- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #116.021
ıyıym canım kızma ama yapmadım bugun egzersız felan canım ıstemıyo hem basım kasıklarımda agrı var dun cok kastım kendımı yaparken. sızın ve esımın sayesınde toparladım kendımı yarın denıycem esım evde belkı ondan guc alırda onunla bırlıkte calısırım egzersıze sen nasılsın ?
iyi misin? toparlandın mı biraz? dilerim her şey yoluna girmiştir...
Kizlar cok kotuyum ben :'( eSimle cok kotu kavga ettik birbirimize girdik resmen saatlerdir agliyorum orucumu suyla actim hic bsy yemedim daha.. Basim catliyor aglamaktan.. Nasil duzeliriz bundan sonra bilmiyorum!!!! Tek bildigim cok kotuyum gozyaslarim akip gidiyor tutamiyorum gozlerim davul gibi sissti cok kotuyum cokkkk
Kizlar cok kotuyum ben :'( eSimle cok kotu kavga ettik birbirimize girdik resmen saatlerdir agliyorum orucumu suyla actim hic bsy yemedim daha.. Basim catliyor aglamaktan.. Nasil duzeliriz bundan sonra bilmiyorum!!!! Tek bildigim cok kotuyum gozyaslarim akip gidiyor tutamiyorum gozlerim davul gibi sissti cok kotuyum cokkkk
gitti ztn esim disari bende yedim biseyler basim döndü artik simdide gözlerimin sisinin gecmesi icin ugrasiyorumm... görücek gününü burnundan fitil fitil getircem onun!!![/QUOTE ü
canm sen vajıyı yenmısımıydın ?? esinle sorun ne bılmıyorum ama bızde cok kavga ederdık esımle.ne kadarlık evlısın?canını sıkma .olur oyle.tartısmadan yuruyen bı evlılık hayatımDA Duymadım.alttan al canm .boylesı daha ıyı olucak
ne oldu da bu kadar büyüdü olay? istersen özelden yazabilirsin bana.
aglayinca kurbaga oluyor insan, üzme kendini bu kadar. soguk kompres yap, sisligi gecer biraz. kapa gözlerini dinlendir.
intikam planlari elbet güzel hos da, keskin sirke küpüne zarar. düzeltilmeyecek bir sey mi? geldiginde o da sakinlesmis olur, belki gönlünü alir. özür diler.
bunaldin son zamanlarda, biraz daha az kukumav kusu olmak lazim. negatif enerci doluyoruz doluyoruz, sona bom! patliyoruz.
öyle bir gündür belki. ikinizin de tersine gelmistir. bir de iki tarafinda pozitif enerji yüklü oldugu günler oluyor, onlara konsantre ol gözlerini dinlendirirken.
Canim sakin olmaya çalis.. hatirliyomusun bende bi ara vajiyi yendikten sonra ayriliyorum diye gelmistim siteye.. Düzelecektir.. Sakinlesince konusmayi deneyin.. özelden anlatabilirsin istersen cnm..
sıkma canını, sakin kalmaya çalış. dertlerini paylaş, kendine kimi yakın görüyorsan anlat, içine atma. herkes dinler seni burda. dilerim bir an önce toparlanırsın. kızların dediği gibi evlilik böyle bir şey. geri dönülmez bir şey olmamştır umarım. kendine dikkat et, üzülme
Canım başlarda bizimde çok kavgalarımız oldu anlatsam dilin uçuklar o derece yani, üstelik çok severek evlendik birbirimizi, evlenmek için ne fedakarlıklar yaptık, ama kavgalar oluyor bazen maalesef, biraz sinirler yatışınca birbirinizden özür diler gönlünüzü alırsınız hep öyle olur.... Merak etme içini ferah tut, düzelecektir...
kizlar hepiniz sagolun soyledikleriniz icin.. olay cok buyuk bisey degil aslinda.. gecen gun arkadaslariyla disari cikcak diye kavga ettik sonra gittim ben ciktim o evde oturdu bgnde kendi cikti ben evdeydim oyle kavga ettik işte... ama baya kötüydüü...
canım iyi misin?
sagol canim simdi daha iyiyim sakinlestim gözlerimin sisligide gitti kac saattir onla ugrasiyorum :26: ama esime kizginligim ne zmn gecer bilmiorum suan hic geccek gibi durmuyor... sen nasisin canimm?
