- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #116.681
çok çok teşekkür ederim canım allah razı olsun rabim inşallah sana ve isteyen herkese hayırlısını ve sağlıklısını versin inşallah
hmmmm hala mevcut elımde her turlu uyusturucu canımmm...ben sokamıyomkı acısın cnm ılk once benım sokmam lazım o yok bende içeri bsey sokamıyom...canım sen hiç anestezik kremlerle denedin mi?
ondan bıle korktum dıyorsun. hepımız ıntıharı dusunuruz hatta ben de denedım hapla. unıversıte yıllarımda. korktugum ıcın az hap ıctım mesela. neyse demem o kı ıntıhardan acı cekmekten korkmak bıle acızlıktır gıbı goruyorsun. hepımız korkarız bundan. kızdırma benı ya :)))
kızlar ya malum ben 3-4 gün önce vajiyi yenmiştim...dün tekrar deneyelim dedik ama ne mümkün..yine kasıldım..korku acı...acaip kötü oldm:18:..halbuki daha kolay olur diye ummuştm..sizce sorun ne olabilir..
belkı senın kadar ınanclı degılım ama tabıkı bunun ALLAHIN ıznıgı ıle olacagını nasıpte yoksa olmayacagınıı dusunuyorum. ben beklıyorum ama 4 yıllık evlıyım 29 yasındayım. erken menopoza gırdım uzuntuden hem de 26 yasında ve 8 aylık evlıyken. 2 kez tup bebek denedım ama yu murtalarım catlamıyor bıle. yanı oyuzden hayatı, kaderı, sansı zorlamaya calıstıgım bır durum yok. bu sartlar altında anne olmaya calısıyorum sadece. dua ve careler ıle ıste. nasıbımızde yoksa zaten olmayacaktır
Bu sitedeki herkes çok özel insanlar ne zaman kimin sorunu olsa sabırla dinleyip teselli ediyorlar ama sela'nın yeri ayrı.Mantık abidem o benimBazen insan kendisiyle yüzleşemiyor bir başkasının gözünden olaylar daha farklı görünüyor ve tarafsız yorum yapıyor.. sela ve zeala bunun iyi bir örneği..Allah onlrdan ve herkesten razı olsun ve herkesin muradını versin inşallah..
sen de benim için özelsin kuzuuu
Evet var:) Bebe yağı ile devam etsem olur mu?Mantar yapıyor ama ben egzersizlerimi hep yağ ile yaptım.Şimdilik bir sorun yok.Kayganlaştırıcılar çabuk kuruyor,kayganlığı yağa göre daha az.Ne yapsam?
kızlar ya malum ben 3-4 gün önce vajiyi yenmiştim...dün tekrar deneyelim dedik ama ne mümkün..yine kasıldım..korku acı...acaip kötü oldm:18:..halbuki daha kolay olur diye ummuştm..sizce sorun ne olabilir..
öyleler çoğu öyle canım ya hele bu özel günleri hiç takmıyolar mesela ben geçenlerde onun doğumgünü oldu hiç bir şey almadım çabalamadım çünkü çabalayınca ben de beklenti içine giriyorum doğumgünlerimiz 20 gün arayla bizim. bu arada bugün de ilk düğünümüzn yıldönümü ama adam birşey yapmaz eminim buna.. ben vaji için psikiyatra gtmiştim doktor bize hher hafta sürpriz köşesi yapmıştı eşimn hiçbir şey yapmadığını farkındaydı zorla bişeyler yaptırmaya çalışıyordu sürpriz olarak.. yani anlıcağın çoğu böyle ama aralarında iyileri de var galiba ya da biz yaptırmasını bilmiyoruz
30 temmuz mu evlilik yıl dönümün benim gibi??ben 2. yılıma yine buruk giriyorum,yüzüm gülse şaşarım,ben aslında çok neşeli,konuşkan bi insandım ama kendi kabuğuma çekildim.başka bir şey gelmiyor artık elimden...
bu arada canım evlilik yıl dönümün kutlu olsun...Allah hepimizin yüzünü güldürsün...
tövbeeeeee kız sız ne beklıonuz cok şaşıorum hala 3 ü yapmamışacısını cıkartsanıza ahhh ahhh ben bı yensem:76::76::76: cokmu buyuk konusuom yanı bılmıomda hıssettıgım bu ara verme...... bu arada msj attım nıe görmuon su tel yaptırsan artık dıorum yada degıstır....
öyleler çoğu öyle canım ya hele bu özel günleri hiç takmıyolar mesela ben geçenlerde onun doğumgünü oldu hiç bir şey almadım çabalamadım çünkü çabalayınca ben de beklenti içine giriyorum doğumgünlerimiz 20 gün arayla bizim. bu arada bugün de ilk düğünümüzn yıldönümü ama adam birşey yapmaz eminim buna.. ben vaji için psikiyatra gtmiştim doktor bize hher hafta sürpriz köşesi yapmıştı eşimn hiçbir şey yapmadığını farkındaydı zorla bişeyler yaptırmaya çalışıyordu sürpriz olarak.. yani anlıcağın çoğu böyle ama aralarında iyileri de var galiba ya da biz yaptırmasını bilmiyoruz
30 temmuz mu evlilik yıl dönümün benim gibi??ben 2. yılıma yine buruk giriyorum,yüzüm gülse şaşarım,ben aslında çok neşeli,konuşkan bi insandım ama kendi kabuğuma çekildim.başka bir şey gelmiyor artık elimden...
bu arada canım evlilik yıl dönümün kutlu olsun...Allah hepimizin yüzünü güldürsün...
kızlar nasılsınız ? o bahsettıgınız sahıs varya buyuk bı ıhtımalle erkek bıraz arastırdımdaaa bı yerde evlıyım yazmıs bı yerde nısanlıyım cok pıs seyler konusuyooo edepsızz sakın cvp yazmayın ona
mesaj tekrarı.................[/QUOTEbı rumuz varr msn felan ıstıyo cok pıs konusuyoo erkek tahmının profılne baktım az oncee dengesız bı dedıgı bı dedgını tutmuyo u yuzden uyarmak ıstedımmm
aynen sana katılıyorum. bu arkadaş da 20 gün yaşamış bu sorunu öyle diyor..
byok yani ben şahsen seviyorum seni. hatan olsa zaten uyarı gelir sen yardımcı olmaya çalışıyosun..biz senn niyetnin iyi olduğunu biliyoruz
tedbir bizden takdir Allahtan canım:) hem dua ile hem de yiyeceklerle tedbirimiz alalım da biz Allah uygun zamanda gönderir meleğimizi:)
yani evet saygısızlık etmeyim dedikçe çabalıyo sanki.. biz de gidecez ya karar kesinleşti yarın ya da ertesi gün gidiyoruz. bizim yayla evi de 1+1 görümcem eşi kayın anne baba ordalar biz de gidecez perde merde kapanmıyo herkes herkesi görüyo filan ama takmayım diyorum artık her şeyi takar vaziyete geldim oraya gidip tadını çıkaracam buna karar verdim.. varsın ilişki de sonra olsun.. ben taktıkça sorunlar beni buluyor aslında en iyisi rahat yaşamak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?