- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #116.621
Sanki çok ömrümüz varmış gibi beklemeyi öğretiyor bize hayat..Bunaldım artık ya hassaslaştırdı beni bu illet..Düşün dur işin yoksa..Sevdiğini beklersin,güzel günleri beklersin,evlenirsin bebek beklersin onu beklersin bunu beklersin.. Sonra..Sonra ?
Haklısın canım benim kim istediği hayatı yaşayabiliyor ki zaten.Sen nezamandır uğraşıyorsun bu sorunla?Gerçeten yaşamayan bilemez burda herkesin farklı hikayeleri var çok zor bir durum.Başarmak bizim elimizde herşey sende başalar sende biter.Daha öncede söylemiştim sevdiğim bir söz'mucizeler hiç ummadığımız anda gerçekleşir' o yüzden burdaki herkese sesleniyorum umudunuzu kaybetmeyin pozitif düşünmeye çalışın lütfen salmayın kendinizi
1 yıl olacak eylülde.. Bunlar elbette aşılabilecek şeyler asıl hüznüm hissettiğim o suçluluk duygusuna..Gelmişe geçmişe..Hani olur ya bazen birikir birikir patlarsın o anlardan sadece biri işte..
Biz suçlu değiliz bu bizim suçumuz değil ki,elinde olsa ister miydin böyle bir şeyi istemezdin tabiiki.peki eşin sana destek olmuyor mu bu konuda
merhaba cnm dedgın doktora gttım bılıomusun gecen sene ama bılmıorum ıste ben guvenemedım ona yada guvenmem için üst düzey bi çaba gösterınce ters tepkı yaptı sanırım beni anlamana sevındım cnm inşallah bende kurtulurum hamıleymısın ne kadar sevındım senden mutlusu yoktur sımdı.........cok merak edıorum bu duyguyu allahım cok ......merhaba bende eskilerdenim 8 ocakda yenmiştim doktor saygın mico... na gitmiştim ve tabi o dönemde burdaki arkadaşlarımlada dertleştik fikirleştik eskilerde beni bilir...ara sıra girip bakıyorum yazmaya pek fırsatım olmuyor birde eskiler yok yeniler tanımıyor diyorum fakat senin yazdıklarını okuyunca kendime benzettim ve birkaç şey yazmak istedim....
bende doktora gidince oranın kapalı olduğunu p...s girince açılcağını orda kalın bir tabaka olduğunu kadınlıktan kızlığa geçilceğini zannediyordum..oysaki öyle değilmiş orası doğuştan açık ve ilk ilişkide kırmızı gelmesinin nedenide oranın etrafındaki zarın tahriş edilmesi ve bu nedenle kırmızı gelmesi yani aslında isteyerek yaparsan kan gelmeyebilir zaten egzersizlerde bunu çok iyi anlıyosun ..
sen ilerletemiyorum diyorsun çünkü kendini kasıyosun ve orayı sıkıyor kapatıyorsun oysa gevşek bıraksan görüceksin ne kadar rahat ilerlediğini.. ben doktora ilk gittiğimde orta parmak aprat sokmuştu şok oldum ve hiç hisstemedim sonra ödevler verdi evde çalıştım 8 cm 13 cm derken p..se geçtim 1 ayda oldu...
senin istemen bunu kafaya koyman çok önemli ..ben ilk denememi üsteyken yapmıştım kendimdeydi kontrol elimle yerleştirdim biraz krem bebe yağı derken oldu...şu an 2,5 aylık hamileyim rabbbim sizlerede nasip etsin inşaalh.. bu iletti 2,5 yıl yaşadım neler hissetiğiniz çok iyi anlıyorum rabbime dua aederken bu illetde olanlara yardım et diyorum bu çok çok başka bişey...
yok cnm senın kadın oldugna kalıbımı basarımkızlar tamam ben de sızınle aynı sorunu yasamadım ama emınım kı aranıza katıldıgımda boyle bır suphe bıraktırmadım uzerınızde sanırım. ama ben su cadı ayse rumuzludan huylandım. yok şöyle ınledım yok bu boyle falan. bır sapık erkek mı acaba bu ?