hazalcım üzülme.. aslında bu senn için daha iyi çünkü yendikten sonra khamile kalman hamileyken her doktora gidişinde korkmanı engeller. acaba çatala çıkacak mıyım veya dr ne yapcak gibi orkuların olmaz.. bence yen ve sonra çalışmalara başla.kızlar test yaptım negatiff
canım çok sevndm keseye.. inşallah kalbi de atacak tahliller de sorunsuz olacak ve sen çok sağlıklı bir bebek dünyaya getirceksin. yemene içmene dikkat et şimdiden. erken diye düşünme hiç.. yeşillikleri sirkeli suda beklet. etleri iyi pişir. salam sucuk sosis yeme.. çok sağol inşallah benm de sağlıklı bebeklerim olur ilerde..Arkadaşlar dün doktora gittim şükürler olsun doktor keseyi gördü ama henüz gelişimini tamamlamamış dedi bu arada sessizce kimsesizce gerçekten çok üzüldüm yeni gördüm daha allah ım acını unutturacak hayırlı bi evlat versin sanada bi an önce ve isteyen herkese
ZEALEA,TRİNİTY,ÇİLEKLİPUDİNG,KEMRE,MASAL,YARAMAZPİSİ,SESSİZCEKİMSESİZCE,SMY11,UMUT,ELVAN,RABİT,SELA,İNCİÖZMEN,SNOWFLAKEN hepinizden allah razı olsun rabbim sizinde gönlünüzdekileri alnınızn yazısı hayatınızın mutluluğu yapsın inşallah unuttuklarım varsa çok özür dileri hepinize sonsuz teşekkürler
tebrikler canım Allah tamamına erdirsin..unutulur mu bilemiyorum ama şimdilik tek çocuğum olacak sanırım diye dşünüyorum 2.yi hayal bile edemiyorum artık=) ama dediğin gibi zor mükafatı da bir okadar tatlıııı, yani inşallah o günleri görürüz
sagol canim simdi daha iyiyim sakinlestim gözlerimin sisligide gitti kac saattir onla ugrasiyorum :26: ama esime kizginligim ne zmn gecer bilmiorum suan hic geccek gibi durmuyor... sen nasisin canimm?
geçer geçer, neler geçmiyor ki. yeter ki saygınızı kaybetmeyin. naparsanız yapın birbirinize ağır hakaretler etmeyin. birkaç gün geçsin üzerinden, konuşur düzeltirsiniz. konu çok önemli değil madem, birbirinizi üzmeye değmez. sahip çıkın birbirinize. güzelce uyu, uykunu al. daha sağlıklı düşünürsün.
merak etme canım eşine ateş püsküren sen değilsin sadece.ben de senin kadar kızgınım tek fark ağlamadım,bazen gözyaşım kalmıyor.benim gözlerde aynen senin gibi olur şişkinlikten gözlerimi açamam,arı sokmuş gibi oluyor gözlerreglin mi yakın yoksa?o yüzden aşırı tepki vermiş olabilir misin?:26: benim o dönem gelmeden ve o dönemde heheylerim üstümde olur:) bazen bizimkilerin burnunu sürtmesi gerekiyor:) halledersiniz canım sorunları ,inşallah... boşver takma kafanı,erkeklerin bizim gibi düşünmesi imkansız(tabi istisnalar da var),güzelim eğitilmek istiyorlar napsınlar kızgınlığın geçer,azcık çek kulaklarını:))
aynen benim gozlerde oyle oldu kocaman sisti gözümü zor aciordum aciordu simdi daha iyi yarina bisey kalmaz insallah... yok daha 1 hafta var adet donemine onla alakali degil yaa.. bi kac gündür ztn kotuyduk tartisioduk bgn de buyuk bi kavga oldu iştee... butun komsular duymustur seslerimizi en nefret ettigim seyde o ztnn!!! insan utaniyor sonra
boşver canım komşuları içinde kalmasın yeter:)geldi mi eve eşin?? her şey yoluna girer,sen kendini üzme önemli olan bu.olur böyle şeyler evlilikte...
kötü seyler soyledik birbirimize ne yazik ki :S soylenen seylerde kolay unutulmuyor ne yazik kibi kac gün boyle gecsin bakalim nasil olsa düzelir sonra... ama artik ben ugrasmicam duzelmesi icin... yeter yoruldum artik... her kavgada ben suclu degilim ki ugrasayim düzelmesi icin... birazda kendi düşünsün... demin gelmiş bana yarin cikalim disari dior git kendin cik dedim konusmuorum ztn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?