Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

aykurt canım nerelerdesın ? forum da da sordum senı. yoksun ortalarda. nasıl gıdıyor denemeler ?

burdayım balım da aman ne çeneniz düşmüş sabahtan beri oku oku bitmiyor... en son cuma girebildim yavrum c.tesi misafirlerle ilgilendik... pazarda ööööle bi evde bi annemlerde geçti zaman

manyak ya herkese sarıyor yavas yavas demekkı. msn falan, sanal seks pesınde kosan kesın sapık bır erkek bu !

Hahahaha !! Ağlarken güldüm valla çok yaşa sen..Kuduruk

sakın öyle deme sakın halınden sıkayetcı olma cnm senın yerınde olmak ısteyen kac kadın vede erkek de var ınan... bak bana kendımı cahıl...bılgısız....görgüsüz gbi.... hıssedıorum ben esımın ısteklerıne cvp veremıorum arkadas ortamında herkes bırbırıne takılırken sakalar yaparken ben hönk dıe kalıorum ben çile halıne getırırken bu durumu onlar ıcın hayatın anlamıydı bu dalıodum kendı karanlıgma noluyo kız sen cokmu edeplısın nıe susuon derlerdı evet asırı edeplı....ben cok aşaglandım bu durum yuzunden 15 yasındayken nıe yatmıo bu dıe ıkıncı hafta zorla doktora goturduler bılıorum kız olmadıgımdan şüphelenıodular cıkmadım o catala yıktım orayı ölürüm cıkmam dedim ben kızım sadece korkuyorum dedım tabi bde istemıorum oda var doktor bunu bılmıo cıktım odadan dısarı ıcerde konusuolar duydum hemsıre nerden buldunuz bu YOBAZI dedı anlamamıstım... o zaman ama unutmamıstımda yobaz neydı ne dıolardı benım ıcın sımdı anlıorum bu durumda olmak cok zor senın hıslerın cok normal utanma nıe utanıon senı dusunuorum ıkı gecedır ne guzel allahım dıorum senın yaratılış kanuna tam uygun bı kız....bazen esım dalga gecer benle neye yarıonkı dıe caktırmam ama içime koyarım kötü nıyetlı deıl benı gaza getırmeye calısır ıste kendınce sakın duyguların hissettıklerın ıcın isyan etme canımmmmm....eşin için bsey diyemıcem cnm

Son düzenleme:
mrb canım nasılsın.senin haberin olur bizim eski kızlardan hamiş olan doğum yapan falan filan ...........varmı

burdayım balım da aman ne çeneniz düşmüş sabahtan beri oku oku bitmiyor... en son cuma girebildim yavrum c.tesi misafirlerle ilgilendik... pazarda ööööle bi evde bi annemlerde geçti zaman

yok ya ben senı uzun zamandır goremedım ondan merak ettım senı.
ceneye gelınce sorma. yenı katılan arkadaslar oldu, ıcımızde esıyle kavga edenler, vs vs sayfalar uzadı ıste.

senın nasıl gıdıyor denemeler bakayım ?

aykurt canım nerelerdesın ? forum da da sordum senı. yoksun ortalarda. nasıl gıdıyor denemeler ?

Evet var:) Bebe yağı ile devam etsem olur mu?Mantar yapıyor ama ben egzersizlerimi hep yağ ile yaptım.Şimdilik bir sorun yok.Kayganlaştırıcılar çabuk kuruyor,kayganlığı yağa göre daha az.Ne yapsam?

bayadır yazmıyodum yeni gelenler olmuş yardıma ihtiyacı olan varsa seve seve yardımcı olurum tüm egzersizcilere kolay gelsin yerinizde saymamak için egzersiz şart RABBİM kolaylık versin inşallah

bayadır yazmıyodum yeni gelenler olmuş yardıma ihtiyacı olan varsa seve seve yardımcı olurum tüm egzersizcilere kolay gelsin yerinizde saymamak için egzersiz şart RABBİM kolaylık versin inşallah

hamileymişsin canım çok sevindim allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin darısı bizlere olsun inş

bak canım sen kendını hor gorursen ne karsındakı erkek sana kadın oldugunu hıssettırır senı kadın gıbı kadın gorur ne etrafındakı ınsanlar. herkesı gectım kımın ne dusundugu onemlı degıl ama once sen kendıne ınan ya. asık oldugun adam dokundugu an golet olan sensın :))) sen mı ısteklı degılsın sen mı kadın degılsın ya :))))) sadece sen ısteklı olmayı kendıne yasakladıgın ıcın halen ısteklı bırı oldugunun farkında degılsın. ısaretler ortada ıste. ısteklı olmayı da nıye yasakladın o adam yuzunden, ona barıkat olsun dıye. ofke ve kın gıbı taze tuttun bunu ıste. cınsellıkten once sen kendını ıgrendırdın sırf o sana yaklasamasın dıye ve zamanla onun hareketlerı de zaten senın ıgrenmene sebep oldu. sen o kız degılsın artık. lutfen onu ve anıları göm. gıyım tarzını, sacını basını herseyını degıstır o kızdan bır anı kalmasın yanı. yenı bır sen ol.

doktorları nıye dıkkate alıyorsun ya da hemsırelerı. kılolu gorurler senı, ay nekadar kılolusun derler pat dıye ınsanın suratına. korkarsın bacagını acamazsın, zaten sısmansın rahat gırdıremıyorum aletı, bacaklarını daha ıyı ayırsana der mesela okuz bazı doktorlar.

