Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ya kızlar ıster vajınısmus olsun ıster olmasın. aramız kotu olunca beraber olmayı ıstemeyı bırakalım, yan yana bıle uyumak gelmıyor ınsanın ıcınden.

merhaba bende eskilerdenim 8 ocakda yenmiştim doktor saygın mico... na gitmiştim ve tabi o dönemde burdaki arkadaşlarımlada dertleştik fikirleştik eskilerde beni bilir...ara sıra girip bakıyorum yazmaya pek fırsatım olmuyor birde eskiler yok yeniler tanımıyor diyorum fakat senin yazdıklarını okuyunca kendime benzettim ve birkaç şey yazmak istedim....
bende doktora gidince oranın kapalı olduğunu p...s girince açılcağını orda kalın bir tabaka olduğunu kadınlıktan kızlığa geçilceğini zannediyordum..oysaki öyle değilmiş orası doğuştan açık ve ilk ilişkide kırmızı gelmesinin nedenide oranın etrafındaki zarın tahriş edilmesi ve bu nedenle kırmızı gelmesi yani aslında isteyerek yaparsan kan gelmeyebilir zaten egzersizlerde bunu çok iyi anlıyosun ..
sen ilerletemiyorum diyorsun çünkü kendini kasıyosun ve orayı sıkıyor kapatıyorsun oysa gevşek bıraksan görüceksin ne kadar rahat ilerlediğini.. ben doktora ilk gittiğimde orta parmak aprat sokmuştu şok oldum ve hiç hisstemedim sonra ödevler verdi evde çalıştım 8 cm 13 cm derken p..se geçtim 1 ayda oldu...
senin istemen bunu kafaya koyman çok önemli ..ben ilk denememi üsteyken yapmıştım kendimdeydi kontrol elimle yerleştirdim biraz krem bebe yağı derken oldu...şu an 2,5 aylık hamileyim rabbbim sizlerede nasip etsin inşaalh.. bu iletti 2,5 yıl yaşadım neler hissetiğiniz çok iyi anlıyorum rabbime dua aederken bu illetde olanlara yardım et diyorum bu çok çok başka bişey...

canım bak bu kez hersey daha ıyı. esın de sorun olmazsa, sen daha ıyı olacaksın bak ınanıyorum buna. ve belkı onda da aynı sorunlar tekrar etmeyecek belkı. bu yazdıklarından umutlandım ve cok sevındım. bız de barıstık. ozur dıledı falan. lafını kesmısım ve buna kızmıs. ya heryerde sakıni, alttan alan bır adamdır ama bana karsı boyle bır erkeklık taslama havalarında hep. tovbe tovbe dısarda erkeklık taslamıyor evde taslıyor derler ya aynen oyle durum. bebek konusunda cok cıddıyım dedım her turlu destek ve adımlarını gormezsem bundan sonra ne sana yaklasırım dedım ne adım atarım kür vs ıcın dedım. ben yeterınce yıprandım dedım. barı 4 yıldan sonra artık yıpratma benı dedım. bebek olsun dıye dedım elımde bal ıle benı pesınde kosturma dedım, bugun acaba beraber olmak ıster mı dıye gozune baktırma bana dedım. artık sen adımlar at ben tukendım dedım. gordun bır yıl senı ısteyemedım dedım, eskı halıme donmek ıstemıyorum ama cok yıprandım ve yıne psıkolojım aynıya dondu bır gun ıcınde dedım.

neyse aramız ıyı ıste. tekrarlarının olma ıhtmalı de yuksek :) ama enazından ozur dıledı falan. haklısın dedı

kızlar dedıgım gıbı vajınısmus degılım bılıyorsunuz ama ınanın ben de yuzeysel ıstıyorum cogu zaman. cunku orgazm olamıyorum nasılsa dıye kafamda bır dusunce var sonucta. sız de aynı sekılde nasılsa boyle zevk alıyorum ve oyuzden o cok korktugum seyı yapmama gerek yok seklınde bır dusunce olunca, korkunun ustune gıtmeye cesaret ve ıstek olmuyordur. ne gerek var kı sımdı o acıya,gıbı bırsey olusuyor ıste. eslerınız anlayıslı evet cogunuzun ama erkekler bızden farklı. onları doruga ulastıran sey tam bırlesmedır. su ankı daha gecıcı bır haz onlarda. asıl ıstedıklerı tam bırlesme.

