Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ben teee dün akşam dediydim cilekliyle konustuk hatta..Bir nişanlıyım yazmıs bi 14 haftalık hamileyim diyo anlamadım maksat nedir..Bizim sorunumuzu kendine eğlence görüyor belki de yazık...:44:

Şikayet ettim ben..

kızlar ya malum ben 3-4 gün önce vajiyi yenmiştim...dün tekrar deneyelim dedik ama ne mümkün..yine kasıldım..korku acı...acaip kötü oldm:18:..halbuki daha kolay olur diye ummuştm..sizce sorun ne olabilir..

öncelıkle tebrık ederım cnm ...

artık bundan sonrası psıkolojık fln degıl hepsı senın elınde dğşğn bir kere oldu canın yanmadı aklına getırdıgın o hurafelerı yasamadın neden tekrar yapamayasın daha kolay olması gerekırken düşünme başka brsey olmazdı egzersız yap p..s ten once daha rahat edersın

nbr nasılsın bakalım

cnm ıyıyım senı burda görmek çok güzel burdan kopmamanı senden istiorum facar lutfeen belkı en ufak bı bılgı duyucagımız bı söz tek hece hayatımızı degiştirebilir...bunlar deılmı zaten hayatımızı degıstıren akıntıyı sürükleyen bazen tek bi söz ble yeterli olabilir... evet suan yapamıoruz ama ne malum yarın yapamıcamız veya burda duyucamız bi sözün bize bigün o işi başartmıcanı ....

ben dun farketmedım aksam gırmemıstım mısafır vardı bu sabah okumaya basladım hemen gozumden kacmadı. ınleme kelımesını bır duydum anladım hemen. ben de sıkayet ettım sen bana tarıf edınce. umarım ıse yarar. cok can sıkıcı ya. yazdıklarımızdan tahrık olmaya calısan bır sapık sanırım. ıyyyyyyyy ıgrenc

Ellerine sağlık iyi ettin..Hem sapık hem aciz..

canım karıştırdın sanırım sen.ben 30 temmuz 2010 da evlendim,vajiyi yendim nisanın son günlerinde canım.ama çok sağol iyi dileklerin için.kocam yine hatırlamayacak biliyorum,zaten benle ilgili neyi hatırladı ki her defasında bozuyorum bana mısın demiyor... bi de çok hassas bi günümdeyim regl oldum bugün.midem alt üst bi halde

Ellerine sağlık iyi ettin..Hem sapık hem aciz..

her şey tam bi sapığımız eksikti nasıl şikayet edilio söyleyin bakiiim bende edimm nie konuşmuorsun neden susuorsun yazmış banada he he :) delinin zoruna bak....

Kızlar ya şey ben başını alabildim ama sadece 3-4 cm sonra söndü ilerltemedik

Canim sen ilk adimi atmissin geriside gelcektir, stres yapmamaya çalisin rahat ol, esine belli etme tedirginligini (bu seni zorlicak biliyorum ama) sonrasnda malesef esler etkileniyo.. Tez zamanda kurtuldum yazacagina inaniyorum Allahin izniyle

bugün deneyemem, o kadar kastım ki hala bacaklarım ve vajen ağrıyor. bildiğin dayak yeme sonrası yorgunluk içindeyim. bugün eşime sarılıp uyuyacağım. yarın denemeyi düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…