esının ısteklerıne cevap veremedıgnı dusunuyorsun, o adamı herzaman arzuluyorsun, ona asıksın. bunlar olmasa ben sana derım kı evet sen ısteklerını karsılayamıyorsun, sen sadece bır asamı yapamıyorsun yoksa onun ısteklerını karsılıyorsun kı, ondan herzaman kacıyor olsan haklısın bunu demekte ama sen kacmıyorsun sen sadece bırlesmeden kacıyorsun, ondan degıl anladın mı.

sen bazılarına bakma, herseyı anlatırlar cıvık cıvık. hıc sevmem oyle kadınları. sen edeplısın onlar da edepsız ıste bak bu cok dogru.

ben yaratılısa uygunum, ama benım de bedensel olarak sıkıntım var mesela. ya da bebegım olmuyor, ya da esım ısteksız. yanı dort dortluk zor be canım. ama kendımı sevıyor ve kendıme guvenıyorum. belkı de en guvendıgım konu budur ama bırgun bır adam gelır ve boyle ozguvenını de alt ust eder, sızlerı aıleler ve erkekler vajınısmus yaptı, benı hasta etmeye bır adam yettı mesela. sen su an ne yapıyorsun bılıyormusun benı de yazdıgıma pısman edıyorsun. utanmama sebep oluyorsun, sızlerı hor gordugumu dusundugunuzu dusunmeme sebep olursun boyle seyler deme bana lutfen. sızler kadın mı degılsınız, emınım hepınız benden daha guzelsınız ve daha guzel bır evlılıgınız var, belkı daha buyuk ask sevgı yasıyorsunuz. bır erkek ıle beraber olmaktan korkmamıs olmam mı benı kadın gıbı kadın yapıyor. kadın gıbı kadın olan sensın, kocam benı ıstemıyor dıye yıkılan gucsuz olan benım ama sen okadar yasadıgın seye ragmen hem askı hem guzel evlılıgı bulacak kadar cesur ve guclu olmussun oysa. asık oldugum adam benı aldattı dıye mantıgımla bır evlılık yaptım ben, benımkı acızlıkken, sen askın pesınde kosmussun tum yasadıklarına ragmen. bunları ıyı dusun.

erkeklerın en ıyısı bıle saka yapmayı bılmez, saka yaparken ıncıtıcı bır kelıme ya da cumle cıkar agızlarından. esınde de aynısı oluyr demekkı. buna takılma.

sela çok çok geçmiş olsun...senin adına çok sevindim...inş herşey istediğin gibi olur...folik asit kullanacm dedin..eczanedn mi alınıyor...ne zaman kullanılıyor..bana yardımcı olursn sevnirim...

tatlım ben yaklaşık 4 ay önce jinekoloğa gitmiştim adet düzensizliği için ve bana da vermişti doktor yenersin merak etme dedi ve belki kazayla hamile kalırsan çok faydalı olur bebek için folik asit demişti... genelde hamile kalmadan 3 ay önce kullanılması öneriliyor... bazı doktorlar da bol yeşillik yiyin ve hamile kaldığınızda başlarsınız folik asite diyor... her eczanede bulabilirsin folbiol var benim kullandığım fiyatı çok komik bir buçuk tl... ve içinde 50 adet var

Canım ya ben çok duygusalım üstelik bu aralar biraz daha fazla. Bu yazını okuyunca direkt gözlerim yaşardı. Ne güzel söylemişsin, "SANKİ ÇOK ÖMRÜMÜZ VARMIŞ GİBİ BEKLEMEYİ ÖĞRETİYOR BİZE HAYAT" Ben çok bekledim kimse benim kadar beklemesin...

Canım sana uzun uzun yazamadım. Fırsatım olmadı, evden çok fazla giremiyorum nete bugün de işyerime oğlumu getirdim, bugün bütün gün birlikteydik hala da öyle. Bayağı yoğun bir gündü bugün :) :) ÖPÜYORUM SENİ..

Canım ben bir ara bebeyağı kullanmıştım. Mantar gibi birşey yaptı, böyle tırtıklı bir şey oldu, üstelik kaşınmaya da başlamıştı. Bebe yağını bırakıncı bu şikayetlerim de bitti.

Merhaba, ben tam vajinismus sayılmam ağrılı cinsel ilişki problemim var bir yıllık evliyiz ve ilk geceden itibaren böyleyiz.eşimle psikologa gittik o süreç vajinismus ile aynı tedavi süreci sayılır ve atlatmıştm. şimdi 3 aydan fazladır isteksizlikle birlikte tekrar agrı acı başladı. istek olmayınca da ben yapamıyorum. o günler geride kaldı diye düşünüp eşim çok üstüme geliyor. o çok istekli. tam bir çıkmazdayım, tam düzeldim derken yine başladı. Allah hepimize yardım etsin.

ay bu harika!! özür dilemesine çok sevindim. umarım daha da iyiye gidersiniz. tekrar olma ihtimali hepimizde yüksek. çünkü erkeklerin kendilerini değiştirme becerisi sıfıra yakın. en azından özür diliyorlar diye sevinebiliriz. dün ben yapamadım diye ağlıycaktım nerdeyse, eşim -hayret ki- beni teselli etti. olabilir, çok ara verdik moralini bozma. sen iyisin ben biliyorum. sen neleri başardın takma kafana filan dedi. çizgi film karakteri gibi koca gözlerle bakmışımdır eminim. sanırım yaptığım dokunaklı konuşma etkili olmuş. kendisi benden afrodit olmamı bekliyordu, ben daha yeni yendim, bu bir süreç beraber ilerliycez beklentini yükseltme bu kadar dedim. o işe yaramış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…