Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben iyiyim sağol. iyi hissetmiyorsan yapma tabi. bugün mola vermiş olursun. yarın yeni bir gün, kafanı temizle, gündüz sevdiğin işleri yap akşama da egzersizini yaparsın. tüm olumsuzlukları unut. yarın ilk kez deniyormuş gibi ama daha sakin yeniden denersin. burdakı kızlardan bazıları, suya vazelin atıp üzerine oturduklarında vajinin gevşediğini söylemişlerdi. ben denemedim kendimi yakarım diye. ama dikkatle yapabileceksen sıcak su doldur kovaya, içinde fındık kadar vazelin at, onun buharında otur. egzersizi ondan sonra dene. belki sen de faydasını görürsün. ama buhardan yanmamaya azami dikkat et eğer denersen. hadi yarın için iyi egzersizler şimdiden. kendine bir ödül ve hedef koy istersen. iki parmağa geçersen tatlı ısmarla kendine ya da sevdiğin başka bir şey yap. seni motive edebilir. eşin de yardımcı olur umarım. senin çabanı gördükçe o da daha iyi olacaktır zaten.

öncelikle hoşgeldin. sana özelden mesaj atacağım ama senin 100 mesajın dolmadğı için cvp yazamayabilirsin. geyik yapılan bir yer vardı, gidip orda mesaj sayını doldurabilirsin :))) takıldığın her yeri sorabilirsin. dilerim mesajım işine yarar. ama kızların dediği gibi öncelikle bir doktora görünüp fiziksel sorunun var mı baktırmalısın. belki de vajinismus değilsindir.

Kızlar nasılsınız....

Ben egzersize başlamamıştım bildiğiniz üzere henüz eşimle konuşamadım, eşim askerde olduğu için... Sanırım haftaya eşim izne çıkacak biraz öne alındı izin işi, son bir çaba olmazsa eşimle kesin kez konuşup diğer izne kadar bol bol egzersiz yapacağım sanırım... Dua edin kızlar bu izinde bitirelim bu işi, artık dayanamıyorum 2 yıl oldu, bol bol buradaki başarı hikayelerini okudum ve ciddi anlamda motive oldum, o kadar ki bir cesaret gelirse olacak bitecek hissine kapılıyorum, sizin yazdıklarınızı okudukça moral buluyorum... İyi ki varsınız....

Canım başlarda bizimde çok kavgalarımız oldu anlatsam dilin uçuklar o derece yani, üstelik çok severek evlendik birbirimizi, evlenmek için ne fedakarlıklar yaptık, ama kavgalar oluyor bazen maalesef, biraz sinirler yatışınca birbirinizden özür diler gönlünüzü alırsınız hep öyle olur.... Merak etme içini ferah tut, düzelecektir...

yazdıklarını okudum şimdi yanlış anlaşılmalar ve tabiki alınganlık
burada hepimiz seni okadar iyi anlıyoruz ki. ben sana hissettiklerimi anlatsam ya da Elvan, sela, gülsevdam, snowflaken.... hepimiz hepimiz aynı yollardan geçtik belki içlerinde en az zararla bunu atlatan ben oldum yıllarımla değil sadece 7 ayla kurtuldum ben ama inan sen nasılsan bende öyleydim sırtımda kocaman bir kambur, vajiyi yenenleri gördükçe onlar adına sevinen kendim adına üzülen bir insan olmuştum. o lanet parmak içime girmedi o mum olmadı hatta kulak çubuğu bile beni çok uğraştırdı yapamıyordum girmiyordu olmuyordu. ya olmayacak takılıyor dediğim bile olmuştu. o kulak çubuğunu içime aldığım ilk gün burada sevinç nağraları atmıştım sonra ilişki yendim diye sevinmiştim sonra jinekolog daha yenememişsin demişti şimdi bir düşün benim psikolojimi. odada eşim beni bıraktı defalarca çok ağladım çok üzüldüm. sen ne yaşadıysan bende yaşadım. yapamıyorum demene kızmıyorum hatta yapamaman normal diye düşünüyorum ama olacak buna da inanıyorum. nerden biliyorsun dersen her karanlığın sonu aydınlığa varır canım yeterki umutsuzluğa düşme. 4,5 aydır ilk defa ilişkiden zevk aldığım bu gün yazıyorum sana bunları evet yanlış okumadın vajiyi yeneli ilk defa ve sana bunu yaşayan birisi olarak yazıyorum ki lütfen lütfen lütfen şimdikinden az daha fazla gayret göster egzersize ayırdığın vakite 5dak. ekle ve bitsin bu çilen canım.
yeni konu açma konusuna gelince hamilelik burada konuşulabilecek bir konu değil canım sen düşünmezmisin ben neyle uğraşıyorum hatunlar bebek muhabbeti yapıyor şahsen ben üzülürdüm burada sadece egzersiz ve vaji konuşulsun istemiş Elvancım.
sen kendini burada gereksiz yada fazlalık gibi hissedemezsin çünkü eğer buraya gelip bu sayfaya BEN VAJİNİSMUSUM diye yazmışsan sen zaten özel bir insan olmuşsun. ve yardıma ihtiyacı olan kimse fazlalık değildir. sen yendiğinde sende senin gibi birisine yardım edeceksin bunu unutma. kesinlikle kendini o yada bu şekilde kötüleme önceden de demiştim sadece seni merak ediyorum şu an ve sana çok dua ediyorum kurtulduğun günü dört gözle bekliyorum. ne zaman ne sormak istersen özelden yada buradan yazabilirsin canım biz hep senin yanındayız

canım iyi misin?

