- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.205
- 423
- 42
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #116.581
öyleler çoğu öyle canım ya hele bu özel günleri hiç takmıyolar mesela ben geçenlerde onun doğumgünü oldu hiç bir şey almadım çabalamadım çünkü çabalayınca ben de beklenti içine giriyorum doğumgünlerimiz 20 gün arayla bizim. bu arada bugün de ilk düğünümüzn yıldönümü ama adam birşey yapmaz eminim buna.. ben vaji için psikiyatra gtmiştim doktor bize hher hafta sürpriz köşesi yapmıştı eşimn hiçbir şey yapmadığını farkındaydı zorla bişeyler yaptırmaya çalışıyordu sürpriz olarak.. yani anlıcağın çoğu böyle ama aralarında iyileri de var galiba ya da biz yaptırmasını bilmiyoruz
aynen sana katılıyorum. bu arkadaş da 20 gün yaşamış bu sorunu öyle diyor..
byok yani ben şahsen seviyorum seni. hatan olsa zaten uyarı gelir sen yardımcı olmaya çalışıyosun..biz senn niyetnin iyi olduğunu biliyoruz
tedbir bizden takdir Allahtan canım:) hem dua ile hem de yiyeceklerle tedbirimiz alalım da biz Allah uygun zamanda gönderir meleğimizi:)
yani evet saygısızlık etmeyim dedikçe çabalıyo sanki.. biz de gidecez ya karar kesinleşti yarın ya da ertesi gün gidiyoruz. bizim yayla evi de 1+1 görümcem eşi kayın anne baba ordalar biz de gidecez perde merde kapanmıyo herkes herkesi görüyo filan ama takmayım diyorum artık her şeyi takar vaziyete geldim oraya gidip tadını çıkaracam buna karar verdim.. varsın ilişki de sonra olsun.. ben taktıkça sorunlar beni buluyor aslında en iyisi rahat yaşamak..
yok canim gorucu usulu degildi. ama biz tanistik 3 gun sonra esim yurtdisina dondu. biz gorusmeye devam ettik tel den netten vs.. sonra aileleirmiz tanisti 6 ay kadar sonra, sonra soz nisan yaptik.sonra bir 6 ay daha oyle gecti o disarda ben TR de..Velhasil evlendik bir kac gun sonra beraber gittik simdi yurtdisinda yasiyoruz 2 yildir. ilk yil hele her gun agliyordum esimin garip yanlarini gordukce o odunumsu yanlarini gordukce..ben bilmmiyorum hakkimi helal edebilcek miyim bu bana yasattigi acilardan sonra
yanı nısanlanıncaya kadar sadece net ve tel mı oldu 6 ay boyunca ?
genellıkle neler yapıyor ? mesela hangı durumlarda neler dıyor ? daha ıyuı bır analız yapmak ıcın detay ver bıze canım ? ıstersen ozelde yaz sen bılırsın
yanı nısanlanıncaya kadar sadece net ve tel mı oldu 6 ay boyunca ?
genellıkle neler yapıyor ? mesela hangı durumlarda neler dıyor ? daha ıyuı bır analız yapmak ıcın detay ver bıze canım ? ıstersen ozelde yaz sen bılırsın
evet nisanlanincaya kadar sanal bir iliskimiz oldu resmen...yani ben hangi birini anlatayim ben hala taniyamiyorum ki neye ne zaman tepki verecek nasil olacak...ama bunu destikce ben daha cok sinirleniyorum ona.yani tek istegim dua...bu adam degismedikce bizim mesele duzelmez, bir de vajinismus var tabi ben vajinismus olmayayim da kim olsun su durumda
canlar ya ben en son 8lik aparatla çalışıordm...ama ramaazan nedeniyle ara vermiştim..zaten cesaret de edemiordm...bir türlü 9luk aparata geçemedim...yine 8likle deneyim dedim...bu sırada eşim tutturdu p...sle deneyelim...o kadar ısrar ettiki hayır diyemedim ve denedik içine girdi...tabi brz zorlandım...kemreye, hayalsene,inciözmene daha ismini hatırlayamadığm birçok arkadaşa tşkr ediorm....
egzerszleri bırakmayın...ben toplasam 1 hafta ancak yapmışımdr ve düzenli bile değildi ama başardım çok şükür...darısı diğer arkadaşlarımın başına...
