Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım moraller guzelken yanı dunden dolayı hem esın bugun daha ıyıdır sen de bugun kı gelısmelerden dolayı mutlusun, prezervatıfsız dene bakalım artık dedıgın gıbı. bebek dusunuyordum dıyordun zaten, hem esın de prezervatıfsız ıstıyordu bır de oyle dene canım. hatta bugun moraller ıyıyken bugun deneyın derım.

inşallah bebişim, hadi hayırlısı. ne zaman hayırlıysa o zaman gelsin, bakalım kehanetin tutacak mı? eşime de söyledim, çok heyecanlandı

sevındı degıl mı gelısmelere. sevınmez mı. tamam okuzluk yapıyorlar falan ama sevıyorlar ya bızı. zaten bırarada tutan da bu yanı bızlerı aslında. benım kardesım karısma dıyen adam, dun gun boyu bana sordu hangı sehırlerı yazalım ne yapalım dıye. yemek yapıyorum durdurmuyor cagırıyor soruyor :))) anlam veremıyorum kı ben bunlara. hayatı hem kendılerıne hem bıze zından etmeyı bazen nasıl basarıyorlar ınan anlamıyorum

esıne soyledın mı prezervatıfsız deneme yapmaya baslayalım dıye ?

hep boyle mutlu ol emı. senı mutlu gormek ıstıyorum, guzel haberler almak ıstıyorum, aklı ve tecrubelerı ıle herkesı aydınlatan herkese yardım eden sela yı, etrafına mutluluk ısıgı sacarken de gormek ıstıyoruz.

Hayırlısı olsun ... Bence de ertelemeyin hemen hamile kalacaz diye bişey yok malum hamile kalma durumu planlara uymuyo

Canım hadi hayırlı olsun bakalım... Hayırlı bir zamanda hayırlı ve sağlıklı bir çocuğun olur inşallah

afferin sana kız, yenmeden yardıma başlamışsın. tebrik ediyorum böyle devam et, yenince daha da çok yardım etmek isteyeceksin. yenince insan kimse vajili kalmasın istiyor

canım ben de öyleym yeneli 3 ay oldu nerdeyse hoş 1 ayı boş geçti ama hala kasılıyorum ve en önemlisi de hala korkuyorum 1 ay geçti 20 gün daha boş geçecek ve ben 20 gün sonrasıı ilk ilişki nasıl olacak diye yeyip bitiryorum kendimi.. aama sana şunu söyleym ara vermeden ardarda yapılan denmelerden sonra daha rahat oluyo..
canım ya çok sevndm seni böyle neşeli gördüğüme inşallah en kısa zamanda bebiş gelir tabi hayırlısıyla sağlığıyla.. benm de bugün muayenem var kürtaj sonrası ilk muayene.. bir de patoloji sonucu gelmiş alınan bebek incelemesiymiş. hayırlsı.. ama alttan muayen değil galiba karındanbakılıyormuş..

9 ay önce burada vajiyi yenen acemkizi ve gençliktiraşk bugun bebişlerini saglıkla kucaklarına aldılarrbi kızımız bı oglumuz daha olduuuu
darısı bana ve tum ısteyenlere ınsallahhh

amin canım :)

afferin sana kız, yenmeden yardıma başlamışsın. tebrik ediyorum böyle devam et, yenince daha da çok yardım etmek isteyeceksin. yenince insan kimse vajili kalmasın istiyor

hihihi Aynen öyle ben yaşadığım , nasıl iç acıtıcı bir şey olduğunu bildiğim için kimse kalmasın istiyorum bu sorunu yaşayan.Sizlerden öğrendiğimi paylaşıyorum sadece yardımcı olabiliyorsam ne ala..

sela çok çok geçmiş olsun...senin adına çok sevindim...inş herşey istediğin gibi olur...folik asit kullanacm dedin..eczanedn mi alınıyor...ne zaman kullanılıyor..bana yardımcı olursn sevnirim...

Bu rumuzu görünce direkt duygusala bağlıyorum.. Hele ağlarken nasıl da iyi gidiyor bu şarkı.. Alakasız oldu farkındayım ama öyle işte..

Seninle aynı şeyleri düşünmüşüz canım nicki gördüğümde hep o şarkının hüznünü yaşıyorum.Ama kimse ağlamasın lütfen güçlü olmak zorundayız

9 ay önce burada vajiyi yenen acemkizi ve gençliktiraşk bugun bebişlerini saglıkla kucaklarına aldılarrbi kızımız bı oglumuz daha olduuuu
darısı bana ve tum ısteyenlere ınsallahhh

9 ay öncekı halımız gelıyor aklıma sımdı cogumuz anne oldu ..
neydık ne olduk .. umutsuzluga dustugunuzde bunu hatırlayın kızlar
çaresiz bir hastalık değil yalnızda degılsınız..
nasıl gıdıyor egsersızler sorusu olan var mı ?

çok geçmiş olsun canım.Umarım herşey gönlünce olur inşallah.Konuyu tam bilmiyorum kusuruma bakma lütfen,ben geçmişe dalıyorum demişssin hayırdır canım?

Seninle aynı şeyleri düşünmüşüz canım nicki gördüğümde hep o şarkının hüznünü yaşıyorum.Ama kimse ağlamasın lütfen güçlü olmak zorundayız

Sanki çok ömrümüz varmış gibi beklemeyi öğretiyor bize hayat..Bunaldım artık ya hassaslaştırdı beni bu illet..Düşün dur işin yoksa..Sevdiğini beklersin,güzel günleri beklersin,evlenirsin bebek beklersin onu beklersin bunu beklersin.. Sonra..Sonra ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…