- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.205
- 423
- 42
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #116.561
merhaba bende eskilerdenim 8 ocakda yenmiştim doktor saygın mico... na gitmiştim ve tabi o dönemde burdaki arkadaşlarımlada dertleştik fikirleştik eskilerde beni bilir...ara sıra girip bakıyorum yazmaya pek fırsatım olmuyor birde eskiler yok yeniler tanımıyor diyorum fakat senin yazdıklarını okuyunca kendime benzettim ve birkaç şey yazmak istedim....
bende doktora gidince oranın kapalı olduğunu p...s girince açılcağını orda kalın bir tabaka olduğunu kadınlıktan kızlığa geçilceğini zannediyordum..oysaki öyle değilmiş orası doğuştan açık ve ilk ilişkide kırmızı gelmesinin nedenide oranın etrafındaki zarın tahriş edilmesi ve bu nedenle kırmızı gelmesi yani aslında isteyerek yaparsan kan gelmeyebilir zaten egzersizlerde bunu çok iyi anlıyosun ..
sen ilerletemiyorum diyorsun çünkü kendini kasıyosun ve orayı sıkıyor kapatıyorsun oysa gevşek bıraksan görüceksin ne kadar rahat ilerlediğini.. ben doktora ilk gittiğimde orta parmak aprat sokmuştu şok oldum ve hiç hisstemedim sonra ödevler verdi evde çalıştım 8 cm 13 cm derken p..se geçtim 1 ayda oldu...
senin istemen bunu kafaya koyman çok önemli ..ben ilk denememi üsteyken yapmıştım kendimdeydi kontrol elimle yerleştirdim biraz krem bebe yağı derken oldu...şu an 2,5 aylık hamileyim rabbbim sizlerede nasip etsin inşaalh.. bu iletti 2,5 yıl yaşadım neler hissetiğiniz çok iyi anlıyorum rabbime dua aederken bu illetde olanlara yardım et diyorum bu çok çok başka bişey...
arı sutu bal polen karısımı yıyecek varmıs hem erkekler hem kadınlar yıyecekmıs. yumurta ve sperm kalıtesını arttıyormus. bu sıte sayesınde ogrendım ve denemeye basladım ben de.
Yapmaz inşallah güzel güzel konuşmuşun da.Küserek bi yere varılmıyor iyilikle anlatınca yumuşuyorlar.Her evlilikte sorun oluyor işte kimi ufak gibi büyük Allah sağlık versin çözümü olmayacak dert vermesin önemli olan bu..Özel mesaj göndercem sana birazdan.Anlatacağım şeyler var benm de ama burda baya uzun sürer yormayayım kimseyi :)
ya canım benım hıkayemı en ıyı sela bılır. ben ısın ısınden cıkamadım ama sela sayesınde kendımde olan hatayı gordum mesela. cunku ben esımı ısteklı erkekler ıle kıyasladım hep, onu oldugu gıbı kabul edemedım, benım gıbı bırıne boyle bır erkek denk gelmemelıydı dedım. belkı de sızlerın esının sıze yaptıgı ya da onların dusundugu dusundum yanı. ama su var sızlerın sorunu var canım bu bır hastalık benım esımse resmen usengeclıkten ve alıskanlıktan dolayı beraber olmuyordu mesela. cok cektım ben, haftalarca ya da en fazla haftada bırkez olurdu.
ve malum bebek ıcın daha sık olması gerekıyor ben zaten rahatsızım bebegım olmuyor bır de o boyle gunlere dıkkat etmeyınce ıyıce delırmeye basladım. ok msjını beklıyorum cok merak ettım. anlat anlat dınlerım de yazarım da cenem dusuk benım malum bellı oluyor :)
Anladim ama soyle de dusunmek lazim, hayirli zamani beklemek lazim. Bilmiyorum inancli biri misin ama ben Allah bir isi dilerse o olur yok dilemese katiyen olmaz diye dusunuyorum. Tabi eger ki herhangi bir saglik sorununuz yoksa hayirli zaman icin dua etmek lazim..
