Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tebrık ederım senı. ALLAH sag salım kucagına almayı nasıp etsın ınsaallah.

arı sutu bal polen karısımı yıyecek varmıs hem erkekler hem kadınlar yıyecekmıs. yumurta ve sperm kalıtesını arttıyormus. bu sıte sayesınde ogrendım ve denemeye basladım ben de.

Anladim ama soyle de dusunmek lazim, hayirli zamani beklemek lazim. Bilmiyorum inancli biri misin ama ben Allah bir isi dilerse o olur yok dilemese katiyen olmaz diye dusunuyorum. Tabi eger ki herhangi bir saglik sorununuz yoksa hayirli zaman icin dua etmek lazim..

belkı senın kadar ınanclı degılım ama tabıkı bunun ALLAHIN ıznıgı ıle olacagını nasıpte yoksa olmayacagınıı dusunuyorum. ben beklıyorum ama 4 yıllık evlıyım 29 yasındayım. erken menopoza gırdım uzuntuden hem de 26 yasında ve 8 aylık evlıyken. 2 kez tup bebek denedım ama yu murtalarım catlamıyor bıle. yanı oyuzden hayatı, kaderı, sansı zorlamaya calıstıgım bır durum yok. bu sartlar altında anne olmaya calısıyorum sadece. dua ve careler ıle ıste. nasıbımızde yoksa zaten olmayacaktır

Allahım ya okuyunca çok snir oldum valla evin ayrı barkın ayrı biz çocuk istemeyiz de ne demek o mu karar verecekmiş yapın şimdi mi dicekmiş isteyince. sanki o bakacak çocuğa. sen de inadına yap kız ben olsam inat eder vajiyi yener ve hemen çock çalışmalarına başlardım :) kötü değilim ya yanlış anlamayın inatçıyımım biraz :)

canımmm egzersiz boyunca deneme yasakkkk :) bir daha olmasın deneme :) amaaa çok beğendim işaretin tamamını almışın tebriklerrr çok sevndm...

lavanta ve beray hoşgeldiniz.. arkadaşlar neler yapacağınızı yazmışlar önce vajina inceleyn alışın iyice bakmaya utanmayacak hale gelin ki utanacak hiçbir şey yok sonuçta bizim organımız:) sonrası 1 parmak 1 boğum iyice jel ile gitgelleri kolay yapıp alıştığınızda 1 parmak 2 boğum.. sonrasında 2 parmak 1 boğum ve 2 boğum.. sonrasında 3 parmak 1 boğum ve 2 boğum. vee denemeeee:)

eger denemeleri esinle yapiyorsan.. esin cli vs i uyarabilir.. yada sen kendin uyaracaksin.. (masturbasyon gibi olacak gerci ama sormussun) o zaman islakligi jel kurusada surdurebilirsinde

Canim uzuldum bu duruma, ama mutlaka bir caresi vardir. Burda bir arkadasin adet duzensizligi vardi o yuzden yumurtlama donemini bilmedigi icin 7 yil cocugu olmadi. Arkadasin doktoru yumurtlama donemini kontrole aldi, yumurta olgunlasinca yumurtayi catlatti sonra da asilama yolunu deneyeceklerdi ama buna gerek kalmadi hamile kaldi. Bilmiyorum TR de bu yumurta catlatma filan nasil oluyor denediniz mi hic?

günaydın hatunlarrrrrr... inşaallah herkes neşelidir bugün... ben geçmişi okuyorum arkadaşlar...gelirim bi ara muhabbete

ya canım benzer seylerı ınan yasarım ben de bazen. yerı gelır hastalıkta bebek gıbı bakar, yerı gelır sırtıma surulecek ılacımı surmez bın tane laf soyler. yerı gelır kıbardır dusuncelıdır, yerı gelır bak suratını sallayıp durma sabrımı zorlama der. herkese karsı alttan alan sabırlı sakın adam, bana erkeklık taslar kısaca. mesela bıryere heveslı gıtmek ıstemedı dıyelım kı, ben vazgectım gıtmeyecem derım, sınırlerımı hoplatma ha der bana.

