- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #116.541
insanın eşi ile arası kötü olduğunda vücut reddediyor eşini. Hatta elvan yaşamıştı bunu, aparatı yapabiliyor, penisi daha önce yapmasına rağmen yapamıyordu...
kavgalı olunca kırgınlık olunca o iş hiçç olmuyor.
Cnm aslinda diorumki acirsa acisin beee diorum ne kadar aciyabilirki diorum acimasi deil sorun galiba ben orayi acik kabul edemiorum oranin kapali oldugu fikri sabit bi bogumu sokuorum boyle elim sikisioya orda ah diorum bak kapali hani kayip gdiodu diorum itemiorum yani ben aci hissetmiomki cnm yani ben itemiorum ki acisin giris yok saniorum heh bu dogru kelime uffff kafamkaristi anlatabiliomuyum acida deil benim kafa ahhh girse de acisa diorum ama o girisi yapamiom ona cesaret edemiom kazara bi ileri gidebilse parmak o et yiginindan bi denesem olucak belki bunu yapamiom
sağol ilgin için. ben de aynı durumdayım. tatil, misafir ve sıcak nedeniyle 2 ay ara verdik nerdeyse. sonuç ortada. baştan da alışamadım, çünkü sık yapamadık malum nedenlerden. neyse bugün öpüştük barıştık. bi ara, aklımda deneme yoktu, uyuyalım dedi, meğer beni kandırmış, deneme yaptık (sıfır istek). geberdim alamadımnerdeyse 20 dk uğraştım, o iyiydi ama ben isteksizdim zaten. inat ettim olcak diye, üstte yapamayınca alta geçtim. zar zor alabildim ama dayanamadım. biraz bekledim, gitgel yap dedim ama dayanmak ne mümkün. başa döndüm sanırım neyse en azından alabildim diye sevindim. yarınki muayene için endişeliyim, mecburen egzersiz yapıp gidicem, bu halde mümkün değil muayene olamam çünkü yine de, eşim iyiydi, giriş de olabildi diye kendimi teselli ediyorum işte. hiç olmazsa moralim yerinde, küs değiliz en azından...
yüzeysel ilişkiye alışıp, hem kendi hem eşi, bu yüzden üzerine gitmeyip erteleyip duran çok arkadaşımız oldu canım, eşin biraz tepki göstermesi yenmek için desteklemesi hatta iteklemesi gerekebiliyor yoksa çoğumuz ki ben de onlardan biriyim nasıl olsa eşim anlayışlı böyle idare ediyoruz deyip senelerce bu dertle yaşıyoruz sonra bebek isteği çevre baskısı derken bişey tetikliyor anca o zaman artık yenmeliyim diyoruz.
Geçen internette cinsel terapist araştırırken, dr ulusoy'u buldum. Sitesinde bayanlarda cinsel isteksizlik sorunlarınıda çözdüğü yazıyordu. buralarda da öyle bir terapi veren yer yok, açıkçası burda birçok insanı tanıyoruz ve yüzyüze bakıyoruz, utanırdım. Aradım, ben vajinismusu üç ay önce yendim ancak çok isteksizim, terapi verseniz kaç gün gelmem lazım, fiyatı ne kadar olur falan diye sordum. Arada hala kasılmalarım devam ediyor dedim. Bana senin tedavin yarım kalmış, seni en baştan alıcaz, sıfırdan tedavi edicez dedi. (Hay Alalhım) ben zaten ilişkiye girebiliyorum artık, sadece isteksizim, bu sorunu çözmem lazım dedim. Yok olmaz, en baştan başlamamız lazım dedi. Ücreti 5.000.-tl dedi. Kasılmalarım gitgide azalıyor, yaptıkça alışıyorum, ara verince zorlanıyorum sadece dedim. Peki geldim baştan başladık diyelim ondan sonra zevk alabilecek miyim dedim, lafı karıştırdı, yuvarlak cevaplar verdi. Net birşey söylemedi.
O kadar reklam yapıyorlar ama inanın hepsi boşşş, para tuzağı. Ben 5.000.-tl kazanmak için kaç ay çalışıyorum, sabahlardan akşamlara kadar sırtımdan ter akıyor. Sen benim zaten yapabildiğim birşeyi tekrar yapmam için 5.000.-tl istiyorsun .
Hani dese ki benim uzmanlık alanım vajinismus, sonrasına karışmıyorum, ilişkiye girebiiliyorsanız isteksizlik , orgazm olamama vb. problemlerinizi kendiniz çözeceksiniz veya ben yardımcı olamıyorum uzmanlığımın dışında dese anlıcam.
