- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #116.721
ben demıstım onda bır anormallık var dıye burda hepımız penıs vs dıyoruz ama sevısmemızı anlatır gıbı degıl bır hastalıgı anlatır gıbı anlatıyoruz. ınlemelerımı gormenız lazımdı demıs o manyak mı ne
kızlar ya malum ben 3-4 gün önce vajiyi yenmiştim...dün tekrar deneyelim dedik ama ne mümkün..yine kasıldım..korku acı...acaip kötü oldm:18:..halbuki daha kolay olur diye ummuştm..sizce sorun ne olabilir..
nbr nasılsın bakalım
bem bir şeymi kaçırdım kım ne oldu ?
mesaj tekrarı.................[/QUOTEbı rumuz varr msn felan ıstıyo cok pıs konusuyoo erkek tahmının profılne baktım az oncee dengesız bı dedıgı bı dedgını tutmuyo u yuzden uyarmak ıstedımmm
galıba bende kacırdım ?sıkayet et cnm
Ben teee dün akşam dediydim cilekliyle konustuk hatta..Bir nişanlıyım yazmıs bi 14 haftalık hamileyim diyo anlamadım maksat nedir..Bizim sorunumuzu kendine eğlence görüyor belki de yazık...:44:
Şikayet ettim ben..
ben demıstım onda bır anormallık var dıye burda hepımız penıs vs dıyoruz ama sevısmemızı anlatır gıbı degıl bır hastalıgı anlatır gıbı anlatıyoruz. ınlemelerımı gormenız lazımdı demıs o manyak mı ne
ben dun farketmedım aksam gırmemıstım mısafır vardı bu sabah okumaya basladım hemen gozumden kacmadı. ınleme kelımesını bır duydum anladım hemen. ben de sıkayet ettım sen bana tarıf edınce. umarım ıse yarar. cok can sıkıcı ya. yazdıklarımızdan tahrık olmaya calısan bır sapık sanırım. ıyyyyyyyy ıgrenc
sessizcekimsesizce ve violet kıslar ikinizinde evlilik yıldönümünüz kutlu olsun kıslar... Rabbim bu yeni yılınıza başlarken sessizceye bir melek nasip etsinviolete de önce yenmeyi sonra da melekleri nasip etsin inşaallah
violet şimdi seninde tahminimce ramazan öncesiydi demi düğünün
ben dun farketmedım aksam gırmemıstım mısafır vardı bu sabah okumaya basladım hemen gozumden kacmadı. ınleme kelımesını bır duydum anladım hemen. ben de sıkayet ettım sen bana tarıf edınce. umarım ıse yarar. cok can sıkıcı ya. yazdıklarımızdan tahrık olmaya calısan bır sapık sanırım. ıyyyyyyyy ıgrenc
galıba bende kacırdım ?sıkayet et cnm
nerden sıkayet edılıyo bılmıyorumkı bıde boyle ınsanlarla ugrasmayalım dalga gecıyo resmen bızle
Ellerine sağlık iyi ettin..Hem sapık hem aciz..
kişinin yazdıgı cevabım altında sol tarafta ünlem(ucgen)ısretıvar oradan sıkayet edebılırsınız hata bende edım
onun yazdıgı msj demi buraya yazdıgmı özele yazılanda da varmı....
Kızlar ya şey ben başını alabildimama sadece 3-4 cm sonra söndü ilerltemedik
canım moraller guzelken yanı dunden dolayı hem esın bugun daha ıyıdır sen de bugun kı gelısmelerden dolayı mutlusun, prezervatıfsız dene bakalım artık dedıgın gıbı. bebek dusunuyordum dıyordun zaten, hem esın de prezervatıfsız ıstıyordu bır de oyle dene canım. hatta bugun moraller ıyıyken bugun deneyın derım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?