Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

acaba aykurt'un halayini önden ceksek, halay hatrina deneme yapar mi?

ne o kurtlarınız çoğaldımı kıss daha yenmeden halayımı çekeceksiniz maaşallah... ALLAH ım dün öyle heyecanlıydım ki... hayırlısı inşaallah bugün olurda ramazan aferesi halay çektiririm size kurtlarınızıda bir güzel dökersiniz hehe

çileklim bugünkü aldığım 100 üde okudum ALLAH ım kabul eder de inşaallah hepimize mutluluk kapılarını açar ramazan arefesinde...

yarın regl başlamazsa 9 u tekrar deneyeceğim taktım kafaya olacak olacak başka yolu yok bekle bekle nereye kadar. 12 den bende emin değilim ama bi heves aparat dolduruyorum evi işte

iyi yapmışsın :))) kafana takıp azmetmen, zafere çok yakınsın demek zaten. reglin geçince ramazan filan bahane etme, eğer tutuyorsan orucunu açtıktan sonra egzersiz yapabilirsin sanırım. bayrama mutlu gir, bu derdi at üstünden. ramazan gelinimiz de sen olursun belkim, haydi bakak

inş. örtmenim 2 saat egz yaptım bugunlük yeter di mi. egz akşamları yapamıyorum banyoda filan 5 dk ancak.beyefendi hoşlanmıyor görmekten gereksizmiş..o uyuyunca filan yaparım artık. aykurttan önce ben gelin olcam banane banane ( böyle diim de gaza gelsin ) şaka bi yana da ayakkabısının altına adımızı yazar inş bi an önce yener de .

kıssss kovalarım bak seni ben ayakkabıyla mı dolaşıyom evde kuzum ı ııııııııııııı...

ben yenerimde seni bilemem hıh yenemez kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yenemezkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii(şaka şaka bende seni gaza getiriyim kıss... geçen aylarda yenen arkadaşlar vardı liste hazırlarken biri bana diyordu ben ondan bir saat önce yendim beni önce yaz gibisinden çok gülmüştüm... hadi bakalım öncede olsa sonrada olsa olsun daaaaaaaaaaaaa

Teşekkür ederim zaten en çok yaptığım bol bol okumak, kendimi rahatlatmak istiyorum... Evet zaman var, ama sonucu da güzel olur inşallah...

Aslında çok da problem değil benim için ama işte her şeyin mükemmel olmasını isteyen insanlarız yaa zaten o yüzden böyle hastalıklarla boğuşuyoruz... İnsan ister istemez bir şey olur mu diye kendine soramadan edemiyor, ama eşimi bilgilendirebilirim bu iyi fikir...

Beni de listeye alın kızlar bayramda bu sorunu kesin kez yenmem gerekiyor çok taktım kafaya kocam askere gittikten sonra kendimi daha kötü hissettim daha önce bununa şavaşmadığım için boşa giden zamana acıdım, bir de bu kegel egzersizlerinin olduğu sayfa nerede canlar yaa bulamadım ben...

kapını kapatıp yatak odasında yap. o da salonda tv izlesin. benim eşim evdeyken ben de yapamıyordum egzersiz, istemiyordu, ben de çekindiğimden hafta sonlarını hep atladım, hafta içi yapabildim. baktım olmuyor, sonlarda artık dediğim gibi yaptım, kapıyı kapatmıyordum ama gelme odaya diyordum, gelmiyordu

hadi bakalım 19 temmuza 2 gelin yazdım. biri sen biri aykurt. perilerperisi ve masalll da aklımdalar. bekliyoruz efenim, oyalı mendil elimde, haa dediniz mi halay çekeceğimdir :))) (kendimi mustafa keser gibi hissettim)

seninki iyiymiş yine bu annesinden ayrılmayan bebekler gibi başımda bekle diyo ya mutfak topluyorum gel sonra yap diyo beraber oturacakmışız sıkılıyormuş yalnız .odaya da cekilemiyorum akşamları ve haftasonları benm için de yalan oluyor yani artık gündüz ne kadar yaparsam o kar.kaç gündür kaçıorum zaten deneme yapmaya kalkar diye bugun nasıl kaçıcam bilmem

bu topiiğin 1. sayfasında canım.

canım bi de eşin askerde demek. kendi kendine kafana daha çok takmışsındır tabi ister istemez. ben egzersiz bile yapmadan yenenlerdenim ama tabi benim durumumda hiçbir şey yapmadan yenen hiç arkadaş yok sanırsam burada. benimki de işte nasıl olduysa artık:) egzersiz yapabilme cesaretin varsa çok büyük ilerleme kaydetti buradaki arkadaşlar ben buraya katıldığımdan beri. istikrarlı devam edersen sen de başarırsın canım inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…