Evet, benim doktorumda öyle dedi, onu hiç düşünmüyorsun, sen az biraz zevk alınca sana yetiyor. O sesini çıkarmadıkça sen iyice yatışa geçiyorsun derdi.
Kizlar hosgeldiniz vee gecmis olsun buraya gelmeden once bu kadar benim gbiolan kadin olucagi aklimin ucuna getiremezdim dogrusu....ucunbe seni diyip aynada kendimle konusurdum nesin sen nasi bseysin die kavga ederdim kendimle kalibindan utan beceriksiz derdim yaratik gbi hisederdim...ama allahim ne kadar cok varmis sevinmiorum da bu kadar kisi oldugna ama tek olmadigim icinde bi ferahlik gelio degisik bi duygu...insallah sizde bizde kurtuluruz ikinizde daha yen evlisiniz bu cok iyi super yani kronik bi hale gelmeden cozume odaklanicaksiniz...umarim kisa surede yeneriz kendimide koyim bari icine her ne kadar icraat olmasada...
canım bak bu kez hersey daha ıyı. esın de sorun olmazsa, sen daha ıyı olacaksın bak ınanıyorum buna. ve belkı onda da aynı sorunlar tekrar etmeyecek belkı. bu yazdıklarından umutlandım ve cok sevındım. bız de barıstık. ozur dıledı falan. lafını kesmısım ve buna kızmıs. ya heryerde sakıni, alttan alan bır adamdır ama bana karsı boyle bır erkeklık taslama havalarında hep. tovbe tovbe dısarda erkeklık taslamıyor evde taslıyor derler ya aynen oyle durum. bebek konusunda cok cıddıyım dedım her turlu destek ve adımlarını gormezsem bundan sonra ne sana yaklasırım dedım ne adım atarım kür vs ıcın dedım. ben yeterınce yıprandım dedım. barı 4 yıldan sonra artık yıpratma benı dedım. bebek olsun dıye dedım elımde bal ıle benı pesınde kosturma dedım, bugun acaba beraber olmak ıster mı dıye gozune baktırma bana dedım. artık sen adımlar at ben tukendım dedım. gordun bır yıl senı ısteyemedım dedım, eskı halıme donmek ıstemıyorum ama cok yıprandım ve yıne psıkolojım aynıya dondu bır gun ıcınde dedım.
neyse aramız ıyı ıste. tekrarlarının olma ıhtmalı de yuksek :) ama enazından ozur dıledı falan. haklısın dedı
Insallah cnm merak etme mutlaka kurtulucaz tabi en kisa surede kurtulsak super olur o ayri cok yenisiniz bu cok iyi yeni eski kimse bu dertle sinamasin rabbim cok zor cooooook....bu gece moralim bozuk iftara gttik esim hic birinin cocuguyla ilgilendigni bu kadar gormemistim....o cocuga bakisi kucagna almasi opmesi cok tuhaf hissettim suclu hissettim
Rabit cnm yaaa ne yazsam yok yazicak bseyim yok ....
Seni ilk kez goruorum ve yardim etmek istersen buraya yazabilirsin cnm hemen msn vermemi beklemen biraz sasirdim sadece onerilerin varsa yardim edicegne eminsen yaz buraya herkes faydalansin okuyalim..
Bence de yalnız kalmaları lazım canım.İnciozmene yamıstım onu sıkıntı bende değil yani :)
Günaydın.. Sen nasılsın ? Geçen gece üzgündün düzelmiştir inşallah[/QUOTE
gunaydın canım yorgun ama ıyıyım. dun mısafır agırladım, hatta bugunku mısafırlerım ıcın de hazırlık yaptım aynı anda. yoruldum ama ıyıydı. bayan ıyı arkadasımdır ama epeydır dertlesmıyorduk ben ozel sorunlarımı anlatmam, gunluk tartısmaları falan anlatırım sadece ama yıllardır ımnredıgım cıft, meger bır yıldır sorunluymus adam kumara alısmıs resmen.onunla konusmak ıyı geldı.