Allahım ya okuyunca çok snir oldum valla evin ayrı barkın ayrı biz çocuk istemeyiz de ne demek o mu karar verecekmiş yapın şimdi mi dicekmiş isteyince. sanki o bakacak çocuğa. sen de inadına yap kız ben olsam inat eder vajiyi yener ve hemen çock çalışmalarına başlardım :) kötü değilim ya yanlış anlamayın inatçıyımım biraz :)İns. Anlayisli olmayi dusunuyorm boyle yapmam ya ben biz odaya girsek surati dusuo yemn ederm daha bi aylikken beni cekti koseye biz coluk cocuk istemiyorz sakin yapma dedi afalladim aradan biraz daha gecti gelip tsk edio bana nie anne dedm cocuuk yapmadnya iiyi ettin dio tabi yoksa oglu her dk ilgilenemezya okadar sinirlendimki sorf o yuzden istiyrmm hemde seviorm cocuklari ben yaa
Selam arkadaşlar,
forumda çok yeniyim,dışardan takip ediyordum ama yeni üye oldum,sorunum hepimizin ortak derdi tabiiki,evleneli 2 ayı geçiyor ama olmuyor.Düğün günü çok hastaydım gece çok sancılarım oldu ertesi gün acile gittik böbreklerimde 2 tane taş varmış,o günden sonra olmuyor yapamıyoruz birtürlü.kendimi hazır hissettiğim zaman bişeyler oluyor ama o noktaya gelince kendimi geri çekiyorum canım acıyor.Aslında acıya dayanıklı bir insanımdır ama derdim bekaretimi korumak,sanki bekaretim gittiğinde eski ben olamayacağım gibi geliyor biliyorum çok saçma.lokal anestezikler kullandım haydar dümenin reçetesini aldım birinden ama işe yaramadı nasıl yenicem bilmiyorum..
canımmm egzersiz boyunca deneme yasakkkk :) bir daha olmasın deneme :) amaaa çok beğendim işaretin tamamını almışın tebriklerrr çok sevndm...biraz önce işaret parmağımın hepsini soktum,eşimi de çağırdım (nedense) şaşırdı,bi garip oldu adam. sonra gaza geldik hemen kendimi bişey sandım denemeye karar verdik. anestol,jel sürdüm. ama o yaklaşınca bile geri çektim hemen kendimi. erken davrandım ve yine ağladım. yine geldi bu kara korku üzerime. ne yapayım şimdi,5 dk olsun çıkmıyo aklımdan bu sıkıntı. Allahım sen yardım et bize.
Benddee Ne yazıkki Bu illetle uğraşıyorum. Artık eşimle ayrılmanın eşiğine geldik bir an önce yenmek istiyorum bu belayı. böyle yapanları okuyunca çok umutlanıyorum bende yapıcam diye inşş yapıcamm kızlar desteğinize ihtiyacım var yardım edin lütfenn..
ya canım benım hıkayemı en ıyı sela bılır. ben ısın ısınden cıkamadım ama sela sayesınde kendımde olan hatayı gordum mesela. cunku ben esımı ısteklı erkekler ıle kıyasladım hep, onu oldugu gıbı kabul edemedım, benım gıbı bırıne boyle bır erkek denk gelmemelıydı dedım. belkı de sızlerın esının sıze yaptıgı ya da onların dusundugu dusundum yanı. ama su var sızlerın sorunu var canım bu bır hastalık benım esımse resmen usengeclıkten ve alıskanlıktan dolayı beraber olmuyordu mesela. cok cektım ben, haftalarca ya da en fazla haftada bırkez olurdu.
ve malum bebek ıcın daha sık olması gerekıyor ben zaten rahatsızım bebegım olmuyor bır de o boyle gunlere dıkkat etmeyınce ıyıce delırmeye basladım. ok msjını beklıyorum cok merak ettım. anlat anlat dınlerım de yazarım da cenem dusuk benım malum bellı oluyor :)
Bu sitedeki herkes çok özel insanlar ne zaman kimin sorunu olsa sabırla dinleyip teselli ediyorlar ama sela'nın yeri ayrı.Mantık abidem o benimBazen insan kendisiyle yüzleşemiyor bir başkasının gözünden olaylar daha farklı görünüyor ve tarafsız yorum yapıyor.. sela ve zeala bunun iyi bir örneği..Allah onlrdan ve herkesten razı olsun ve herkesin muradını versin inşallah..