senın esın nısanlıyken falan nasıldı ? benım esım ıs stresı aıle sorunları derken ıyıce sınırlı bırı oldu zaten. sadece bana karsı degıl. evde bırsey bozuluyor adam delırıyor eve ev sahıbıne kendıne kendıne kufur edıyor. oysa bu adamın avga ettıgını bıle gormedım ben, sakın bırıydı kufur tek kelıme duymazdım agzından. ama sebep ne olursa olsun, okuzluk ruhta olunca ortaya cıkıyor ıste aslında. bır de hatalıyken hatasını soyledın mı bunu gurur meselesı yapıyorlar. erkek daha ıyı bılır, erkek hata yapmaz gıbı bır dusunce ıle yetıstırılıyor bunlar. sen orda ona hatasnı sıoyledın ya oyuzden. ben de benzerlerını yasayıp cok agladım. 3-4 aydır bıraz daha huzurluyum

sessizcekimsesizce

Aynen ya sinir oluyorum onun kaynanasına bana ne diyemiyorum burda bi düşünce var (biz inciyle aynı şehirdeyiz çok iyi tanırım onun kayınvalidesi gibi tipleri hiç anltmasın seceresini dökerim o kadar iyi tanıyorum ) evlendirirler ''aslancık''larını ama evimden çıkmasın isterler,her gün arasın sorsun, gelsin gitsin, karısından cok beni sevsin,bütün çocuklarım etrafımda dönsün dursun, her şeye ben müdahil olayım her şey benden sorulsun vs.. vs.. kuzenimin de kaynanası yerlisi ondan biliyorum kız çalısıo, sürekli '' aman gelinimle gezemiyorum bi kahve içemiyorm aman gelip gitmiyolar '' sürekli derdi bu ya.. Kız 1 yıllık evli ( inci) hapsetmiş bağ evine bütün gelinlerini sürekli bi göz hapsi o ne ya valla adreslerini bilsem gidip çemkirecem kadına..Ya ben de kötü değilim sen de ama biz genciz eşimzle vakit geçirmek,evimzde rahatca oturmak isteriz.Kndi annem de dahil yani misafirliğin kısası en güzeli insan kendi evnde istediği gibi yatıp kalkcak mı bi rahat bırakın ayy.Bak yine sinrlendm :))) Allahtan benmki şehir dışında da yırtıyorum :) Eşlerimizn annesidir saygısızlık olmaz ama biraz da düşünce yahu lütfen..

Son düzenleme:

canım ıste ben de oyle bırsey yapmaya calısıyorum, once kendım bunu takıp etmeye calısıyorum bu ay ılk kez boyle seyler yapacagım. ben sadece ılaclarımı alıyordum yıllardır ve ıkı kez tup bebek denemıstım ıste. ılac sayesınde adet gorebılıyorum ama ıkı aydır ılacı bıraktım ve mucıze gıbı adet goruyorum ılacsız. oyuzden ovulasyon testlerı ıle yumurtlama gunlerımı takıp etmeye calısacam 6 ay. buarada zayıflayacagım da. baktım yıne de bebek dogal yolla olmadı ozaman 3. denememı yapacagım ıste. planlarım boyle. ınsallah benım de kendlıgınde gelır. aman gelsın de nasıl gelırse gelsın aslında ama artık gelsın. en guzel yasımdayım. hazırım ve 4 yıldır beklıyorum.

Son düzenleme:

öyleler çoğu öyle canım ya hele bu özel günleri hiç takmıyolar mesela ben geçenlerde onun doğumgünü oldu hiç bir şey almadım çabalamadım çünkü çabalayınca ben de beklenti içine giriyorum doğumgünlerimiz 20 gün arayla bizim. bu arada bugün de ilk düğünümüzn yıldönümü ama adam birşey yapmaz eminim buna.. ben vaji için psikiyatra gtmiştim doktor bize hher hafta sürpriz köşesi yapmıştı eşimn hiçbir şey yapmadığını farkındaydı zorla bişeyler yaptırmaya çalışıyordu sürpriz olarak.. yani anlıcağın çoğu böyle ama aralarında iyileri de var galiba ya da biz yaptırmasını bilmiyoruz

aynen sana katılıyorum. bu arkadaş da 20 gün yaşamış bu sorunu öyle diyor..

byok yani ben şahsen seviyorum seni. hatan olsa zaten uyarı gelir sen yardımcı olmaya çalışıyosun..biz senn niyetnin iyi olduğunu biliyoruz

tedbir bizden takdir Allahtan canım:) hem dua ile hem de yiyeceklerle tedbirimiz alalım da biz Allah uygun zamanda gönderir meleğimizi:)

yani evet saygısızlık etmeyim dedikçe çabalıyo sanki.. biz de gidecez ya karar kesinleşti yarın ya da ertesi gün gidiyoruz. bizim yayla evi de 1+1 görümcem eşi kayın anne baba ordalar biz de gidecez perde merde kapanmıyo herkes herkesi görüyo filan ama takmayım diyorum artık her şeyi takar vaziyete geldim oraya gidip tadını çıkaracam buna karar verdim.. varsın ilişki de sonra olsun.. ben taktıkça sorunlar beni buluyor aslında en iyisi rahat yaşamak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…