ben uyusam artik cok yoruldum aglamaktan gozlerim kan canagina dondu...tesekkur ederim yardimlarin icin...erkeklerin sinirlerini alan,ruhlarini yumusatan merhametli yapan vs bir formulu olan varsa yazsin bana ozelden zira burdaki msjlar cok oluyor takip etmek zor...
canım bıraz dınlen uyu ve sonra bıze herseyı bıraz daha detaylı anlat oldu mu. belkı faydamız olur. oyle bır formul yok ama kendını ayakta guclu tutmak ıcın formuller var. sen bana ozelden anlatsana bıraz sıkıntıları.ya da burdan. ben ozelden yazarım tamam cevapları
evet nisanlanincaya kadar sanal bir iliskimiz oldu resmen...yani ben hangi birini anlatayim ben hala taniyamiyorum ki neye ne zaman tepki verecek nasil olacak...ama bunu destikce ben daha cok sinirleniyorum ona.yani tek istegim dua...bu adam degismedikce bizim mesele duzelmez, bir de vajinismus var tabi ben vajinismus olmayayim da kim olsun su durumda
Canım belki eşinin öyle davranmasının bir sebebide vajinismusdur çünkü bize söylemeselerde onlarda büyük sitres içinde oluyolar ve bazen de bu konu yüzünden kasıtlı olarak bizi incitmek istiyolar
canım ınsan aynı evde yasayınca bıle tanıyamıyor ınan. ama senınkı daha kotu olmus ıste.
senın vajınısmus olmanın sebebı onun hareketler belkı de. ben kırgın olunca esmın yaklasmasına bıle gıcık olurum, hatta bırsey yokmus gıbı saka yapar ona bıle gıcık olurum. kaldı kı sana kotu davranırken onunla beraber olma cesaretını nasıl bulacaksın kı yanı.
olayları anlatırsan benzerlıkler bızlerde de var ya da yok derız ve evlılıgıne daır bır yon cızersın bu sayede. yanı genel erkek okuzluklerı mı yoksa onun kı double okuzlukler mı oluyor anlarız
2. muayenemi de başarıyla atlattım. geçen seferki kadar rahat değildim, malum bu ara kasılma kabusu geri döndüdoktora da söyledim öncesinde, yine dokunmadan önce ne yapacağını söyledi ve hep moral verdi "çok güzel harika iyi gidiyorsun" diyerek. ama ben bu sefer ay oy acıyor filan diye çok söylendim, kastım çünkü!!!! yine de şükür ki muayeneye izin vermeyecek düzeyde değildi, smear alalım mı dedi, zaten onun için çağırmıştınız dedim. tamam alalım da hazır muayene izni veriyorken, sonra karar veririm dedi. onu aldı sonra ultrasonla baktı. smearde çok kasıyorum, görmediğim bir şey takıyor, ben de rahat bırakacağıma kastıkça kastım, iş çıkardım kendime olur, herkes bunu alırken biraz kasılır, normal canını sıkma dedi. sonra ultrasonla baktı, yumurta oluşumu görmeyi umuyordum ama yok, cumaya bi daha gel bakalım yine dedi. ultrason çok rahat, onda hiç yanma duymuyorum. sonra sorularımı sordum, muayenede gayet iyisin, smeare gerek yok fitil yazıcam, kullanırsın rahat muayene olabildin dedi. iyi dedim ne diyeyim şimdi fitile başlayıp, gebelik öncesi için de folik asit kullanacağım. memedeki kitle için cerrahiye gerek yok, 6 ay sonra bakalım tekrar dedi. ohh bee dedim ben de safra kesesindeki polip için bir de genel cerrahiye danışınca artık kafamda hiçbişey kalmıycak. zaten bugün hoplaya zıplaya döndüm eve. şükürler olsun, bugünleri de gördüm.
egzersizcilerrrr, bugünlere siz de gelebilirsiniz, yeter ki egzersize sıkı sarılın. ben geçmişe dalıyorum, görüşürüz!!!!
