Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bende egzersize baslamak istiyorum aparatlari doktor mu veriyor

slm..bazı arkadaşlar internetten filan dilatör set sipariş ediyor ama birçoğumuz kendi aparatlarımızı kendimiz yapıyoruz. göz kalemi ,allık fırçası , bakkal mumu,pasta mumu gibi şeylerden inceden kalına aparatlar hazırlıyoruz bunlara peçete ve streç film sarıp prezer.. takıyoruz kayganlaştırıcı jel ile egzersiz yapıyoruz.. cm cm ilerleyerek maximum 10-11 cm rahatça alınca tamamen hazır olunca ve p..s denemesi yapıyoruz.

olsun canm benım musaıt bı zamanda yaparsın ve en kısa zamanda kurtulman umudıyle.kız olacak dıye nerden vardın o kanıya attlım.Dbenım ıcın hıc farketmez hayırlısı olsun .D,

Hhahha tatlim benimkiside vajili hissiyati :))) bilmem icimden ole gecti yoksa saglikli olsunda farketmz sagsalim kycagina alir bizlere umut olursn ins..

canım kendinde hazırlayabilirsn...mumlarla...mumu alı üzerine peçete sar..daha sonra strec filmle sar...en son przrvtf tak...boy boy hazırlayabilirsn..

Tatlim ben aparatla calisiorum ama burdaki arkadaslarn tavsiyeside guzel mum gibi.benim tavsiyemde baslamadan once emla kremle vajen agzina masaj yapiorum sonra aletun ucuna emla diger tarafa da bepanthen suruyorum dr bana bunlari tavsiye ettii bide eger kayganlastirici olsn diosan kesinlikle su bazli olsn dr x'tiva idi sanirim bunu verdi banna

hepımıze hayırlı iftarlar hayırlı ramazanlar bu mübarek aya kadar kurtulmak ıstıordum ama olmadı umarım içinde kurtulurum ben ve bütün arkadaslar çifte bayram yaparız amiiiin hepinize sımdıden afıyet olsun allah kabul etsın .......

canım bnm kınamakla ne alkası var...Allahım tez zamanda bu sıkıntıdan kurtarsın hepimizi....(amin)

Tatlim dr gitmekte fayda etmio ben gittimde noldu sen buradaki yazilanlari yapmaya cals dr da aynisini milyarlara yaptirio sonuc mu esinle yapamiosun birdakileeri yap yeter ben suan biraz kirginim dr kesin dedi yuzde yuz dedi ufff sen burdaki egzersizlern basina gec vakit kaybetmeden yani gecelimmm

Saol tatlim destegin icin msj aldm 100 olmadan atamiomusum aynen dediklerindenim :) yerli mali :) ins yenicez hep birlikte gobuslerde bebek dolcak :)))))

arkadaşlar ben yenı üyeyim.aslında uzun süredir siteyi takip ediyorum.eski üyelerin yazdıkları ve başarı hikayeleri bana güç verdi.

6 yıldır bu vajı belasıyla ugraşıyordum.ugraşıyordum diyorum sonunda bu beladan kurtuldum.

10 temmuzda murat ulusoy a gittim.13 temmuzda bu iş bitti:)benimki yogun programda değildi.normalde 1,5 gunde bitiyor.

giderekn cok tedirgindim,ancak oraya gidince inanamıyorsunuz.benki kesinlikle ne parmak ne başka birsey yapabiliyordum.

doktora gittiğimde daha ilk gun aparatı içime aldığımda sevinçten ağladım.gerçekten inanamıyorsunuz.

bence hiç düşünmeden murat bey e gidin derim.ben ki şimdi 6 yılıma yanıyorum.

ben başardım,darısı bu derde sahip olanlara:)

haklısın valla canım ne diyim...o zaman ne yapıorz...hız kesmeden egzersizlere dvm ediorz

tebrikler, ben de o doktora gidip yenememistim ama kötü anmadigim ender doktorlardandir.

sağol canım.benimki çok yeni zaten.şimdi 1,5 ay boyunca egzersizlerede devam edeceğim.ben yandanda deneyim.ödevler var yani:)sen sonrasında cözdün mü sorunu?

evet, 6.5 yil aradan sonra 2.5 ay önce burasi sayesinde yenebildim. süre bakimindan benzedigimiz icin sevincini cok iyi anliyorum. ödevlere devam et =)) umarim yakinda alisirsin, yillarin actigi yaralari sararsin. basin dik, hafiflemis yükünle mutlu huzurlu devam edersin evliligine =)

Ramazan geldi hosgeldi.Ramazaniniz hayirlara vuslatlara vesile olur insa hem dunyevi hem uhrevi..Egzersizlere devam edebilenlere ne mutlu. Bizim burda neredeyse her aksam iftarimiz var simdiden programimiz hazir. Ondan dolayi egzersiz yapmak neredeyse imkansiz. Aksam iftar , akabinde teravih, eve 1 e dogru geliyoruz, dun oyle oldu mesela. Insa Ramazani duayla gecirip sonrasinda inancla egzersizlere yogunlasabilirim,,,

Sorum olacak bende dr gittim 25gun once ankarada suleyman en uzmani dediler arastrdim gittim iyi has bicok seyi yaptim aparatla ama esimle yapamadim ben esimsiz gittim sen esinlemi gittin ne kadar ucret odedin afedersin ama olmaddigi icin okadar paraya kiyamiyorum suan

kızlar ya biz illa10 ya da 11 olmadan deneme yapmıorzya bunu penis kalınlığına göre mi yapıorzz...yani p..s 10sa ilk önce 10luk aparat deneyipte mi sonra p...si alıorz...

moralim bozuldu ya...daha kalnsaa ne yapacağz...

canım çok sağol amin inşallah.. bebek düşünüyosun ya nolur önce doktora git planlı olsun tahlilleri mutlaka yaptır..

canım geçmiş olsun ..........................
sağol canım..

canımmmmm coook gecmıs olsun rabbım saglıklı bı melek göndersın tez zamanda ınsallah....
teşekkürler umutcum.. amin inşallah..

inşallah bak ne güzel Rabbim seni seviyomuş ki ramazanın güzelliğinden yararlanabiliyosun benim şuan kanamam oluyor ne oruç tutabiliyorum ne namaz kılabiliyorum... inşallah 6-7 gün sonra ben de başlayabilirim...

moralini bozma genelde p..s 11-12 cm filandır .. p..s boyuna yaklaşınca deneme yapmış oluyoruz yani 1-2 cm kalın olmasından bişey olmaz çünkü sert bir aparat oraya giriyorsa p.ss çok çok kolay giriyor çünkü vaji yapısı aparata göre değil p..s e göre ayarlanmış gibi sanki.. 10 cm sert bir aparat giriyorsa 12 cm olan p..s bile kolaylıkla giriryor onlara takılma sen egzerszlerie devam etmeye çalış...

esımızın ölcusunu hemen denemıyoruzkı once 6 7 cm derken her defasında 1 cm kalınlastıyoruz yada yarım cm en son esle deneme oncesı
onun olcusunde aparat deneyıp sonra esle yapınca basarı oranı fazla oluyor canım

canım daha az cm lerle yenenlerde oldu önemli olan kendini hazır hissetmen.
biz bazen aparatı aldığımızda tamam ya p..s de alırız diyoruz hemen denediğimizde yapamayınca üzülüyoruz.
gerçekten hazır olmak önemli.
on cm çok güzel bi aşama 11-12 yi denersen daha iyi olur tabi. beynimiz daha kolay kabulleniyo p..s yi alabileceğini.
çünkü arada fark yok diyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…