Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Eğer o an kendimi hazırlarsam,anestezik ilaçlar kas gevşetici falan da kullanırsam,başı giriyor sonra bir noktada yırtılacağını hissediyorum ve bir acı hissediyorum tam uyuşmamış diyerek kendimi geri atıyorum,Allahdan eşim çok anlayışlı bir insan..

bende gitmiştim aynen sana verdikleri gibi ilaç yazdı.anestol yakmaktan başka işe yaramadı:)burda söylenenleri uygularsan takıldğın yerde sorarsan hepimiz yardımcı olmaya çalışırız

sağol canım verdiğin bilgiler için,ilk başta kadın doğuma gidip muaynemi oldum,normal dedi dr.

başını alabiliyosun zoru geçiyosun gerisi kolay canım vajina enine ve boyuna esneyebilen bir organ.düşün çocuk cıkıyo ordan o kdr esniyo yani.o acı kendini sıkıp kastığın için sıkma ve ıkın çok kolay olcak.çok zorlanıyosan ultrason jeliyle dene birde istersen tabi jelsiz daha iyi çünkü sonra bırakma derdi var jeli ama yeterince ıslaklık olmadığı için jel işimizi kolaylaştırıyo

sıkıntı olan yerde nefes egzersizi yap derin derin nefes al o zaman orası açılıyor çok rahatlıyorsun sakin olmaya çalış gerçekten acı yok bütün kastıgın yer o giriş ilerisi büyük bir boşluk beynine bu şekilde komut ver.Önemli olan oraya birşeyin girdigini beyne kabul ettirmek zaten sen ilk aşamayı yapabilmişsin

çok kolay bişey olduğunu,boşuna zorlandığımı biliyorum ama beynim vücuduma hükmedemiyor benim derdim bekaretimi kaybetmek aslında,onu verebilsem gerisinin geleceğine eminim bir de deli gibi çocuk istiyorum..

yirtilacak bir sey yok. zar desen, incecik ortasi bos bir halka. vajina desen akordeon gibi. o aci hissediyorum dedigin noktada durup, gevseyip, nefes vererek ya da ikinarak devam edebilirsin. bunu daha iyi anlaman icin egzersiz yapabilirsen cok kisa sürede yenersin. o takildigin noktadan ötesi bombos, sonsuz... uzay gibi.

yendim canım 5 ay kadar oldu.ben doktora gittim ama burası sayesinde yenebilirsin doktorunda verdiği ayni şeyler.herşey beyinde bitiyo

O zamann nolur bana destek oll .. Gerçekten çok yalnızım kimseye anlatamıyorum düşün anneme , ablalarıma en yakınlarıma bile şuan sadece sen biliyorsun bunu. Aslında Çok korkulucak bişe yok demi ne bilim kendi kendimin destekçisi olmaya çalıyorumm

sağolun kızlar beni çok rahatlattınız valla,normalde bu işin başıma gelebilecek son kişi olduğunu düşünürdüm,normalde çok rahatımdır ama erkeklerle hep mesafe koymuşumdur araya..

Ne güzel Canım eşin anlayışlı keşke benimde eşim de öyle olsaaa (

eşler anlayışlı olursa bizımde canımıza minnet hepten salıyoruz kendimizi ama senin daha çok yeni evliliğin ne ayrılığı sorunu aşmaya çalışalım dıyeceğine.biran önce egzersizlere başla canım kendin için yen bu hastalığı beynini kemirmesine izin verme

Kizlar hosgeldiniz vee gecmis olsun buraya gelmeden once bu kadar benim gbiolan kadin olucagi aklimin ucuna getiremezdim dogrusu....ucunbe seni diyip aynada kendimle konusurdum nesin sen nasi bseysin die kavga ederdim kendimle kalibindan utan beceriksiz derdim yaratik gbi hisederdim...ama allahim ne kadar cok varmis sevinmiorum da bu kadar kisi oldugna ama tek olmadigim icinde bi ferahlik gelio degisik bi duygu...insallah sizde bizde kurtuluruz ikinizde daha yen evlisiniz bu cok iyi super yani kronik bi hale gelmeden cozume odaklanicaksiniz...umarim kisa surede yeneriz kendimide koyim bari icine her ne kadar icraat olmasada...

bu bir rahatsızlık ama tedavisi var eşinin bunu kabul etmesi gerekiyor.Tatlım bir yerden başlaman gerekiyor kaç defa doktora gittim bu sitedeki arkadaşlar sayesinde yendim.

Daha yeni ilk defa kegel egzersini yaptımm. Başladım bakalım. Tuttum ,bıraktım,tuttum,bıraktımm . Hayırlısııı .. Çok istiyorum Buraya başardımmmm yazmayı inş en kısa zamanda Allah nasip eder..

hiç yok korkcak bişey canım tabiki bende diğer arkdaşlarımda sana destek olurz sen yeterki moralin bozulsa bile brakma siteye burası sayesinde yenen çok arkdaş var.hepimiz elimizden geleni yaparız.bak sende yendiğin zaman diyceksinki bumuymuş bu kadarmı kolaymışş.hepimiz söyledik bunu klasik cümlemiz oldu artık:)ben ilk yaptığımda hala acı beklediğim için olduğuna inanamamıştım beynim hep olmaz olamaz dediği için şaşırmıştım:)en yakın zamanda inşşallh yakalarsın bu mutlulugu.kimseyle paylaşmana gerek yok canım biz burdayız bizde yaşadığımız için seni en iyi biz anlarız

Son düzenleme:

yalniz degilsin. yanliz bu bir sürec ve bu sürecte senin anlayisa, destege ihtiyacin var. tehditle, güvensizlikle bu yola girme. esinle dogru bir iletisim kur, onun verecegi güven daha kamcilayici olur. sana destek ve az bir zaman vermesini iste, asamalari anlat. cözümü var. her adiminda yaninda oluruz ama moral de cok önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…