- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #115.161
İyiyim canim sen nasilsin gule gule oturun yeni evinizde insallah:) bebekte olur takma kafaya canim bendede bisey yok daha belimi sakatlamistim uzun sure iliskiye giremedim doktorda simdi hamile kalamazsin dedi bekliorum napiim :S Sen alistin mi canim ? Zevk fln alabiliomusun? :26:
canım çok sağol amin inşallah.. bebek düşünüyosun ya nolur önce doktora git planlı olsun tahlilleri mutlaka yaptır..
.....
umutcum çok güzel rüyan doğum yapmak sıkıntıdan kurtulmak demektir.hadi hayırlısı sende şu vajiden kurtuluyosun .rüyanın tabiri bu.
misafir yok allahtan vazgecmısler ama ben aynıyım savsaklıorum işime gelior cunku yapamıorum ben kendı ırademle oraya bsey sokamıcam sanırım bılmıorumiyiyim çok şükür sen nasılsın bitanem.nasıl gidiyor çalışmalar misafirler gittimi?
canım ben vajili değilim .23 yıllık evliyim.42 yaşındayım .3 tane evladım var.rabbime emanet.
ne zamandır giremiyorum topiğe yenen varmı?
buralar bakarken 2 3 ay sizleri okudum ve çok üzüldüm.işte bende size manevi olarak destek veriyorum.sizinle seviniyorum sizinle üzülüyorum .kuzularım benim.ama sıra sende inş. bebişim allahın izniyle sen ramazan gelini olcen.
aaaaaatahmın etmedım deıl ama bılıomusun ama sonradan yok cnm o zaman burayı nasıl buldu dedım ıcımden hakkaten nası buldun ne guzel 3 cocuk allah bagıslasın hepsını
bi ben kaldım cnm tohumluk oda artık sen hesapla yenenleri cok oldu yenen son zamanda ama ısım ısım sayamıcam en son aykuuuurt canım.....
dur ben sana gaz verem.UMUTUMUT
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?