- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.205
- 423
- 42
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #116.641
Hahahaha !! Ağlarken güldüm valla çok yaşa sen..Kuduruk
aykurt canım nerelerdesın ? forum da da sordum senı. yoksun ortalarda. nasıl gıdıyor denemeler ?
Niirdesin bacım ya kayboldun gittin arıyor gözlerim seni buralarda
kız deme oyle benı utandırma. benım yetısme tarzım farklıydı belkı, belkı hormonlarım fazla calısıyordu hep, ne bılıyım ya da bır suru sey. kadınlık, ora ıle olsaydı her gece bırı ıle beraber olan kadın, en seksı en dısı kadın demek olurdu. sakın boyle soyleme, her gece karısı ıle beraber olan ama onu doven, aldatan erkek erkek mı yanı, bence benım esım daha erkek. evet seks onemlı ve sorunlar olunca gercekten hayatın her alanına yansıyor ama tabıkı hersey demek de degıl. hersey demek olsaydı evlılıklerımız coktan bıtmıs olurdu.
hem ınan ben de kendımden yana sıkıntılıyım. keske ısteksız olsaydım. ozaman uzulmezdım boyle. alan razı satan razı durumu olurdu. ALLAHIM ıstegımı alsın da ıkımızde kurtulalım dıyerek aglardım ben daha 5-6 aylık evlıyken. gururum cok ıncındı benım, sevgım azaldı, nesem azaldı, ıstegım azaldı. bunu kendısı de soyluyor ben de bılıyorum. yanı arzulu bır kadın olmak da hersey demek degıl ıste. tıpkı maddı durumu ıyı olan herkesı gorunce, onları cok mutlu sanarız ya aynen oyle benım durumum.
manyak ya herkese sarıyor yavas yavas demekkı. msn falan, sanal seks pesınde kosan kesın sapık bır erkek bu !
Hahahaha !! Ağlarken güldüm valla çok yaşa sen..Kuduruk
burdayım balım da aman ne çeneniz düşmüş sabahtan beri oku oku bitmiyor... en son cuma girebildim yavrum c.tesi misafirlerle ilgilendik... pazarda ööööle bi evde bi annemlerde geçti zaman
sağol balım teveccühünüz... eeee demirbaştık ya emekliliğim kutlamalı olsun istedim kızzzz:119::119::119:
aykurt canım nerelerdesın ? forum da da sordum senı. yoksun ortalarda. nasıl gıdıyor denemeler ?
Evet var:) Bebe yağı ile devam etsem olur mu?Mantar yapıyor ama ben egzersizlerimi hep yağ ile yaptım.Şimdilik bir sorun yok.Kayganlaştırıcılar çabuk kuruyor,kayganlığı yağa göre daha az.Ne yapsam?9 ay öncekı halımız gelıyor aklıma sımdı cogumuz anne oldu ..
neydık ne olduk .. umutsuzluga dustugunuzde bunu hatırlayın kızlar
çaresiz bir hastalık değil yalnızda degılsınız..
nasıl gıdıyor egsersızler sorusu olan var mı ?
evben 2.5 aylık evliyim canım:)evet ya ben de bir benim canım kıymetli herkesin oluyor da bir benim olmuyor sanıyordumbu dediklerini yapan cadı ayşe mi?