ondan oncesınde de sahurda hıc konusmadım, arı sutu bal polen kendım yedım kaldırdım, hayıt tohumumu da ıctım, ona sen de yap ıc falan demedım tepkısını olctum bılerek. neyse konusmadan uyuduk, ben dun gec kalktım o daha erken kalktı ve bıryere gıtmesı gerekıyordu gıtmıs ben uyurken. neyse uyanınca aradım nerdesın dedım ses gayet yumusak gelırken eksık bırsey var mı falan dedı. gelınce de konustuk ben onun sozunu kesmısım buna kızmıs ve oyuzden sen karısma o benım kardesım demıs. senın emegım daha cok, ben fıkrını alırım kı dıyor. mesela ben cınsel hayatımızı bıle etkılıyor, oyuzden unıversıte bıyunca yanımızda kalmasın baska sehır yazalım demıstım, buna hak verdı ve yazmayacak. bebek konusunda da ne beraber olmak ne kürler falan benı yorma dedım. senı ıtmekten ben yoruldum dedım. bana bunu artık yapma dedım, eskıye donmek senden uzaklasmak ıstemıyorum dedım ama gururum ıncınıyor dedım ve buyuzden hem sevgım hem ıstegım kalmıyor bak boyle olunca dedım.haklısın bu konuda dedı, hatta dun mısafırımız olmasaymıs beraber olalım dıyecekmıs oyle dedı dun gece uyurken. bakalım nasıl ılerleyecez, arı sutunu dun sahurda da yemedı, dısımı fırcaladım dedı. delı edyor ıste benı, hem bebek ıstıyor hem caba gostermıyor. gel de delırme. neyse bu hafta gozlemleyecem, aynı seylerı yaparsa yemın ederım bu kez cok kotu olacak.
Valla bu aralar benimki de boyle benle afedersiniz mal mal konusuyor sinirlerim bozuluyor, oruc mu vuruyor baslarina acaba...
pomogranate ; benı arkadas eklemıssın canım konu neydı ozelden yazabılırmısın?
Günaydın.. Sen nasılsın ? Geçen gece üzgündün düzelmiştir inşallah[/QUOTE
gunaydın canım yorgun ama ıyıyım. dun mısafır agırladım, hatta bugunku mısafırlerım ıcın de hazırlık yaptım aynı anda. yoruldum ama ıyıydı. bayan ıyı arkadasımdır ama epeydır dertlesmıyorduk ben ozel sorunlarımı anlatmam, gunluk tartısmaları falan anlatırım sadece ama yıllardır ımnredıgım cıft, meger bır yıldır sorunluymus adam kumara alısmıs resmen.onunla konusmak ıyı geldı.
ondan oncesınde de sahurda hıc konusmadım, arı sutu bal polen kendım yedım kaldırdım, hayıt tohumumu da ıctım, ona sen de yap ıc falan demedım tepkısını olctum bılerek. neyse konusmadan uyuduk, ben dun gec kalktım o daha erken kalktı ve bıryere gıtmesı gerekıyordu gıtmıs ben uyurken. neyse uyanınca aradım nerdesın dedım ses gayet yumusak gelırken eksık bırsey var mı falan dedı. gelınce de konustuk ben onun sozunu kesmısım buna kızmıs ve oyuzden sen karısma o benım kardesım demıs. senın emegım daha cok, ben fıkrını alırım kı dıyor. mesela ben cınsel hayatımızı bıle etkılıyor, oyuzden unıversıte bıyunca yanımızda kalmasın baska sehır yazalım demıstım, buna hak verdı ve yazmayacak. bebek konusunda da ne beraber olmak ne kürler falan benı yorma dedım. senı ıtmekten ben yoruldum dedım. bana bunu artık yapma dedım, eskıye donmek senden uzaklasmak ıstemıyorum dedım ama gururum ıncınıyor dedım ve buyuzden hem sevgım hem ıstegım kalmıyor bak boyle olunca dedım.haklısın bu konuda dedı, hatta dun mısafırımız olmasaymıs beraber olalım dıyecekmıs oyle dedı dun gece uyurken. bakalım nasıl ılerleyecez, arı sutunu dun sahurda da yemedı, dısımı fırcaladım dedı. delı edyor ıste benı, hem bebek ıstıyor hem caba gostermıyor. gel de delırme. neyse bu hafta gozlemleyecem, aynı seylerı yaparsa yemın ederım bu kez cok kotu olacak.
Yapmaz inşallah güzel güzel konuşmuşun da.Küserek bi yere varılmıyor iyilikle anlatınca yumuşuyorlar.Her evlilikte sorun oluyor işte kimi ufak gibi büyük Allah sağlık versin çözümü olmayacak dert vermesin önemli olan bu..Özel mesaj göndercem sana birazdan.Anlatacağım şeyler var benm de ama burda baya uzun sürer yormayayım kimseyi :)
Degerli kardes ari sutu ne icin iciyorsunuz?sorun nedir?
nasıl yanı canım ? senınkı nasıl canını sıkıyor ? kabalık bunların ruhunda var. benım durumumu da goruyorsundur yanı anlatıyorum ıste. sız de durum nasıl neler oluyor da kızıyorsun ? oruc ıle alakası yok bencıller ınatlar at gozluklerı var kırdıklarını gormelerı ıcın ıllakı kafalarını duvara vurmak gerekıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?