- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #115.721
HEHEHE AKSAM GİDERKEN ALCAM EN İYİ SONUC İÇİN SABAH İLK İDRAR DAHA İYİ DEMİ
evet ilk idrar daha iyi sonuç veriyo. bu arada benim sonuç silik çıkmıştı yani silik çıkarsada yüzde 99 hamilesin korkma..
evet ilk idrar daha iyi sonuç veriyo. bu arada benim sonuç silik çıkmıştı yani silik çıkarsada yüzde 99 hamilesin korkma..
KIZ BENİDE HEYECANLANDIR DIN ŞİMDİ BEN ADET OLCAGIM ZAMAN SAKİ AŞAĞI ACIK GİBİ OLUYO SİZEDE OLUYOMU BİLMİYORUM BİDE SOL GÖĞSÜMÜN İÇİNDE TOPAK VAR HER AY BÖLE OLUYODU BU AYDA BÖLE SEN DE NASILDI
KIZ BENİDE HEYECANLANDIR DIN ŞİMDİ BEN ADET OLCAGIM ZAMAN SAKİ AŞAĞI ACIK GİBİ OLUYO SİZEDE OLUYOMU BİLMİYORUM BİDE SOL GÖĞSÜMÜN İÇİNDE TOPAK VAR HER AY BÖLE OLUYODU BU AYDA BÖLE SEN DE NASILDI
ben adet olcağım zaman sadece kasıklarım ağrıyodu. hamile kaldığımda kasık ağrısı değilde değişik bi ağrı vardı meğer gaz ağrısıymış. hamilelikte ki gaz ağrısı çok değişik oluyo.
ben adet olcağım zaman sadece kasıklarım ağrıyodu. hamile kaldığımda kasık ağrısı değilde değişik bi ağrı vardı meğer gaz ağrısıymış. hamilelikte ki gaz ağrısı çok değişik oluyo.
NEYSE TEST ALIP YAPIYIM DA BELLİ OLUR NASILSAA
Hmmmmm:26::26::26: gidiomusunuz simdi yenenler siz... yada hamilelermi gdio anlamadim:26:
Yardim cnm nasilsin...
Hayirli olsun cnm topigin kalici olsun insallah ...Hayir canim.. giden kimse yok.. Sadece burdaki konu sapmasin diye açtim.. hamile kalmak isteyenler paylasmak istediklerini orda paylasabilirler artik.. :)
sen nasılsın?............
Hayirli olsun cnm topigin kalici olsun insallah ...
Kurtulmadan tam anlamiyla iyiyim demek yalan olsada iyiyiz yine sukrolsun bugunumuze yoksun sen nie gelmiosun...
geldimya işte burdayım.kafam çok karışık birazda moralim bozuk.
arkadaşlar merhaba ne zamandır takip ediyordum sizi bende yeni evliyim 5 gün sonra 1 ay olucak vajinismusum galiba bende( kendi kendime aşabilceğime inanıyorum ama her denemede moralim çok bozuluyor nasıl yapıcam bilmiyorum yardım lütfenn..
yok kaldırmadım ama bilmediğim için eğer bilseydim kaldırırdım:))) sen garantiye al kaldır..
Vet evet kaldiriyim hatta olcagini bilsem uda kalkar basimin tepesinde dururum :)))))dua edelim kizlar....
Vet evet kaldiriyim hatta olcagini bilsem uda kalkar basimin tepesinde dururum :)))))dua edelim kizlar....
Kisss kacirdimda pardon ne kaldirionuz
Niee cnm ozel deilse tabi merak ettim hayidiir...
Hayirdir canim niye kafan karisik? moralini bozan ne? Neyi bekliyosun.. Durumundan bahsedermisin, seni biliyorum ama durumunu bilmiyorum.. uzun süredir evliydin demi? egzersizide bitirmistin? Neden bekliyosun hala
ya su kucuk sımgelerı nası yapıyosunuzzz:17
bende yok yaaa kac msj olması gerejıyokı acabaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?