Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ne güzel böyle yardımcı olan bir sürü insan var. benim böle bi siteden haberim yoktu. o kadar kötüydüm ki kimseyede söyleyemiyodum. dertleşemiyorum içime atmaktan bir hal olmuştum. bu site çok güzel yaaa. birde yenenleri okuyorum sanki kendim yenmiş gibi bi kere de mutlu oluyorum. o kadar çok çektim ki allah kimseye vaji vermesin. olanlarda biran önce kurtulur inşallah..

Hayir canim.. giden kimse yok.. Sadece burdaki konu sapmasin diye açtim.. hamile kalmak isteyenler paylasmak istediklerini orda paylasabilirler artik.. :)
Hayirli olsun cnm topigin kalici olsun insallah ...
sen nasılsın?............

Kurtulmadan tam anlamiyla iyiyim demek yalan olsada iyiyiz yine sukrolsun bugunumuze yoksun sen nie gelmiosun...

geldimya işte burdayım.kafam çok karışık birazda moralim bozuk.

Hayirdir canim niye kafan karisik? moralini bozan ne? Neyi bekliyosun.. Durumundan bahsedermisin, seni biliyorum ama durumunu bilmiyorum.. uzun süredir evliydin demi? egzersizide bitirmistin? Neden bekliyosun hala

Niee cnm ozel deilse tabi merak ettim hayidiir...

canım eşimle ufak bi tartışmamız geçtide.en ufak şeyde ben içimden hep vajiye bağlıyorum.

Hayirdir canim niye kafan karisik? moralini bozan ne? Neyi bekliyosun.. Durumundan bahsedermisin, seni biliyorum ama durumunu bilmiyorum.. uzun süredir evliydin demi? egzersizide bitirmistin? Neden bekliyosun hala

canım beni biliyorsun.aynen dediğin gibi uzun yıllar oldu.artık çok yoruldum.bunları düşünmekten kafam çok karışık,akşam biraz eşimle sorun vardı...niyemi bekliyorum bir bilsem ..benim bilinçaltım hiçbişeyi kabul etmiyor sanırım...

QUOTE=kemre;25679932]Canım ne oldu, neye moralin bozuk. Sen şu vajinusmus sorununu iyice uzattın ama[/QUOTE]

haklısın canım...elimde olsa keşkede uzatmasam artık...

ya su kucuk sımgelerı nası yapıyosunuzzz:17

bende yok yaaa kac msj olması gerejıyokı acabaa

Önce vajinusmusu yenmeye çalissan diyorum smiley'i halayini çekecek oldugun zamana saklasan diyorum hiiii??? kizlar egzersizcilerimiz sizcede çok tembellik yapmiyorlarmi?? kulaklarini çekmek lazim artikin sabrim tükenmeye basladi

Buradan ayarlayabilirsin simgeleri

yukarda KULLANICI KONTROL PANELI 'ne gir
sonra sol kösedeki ayarlarimdan ; seçenekleri düzenleye gir..
Sonra scroll yap asagiya orda; Cesitli seçenekler var ; MESAJ EDITÖRU ;
Gelişmiş Düzenleyici - WYSIWYG Editörü
Basit Editör - Sadece text alanı
Standart Editör - Toolbar
Bende 3. seçilmis duruyo canim ; Standart Editör - Toolbar bu

son olarakta degisiklikleri kaydet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…