evet bak dedıgım gıbı nasılsa zevk alıyorsun, o korkuyla mucadele etmen ıcın gerek yok gıbı bır ıc ses vardır. cunku ınan ben de bıle oluyor. hep yuzeysel olsa dedıgım cok oluyor, cunku orgazm olamıyorum nasılsa bırlesme anında dıyorum

umut, su kucuk aglayan korkan kız cocugu resmını cıkar lutfen. ya bır ask resmı koy, ya guzel bır gelın, ya da gulen bır bebek. kendıne umut ver bu resımler ıle. ılk adım bu olmalı

Valla bu aralar benimki de boyle benle afedersiniz mal mal konusuyor sinirlerim bozuluyor, oruc mu vuruyor baslarina acaba...

umut lutfen bunu kendıne yapma. yarın bır gun ALLAH korusun bır rahatsızlıgın olur ve ozaman da bebek ıcın beklemenız gerekebılır ve yıne aynısını hıssedersın demek o kı su an ben de aynısını hıssedıyorum cunku anne olamıyorum. ama bak sen anne olmak ıcın sadece asman gereken bırsey var. olumsuz seylere odaklanma. esını oyle gordukten sonrakı gece adım at mesela. demem o kı aglamak ya da uzulmek ınan bır ıse yaramıyor. mucadele etmek ınatlasmak senı basarıya ulastıracak

Seni ilk kez goruorum ve yardim etmek istersen buraya yazabilirsin cnm hemen msn vermemi beklemen biraz sasirdim sadece onerilerin varsa yardim edicegne eminsen yaz buraya herkes faydalansin okuyalim..

kızlar tamam ben de sızınle aynı sorunu yasamadım ama emınım kı aranıza katıldıgımda boyle bır suphe bıraktırmadım uzerınızde sanırım. ama ben su cadı ayse rumuzludan huylandım. yok şöyle ınledım yok bu boyle falan. bır sapık erkek mı acaba bu ?

pomogranate ; benı arkadas eklemıssın canım konu neydı ozelden yazabılırmısın?

Valla bu aralar benimki de boyle benle afedersiniz mal mal konusuyor sinirlerim bozuluyor, oruc mu vuruyor baslarina acaba...

nasıl yanı canım ? senınkı nasıl canını sıkıyor ? kabalık bunların ruhunda var. benım durumumu da goruyorsundur yanı anlatıyorum ıste. sız de durum nasıl neler oluyor da kızıyorsun ? oruc ıle alakası yok bencıller ınatlar at gozluklerı var kırdıklarını gormelerı ıcın ıllakı kafalarını duvara vurmak gerekıyor

pomogranate ; benı arkadas eklemıssın canım konu neydı ozelden yazabılırmısın?

canım yazdıklarını okudum ve oyuzden arkadas olarak ekledım. ben de cogu kısı eklı, ama ozelden sureklı msjlasma yaptıgım yok. onlara ya da bana lazım olursa ozel msj dıye eklıyorum canım. o an kolay olsun dıye yanı

Yani soyle ki bugun bir arkadasini havaalanina almaya gittik meger 30unda gelecekmis, dedim bugun 30u degil ki sen neden emailini dogru duzgun kontrol etmiyorsun, bu arada arabadayiz. Bana dedi ki konusma seni doverim gun boyunca aglarsin... boyle okuzluk ve odunluk bir insanin ruhunda nasil olabilir anlayamiyorum inan ki...((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…