Arkadaşlar merhaba, ben de bugün ilk defa aparatımın boyutunu (mum) ölçeyim dedim bazen 6 bazen 7 değişiyor yapabilmeme göre, daha çok az değil mi? Yalnız bu ultrason jeli çok çabuk kuruyor ıkarıp tekrar sürmek gerekiyor sizde de böyle oluyormu bebe yağı daha rahat kayıyor ama o da mantar yapıyormuş, biz de bugün birşey geldi aklıma, bira açık olacak ama nasıl söylesem sanki bir uyarılma (ön sevişme) falan olsa daha iyi kayacak bu aparatlar özellikle 6 cm den sonra zorluyor beni, bu konuda bana ne önerirseniz onu yapıcam.
belkı senın kadar ınanclı degılım ama tabıkı bunun ALLAHIN ıznıgı ıle olacagını nasıpte yoksa olmayacagınıı dusunuyorum. ben beklıyorum ama 4 yıllık evlıyım 29 yasındayım. erken menopoza gırdım uzuntuden hem de 26 yasında ve 8 aylık evlıyken. 2 kez tup bebek denedım ama yu murtalarım catlamıyor bıle. yanı oyuzden hayatı, kaderı, sansı zorlamaya calıstıgım bır durum yok. bu sartlar altında anne olmaya calısıyorum sadece. dua ve careler ıle ıste. nasıbımızde yoksa zaten olmayacaktır
Yani soyle ki bugun bir arkadasini havaalanina almaya gittik meger 30unda gelecekmis, dedim bugun 30u degil ki sen neden emailini dogru duzgun kontrol etmiyorsun, bu arada arabadayiz. Bana dedi ki konusma seni doverim gun boyunca aglarsin... boyle okuzluk ve odunluk bir insanin ruhunda nasil olabilir anlayamiyorum inan ki...((((
Canim uzuldum bu duruma, ama mutlaka bir caresi vardir. Burda bir arkadasin adet duzensizligi vardi o yuzden yumurtlama donemini bilmedigi icin 7 yil cocugu olmadi. Arkadasin doktoru yumurtlama donemini kontrole aldi, yumurta olgunlasinca yumurtayi catlatti sonra da asilama yolunu deneyeceklerdi ama buna gerek kalmadi hamile kaldi. Bilmiyorum TR de bu yumurta catlatma filan nasil oluyor denediniz mi hic?
nisanliyken esim yurtdisindaydi, o sebepten yuzyuze pek gorusemedik. O zaman da tabi bu denli olmasa da okuzlugu vardiCok ilgili degildi ama hep benim cok sey bekledigime beni inandirirdi. Ben aksamdan beri agliyorum burda gecenin 4 u nerdeyse hala gelmedi odaya.. Hic umursamiyor beni, dusunuyorum ben bunu hakedecek ne yaptim Allahim diyesim geliyor, bazen kadin olduguma pisman oluyorum ama isyan etmekten cok korkuyorum gercekten. ben hic bir sorunumu ne esimin ailesine ne de kendi aileme anlatamiyorum.cunku malum esimin annesine anlatsam onun oglu yani bana destek olmaz anneme anlatsam yazik annecigim cok uzulur yanimda olamadigi icin kahrolur kavga da edemiyorum ben mesela, kimileri bagirir cagirir ben oyle donup kaliyorum, kasiliyor her yerim agliyorum sadece gizlice Dua ediyorum Allahim kalbim cok kirik nolur Cebbar isminle kiriklarimi onar diye.... Allah hic bir erkege hic bir kadinin kalbini kirmasina izin vermesin...
Olacak ben inanıyorum hepimizin bebeği olacaK Allah'ın izniyle..Hatta belki dünür oluruz güzel olmaz mı :) Bu arada mesaj gönderdimkutu dolu filan değildi di mi ?
