Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yapıyorum canım onu zaten sureklı aklıma geldıkce yapıyorum ama saymadım hıcc dun sana nlattıklarımı esımede anlattım kızdı sen bellı ettın demı nası yapıcaz artık bıtsın ya egzersızlede basramazsan napıcaz oda acaba bırı bıseymı yaptııı demeye basladııı sakın olmaya calıstım bellı ettın yoksa nıye bu konuyu acsınlar durup duruken felan dedı canımı sıktıı

Kızlarrr Desteğinize İhtiyacımm var başaranlar bu illeti yenenler lütfen bu işin ne kadar kolay olduğunu söylesinnn lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnn ((((

inan gözümüzde büyüttüğümüz gibi değil canım.
hepimiz ilk ilişkide bumuymuş dedik. ben bunun içinmi aylarımı yıllarımı kaybettim dedik.
iş beynimizde bitiyo canım. oraya bişeylerin girebileceğini kabullenmek lazım.
egzersizle bunu göreceksin

Son düzenleme:

girişler hala zorluyo beni ama olsun eşimle iyiz ya o yetiyo çok şükür.
canım bide seninle konuşmam gereken bişey var.
şimdi dışarı çıkabiliriz. iftardan sonra msnde olabilir misin

500 oldumu bılmıyorum ama yaptın dungece yatarken bıle yaptımm

ya bıde bısey sorcam canım hanı bu kendımızı kasıyoruz sonra serbest bırakıyoruz ya kegelde kasıp bıraz beklemem lazımmı yada hemen bırakıyımmı ya ben yanlısmı yapıyorum nee

nereye gıttın sen cıktınnnn canımmm

Ara ara giriyoum canım, müsait olmadığım için. 500 sayıyı mutlaka tamamla ve sayarak yap. Disiplin çok önemli. Hızlı hızlı kasıp bırakabilirsin. Tekrar rapor bekliyorum.

kıslar naapıyorsunuz ya ben çok sıkıldım bugün burda devamlı elektrik kesildi bi girdiyom siteye azcık okuyom tekrar elektirk kesiliyo... kimseyle düzgün konuşamadım... sorusu olan var mı birazdan çıkarım bende...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…