sagol canim simdi daha iyiyim sakinlestim gözlerimin sisligide gitti kac saattir onla ugrasiyorum :26: ama esime kizginligim ne zmn gecer bilmiorum suan hic geccek gibi durmuyor... sen nasisin canimm?

geçer geçer, neler geçmiyor ki. yeter ki saygınızı kaybetmeyin. naparsanız yapın birbirinize ağır hakaretler etmeyin. birkaç gün geçsin üzerinden, konuşur düzeltirsiniz. konu çok önemli değil madem, birbirinizi üzmeye değmez. sahip çıkın birbirinize. güzelce uyu, uykunu al. daha sağlıklı düşünürsün.

kızlar test yaptım negatiff
hazalcım üzülme.. aslında bu senn için daha iyi çünkü yendikten sonra khamile kalman hamileyken her doktora gidişinde korkmanı engeller. acaba çatala çıkacak mıyım veya dr ne yapcak gibi orkuların olmaz.. bence yen ve sonra çalışmalara başla.

canım çok sevndm keseye.. inşallah kalbi de atacak tahliller de sorunsuz olacak ve sen çok sağlıklı bir bebek dünyaya getirceksin. yemene içmene dikkat et şimdiden. erken diye düşünme hiç.. yeşillikleri sirkeli suda beklet. etleri iyi pişir. salam sucuk sosis yeme.. çok sağol inşallah benm de sağlıklı bebeklerim olur ilerde..

tebrikler canım Allah tamamına erdirsin..

sagol canim simdi daha iyiyim sakinlestim gözlerimin sisligide gitti kac saattir onla ugrasiyorum :26: ama esime kizginligim ne zmn gecer bilmiorum suan hic geccek gibi durmuyor... sen nasisin canimm?

merak etme canım eşine ateş püsküren sen değilsin sadece.ben de senin kadar kızgınım tek fark ağlamadım,bazen gözyaşım kalmıyor.benim gözlerde aynen senin gibi olur şişkinlikten gözlerimi açamam,arı sokmuş gibi oluyor gözler reglin mi yakın yoksa?o yüzden aşırı tepki vermiş olabilir misin?:26: benim o dönem gelmeden ve o dönemde heheylerim üstümde olur:) bazen bizimkilerin burnunu sürtmesi gerekiyor:) halledersiniz canım sorunları ,inşallah... boşver takma kafanı,erkeklerin bizim gibi düşünmesi imkansız(tabi istisnalar da var),güzelim eğitilmek istiyorlar napsınlar kızgınlığın geçer,azcık çek kulaklarını:))

kötü seyler soyledik birbirimize ne yazik ki :S soylenen seylerde kolay unutulmuyor ne yazik ki bi kac gün boyle gecsin bakalim nasil olsa düzelir sonra... ama artik ben ugrasmicam duzelmesi icin... yeter yoruldum artik... her kavgada ben suclu degilim ki ugrasayim düzelmesi icin... birazda kendi düşünsün... demin gelmiş bana yarin cikalim disari dior git kendin cik dedim konusmuorum ztn...

aynen benim gozlerde oyle oldu kocaman sisti gözümü zor aciordum aciordu simdi daha iyi yarina bisey kalmaz insallah... yok daha 1 hafta var adet donemine onla alakali degil yaa.. bi kac gündür ztn kotuyduk tartisioduk bgn de buyuk bi kavga oldu iştee... butun komsular duymustur seslerimizi en nefret ettigim seyde o ztnn!!! insan utaniyor sonra

boşver canım komşuları içinde kalmasın yeter:)geldi mi eve eşin?? her şey yoluna girer,sen kendini üzme önemli olan bu.olur böyle şeyler evlilikte...

ay hep mi aynı bunlar!!!! bizimki de kavga eder, zırıl zırıl ağlarım. sonra zaman geçer, yumuşar, gelir hadi dışarı çıkak, şunu yapak bunu yapak. yahu gönlümü kırmışsın, yıktın perdeyi eyledin viran. nere çıkıyorsun yaaa bak ben de sinirlendim şimdi neyse, kırıcı laflar kolay unutulmuyor haklısın. bende de var o kılıç yaralarından. kılıç yarasının sızısı geçmezmiş, sözlerin yarası da aynı öyle. zamanla azalır, napacaksın. neleri yendiniz siz, bu da geçecektir. ben de düzeltmeye çok uğraştım ama bazı şeyler maalesef hiç düzelmiyor. olduğu haliyle sevmeye çabalayacaksın, yoksa çok yıpranıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…