Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

çok geçmiş olsun. bende de bel fıtığı var ya. alıştım canım ama pozisyon değiştiremiyorum ben ya
zevk varmı yokmu bilmiyorum

kimsede yokmus nerdesıız kızlar orucu uykuyamı tutturuonuz yooksa... saka saka yaaa of sinir oldum kac gundur bu laptop ta sorun var kapanıp duruo pek burda olamıom o yuzden facaaaaar yıne yoksun sen nerdesın msn aç hiç olmazsa cnm....

yoksun nasılsın canım iyisin insallah..... ya kızlar bu arada ben bu gece rüyamda boyna bebek doguruodum hayırdır ınsallah yaaa bı tane dogurdum kız sonra yıne hamılesın dıolar karnım şişio bı bakıorum karnıma bebegın kafasını elını fılan görüorum doktorumda kim biliomusunuz yeşim yerçok ha ha....ama bi türlü dogurtamadı ıkıncı bebegı elini uzatıo ben tekmelıom uzatıo ben tekmelıom hayırlara karsı ınsallah ......

umutcum çok güzel rüyan doğum yapmak sıkıntıdan kurtulmak demektir.hadi hayırlısı sende şu vajiden kurtuluyosun .rüyanın tabiri bu.

rüyaların en güzel tabircisi annem derdıkı sakın kötüye yormayın ne ye yorarsan o cıkarmıs ınsallah yordugna cıkar yaaa sana cok tesekkur edıorum canım gönülden ama yapamıorum ben neden bu kadar cesaretsız ve korkagım anlamıorum neden ben senın hıkayenı bılmıorum canım 3 cocugun var coooook oncedenmı vajıydın ne zaman kurtuldun öbür sayfada da hıkayenı aradım özellıkle ama rastlamadım canımmm

buralar bakarken 2 3 ay sizleri okudum ve çok üzüldüm.işte bende size manevi olarak destek veriyorum.sizinle seviniyorum sizinle üzülüyorum .kuzularım benim.ama sıra sende inş. bebişim allahın izniyle sen ramazan gelini olcen.

bılıomusun gercekten verıosun bundan emın ol canım ablacım benım bende cok özel bi yerin var nıe bılmıorum senın yazını okuyunca duygulanıorum hemencık cıleklım senın dualarına cok önem verdiğnıde bılıorum inşallah inşallah bende ramazan gelını olup bayramda cıfte bayram yasarım amiiiiiin

aaaaaa tahmın etmedım deıl ama bılıomusun ama sonradan yok cnm o zaman burayı nasıl buldu dedım ıcımden hakkaten nası buldun ne guzel 3 cocuk allah bagıslasın hepsını

amin kuzum rabbim sizede versin inşallah.6 mayısta çileklime çok dua ettim o gece o çok ağlamış ve rabbim onu o sıkıntıdan kurtardı ve siz artık benim manevi kardeşim oldunuz.

sen herhalde kayınvalidenle oturuyorsun.oda biraz sıkıntılı veriyor .aman odan ayrıya orada çalış Allah tez zamanda seni kurtarsın ve sana çok güzel bir ev versin. orada mutluca yaşa kuşum.AMİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…