- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #116.521
bgn duzeldik canim sonunda konustuk baristik sen nasilsin nasil gidiyor? :)
Aman iyi masallah ...oruc iyi evlilik iyi...yalandan evcilik gbide olsa yani iyi...saglik iyi...senin tabi neden bahsettigni anliorum ama aa..gecistiriom cnm..sende anlion tabi heralde...
Cnm aslinda diorumki acirsa acisin beee diorum ne kadar aciyabilirki diorum acimasi deil sorun galiba ben orayi acik kabul edemiorum oranin kapali oldugu fikri sabit bi bogumu sokuorum boyle elim sikisioya orda ah diorum bak kapali hani kayip gdiodu diorum itemiorum yani ben aci hissetmiomki cnm yani ben itemiorum ki acisin giris yok saniorum heh bu dogru kelime uffff kafamkaristi anlatabiliomuyum acida deil benim kafa ahhh girse de acisa diorum ama o girisi yapamiom ona cesaret edemiom kazara bi ileri gidebilse parmak o et yiginindan bi denesem olucak belki bunu yapamiom
nasilsin canimm gece gece burdayiz hepimizzz
yavas yavas ilerlet parmagini kimse sana bi an da sok demiyorkii... keyfine goree istersen on dakka bekle yavas yavas ilerletip sok bi gör orayii... kegel yap sık bırak parmagin icindeyken hisset biraz vajiyi... ordan bebek cikiyor dusunn... hep aklimda bu vardi bebek cikiyor ordan diyee p..s ne ki onun yanındaa...
ıyıyımm tatlımm azıcık gecmıse goz attım hepsını okuyamasamdauyumusum kalmsıım öle bu gece kımseyok zaten
sen nasılsın tatlım daha ıyısın ınsallah
bırde gecen aksam özelıne msj attım ama gormedın sanırım cvp gelmedı de:44::44:
Birde parmakla ilgili kotu bi ani birakti o hayvan bende.... basaramamisti tabi bende kacmistim ama cok kotu olmustum o zaman cok cnm acimisti o kadar kasmisimki dusun zorla ble sokamamisti hayvan....
Yok ya ne denemesi egz.yapamiorumki kayinvalidem kayinlar falan haftada 2- gun yapar oldm deneme yapmadik bugun ama bisiilerr yaptk isteesimi vaji agzina bosal bikere die ikna ettm hheheheh bisaldi sonra bende o dusa girince parmagimla icine ittimmm ayy cok kotuyum ben ya sen 2,deneme yaptn mi taze gelinnn
bende iyiyim canim sagollll hea mesaji simdi gördüm yaa kullanmiyorum ne yazikkiii :)
kimden bahsedion anlamadim canim? onceki esinden mi? ozmn sen bi psikologa gitmelisin bencee... biraz iyilesmen lazimm... sonra egzersiz kolay cunku...
denemedim cnm...brzcık acı mı desen yanma mı desem öle bişi vardı denemedim...
kizlar yeteri kadar islandiktan sonra penisin girmesi buyuk bir hazdir.gozlerini kapatiyorsun bulutlarin uzerinde oynamaya basliyorsun.biraz acik olacak ama kendi inlemelerimin farkinda bile olmuyorum cogu zaman.bunlari dusunun yenin su vajiyi.
Canım benm bak bunu eşinle konuşmalısın..Dengeyi o kursun siz yeni evlisiniz konuşsun annesiyle rahat edemiyoruz burda desin hergün olmasa da 2-3 günde bir gidin olmaz ki böyle..Sizin de özeliniz var yani..Numarasını ver ya da arayıp bir şakalayayım kaynanacığını.. siniri stresi atalım hehe :)
sızın yanlız kalmanız lazım. esınle bunu muhakkak konus.
evet takmayn cinsten oluyolar ya baksana adam memleket diye tutturdu 20 gün ilişkisiz durabilirim demeye getiriyo öncesi de 1 ay yani toplamda yaklaşık 2 ay biz gelince de bahaneler buluruz 2 ayı da geçer.. bayadır görmüyodum flzf yani seni sonra yazdıklarından anladım sen olduğun..
aleeykum selam canım .. çok şükür sen nasılsın? sanki bbikaçgündr yoktun yoksa benmi yanlış hatırladım ki:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?