egz yaptım bugunlük yeter di mi. egz akşamları yapamıyorum banyoda filan 5 dk ancak.beyefendi hoşlanmıyor görmekten gereksizmiş..o uyuyunca filan yaparım artık. aykurttan önce ben gelin olcam banane banane ( böyle diim de gaza gelsin )şaka bi yana da ayakkabısının altına adımızı yazar inş bi an önce yener de .
kapını kapatıp yatak odasında yap. o da salonda tv izlesin. benim eşim evdeyken ben de yapamıyordum egzersiz, istemiyordu, ben de çekindiğimden hafta sonlarını hep atladım, hafta içi yapabildim. baktım olmuyor, sonlarda artık dediğim gibi yaptım, kapıyı kapatmıyordum ama gelme odaya diyordum, gelmiyordu
hadi bakalım 19 temmuza 2 gelin yazdım. biri sen biri aykurt. perilerperisi ve masalll da aklımdalar. bekliyoruz efenim, oyalı mendil elimde, haa dediniz mi halay çekeceğimdir :))) (kendimi mustafa keser gibi hissettim)
Beni de listeye alın kızlar bayramda bu sorunu kesin kez yenmem gerekiyor çok taktım kafaya kocam askere gittikten sonra kendimi daha kötü hissettim daha önce bununa şavaşmadığım için boşa giden zamana acıdım, bir de bu kegel egzersizlerinin olduğu sayfa nerede canlar yaa bulamadım ben...
bu topiiğin 1. sayfasında canım.
mesajımı aldın mı ? mesaj gitti mi gitmedi mi anlamadım donuyor sayfalar
Beni de listeye alın kızlar bayramda bu sorunu kesin kez yenmem gerekiyor çok taktım kafaya kocam askere gittikten sonra kendimi daha kötü hissettim daha önce bununa şavaşmadığım için boşa giden zamana acıdım, bir de bu kegel egzersizlerinin olduğu sayfa nerede canlar yaa bulamadım ben...
alın size ayakkabımın altıEki Görüntüle 467238
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?