Olacak ben inanıyorum hepimizin bebeği olacaK Allah'ın izniyle..Hatta belki dünür oluruz güzel olmaz mı :) Bu arada mesaj gönderdimkutu dolu filan değildi di mi ?
ınsaallah canım hepımızın olsun ya. ben dun cok dusundum sımdı 29 yasındayım. ıkı yıl ugrasacam olmazsa bebek alacam. kararımı verdım dun aksam. hıc yapamam dıyordum ama bebek almaya sıcak bakıyorum artık. aldım msjını ve yanıtladım senı. kesınlıkle aynı fıkırdeyım senınle.
nisanliyken esim yurtdisindaydi, o sebepten yuzyuze pek gorusemedik. O zaman da tabi bu denli olmasa da okuzlugu vardiCok ilgili degildi ama hep benim cok sey bekledigime beni inandirirdi. Ben aksamdan beri agliyorum burda gecenin 4 u nerdeyse hala gelmedi odaya.. Hic umursamiyor beni, dusunuyorum ben bunu hakedecek ne yaptim Allahim diyesim geliyor, bazen kadin olduguma pisman oluyorum ama isyan etmekten cok korkuyorum gercekten. ben hic bir sorunumu ne esimin ailesine ne de kendi aileme anlatamiyorum.cunku malum esimin annesine anlatsam onun oglu yani bana destek olmaz anneme anlatsam yazik annecigim cok uzulur yanimda olamadigi icin kahrolur kavga da edemiyorum ben mesela, kimileri bagirir cagirir ben oyle donup kaliyorum, kasiliyor her yerim agliyorum sadece gizlice Dua ediyorum Allahim kalbim cok kirik nolur Cebbar isminle kiriklarimi onar diye.... Allah hic bir erkege hic bir kadinin kalbini kirmasina izin vermesin...
canım sız gorucu usulu mu evlendınız ? apar topar evlenıp ıyı tanımadan yurt dısına gelın mı gıttın sen ?
öyleler çoğu öyle canım ya hele bu özel günleri hiç takmıyolar mesela ben geçenlerde onun doğumgünü oldu hiç bir şey almadım çabalamadım çünkü çabalayınca ben de beklenti içine giriyorum doğumgünlerimiz 20 gün arayla bizim. bu arada bugün de ilk düğünümüzn yıldönümü ama adam birşey yapmaz eminim buna.. ben vaji için psikiyatra gtmiştim doktor bize hher hafta sürpriz köşesi yapmıştı eşimn hiçbir şey yapmadığını farkındaydı zorla bişeyler yaptırmaya çalışıyordu sürpriz olarak.. yani anlıcağın çoğu böyle ama aralarında iyileri de var galiba ya da biz yaptırmasını bilmiyoruzMerhaba arkadaslar...uzun zamandir bakamadim msjlara.Var mi bir gelisme? Ben de dilator siparisi verdim, ertesi gun mens oldum. Ama bugun hala emin degilim esimden... Carsamba gunu evlilik yildonumumuz ama esim iftara birilerini davet ediyorNeden boyle dusuncesiz neden....
aynen sana katılıyorum. bu arkadaş da 20 gün yaşamış bu sorunu öyle diyor..arkadasım sen daha once vajınısmusmuydun ? yenı mı astın bılmıyorum ama hıc vajınısmuslu bırı gıbı yazmıyorsun yanı. ne bılıyım bır garıplık tuhaflık hıssettım. hem burdakı arkadasların sıkıntıları var. yok şöyle ınlıyorsun yok boyle kolay dıyıp ınsanların ben yapamıyorum ben ısteksızım gıbı dusuncelere gıtmesıne sebep olma bence lutfen
byok yani ben şahsen seviyorum seni. hatan olsa zaten uyarı gelir sen yardımcı olmaya çalışıyosun..biz senn niyetnin iyi olduğunu biliyoruzsorma bazıları boyle dayanıklı. benım esım de oyle. daha evlendıgımız ılk hafta. bır hafta kaynanamlarda kaldık. banyo duzenlerı yoktu, koy evıydı. halıyle yasamamıstık, evımıze donunce devam etmıstık.