gelişmeeeeeee yok cnm aynı durumdayım....acaba bendede bı gun bı gelışme olurmuhoşgeldin canım dün yoktum.nasıl geçti hafta sonun var mı bir gelişme:)
öyleler çoğu öyle canım ya hele bu özel günleri hiç takmıyolar mesela ben geçenlerde onun doğumgünü oldu hiç bir şey almadım çabalamadım çünkü çabalayınca ben de beklenti içine giriyorum doğumgünlerimiz 20 gün arayla bizim. bu arada bugün de ilk düğünümüzn yıldönümü ama adam birşey yapmaz eminim buna.. ben vaji için psikiyatra gtmiştim doktor bize hher hafta sürpriz köşesi yapmıştı eşimn hiçbir şey yapmadığını farkındaydı zorla bişeyler yaptırmaya çalışıyordu sürpriz olarak.. yani anlıcağın çoğu böyle ama aralarında iyileri de var galiba ya da biz yaptırmasını bilmiyoruz
aynen sana katılıyorum. bu arkadaş da 20 gün yaşamış bu sorunu öyle diyor..
byok yani ben şahsen seviyorum seni. hatan olsa zaten uyarı gelir sen yardımcı olmaya çalışıyosun..biz senn niyetnin iyi olduğunu biliyoruz
tedbir bizden takdir Allahtan canım:) hem dua ile hem de yiyeceklerle tedbirimiz alalım da biz Allah uygun zamanda gönderir meleğimizi:)
yani evet saygısızlık etmeyim dedikçe çabalıyo sanki.. biz de gidecez ya karar kesinleşti yarın ya da ertesi gün gidiyoruz. bizim yayla evi de 1+1 görümcem eşi kayın anne baba ordalar biz de gidecez perde merde kapanmıyo herkes herkesi görüyo filan ama takmayım diyorum artık her şeyi takar vaziyete geldim oraya gidip tadını çıkaracam buna karar verdim.. varsın ilişki de sonra olsun.. ben taktıkça sorunlar beni buluyor aslında en iyisi rahat yaşamak..
"mesela" yazınca, beni yazdım sanmışsın heralde.okudum, diyorum bu kız kim, ben değilmişim heralde diye düşünmüştüm
olur tabi niye olmasın.iyiyim çok şükür bende de tık yok dün eşim gececiydi bugun de öyle oyüzden tık yoko cadı ayşe dediğiniz kişi başka konularda da mevcut ve sanırım dalga falan geçmeye çalışıyor kendince
merhaba cnm dedgın doktora gttım bılıomusun gecen sene ama bılmıorum ıste ben guvenemedım ona yada guvenmem için üst düzey bi çaba gösterınce ters tepkı yaptı sanırım beni anlamana sevındım cnm inşallah bende kurtulurum hamıleymısın ne kadar sevındım senden mutlusu yoktur sımdı.........cok merak edıorum bu duyguyu allahım cok ......
yok cnm senın kadın oldugna kalıbımı basarımben sahsen sevdim seni....ama bılıomsun o cadı ayşayı gözüm tutmadı neyseeee....
gelişmeeeeeee yok cnm aynı durumdayım....acaba bendede bı gun bı gelışme olurmusen nasılsın.....
olur tabi niye olmasın.iyiyim çok şükür bende de tık yok dün eşim gececiydi bugun de öyle oyüzden tık yoko cadı ayşe dediğiniz kişi başka konularda da mevcut ve sanırım dalga falan geçmeye çalışıyor kendince
sen kac yıllık evlıydın cnm yıl dıe sordum belkıde aylıksın he heneyse cnm anam ne korkan varmıs bu mıcky den yaa msn yi istıo cvp vermedım biz zaten içinde bulundugmuz durumdan dolayı güvensiziz hayata insanlara karsı dakka bir gol bir hemen nası güvenelim herkese buraları uzuuuuuuun gunler aylar bosunaı okuyoruz hemencık dalmamız lazım o vakıt.....neyse bde nıe konusmuyosun susuosun dio haydaaaaaa.....
hatun kuduruk gıbı yazıyor ya. hangımız yazabılıyoruz oyle. resımler falan da bır garıp. sınır oldum bugun yorumlarını okuyunca.
sen kac yıllık evlıydın cnm yıl dıe sordum belkıde aylıksın he heneyse cnm anam ne korkan varmıs bu mıcky den yaa msn yi istıo cvp vermedım biz zaten içinde bulundugmuz durumdan dolayı güvensiziz hayata insanlara karsı dakka bir gol bir hemen nası güvenelim herkese buraları uzuuuuuuun gunler aylar bosunaı okuyoruz hemencık dalmamız lazım o vakıt.....neyse bde nıe konusmuyosun susuosun dio haydaaaaaa.....
bde şu yüzeysel ilşkiye alışma durumu evvet kabul ediorumsanırım buda sebep zincirlerimden bi halka bu acısız zahmetsiz ilşkiye aliştım veee esımde bunun farkında uzuuuun ara verıo.....yaklaşmıo bazı zaman........ceza verıoo dahada özlesın sonra brden olur dıe dusunuo belkıde kocış ama ben cok direnclıyım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?