Canım belki eşinin öyle davranmasının bir sebebide vajinismusdur çünkü bize söylemeselerde onlarda büyük sitres içinde oluyolar ve bazen de bu konu yüzünden kasıtlı olarak bizi incitmek istiyolar
elbettekı etkıleyecektır mesela bız de tam tersı durum vardır ıste esım ısteklı degıldı ve ben ona sınır oluyordum sankı cogu zaman. benı ıhmal edıyor dıye. ama ben esıme hastalık olmamasına ragmen usengeclık yapıyuor dıye sınır olurdum. yorgun oluyor dıye falan. eslerınızın sızın durumunuzun bır hastalık oldugunu gormesı lazım. ozaman o sınırler ya da kızmalar azalacaktır. sıze kızgınlar belkı ve bu yuzden gozune batıyor olabılır her kucuk sey hata gıbı. patlayacak bomba gıbı dusunun ınsanları, ıftar saatıne yaklastıkca sınırler gerılır sıgara ıcemedıklerı ıcın mesela. bu da ona benzıyor, yasayamadıgı ıcın sınırler lackadır muhakkak. ama bır de ek bır okuzluk varsa herseye bagırma cagırma kısacası erkeklık taslama huyu, vajınısmus bahane olmustur kotu gıdıse.
bence sen kendı basına vajınısmusu asmaya calıs. burda arkadaslar vardı bak. esı tarafından dovulen, aldatılan, zorla beraber olan. ama onlar bıle astılar. kendın ıcın yap bunu yanı. vajınısmusu as, karsısına dımdık cık. yanı senı hatalı gorup kızıyor ya herseye. sen de kı sımdı hersey mukemmel, sımdı neye kzıabıleceksın bakalım de. vajınısmus geınce de halen aynıysa ozaman dıyecek bırsey yok.
offf canim yapma boyle yaaaa bende aglicam bak simdi ztn zar zor durdurdum kendimiiikendini suclama sen boyle olmasini istemedin cunku... esininde ustune gitme... gerci bu dediklerimi bende yapamiyorum... aramiz yaa tam düzelmeli yada sürekli kavga etmeliyizz... ortası yok benim icin... bosveremiyorum hiç bi zamann...
Çok iyi maşallah gözün aydın örtmenim .. Öyleyse hadi bakalım bi kez daha teyze olmak istiyoruz :) Sonra peşine de bizler geliriz inşallah
2. muayenemi de başarıyla atlattım. geçen seferki kadar rahat değildim, malum bu ara kasılma kabusu geri döndüdoktora da söyledim öncesinde, yine dokunmadan önce ne yapacağını söyledi ve hep moral verdi "çok güzel harika iyi gidiyorsun" diyerek. ama ben bu sefer ay oy acıyor filan diye çok söylendim, kastım çünkü!!!! yine de şükür ki muayeneye izin vermeyecek düzeyde değildi, smear alalım mı dedi, zaten onun için çağırmıştınız dedim. tamam alalım da hazır muayene izni veriyorken, sonra karar veririm dedi. onu aldı sonra ultrasonla baktı. smearde çok kasıyorum, görmediğim bir şey takıyor, ben de rahat bırakacağıma kastıkça kastım, iş çıkardım kendime olur, herkes bunu alırken biraz kasılır, normal canını sıkma dedi. sonra ultrasonla baktı, yumurta oluşumu görmeyi umuyordum ama yok, cumaya bi daha gel bakalım yine dedi. ultrason çok rahat, onda hiç yanma duymuyorum. sonra sorularımı sordum, muayenede gayet iyisin, smeare gerek yok fitil yazıcam, kullanırsın rahat muayene olabildin dedi. iyi dedim ne diyeyim şimdi fitile başlayıp, gebelik öncesi için de folik asit kullanacağım. memedeki kitle için cerrahiye gerek yok, 6 ay sonra bakalım tekrar dedi. ohh bee dedim ben de safra kesesindeki polip için bir de genel cerrahiye danışınca artık kafamda hiçbişey kalmıycak. zaten bugün hoplaya zıplaya döndüm eve. şükürler olsun, bugünleri de gördüm.
egzersizcilerrrr, bugünlere siz de gelebilirsiniz, yeter ki egzersize sıkı sarılın. ben geçmişe dalıyorum, görüşürüz!!!!
Canım kendini üzme(desem de elde değil biliyorum ) ben de benzer şeyleri yaşamıştım eşim kayganlaştırıcı kullanmak istemiyodu ben tam artık vajiden kurtuldum derken onun benim çabamı görmeyip böyle davranması çok zoruma gidiyodu . Vaji gibi bi illeti yaşamak senin seçimin değildiki ve eminim o süreç de bunun bedelini de ödemişsindir mutlu olmayı kendine haram ederek . Sen kondom kullanmayı denesen nasıl olduğuna dair bi fikrim yok ama... Umarım en kısa zaman da atlatırsınız bu sorunu bazen onları da anlamak zor oluyo sanırım sabretmemiz gerekiyo bu sorun devam ederse belki eşin de yardım almak isteyecektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?