sımdı de boyledır. enaz bır hafta bekler mesela. degısmedı bu huyu.
ben adımı degıstırdım canım. bır de sızlere yardım edeyım derken hatam mı olur dıye bıraz gerı de cekılmıstım. ve bıraz kendı dertlerıme cok dalmıstım. sela ıle sureklı gorusuyor ve kendımı analız edıyordum. ısyerınde ısler de yogun buaralar.
tedbir bizden takdir Allahtan canım:) hem dua ile hem de yiyeceklerle tedbirimiz alalım da biz Allah uygun zamanda gönderir meleğimizi:)Anladim ama soyle de dusunmek lazim, hayirli zamani beklemek lazim. Bilmiyorum inancli biri misin ama ben Allah bir isi dilerse o olur yok dilemese katiyen olmaz diye dusunuyorum. Tabi eger ki herhangi bir saglik sorununuz yoksa hayirli zaman icin dua etmek lazim..
yani evet saygısızlık etmeyim dedikçe çabalıyo sanki.. biz de gidecez ya karar kesinleşti yarın ya da ertesi gün gidiyoruz. bizim yayla evi de 1+1 görümcem eşi kayın anne baba ordalar biz de gidecez perde merde kapanmıyo herkes herkesi görüyo filan ama takmayım diyorum artık her şeyi takar vaziyete geldim oraya gidip tadını çıkaracam buna karar verdim.. varsın ilişki de sonra olsun.. ben taktıkça sorunlar beni buluyor aslında en iyisi rahat yaşamak..sessizcekimsesizce
Aynen ya sinir oluyorum onun kaynanasına bana ne diyemiyorum burda bi düşünce var (biz inciyle aynı şehirdeyiz çok iyi tanırım onun kayınvalidesi gibi tipleri hiç anltmasın seceresini dökerim o kadar iyi tanıyorum ) evlendirirler ''aslancık''larını ama evimden çıkmasın isterler,her gün arasın sorsun, gelsin gitsin, karısından cok beni sevsin,bütün çocuklarım etrafımda dönsün dursun, her şeye ben müdahil olayım her şey benden sorulsun vs.. vs.. kuzenimin de kaynanası yerlisi ondan biliyorum kız çalısıo, sürekli '' aman gelinimle gezemiyorum bi kahve içemiyorm aman gelip gitmiyolar '' sürekli derdi bu ya.. Kız 1 yıllık evli ( inci) hapsetmiş bağ evine bütün gelinlerini sürekli bi göz hapsi o ne ya valla adreslerini bilsem gidip çemkirecem kadına..Ya ben de kötü değilim sen de ama biz genciz eşimzle vakit geçirmek,evimzde rahatca oturmak isteriz.Kndi annem de dahil yani misafirliğin kısası en güzeli insan kendi evnde istediği gibi yatıp kalkcak mı bi rahat bırakın ayy.Bak yine sinrlendm :))) Allahtan benmki şehir dışında da yırtıyorum :) Eşlerimizn annesidir saygısızlık olmaz ama biraz da düşünce yahu lütfen..
canım sız gorucu usulu mu evlendınız ? apar topar evlenıp ıyı tanımadan yurt dısına gelın mı gıttın sen ?
yok canim gorucu usulu degildi. ama biz tanistik 3 gun sonra esim yurtdisina dondu. biz gorusmeye devam ettik tel den netten vs.. sonra aileleirmiz tanisti 6 ay kadar sonra, sonra soz nisan yaptik.sonra bir 6 ay daha oyle gecti o disarda ben TR de..Velhasil evlendik bir kac gun sonra beraber gittik simdi yurtdisinda yasiyoruz 2 yildir. ilk yil hele her gun agliyordum esimin garip yanlarini gordukce o odunumsu yanlarini gordukce..ben bilmmiyorum hakkimi helal edebilcek miyim bu bana yasattigi acilardan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?