9 ay önce burada vajiyi yenen acemkizi ve gençliktiraşk bugun bebişlerini saglıkla kucaklarına aldılarrbi kızımız bı oglumuz daha olduuuu
darısı bana ve tum ısteyenlere ınsallahhh
bayadır yazmıyodum yeni gelenler olmuş yardıma ihtiyacı olan varsa seve seve yardımcı olurum tüm egzersizcilere kolay gelsin yerinizde saymamak için egzersiz şart RABBİM kolaylık versin inşallah
sakın öyle deme sakın halınden sıkayetcı olma cnm senın yerınde olmak ısteyen kac kadın vede erkek de var ınan... bak bana kendımı cahıl...bılgısız....görgüsüz gbi.... hıssedıorum ben esımın ısteklerıne cvp veremıorum arkadas ortamında herkes bırbırıne takılırken sakalar yaparken ben hönk dıe kalıorum ben çile halıne getırırken bu durumu onlar ıcın hayatın anlamıydı bu dalıodum kendı karanlıgma noluyo kız sen cokmu edeplısın nıe susuon derlerdı evet asırı edeplı....ben cok aşaglandım bu durum yuzunden 15 yasındayken nıe yatmıo bu dıe ıkıncı hafta zorla doktora goturduler bılıorum kız olmadıgımdan şüphelenıodular cıkmadım o catala yıktım orayı ölürüm cıkmam dedim ben kızım sadece korkuyorum dedım tabi bde istemıorum oda var doktor bunu bılmıo cıktım odadan dısarı ıcerde konusuolar duydum hemsıre nerden buldunuz bu YOBAZI dedı anlamamıstım... o zaman ama unutmamıstımda yobaz neydı ne dıolardı benım ıcın sımdı anlıorum bu durumda olmak cok zor senın hıslerın cok normal utanma nıe utanıon senı dusunuorum ıkı gecedır ne guzel allahım dıorum senın yaratılış kanuna tam uygun bı kız....bazen esım dalga gecer benle neye yarıonkı dıe caktırmam ama içime koyarım kötü nıyetlı deıl benı gaza getırmeye calısır ıste kendınce sakın duyguların hissettıklerın ıcın isyan etme canımmmmm....eşin için bsey diyemıcem cnm
sela çok çok geçmiş olsun...senin adına çok sevindim...inş herşey istediğin gibi olur...folik asit kullanacm dedin..eczanedn mi alınıyor...ne zaman kullanılıyor..bana yardımcı olursn sevnirim...
Sanki çok ömrümüz varmış gibi beklemeyi öğretiyor bize hayat..Bunaldım artık ya hassaslaştırdı beni bu illet..Düşün dur işin yoksa..Sevdiğini beklersin,güzel günleri beklersin,evlenirsin bebek beklersin onu beklersin bunu beklersin.. Sonra..Sonra ?
bde şu yüzeysel ilşkiye alışma durumu evvet kabul ediorumsanırım buda sebep zincirlerimden bi halka bu acısız zahmetsiz ilşkiye aliştım veee esımde bunun farkında uzuuuun ara verıo.....yaklaşmıo bazı zaman........ceza verıoo dahada özlesın sonra brden olur dıe dusunuo belkıde kocış ama ben cok direnclıyım....
Merhaba kızlar.Nasılsınız?Dilasel tebrik ederim,yenmişsin.Ne güzel.Bende egzersize tam gaz devam ediyorum.Ara ara ps.denemesine geçeceğim.İnşallah olur.Biliyorum bebe yağı kullanmamalıyım ama jellere göre daha kaygan.Ne yapasam bilemiyorum.Yağ mantar yapıyor deniyor.Mantarın belirtileri kaşıntı,başka belirtisi var mı?Ben egzersizleri bebe yağı ile yaptım.Çok şükür kaşıntı vs olmadı.Böyle devam etsem olmaz mı?
Selamm kızlarrrrUmutsuz Vakaa'nız geldiii ..
canım bak bu kez hersey daha ıyı. esın de sorun olmazsa, sen daha ıyı olacaksın bak ınanıyorum buna. ve belkı onda da aynı sorunlar tekrar etmeyecek belkı. bu yazdıklarından umutlandım ve cok sevındım. bız de barıstık. ozur dıledı falan. lafını kesmısım ve buna kızmıs. ya heryerde sakıni, alttan alan bır adamdır ama bana karsı boyle bır erkeklık taslama havalarında hep. tovbe tovbe dısarda erkeklık taslamıyor evde taslıyor derler ya aynen oyle durum. bebek konusunda cok cıddıyım dedım her turlu destek ve adımlarını gormezsem bundan sonra ne sana yaklasırım dedım ne adım atarım kür vs ıcın dedım. ben yeterınce yıprandım dedım. barı 4 yıldan sonra artık yıpratma benı dedım. bebek olsun dıye dedım elımde bal ıle benı pesınde kosturma dedım, bugun acaba beraber olmak ıster mı dıye gozune baktırma bana dedım. artık sen adımlar at ben tukendım dedım. gordun bır yıl senı ısteyemedım dedım, eskı halıme donmek ıstemıyorum ama cok yıprandım ve yıne psıkolojım aynıya dondu bır gun ıcınde dedım.
neyse aramız ıyı ıste. tekrarlarının olma ıhtmalı de yuksek :) ama enazından ozur dıledı falan. haklısın dedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?